Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Professori

Jäsenet
 • Content Count

  1 536
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Professori last won the day on September 27 2015

Professori had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

About Professori

 • Syntymäpäivä 23.01.1979

Converted

 • Tavoite
  100 km 7:2X, maraton 2:3X

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koko maailmaa koskettava koronavirusepidemia ei osoita laantumisen merkkejä, joten vastuunsa tuntevina tapahtumajärjestäjinä Finnish Marathon Runners ry ja UltraFinn oy ovat tehneet raskaan päätöksen peruuttaa tämän vuoden Kaarina Rata-Ultra. Tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin, tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Tulemme kuitenkin todennäköisesti tähtäämään kutakuinkin samaan ajankohtaan huhtikuun loppupuolella. Siirrämme kaikki osallistujat automaattisesti vuoden 2021 osallistujalistalle. Tällöin osallistujalla säilyy edelleen mahdollisuus siirtää osallistuminen vielä vuodella, kahden vuoden päähän, esim. sairastumisen vuoksi. Osallistumismaksuja emme valitettavasti pysty palauttamaan. Uskomme, että kaikki ymmärtävät tilanteen. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Kaarinaan keväällä 2021. FMR ja UltraFinn
 2. KARU:n mahdollisesti karu kohtalo päätetään myöhemmin. Olemme luvanneet vahvistaa asian 25.3., siihen asti seuraillaan vielä tilannetta.
 3. Laitan tämän korvan taakse. Pitää katsoa vasta keväällä tarkemmin, josko ylipäätään jalat pysyvät juoksukunnossa.
 4. Nam nam, herkkua! Tämä kisa houkutti jo viime syksynä, mutta harmillisesti tuli pohjerepeämä heinä-elokuussa ja piti hampaita kiristellen jättää ilmoittautumisnappulan painaminen vaikka jossakin kohtaa oli jo lomake täytettynä. Järki voitti silloin, mutta loppuvuodesta henkinen kantti petti ja laitoin ilmoittautumisen sisään tämän vuoden 2020 NBU:hun. Pari kolme vuotta on mennyt hyvin mollivoittoisesti, lihasrepeämää ynnä muuta toisensa perään. Treenimäärät ovat laskeneet kuin lehmän häntä, mutta nyt on taas hieman valoa tunneleiden päässä (pitäisi päästä ulos useammasta tunnelista). Lähes kaikki treenit on pitäny vetää Run-Walk-Run tyylillä, mutta sehän sopii tähän kisaan. Kunhan tässä saisi vielä kunnolla kilometrejä koneeseen niin voisihan sitä lähteä muita kiusaamaan ja kiusata sitten vielä itseä siihen yhden kierroksen päälle;)
 5. Kylläpäs se aika rientääkin. Justiinsahan tämän järjestäminen aloitettiin ja nyt on jo vuorossa 10-vuotis juhlajuoksu. Pikkuisen on maratonbuumi ollut hiljenemään päin viime vuosina, mutta lounaisessa Suomessa se ei ole juuri näkynyt. Mm. PNM:llä oli 2019 hyvä määrä osallistujia, samoin meillä KSM:llä. Ja joskos juhlajuoksulla porskutettaisiin päinvastaiseen suuntaan ja saataisiin jopa 1000 osallistujaa viivalle! Se on sopivan kova tavoite. Tervetuloa Seppo ja kaverit. (ja myös ne jotka eivät ole Sepon kavereita:) https://www.kaarinansyysmaraton.fi/
 6. Tuominen maalissa! RESPECT!
 7. Joskos olisi Timo Tuominen jo seuraava maaliintulija? Parhaana suomalaisena. Edit: Ainakin yksi tulee vielä ensin, sitten tulee ehkä isompi rypäs, jossa Timo mukana.
 8. Täällähän minä, yleisössä sössimässä. Katselen "pussailuvideoita". Haaveilen vain siitä kumpa olisin edes siinä kunnossa että pääsisin Spartathlonilla maaliin. Ja se vaatii aivan rautaista kuntoa se. Ehkä joku päivä vielä minäkin.
 9. Kyllä, mutta myös Karhunkierroksella on ollut paljon eksymisiä ja vielä paljon suurempiakin pummeja kuin tämä. Itse en syty siihen että on tikkua, nauhaa ja kylttiviidakkoa 20 metrin välein, joku vastuu pitää myös juoksijalla olla. Itse käyn käytännössä aina mm. maaliintulon juoksulinjat läpi, vaikka kyseessä olisi hyvinkin pieni kylähölkkä. Samoin katson reittikartan ajatuksella moneen kertaan läpi. Ja tapahtuu niitä eksymisiä vaikka koko reitti olisi merkitty yhtenäisellä maalatulla viivalla. Ei tarvitsisi muuta kuin viivaa seurata. Ja kylttejäkin olisi vielä tukena. Mutta kun ajatuksissaan voi juosta silti jonkin kohdan vituralleen, vaikka juomapulloa hörppien. Sitten vain ajattelee että "ehkei tähän kohtaan ole sitä viivaa merkittykään" tai "viiva on varmaankin toissavuoden reitillä". Ja hupsis, ollaan yhtäkkiä tehty kilometrin pummi. Tai sitten ei tarvitsisi muuta kuin johtopyöräilijää seurata. Hyvin helppoa. Ai niin mutta Iivon tapaus...:) Tai eilisessä timanttiliigan osakilpailussa; ei tarvitsisi muuta kuin kenttää vetää ympäri ja katsella vähän sivusilmällä kelloa eikä aloittaa kiriä 11 minuutin kohdilla. Järjestäjien vastuu. Käykää koko reitti huolella läpi että missä niitä eksymisiä voi tapahtua. Jos tuntuu että "onkohan tämä merkintä nyt riittävä" niin se EI ole; laittakaa pari extramerkintää vielä. Mutta ei sentään nyt koko reitille. Juoksijan vastuu. Käykää vähintään kartasta koko reitti ajatuksella läpi. Mielellään mm. maaliintulo ihan paikan päällä käyden.
 10. 100 km:llä: Karkeasti noin tunti kynnyksen alapuolella, tunti pari kynnyksen molemmin puolin poukkoillen ja loppu VK:lla. 60 km:llä luulisin sykkeen liikkuvan enimmäkseen hieman kynnyksen yläpuolella. Molemmilla matkoilla on siis tärkeää kehittää aerobisen kynnyksen vauhtia.
 11. Parisen viikkoa vielä toiseen hintaportaaseen ja nyt alkaa ilmoittautumissivulla sauhuta. Ny kaikki nylykyt ja dieselit listoille. Toki pikajuoksu (~maraton) -pohjillakin voi tulla yrittämään. RunKaruRun https://run.karu.run/
 12. Tuo on kyllä todella hyvä lisä reitille, Turun hienoimpia alueita. Varmasti reitistä on saatu samalla nyt hieman tasaisempi kun Ruissalosta jää pois muutama kilometri kumpuilevaa maastoa ja tilalle on tullut tasaista baanaa.
 13. Vielä ehdit mukaan! Hyvä raastotreeni kevään ja alkukesän pidemmille otatuksille. https://www.uphillrun.fi/ Nyt muuten jo 10:s kerta, äkkiäpäs se aika on mennyt...
 14. Toinen hintaporras on 31.3.2018, joten vielä ehtii kohtuukustannuksin mukaan! Juoksijat jaetaan kaksille radoille, joten tämä on loistava tilaisuus myös kokeilla ensimmäistä ultraa tai nauttia muuten vain rauhallisemmasta menosta ja meiningistä. Ilmoittautuneita 71 Osallistujamäärä rajoitettu 120:een, joten paikkoja jäljellä 49. Sääennuste +12 ja sopivasti aurinkoa:)
 15. Veikkaisin myös Ishikawaa voittajaksi. Harmi että Noora keskeytti, mutta näitä tulee väkisinkin kaikille. MM24 oli huippusuoritus ja siihen nähden tämä tuli varmasti liian aikaisin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy