Jump to content
Juoksufoorumi.fiOlliL

Jäsenet
 • Content Count

  2 782
 • Liittyi

 • Days Won

  6

OlliL last won the day on September 29 2019

OlliL had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4 675 profile views
 1. Tulisiko tähän tulokset? https://resultados.valenciaciudaddelrunning.com/en/maraton-clasificados.php?y=2019
 2. Ei taida löytyä tulosseurantaa muualta kuin appistä, mutta tässä livekuvaa kisasta. Tavoitteen mukainen maaliintulo pitäisi tapahtua ennen klo 12. https://www.valenciaciudaddelrunning.com/en/marathon/marathon-42k/
 3. Ainakin somepuolella voisivat ottaa oppia muutamasta suomalaisesta polkutapahtumasta. Toivottavasti järjestelyt toimivat muuten juoksijan näkökulmasta. Onnittelut hienosta suorituksesta!
 4. Löytyi sentään tuloslistakin, kun vähän penkoi: https://www.marathon.se/racetimer?v=/sv/race/show/4752%3Flayout%3Dmarathon Ja tätähän ei ollut tapahtuman www-sivuilla.
 5. Enpäs hoksannut, että tämmöinen olisi ollut tarjolla, mutta olisi jäänyt varmaan osallistumatta. Pojalla turnaus Lohjalla ja ennen ensimmäistä peliä leppoisasti 12.12 km Lohjanjärven rantaraittia ja Liessaaren polkuja raikkaassa syyssäässä. En kyllä mitään tuulta huomannut. Yllättävän kevyt jalka eilisillan pikkujouluista huolimatta. Vähän puski tuskanhikeä Liessaaren luontopolulla, mutta muuten oikein nautinnollista menoa. Hienoja lenkkimaastoja lohjalaisilla.
 6. Satunnaista seurantaa täällä: https://www.facebook.com/ultramarathon.se/. Voittajakin on jo maalissa, mutta hän ei ole nimeltään Ville.
 7. Kylläpä on sekava seuranta. En edes löytänyt Villeä kartalta, mutta tsemppiä loppumatkalle!
 8. OlliL

  Kuinka hidas HCM on?

  Sikäli erikoista, että tuon listan mukaan Suomen 37 parhaimmasta maratoonarista ainoastaan kahdella on yu-lisenssi. Ei taida linkitykset tietokantoihin olla ihan ajan tasalla. No tuohan sen selittää.
 9. Tommilla kulkee hyvin Frankfurtissa Frankfurt 2019: 2:21:50 Frankfurt 2018: 2:23:53 Frankfurt 2016: 2:28:34
 10. Suomalaisten kauden kakkostulos maratonilla tänään Nurmijärven Yleisurheilua edustavalle Tommi Hytöselle ajalla 2:21:50. Tulokset
 11. OlliL

  Hyvä biisi

  Tässä hyvä sivusto, jos sanojen merkityksessä jotain epäselvyyttä.
 12. OlliL

  Hyvä biisi

  Dokumentti tänä vuonna jäähyväiskiertuettaan tekevän yhtyeen alkuvuosista. Lynyrd Skynyrd: If I Leave Here Tomorrow. Vauhdikasta elämää ja vahvaa etelän aksenttia. https://areena.yle.fi/1-4656225
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy