Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ete

Jäsenet
 • Posts

  364
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by ete

 1. Hyvä pointti. No täytyy ensi kerralla kysyä noilta valkotakkisilta. Yleensä ne kyllä sanoo vaan, että kaikki on hyyviin, otahan tästä tämmöinen kivan värinen pilleri...
 2. Aamulenkillä eilen tuli porukkaa metsästä latupohjaa menevälle reitille, jota olin juoksemassaa. Yritin niitä ohitella varovasti kävellen, kun joku huomautti: tolla ei ole housuja. Olosuhteet: lämpötila noin 6 C, paikka Puijon maisemia Kuopiossa, porukka päiväkotilapsia ja Kyllä, minulla oli shortsit jalassa.
 3. Ihan hyvä haastattelu, Ahokkaasta sai tosi sympaattisen kuvan. Ei tosta kyllä oikein välittynyt se kuva, kuinka kova suoritus ja kova rääkki kisa oli. Mutta ultraajathan onkin vaatimatonta porukkaa.
 4. Yksi kaveri, joka siellä viime vuonna oli (vai toissa vuonna) ei pitänyt sitä kovin pahana, koska ”amatöörille” kävelypätkiä tulee joka tapauksessa ja hän sitten päätti kävellä ylämäet.
 5. Paljonko UK:sta tilattaessa tulee tulli-, tullaus- yms maksuja lisää, nyt kun ei ole enää EU:ssa.
 6. ete

  Wihan kilometrit 2020

  No niinpä, tämä on ollut jo jonkin aikaa harjoittelun tavoitteena, mutta kyllä nyt motivaatio pitkiin lenkkeihin laski, -kele.
 7. ete

  Wihan kilometrit 2020

  Ilmoittauduin heti elokuun alussa ja tänään maksoin osanottomaksun. Matkana 100 km. Ensisijainen tavoite ehjä juoksu, mutta jos menee alle 11 h, niin tempaisen olvin.
 8. ete

  Kotirataultra 2020

  Tuli juostua, en kehdannut jättää väliin, kun tuli tänne jo ilmottauduttua. Kaikenlaista puuhaa olisi kyllä ollut, eikä ole pitkiksiä juuri tullut tehtyä. Aikaa menikin sitten yli 6 h. Mutta joo, kyllä perusterve äijä juoksee ultran, jos tulee siitä tyhmyyksissään etukäteen ilmoittaneeksi.
 9. ete

  Kotirataultra 2020

  Hienoa. Perjantaina ja vielä lauantainakin oli jotain omituista vatsakipua, niin en sitten arvannut sunnuntaina lähteä. Tosin vanha sanontahan kuuluu: ”ainahan sika syitä keksii, milloin on maa jäässä, milloin kärsä kipeä”. Mutta jos toukokuussa ei ole maa jäässä eikä maha kipeä, niin sitten osallistun. Kiitos SaRon hyvästä ja oudosti mielenkiintoisesta videopätkästä. Olisi voinut olla pitempikin.
 10. ete

  Asics GlideRide

  Löytyykö näitä Suomesta myymälästä?
 11. Pääsikin jo unohtumaan tuo ajanoton hämminki. Itse en katsonut kierrosaikoja enkä paljon muutenkaan, niin ei minua häirinnyt.
 12. Järjestäjille kiitos, kaikki pelasi järjestäjien taholta.
 13. Ei mennyt 12 tuntiin satanen, rapiat 88 km. Mites sulla?
 14. Sopivasti ilmoittauduin viime viikolla 12 h:lle, juoksu on nyt täynnä. Ilmoittautuneita 101 kpl. Tavoitteena parantaa viime vuotista tulosta, noin 93 km. Tämän pitäisi olla mahdollista, kun sataset on aina menneet alle 12 tunnin.
 15. Graafit on tosi hienoja, mutta mulla ne on jämähtäneet 6 päivään. Päivittyvätkö muilla? Luulisi, että kun on noinkin hienot tehty niin ei se päivittäminen enää ole iso homma. Aallolla 17 päivän jälkeen 1117,9 mailia eli noin 105,8 km päivässä.
 16. Ilmoittauduin maratonille. Aurinko laskee 23:42 eli hyvin pitäisi ehtiä maaliin ennen iltahämärää.
 17. Juoksija-lehdessä mainostettiin Aki Nummelan kirjaa Juokse maininnalla ”Kevään odotetuin uutuus”. Ihmetyttää, ketkä kaikki sitä on odottaneet, kun itse en edes tiennyt, että semmoinen on tulossa. Ja miksi se on niin odotettu?
 18. ete

  Kirja-ketju

  Mahtavia taistelukuvauksia, runollisia nimiä eri liikkeile ja paikoin hauskakin. Soturin oppivuodet (Kotkasoturien taru, #1) Yong Jin Soturin oppivuodet on neliosaisena julkaistavan Kotkasoturien tarun ensimmäinen osa. Huikea seikkailu vie lukijan matkalle lähes tuhannen vuoden takaiseen Kiinaan, pelottomien kungfu-sankareiden, salaperäisiä oppeja vaalivien mestareiden, miekkailijaneitojen ja taolaisten munkkien maailmaan.
 19. ete

  Kirja-ketju

  Linkola oli 8 tai 90-luvulla A-studion tai vastaavan haastattelussa. Oli kirjoituksessaan esittänyt, että ison firman tj:n tappaminen olisi ympäristöteko. Haastattelija kysyi, miltä se tuntuisi, jos joku tekisi ehdotuksen mukaan. Linkola oli hetken hiljaa ja sanoi vakavana: "Kyllähän se äärettömän hyvältä tuntuisi ja osoittaisi, että nuorisostakin on vielä johonkin." Vastaus ei ilmeisesti olut ihan odotettu ja haastattelijalta meinasi mennä pasmat sekaisin.
 20. Oudosti käänty asiallinen teksti nokitteluksi. Olen pitänyt X-Caliberin postauksia suuressa arvossa erityisesti ultrajuoksuketjuissa. X-Caliberilta on usein tullut muiden lähettämien arvailujen perään tilastoihin tms perustuvaa tietoa eikä vaan arveluja tai muistin varaisia kommentteja. Eli jatka vierailuja ainakin ultrajuoksupuolella.
 21. Ohjeista: " Hitaammalla on sisäradan oikeus, eli vauhdikkaammin etenevät ohittavat ulkokautta. Mikäli haluatte edetä kaverin kanssa vierekkäin, jättäkää silloin sisärata vapaaksi. Vierekkäin juokseminen ei kuitenkaan ole suositeltavaan koska radalla on ahtaita kohtia paikoittain. Mikäli liikut pitkään kävellen ja haluat siirtyä ulommille radoille, niin siirry vähintään kolmosradalle. Kävellä saa kuitenkin myös sisäradalla. " Ihmettelen suuresti, että eräskin tiimi juoksi alussa puolisen tuntia laumassa eli neljä-viisi rinnakkain. Minäkin jouduin sen lauman ohittamaan useamman kerran, nopeimmat tietysti vielä useammin. Mutta tämä tosiaan vaan alussa hetken aikaa. Eräs naisparivaljakkosen sijaan juoksi koko ajan rinnakkain sisärataa, loppupuolella myös kävelivät. Vaikka ei ohjeita lukisikaan, niin ylläolevan ohjeen luulisi olevan selvää jo yleisen kohteliaisuuden ja kanssajuoksijoiden kunnoituksen perusteella. Ja taidettiin siitä kerran kuuluttaakin. Ettei mene pelkästään valittamiseksi, niin järjestäjile iso kiitos, kaikki pelasi hyvin. Musiikki oli erinomaista, ja suunnanvaihto tehty hyvin dramaattisen musiikin kera. Lämpötila oli sopiva eikä ilma ollut kuivaa niinkuin joskus sisähalleissa. Eväitä oli riittävästi.
 22. Eipä mennyt satasta, vajaa 93. Eikä edes ollut mitään vaivoja, ei vaan mies ollut kunnossa.
 23. Eipä ole vielä kokemusta 12 tunnista. Muutamia reilun 4 h maroja olen mennyt Esport areenalla ilman vaivoja. Mitään juoksutyylin muokkausta en ole ainakaan tietoisesti tehnyt, mutta voi olla että tasaisella alustalla hitaalla vauhdilla askel on luonnostaan hiipivä? Jos satanen menee, niin olen tyytyväinen. Valitettavasti ei ihan sitä mitä spiros toivoi. Mites muut?
 24. KIsa on loppuunmyyty! Onneksi tuli ilmottauduttua jo viime viikon puolivälissä. Olin kyllä päätöksen osallistumisesta tehnyt jo aiemmin, mutta en pitänyt kiirettä ilmon kanssa. Lämpötila ilmeisesti sellainen, että pärjää T-paidalla ja shortseilla?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy