Jump to content
Juoksufoorumi.fiProfessori

Jäsenet
 • Content Count

  1 531
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Professori last won the day on September 27 2015

Professori had the most liked content!

Community Reputation

225 Excellent

About Professori

 • Syntymäpäivä 23.01.1979

Converted

 • Tavoite
  100 km 7:2X, maraton 2:3X

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuominen maalissa! RESPECT!
 2. Joskos olisi Timo Tuominen jo seuraava maaliintulija? Parhaana suomalaisena. Edit: Ainakin yksi tulee vielä ensin, sitten tulee ehkä isompi rypäs, jossa Timo mukana.
 3. Täällähän minä, yleisössä sössimässä. Katselen "pussailuvideoita". Haaveilen vain siitä kumpa olisin edes siinä kunnossa että pääsisin Spartathlonilla maaliin. Ja se vaatii aivan rautaista kuntoa se. Ehkä joku päivä vielä minäkin.
 4. Kyllä, mutta myös Karhunkierroksella on ollut paljon eksymisiä ja vielä paljon suurempiakin pummeja kuin tämä. Itse en syty siihen että on tikkua, nauhaa ja kylttiviidakkoa 20 metrin välein, joku vastuu pitää myös juoksijalla olla. Itse käyn käytännössä aina mm. maaliintulon juoksulinjat läpi, vaikka kyseessä olisi hyvinkin pieni kylähölkkä. Samoin katson reittikartan ajatuksella moneen kertaan läpi. Ja tapahtuu niitä eksymisiä vaikka koko reitti olisi merkitty yhtenäisellä maalatulla viivalla. Ei tarvitsisi muuta kuin viivaa seurata. Ja kylttejäkin olisi vielä tukena. Mutta kun ajatuksissaan voi juosta silti jonkin kohdan vituralleen, vaikka juomapulloa hörppien. Sitten vain ajattelee että "ehkei tähän kohtaan ole sitä viivaa merkittykään" tai "viiva on varmaankin toissavuoden reitillä". Ja hupsis, ollaan yhtäkkiä tehty kilometrin pummi. Tai sitten ei tarvitsisi muuta kuin johtopyöräilijää seurata. Hyvin helppoa. Ai niin mutta Iivon tapaus...:) Tai eilisessä timanttiliigan osakilpailussa; ei tarvitsisi muuta kuin kenttää vetää ympäri ja katsella vähän sivusilmällä kelloa eikä aloittaa kiriä 11 minuutin kohdilla. Järjestäjien vastuu. Käykää koko reitti huolella läpi että missä niitä eksymisiä voi tapahtua. Jos tuntuu että "onkohan tämä merkintä nyt riittävä" niin se EI ole; laittakaa pari extramerkintää vielä. Mutta ei sentään nyt koko reitille. Juoksijan vastuu. Käykää vähintään kartasta koko reitti ajatuksella läpi. Mielellään mm. maaliintulo ihan paikan päällä käyden.
 5. 100 km:llä: Karkeasti noin tunti kynnyksen alapuolella, tunti pari kynnyksen molemmin puolin poukkoillen ja loppu VK:lla. 60 km:llä luulisin sykkeen liikkuvan enimmäkseen hieman kynnyksen yläpuolella. Molemmilla matkoilla on siis tärkeää kehittää aerobisen kynnyksen vauhtia.
 6. Parisen viikkoa vielä toiseen hintaportaaseen ja nyt alkaa ilmoittautumissivulla sauhuta. Ny kaikki nylykyt ja dieselit listoille. Toki pikajuoksu (~maraton) -pohjillakin voi tulla yrittämään. RunKaruRun https://run.karu.run/
 7. Tuo on kyllä todella hyvä lisä reitille, Turun hienoimpia alueita. Varmasti reitistä on saatu samalla nyt hieman tasaisempi kun Ruissalosta jää pois muutama kilometri kumpuilevaa maastoa ja tilalle on tullut tasaista baanaa.
 8. Vielä ehdit mukaan! Hyvä raastotreeni kevään ja alkukesän pidemmille otatuksille. https://www.uphillrun.fi/ Nyt muuten jo 10:s kerta, äkkiäpäs se aika on mennyt...
 9. Toinen hintaporras on 31.3.2018, joten vielä ehtii kohtuukustannuksin mukaan! Juoksijat jaetaan kaksille radoille, joten tämä on loistava tilaisuus myös kokeilla ensimmäistä ultraa tai nauttia muuten vain rauhallisemmasta menosta ja meiningistä. Ilmoittautuneita 71 Osallistujamäärä rajoitettu 120:een, joten paikkoja jäljellä 49. Sääennuste +12 ja sopivasti aurinkoa:)
 10. Veikkaisin myös Ishikawaa voittajaksi. Harmi että Noora keskeytti, mutta näitä tulee väkisinkin kaikille. MM24 oli huippusuoritus ja siihen nähden tämä tuli varmasti liian aikaisin.
 11. Huomenna tämäkin hupailu taas joillakin edessä. Sääennuste on mitä parhain, joten kivenkovia tuloksia ja läpäisyjä odotellessa. Tsemppiä kaikille matkaan!
 12. Maratonin lisäksi tapahtumassa juostaan puolimaraton ja 10 km. Teimme pieniä reittiviilauksia tälle vuodelle ja puolimaraton ja maraton juostaan samalla 10,5 km kierroksella ilman aiempaa hevosenkenkäkiertoa. Puolimaraton siis kahtena ja maraton neljänä kierroksena. Kymppi tekee reitillä oikaisun vähän ennen puolta väliä. Reitti on virallisesti mitattu. Pääosin reitti on edelleen sama, eli todella nopea:) Kokeilemme myös muutamaa viikkoa aikaisempaa päivämäärää, eli nyt juostaan jo 7.10.2017. Ensimmäinen hintaporras 31.8.: Maraton 28e (JK 26e), puolimaraton 25e (JK 23e), 10 km 21e (JK 19e) 10 km: klo 10:35 Puolimaraton: klo 10:45 Maraton: klo 11:00 www.kaarinansyysmaraton.fi PS. jos jollakulla on kiinnostusta jänistelyhommista niin ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen yksärillä tai maraton ät tossu piste com
 13. Taas olisi Toukokuussa tarjolla mäkipainotteinen juoksukilpailu, jossa ei paljon tasaista osuutta ole. Viime vuonnahan tuli suorastaan yleisöryntäys ja osallistujia oli lopulta yli 60. Tänä vuonna ei tyydytä yhtään vähempään, mutta ei kyllä odotetakaan yli 65:ttä osallistujaa. Järjestelyt nitisevät ja natisevat liitoksissaan osallistujamäärän ollessa 65. Perinteisesti tapahtumassa on ollut yksi polttarisankarisarjalainen. Saapi nähdä ilmaantuisiko tänä vuonna taas joku sankari seurueineen viihdyttämään koko muuta joukkoa? Matkoina 5 ja 9,5 km. Kokonaisnousua lyhyemmällä matkalla on noin 300 metriä ja pidemmällä noin 500 m. Tervetuloa mukaan! Ensimmäinen hintaporras 30.4. www.uphillrun.fi
 14. En ole vielä koskaan ikinä törmännyt mittariin (+sykevyöhön) joka näyttäisi lenkistä toiseen sykkeet luotettavasti. Olen käyttänyt kaikkia Polarista Garminiin ja Suuntoon. Joka ikisessä on välillä omat ongelmansa ja joka ikisen data pitää joka vitun ikisen treenin jälkeen varmistaa tietokoneen näytöltä. Siinä mielessä tuo n. 98-99% luotettavuus on täysin riittävä. Ykköskriteeri on se että LÄHES KAIKISTA treeneistä pitää saada LÄHES TÄYDELLINEN sykedata, se riittää pitkän aikavälin seurantaan. Jos jostakin treenistä on joskus sykkeet viturallaan niin siihen pitää vain tottua. Eli eiköhän tässä aleta katsella nyt ostonappia:)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy