Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kkoff

Jäsenet
 • Content Count

  90
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Pirkkala

Converted

 • Coopperi
  2750 m
 • 10km
  47:05
 • Puolimaraton
  1:39:10
 • Maraton
  4:29

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Myytävänä hyväkuntoiset nastalenkkarit —-Nämä myyty—- Hp: 30€ Sijainti: Pirkkala
 2. Kengä näillä näkymin myyty. Adidas Boston Boost 5, näillä juostu useampia lenkkejä. On vain liian kapea lesti omaan jalkaan niin pakko myöntää ettei sovi itselle. Muuten ihan huiput kengät, menee kisakenkänä ja vähän pidemmälläkin lenkillä. Hp: 20€ Sijainti: Pirkkala Toimitus: Nouto/posti Yhteydenotto: Yv
 3. Muutamia lenkkejä kokeillut Hokat, kilometrejä paljon jäljellä. Liian pieni omaan jalkaan niin laitetaan kiertoon tämä pari. EU-koko 42. Hp: 30€ Sijainti: Pirkkala Toimitus: Nouto/posti Yhteydenotto: Yv
 4. kkoff

  Tahkon täysimatka 2018

  Itsellä oli viime vuonna sellainen taktiikka Tahkolla, että tankkasin torpedon täyteen sekä jätin huoltopisteellä tyhjän pullon ja otin täyden tilalle. Huoltopiste on noin puolessa välissä pyörälenkkiä niin se tulee aika usein (n. 20km välein muistaakseni) eteen niin pärjäsi yhden vaihtopullon taktiikalla. Toki viime vuonna tuli vettä taivaaltakin n. neljän tunnin ajan pyörän aikana eli jos on kuuma keli niin enempi voi olla tarpeen. Mutta uskoisin senkin onnistuvan, että heittää tyhjän pois - uusi tilalle sekä toisesta tankkaus, mutta vaatii nopeaa toimintaa. Ainakin Varpaisjärven suuntaan huoltopiste oli pienessä nousussa joten vauhti on vähän hitaampi.
 5. kkoff

  Polar V800

  Polar V800 ja Favero Assioma Uno eikä ole toiminnassa mitään ongelmaa. Toimiiko muiden laitteiden kanssa ja oletko aktivoinut ne polkimet?
 6. Tarpeettomaksi jäänyt Polarin bluetooth juoksusensori etsii uutta kotia. Tällä saat juoksumatkat talteen sisäjuoksussa sekä matolla juostessa. Lisäksi näyttää askelpituuden mitä ei Polarilla muuten näe. Hp: 30€ posteineen (toki saa noutaakin jos lähellä asuu). Pirkkalasta löytyy.
 7. Tarpeettomaksi jäänyt Polarin bluetooth juoksusensori etsii uutta kotia. Tällä saat juoksumatkat talteen sisäjuoksussa sekä matolla juostessa. Lisäksi näyttää askelpituuden mitä ei Polarilla muuten näe. Hp: 30€ posteineen (toki saa noutaakin jos lähellä asuu). Pirkkalasta löytyy.
 8. Kokeillaan vielä, hintaa alas.
 9. Hintaa alas ja päivitystä ketjuun.
 10. Muutamia kertoja lenkkeilty näillä ja harmikseni täytyy todeta, että nämä on liian isot itselle. Näissä on hyvin tilaa varpaille eli sopii lestin puolesta leveämpäänkin jalkaan, vaimennusta myös mukavasti vaikka vähän pidemmillekin lenkeille. Nouto tai posti Sijainti: Pirkkala HP: 40€
 11. Ei ihan, mutta melkein. Ideaparkjuoksussa 1:35:12, lähelle mutta kuitenkin niin kauas. Ehkä kevyemmällä reitillä olisi alittunut. Ensi kertaan siis, tällä hetkellä ei ole uutta kisaa suunnitelmissa eli toistaiseksi saa tämän alitus odottaa..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy