Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ete

Jäsenet
 • Posts

  364
 • Liittyi

 • Last visited

About ete

 • Syntymäpäivä 04.11.1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ete's Achievements

 1. Hyvä pointti. No täytyy ensi kerralla kysyä noilta valkotakkisilta. Yleensä ne kyllä sanoo vaan, että kaikki on hyyviin, otahan tästä tämmöinen kivan värinen pilleri...
 2. Aamulenkillä eilen tuli porukkaa metsästä latupohjaa menevälle reitille, jota olin juoksemassaa. Yritin niitä ohitella varovasti kävellen, kun joku huomautti: tolla ei ole housuja. Olosuhteet: lämpötila noin 6 C, paikka Puijon maisemia Kuopiossa, porukka päiväkotilapsia ja Kyllä, minulla oli shortsit jalassa.
 3. Ihan hyvä haastattelu, Ahokkaasta sai tosi sympaattisen kuvan. Ei tosta kyllä oikein välittynyt se kuva, kuinka kova suoritus ja kova rääkki kisa oli. Mutta ultraajathan onkin vaatimatonta porukkaa.
 4. Yksi kaveri, joka siellä viime vuonna oli (vai toissa vuonna) ei pitänyt sitä kovin pahana, koska ”amatöörille” kävelypätkiä tulee joka tapauksessa ja hän sitten päätti kävellä ylämäet.
 5. Paljonko UK:sta tilattaessa tulee tulli-, tullaus- yms maksuja lisää, nyt kun ei ole enää EU:ssa.
 6. ete

  Wihan kilometrit 2020

  No niinpä, tämä on ollut jo jonkin aikaa harjoittelun tavoitteena, mutta kyllä nyt motivaatio pitkiin lenkkeihin laski, -kele.
 7. ete

  Wihan kilometrit 2020

  Ilmoittauduin heti elokuun alussa ja tänään maksoin osanottomaksun. Matkana 100 km. Ensisijainen tavoite ehjä juoksu, mutta jos menee alle 11 h, niin tempaisen olvin.
 8. ete

  Kotirataultra 2020

  Tuli juostua, en kehdannut jättää väliin, kun tuli tänne jo ilmottauduttua. Kaikenlaista puuhaa olisi kyllä ollut, eikä ole pitkiksiä juuri tullut tehtyä. Aikaa menikin sitten yli 6 h. Mutta joo, kyllä perusterve äijä juoksee ultran, jos tulee siitä tyhmyyksissään etukäteen ilmoittaneeksi.
 9. ete

  Kotirataultra 2020

  Hienoa. Perjantaina ja vielä lauantainakin oli jotain omituista vatsakipua, niin en sitten arvannut sunnuntaina lähteä. Tosin vanha sanontahan kuuluu: ”ainahan sika syitä keksii, milloin on maa jäässä, milloin kärsä kipeä”. Mutta jos toukokuussa ei ole maa jäässä eikä maha kipeä, niin sitten osallistun. Kiitos SaRon hyvästä ja oudosti mielenkiintoisesta videopätkästä. Olisi voinut olla pitempikin.
 10. ete

  Asics GlideRide

  Löytyykö näitä Suomesta myymälästä?
 11. Pääsikin jo unohtumaan tuo ajanoton hämminki. Itse en katsonut kierrosaikoja enkä paljon muutenkaan, niin ei minua häirinnyt.
 12. Järjestäjille kiitos, kaikki pelasi järjestäjien taholta.
 13. Ei mennyt 12 tuntiin satanen, rapiat 88 km. Mites sulla?
 14. Sopivasti ilmoittauduin viime viikolla 12 h:lle, juoksu on nyt täynnä. Ilmoittautuneita 101 kpl. Tavoitteena parantaa viime vuotista tulosta, noin 93 km. Tämän pitäisi olla mahdollista, kun sataset on aina menneet alle 12 tunnin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy