Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Takki_auki

Jäsenet
 • Content Count

  47
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enkka 1,5 v, mutta en lopettanut tai edes juuri vähentänyt juoksua. Oli se yhtä perkelettä. Edellisellä kerralla 6 kk, mutta juoksun lopettaminen ei tuntunut vaikuttavan paranemisee. Minulla auttaa eniten sellainen jalkapohjan venyttäjä, joka laitettiin yöksi. Alussa oli aika tuskallista, mutta venyihän se. Sitten kun yhdistää pohjeen venytyksen ja jalkapohjan rullaamisen, niin meneehän se. Rullaamisessa paras on ollut riittävän kova pallo, tennari on minusta liian pehmeä. Koiralla on sopiva pallo, mutta rullaamista vaikeuttaa nilkassa roikkuva otus, joka haluaa pallonsa takaisin.
 2. Nyt aletaan lähestyä nimen antamaa lupausta. Aikaisemmin City ja pöpelikkö ovat kovin kaukana toisistaan. Harmi, että Mara tungettiin samaan nippuun, mutta onneksi on vaihtoehto sille tarjolla.
 3. Jossain vaiheessa ajanottovermeet tussahtivat salamasta ja/tai sähkökatkosta. En tiedä, miten ovat lopulta arponeet aikoja. Parin tunnin paikkeilla tai vähän sen jälkeen kuulutettiin, että häipykää maisemista välittömästi.
 4. Tulipahan kahlattua läpi. Samanlainen sää kuin HCM:llä. Aluksi mukava +16 ja sitten mausteeksi ukkosmyrsky rakeiden kera. Paikallinen sanomalehti tiivisti asian jämäkästi. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9877490/se-deltagernes-billeder-fra-dramatisk-halvmaraton-fra-sol-til-skybrud/ Keskeyttivät lopulta juoksun, mutta ennätin juuri maaliin. Odottivat myrskyn palaavan. Ei sade oikeastaan haitannut, mutta rakeita oli niin paljon kadulla, että lapikkaat lipsuivat. Mahtava reitti, täytyy uusia ensi vuonna. Lätsä päästä tanskalaisille talkoolaisille, asemia ei jätetty. Jos me juostiin, he hoitivat oman osuutensa hienosti.
 5. Kaikki Bostonit on tähän saakka laitettu ajoon ja tosi toimeen ilman mitään sisäänajoa. Eikös ne viisaat sano, että maralle ja puolikkaalle pitää aina laittaa parasta ja uusinta päälle?
 6. Neljännet Bostonit menossa pötköön. Jalkaongelmia ei ole sen jälkeen ollut, kun näihin vaihdoin. Olen käyttänyt kaikilla matkoilla, marallakin. Adios on jotakuinkin saman tuntuinen, mutta taisi olla kolmoset, kun joku painoi ja hankasi ja oli jotenkin epämukava. Tuolla ne kaapissa vielä on, mutta ne muinaiset Adios ykköset on olleet minun jalkaani parhaiten sopivat ennen Bostoneita. Kritiikkiä tulee heikosta mekaanisesta kestävyydestä sekä Adiokselle että Bostonille: varpaat kurkistaa muutaman sadan kilsan jälkeen ulkoilmaan. Jollei se häiritse, kilsoja on jäljellä reippaasti senkin jälkeen. Ei ole tarpeen katsella muita, Bostoneissa pysytään toistaiseksi.
 7. Erinomaisesti järjestetty juoksu. Olin viime vuonna eka kertaa ja tykästyin. Oikea cityjuoksu, koko kaupungin keskusta on juoksupäivänä autoton, ja reitti kiertää ydinkeskustassa. Tasainen baana ja bändejä pitkin matkaa.
 8. Osasipa tuulla kosteasti. Olisi mennyt muuten hyvin, mutta ne reitille kaatuneet puut vähän hidasti. Olipahan reissu, rankin tähän mennessä, mutta tulipahan rämmittyä loppuun. Kun loppuaikaa ei löydä kirkollisista ilmoituksista, olen lopulta ihan tyytyväinen.
 9. Täytyy pakata snorkkeli mukaan, sitä voi tarvita Munkkiniemen alikulkutunnelissa, jos sade-ennuste pitää paikkansa. Niin, ja ukkosenjohdatin ja mitähän vielä?
 10. Pahimmillaan melkein vuoden kärvistelin pf:n piinatessa. En lopettanut juoksua, mutta kun aloin venyttämään jalkapohjia yöt, homma alkoi pelittämään. Muutama yö meni valvoessa, kun sattui niin pirusti alussa. Pohkeiden venytys ja rullaus auttoi, mutta kyllä venytys oli se juttu. Pitkällisten kokeilujen jälkeen taisin löytää itselleni sopivat tossut. Kun siirryin nykyisiin Addu Boston, ei pf:sta ole ollut oireitakaan pariin vuoteen (kop kop). Saas nähdä lauantain jälkeen.
 11. Takki_auki

  Mizuno

  Ostin Wave Riderit ja kävin muutaman lenkin kokeilemassa. Ei tullut meistä paria, ja palasin takaisin Bostoneihin. Mitsut muuten vaikutti kelpoiselta, mutta kävi kuten yllä jantulle. Tuntuivat olevan aika lämpimän oloiset, kun on käyttänyt Adidaksia ympäri vuoden, mitenköhän kesäajossa? Alkaa olla melkoinen kokoelma pari lenkkiä kokeiltuja tossuja.
 12. Takki_auki

  HCM 13.8.2016

  Voi tukka vähän hulmuta Lauttasaressa, 11 m/s. Toisaalta kaatosadettakin povaavat.
 13. Takki_auki

  HCM 13.8.2016

  Menossa ollaan, mutta eihän tämä mikään varsinainnen cityjuoksu ole, onneksi enemmän kuin cityrun, josta puolet mentiin puskissa. Hyvä, että nykyisellä reitillä juottoasemia on paljon. Kelikin näyttää lupaavalta.
 14. Tapahtumana yksi parhaiten järjestettyjä, ei tule ratikat päälle eikä pääse eksymään. Reitti on nopea mutta tylsä kuin fan. Siitäkin huolimatta ilmoa matkaan, suosittelen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy