Jump to content
Juoksufoorumi.fiJalmari81

Jäsenet
 • Content Count

  9
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Osaakos joku sanoa mitä merkittäviä ominaisuuksia on Forerunner 235 kellossa jotka puuttuvat Forerunner 35 kellosta? Mä lueskelin noi Sepon tekemät testit ja Garminin sivut. En osaa erottaa merkittäviä eroja kun tähän asti on vanhaa kelloa käyttänyt matkan ja vauhdin mittaamiseen sekä kisoissa tavoiteajan jahtaamiseen.
 2. Ok. Kiitoksia vastauksesta. Mielenkiintoinen tapahtuma ilman maratoniakin. Pidetään mielessä jos maratonille ei tule lähdettyä.
 3. Vaikka matkoiksi onkin ilmoitettu 7km ja 21km niin kysyn kuitenkin että onko ollut harkinnassa maraton? Tosin startti kun on vasta klo 21 niin voihan siinä toimitsijoilla venähtää pikkutunneille jos juoksee 5-6h. Toukokuun lopulla ei oikein ole kuin Tuusulanjärvellä maraton tarjolla ja sen kanssa vähän arvon kun siellä toisinaan tuppaa tuulemaan..
 4. Jalmari81

  Oxroadultra 2013

  103km controlpointin kärki on ohittanut puoli seitsämän aikaan mutta ei ole tietoa kuka se oli. Oli kirjuri vaihtunut vissiin sen jälkeen kun kärki oli tuon paikan ohittanut.
 5. Jalmari81

  Oxroadultra 2013

  Klasila taisi juuri ( klo 2.03)ohittaa toisen controlpointin eli 49 km kohdalla. Penttinen klo 2.12. Täysin 100% fakta ei ole koska en ole ihan varma näinkö tästä autosta oikein kun on vähän hämärää ja unihiekkaa silmissä..
 6. Täältä kiitokset kukkikselle juoksuseurasta toisella kierroksella. Oma aika 3.37.52 ja oma enkka parani noin 15 minuutilla. Uskoin että alle 3.40 on mahdollista jos on hyvä päivä ja kiitos juoksuseuran jälkimmäisellä lenkillä se onnistui. Tapahtuma oli kieltämättä hyvin järjestetty, hyvä maku jäi.. :)
 7. Kiitos tarjouksesta. Itsellä tavoitteet myös samoilla nurkilla kuin sinulla mutta oma vauhdinjako on vielä niin iso kysymysmerkki passaan tarjouksen tällä kertaa.. :) Avopuolisoa varten lähinnä jänistä kyselin, hänellä tavoitteet 4 tunnin nurkilla. Forssasta löytyy varmasti paljon tuohon aikaan juoksevia joten ei siellä yksin tarvitse juosta..
 8. Olikos tuolla jäniksiä maratonilla mukana? En huomannut mainintaa ainakaan nettisivuilla..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy