Jump to content
Juoksufoorumi.fiete

Jäsenet
 • Content Count

  359
 • Liittyi

 • Last visited

About ete

 • Syntymäpäivä 04.11.1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ete

  Wihan kilometrit 2020

  No niinpä, tämä on ollut jo jonkin aikaa harjoittelun tavoitteena, mutta kyllä nyt motivaatio pitkiin lenkkeihin laski, -kele.
 2. ete

  Wihan kilometrit 2020

  Ilmoittauduin heti elokuun alussa ja tänään maksoin osanottomaksun. Matkana 100 km. Ensisijainen tavoite ehjä juoksu, mutta jos menee alle 11 h, niin tempaisen olvin.
 3. ete

  Kotirataultra 2020

  Tuli juostua, en kehdannut jättää väliin, kun tuli tänne jo ilmottauduttua. Kaikenlaista puuhaa olisi kyllä ollut, eikä ole pitkiksiä juuri tullut tehtyä. Aikaa menikin sitten yli 6 h. Mutta joo, kyllä perusterve äijä juoksee ultran, jos tulee siitä tyhmyyksissään etukäteen ilmoittaneeksi.
 4. ete

  Kotirataultra 2020

  Hienoa. Perjantaina ja vielä lauantainakin oli jotain omituista vatsakipua, niin en sitten arvannut sunnuntaina lähteä. Tosin vanha sanontahan kuuluu: ”ainahan sika syitä keksii, milloin on maa jäässä, milloin kärsä kipeä”. Mutta jos toukokuussa ei ole maa jäässä eikä maha kipeä, niin sitten osallistun. Kiitos SaRon hyvästä ja oudosti mielenkiintoisesta videopätkästä. Olisi voinut olla pitempikin.
 5. ete

  Asics GlideRide

  Löytyykö näitä Suomesta myymälästä?
 6. Pääsikin jo unohtumaan tuo ajanoton hämminki. Itse en katsonut kierrosaikoja enkä paljon muutenkaan, niin ei minua häirinnyt.
 7. Järjestäjille kiitos, kaikki pelasi järjestäjien taholta.
 8. Ei mennyt 12 tuntiin satanen, rapiat 88 km. Mites sulla?
 9. Sopivasti ilmoittauduin viime viikolla 12 h:lle, juoksu on nyt täynnä. Ilmoittautuneita 101 kpl. Tavoitteena parantaa viime vuotista tulosta, noin 93 km. Tämän pitäisi olla mahdollista, kun sataset on aina menneet alle 12 tunnin.
 10. Graafit on tosi hienoja, mutta mulla ne on jämähtäneet 6 päivään. Päivittyvätkö muilla? Luulisi, että kun on noinkin hienot tehty niin ei se päivittäminen enää ole iso homma. Aallolla 17 päivän jälkeen 1117,9 mailia eli noin 105,8 km päivässä.
 11. Ilmoittauduin maratonille. Aurinko laskee 23:42 eli hyvin pitäisi ehtiä maaliin ennen iltahämärää.
 12. Juoksija-lehdessä mainostettiin Aki Nummelan kirjaa Juokse maininnalla ”Kevään odotetuin uutuus”. Ihmetyttää, ketkä kaikki sitä on odottaneet, kun itse en edes tiennyt, että semmoinen on tulossa. Ja miksi se on niin odotettu?
 13. ete

  Kirja-ketju

  Mahtavia taistelukuvauksia, runollisia nimiä eri liikkeile ja paikoin hauskakin. Soturin oppivuodet (Kotkasoturien taru, #1) Yong Jin Soturin oppivuodet on neliosaisena julkaistavan Kotkasoturien tarun ensimmäinen osa. Huikea seikkailu vie lukijan matkalle lähes tuhannen vuoden takaiseen Kiinaan, pelottomien kungfu-sankareiden, salaperäisiä oppeja vaalivien mestareiden, miekkailijaneitojen ja taolaisten munkkien maailmaan.
 14. ete

  Kirja-ketju

  Linkola oli 8 tai 90-luvulla A-studion tai vastaavan haastattelussa. Oli kirjoituksessaan esittänyt, että ison firman tj:n tappaminen olisi ympäristöteko. Haastattelija kysyi, miltä se tuntuisi, jos joku tekisi ehdotuksen mukaan. Linkola oli hetken hiljaa ja sanoi vakavana: "Kyllähän se äärettömän hyvältä tuntuisi ja osoittaisi, että nuorisostakin on vielä johonkin." Vastaus ei ilmeisesti olut ihan odotettu ja haastattelijalta meinasi mennä pasmat sekaisin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy