Jump to content
Juoksufoorumi.fikkoff

Jäsenet
 • Content Count

  107
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Onnittelut tänne tavoitteen alittamisesta, jäi vielä reilusti varaakin.
 2. Tsemppiä kisaan, luottoa omaan tekemiseen niin varmasti pääset tavoitteeseen sen verran hyvin on treenit sujuneet. 👍
 3. Kisa lähestyy selvästi. 😊 Tsemppiä kisaan, hyvältä näyttää noin treenien puolesta. Nyt ei tarvi enää muuta kuin toteuttaa. Muista nauttia koko rahan edestä.
 4. Tälle oikein iso peukku ja tsemppiä ekaan pro-kisaan. On oikein mielenkiintoista seurata menoa... 👍
 5. Oletko kokeillut sammuttaa Vantagen synkkausongelmien ilmetessä? Siitä olen huomannut olevan apua. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen tuntuu pelaavan taas paremmin.
 6. Kyllä näkyy juoksuindeksi podin kanssa, toki itsellä on käytössä Strydin juoksupodi mutta ei se ainakaan poissulje juoksuindeksiä.
 7. vieläkö kengät myymättä !?

  1. kkoff

   kkoff

   Jos Altroja tarkoitat niin vielä on myymättä.

  2. spiros

   spiros

   laita tuleen leinonen seppo tuomaankuja 4 08700 lohja maksan 25 + postikulut 0400599166

    

 8. Tsemppiä kisaan! Samaa mieltä villea:n kanssa, noilla treenimäärillä ei pitäis olla 5h raja ongelmana. Itsellä täysin sama tavoite lauantaina, mielenkiintoista seurata kuinka mahtaa kisassa käydä. On myös ollut mielenkiintoista seurata treenejäsi kohti kisaa.
 9. Hyvä Seppo! Onnittelut hienosta juoksusta. Nyt on niin (harmittavan) lähellä, että syksyllä vaan uudestaan yrittämään niin kyllä se raja vielä alittuu.
 10. kkoff

  Tahkon täysimatka 2018

  Itsellä oli viime vuonna sellainen taktiikka Tahkolla, että tankkasin torpedon täyteen sekä jätin huoltopisteellä tyhjän pullon ja otin täyden tilalle. Huoltopiste on noin puolessa välissä pyörälenkkiä niin se tulee aika usein (n. 20km välein muistaakseni) eteen niin pärjäsi yhden vaihtopullon taktiikalla. Toki viime vuonna tuli vettä taivaaltakin n. neljän tunnin ajan pyörän aikana eli jos on kuuma keli niin enempi voi olla tarpeen. Mutta uskoisin senkin onnistuvan, että heittää tyhjän pois - uusi tilalle sekä toisesta tankkaus, mutta vaatii nopeaa toimintaa. Ainakin Varpaisjärven suuntaan hu
 11. Mulla samantyyliseen vaivaan auttoi tämmöinen https://www.zone3.com/product/100-natural-glide/ En tiedä kuinka kallis märkkäri sulla on, mutta en ehkä alkaisi leikkelemään sitä märkkäriä kun ei yhtään tiedä, jos se siitä alkaa enemmän repeämään. Tietenkin jos ei ole kallis niin siitä vaan.
 12. kkoff

  Polar V800

  Polar V800 ja Favero Assioma Uno eikä ole toiminnassa mitään ongelmaa. Toimiiko muiden laitteiden kanssa ja oletko aktivoinut ne polkimet?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy