Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ete

Jäsenet
 • Content Count

  343
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About ete

 • Syntymäpäivä 04.11.1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oudosti käänty asiallinen teksti nokitteluksi. Olen pitänyt X-Caliberin postauksia suuressa arvossa erityisesti ultrajuoksuketjuissa. X-Caliberilta on usein tullut muiden lähettämien arvailujen perään tilastoihin tms perustuvaa tietoa eikä vaan arveluja tai muistin varaisia kommentteja. Eli jatka vierailuja ainakin ultrajuoksupuolella.
 2. Ohjeista: " Hitaammalla on sisäradan oikeus, eli vauhdikkaammin etenevät ohittavat ulkokautta. Mikäli haluatte edetä kaverin kanssa vierekkäin, jättäkää silloin sisärata vapaaksi. Vierekkäin juokseminen ei kuitenkaan ole suositeltavaan koska radalla on ahtaita kohtia paikoittain. Mikäli liikut pitkään kävellen ja haluat siirtyä ulommille radoille, niin siirry vähintään kolmosradalle. Kävellä saa kuitenkin myös sisäradalla. " Ihmettelen suuresti, että eräskin tiimi juoksi alussa puolisen tuntia laumassa eli neljä-viisi rinnakkain. Minäkin jouduin sen lauman ohittamaan useamman kerran, nopeimmat tietysti vielä useammin. Mutta tämä tosiaan vaan alussa hetken aikaa. Eräs naisparivaljakkosen sijaan juoksi koko ajan rinnakkain sisärataa, loppupuolella myös kävelivät. Vaikka ei ohjeita lukisikaan, niin ylläolevan ohjeen luulisi olevan selvää jo yleisen kohteliaisuuden ja kanssajuoksijoiden kunnoituksen perusteella. Ja taidettiin siitä kerran kuuluttaakin. Ettei mene pelkästään valittamiseksi, niin järjestäjile iso kiitos, kaikki pelasi hyvin. Musiikki oli erinomaista, ja suunnanvaihto tehty hyvin dramaattisen musiikin kera. Lämpötila oli sopiva eikä ilma ollut kuivaa niinkuin joskus sisähalleissa. Eväitä oli riittävästi.
 3. Eipä mennyt satasta, vajaa 93. Eikä edes ollut mitään vaivoja, ei vaan mies ollut kunnossa.
 4. Eipä ole vielä kokemusta 12 tunnista. Muutamia reilun 4 h maroja olen mennyt Esport areenalla ilman vaivoja. Mitään juoksutyylin muokkausta en ole ainakaan tietoisesti tehnyt, mutta voi olla että tasaisella alustalla hitaalla vauhdilla askel on luonnostaan hiipivä? Jos satanen menee, niin olen tyytyväinen. Valitettavasti ei ihan sitä mitä spiros toivoi. Mites muut?
 5. KIsa on loppuunmyyty! Onneksi tuli ilmottauduttua jo viime viikon puolivälissä. Olin kyllä päätöksen osallistumisesta tehnyt jo aiemmin, mutta en pitänyt kiirettä ilmon kanssa. Lämpötila ilmeisesti sellainen, että pärjää T-paidalla ja shortseilla?
 6. Otsikosta puuttuu kuukausi, pystyyköhän sitä editoimaan? Luultavasti 24 h mukaan.
 7. Kuopion Reippaan sivuilla on, että ilmoittatuminen aukeaa 1.10. Suattaapi olla että osallistun vuan suatan olla osallistumattakin.
 8. Falk tosiaan nukkui vähän, sanoi nukkuneensa ensimmäisen kerran 24 h jälkeen 90 min ja sen jälkeen olisko ollut 12 h jälkeen noin 30 min. Ruokatauot paineli ainakin alussa lautasen kanssa kävellen. Sanoi jo aika alkuvaiheessa, että ranskalainen juoksee sen verran kovempaa, että on pakko olla liikkeellä pitempään. Vidal sanoi harjoittelevansa kaksi kertaa päivässä ja joka päivä, mutta vain noin 6-8 km kerralla! Toisaalta sanoi juosseensa 10 km maatiekisan ilman mitään intervalliharjoittelua 37 minuuttiin. Näitä juttelin viimeisenä päivänä Vidalin kanssa, kun kaverilla oli jo aika euforinen vaihe päällä. Itselläni tulos 528 km. Siihen kilsamäärään pystyi pitämään 4-6 h tauon yössä ja ihan tarpeeksi ehti juoksemaan. Aivan näin hyvin ei nukkuminen mennyt, noin tunti meni suihkuun (teltasta kamojen etsiminen väsyneenä on hidasta puuhaa) ja välillä meni pari tuntia jalkojen kolotellessa. Varsinaisesti en kuitenkaan nukkumisväsymystä tuntenut. Päivisin 1-2 30 min taukoa ja ruokatauot päälle. Oli kyllä mahtava kokemus ja järjestelyt toimi koko ajan kuin junan vessa. Huomasi kyllä, että järjestelypuolella oli maailmanluokan kokemusta ultrajuoksuista.
 9. Juoksua kuukausittain seuraavasti vuoden alusta 363, 358, 225 (maaliskuussa parin viikon flunssa), 540, 478, 338. Ja matkana 6 d juoksu. Melko hermostunut olo, koska aiemmin olen osallistunut vain 100 km juoksuihin, jotka on menneet alle 12 h tunnissa. Nyt siis ajallisesti yli 12-kertainen suoritus edessä. Tyytyväinen olen jos menee yli 400 km, tavoitteena kuitenkin yli 500 km. Mutta joo, matka ja aika on pitkä, joten nöyrällä mielellä lähden matkaan. Viime hetken vinkit juoksustrategiasta ja varusteista tervetulleita.
 10. Pärjääkö kärki ilman unta? Katsoin esim. Schwerkin kierrosaikoja ja sillä oli vaan yksi noin 30 min tauko 19 h 45 min kohdalla. Ja pari 10 min taukoa muuten.
 11. Mielenkiintoisesti ilmoitettu Backwood hillbillies'ien kotisivuilla " Vuoden 2017 Unelma järjestetään lauwantaina 11.08.2018. "
 12. Maksoin hyvissä ajoin ennakkoon, mutta nimeä ei löytynyt ennakkoilmoittatuneista. Infosivulla on ensin tejsti ja että ilmoittatumisen voi siirtää sairaustapauksissa ensi vuoteen ja sen jälkeen linkki. Ilmeisesti tämä linkki olisi pitänyt klikata ja täyttää ilmoittautuessa(?), mutta maksoin vain maksun. Ei tullut niin tarkasti katsottua linkin sisältöä, kun luulin että liittyy tuohon siirtoon. Kaiken kaikkiaan mukava juoksu hornetteineen ja hyvä sääkin. Onko tulokset jossain?
 13. Poraa siihen reikä esim. 3 mm terällä ja sitten vaan sinivalkoinen nauha siihen.
 14. ete

  Wihan kilometrit 2017

  Kehveli, haamu lyönyt hanskat tiskiin jo 43 min kohdalla. Tavoitteena lauantaina parempi suoritus.
 15. Ilmo sisällä. En ole osallistunut aiemmin. Reitti lienee melko tasainen, kun rantoja kiertelee? Mikä lienee lumitilanne Oulussa?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy