Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

OlliL

Jäsenet
 • Content Count

  2 686
 • Liittyi

 • Days Won

  5

OlliL last won the day on October 5 2018

OlliL had the most liked content!

Community Reputation

1 740 Excellent

Recent Profile Visitors

4 330 profile views
 1. No niinpä. Ei ehkä kannata nyt startata. Palataanpa asiaan parin viikon kuluttua. Pikkuisen unessa olin, kun unohdin kokonaan MM-kisat...
 2. Taitavat vaivat jatkua, kun ei ole puolustamassa maratonin SM-kultaa ensi lauantaina.
 3. OlliL

  eCross tekee paluun

  Yksi kilpaileva tapahtuma on myös Espoo Trail Run, joka on kyllä onnistunut vakiinnuttamaan asemansa varsin lyhyessä ajassa. Kovaa työtähän se vaatii.
 4. Pyöräily on antanut varmasti hyvän peruskuntopohjan, mutta ilmeisesti pumpulle ei ole paljoa kierroksia annettu, mikä voi noissa kynnyksissä näkyä. Valmentaja on jo hommattu, joten hänellä varmasti jo jotain mielessä, mutta omasta mielestä peruskuntoilua voisi jatkaa ihan hyvin pyöräillen ja hoitaa sitten reippaammat treenit juosten. Keväämmällä pyöräilyn osuutta pienemmäksi maratonin lähestyessä. Tällä tavalla vähenee myös jalkavaivojen riski, kun jalat tottuvat juoksuun vähitellen.
 5. Tämä ei ihan suoraan kysymyksiin vastaa, mutta tässä tuoretta keskustelua kynnyssykkeistä:
 6. Ihan ok tulos telakkamiehelle.
 7. Näiden kisaajien lisäksi kolme muuta mukana, kun 21. kierros menossa.
 8. 19. kierroksella mukana edelleen 9 juoksijaa.
 9. Ennakkoilmoittautuminen päättyy huomenna, mutta vielä mahtuu mukaan. Osallistujalistoilla tähän mennessä jo 505 juoksijaa. Ilmoittautuminen
 10. Meni vain 17 kierrosta. 18. kierrokselle starttasi juuri 9 juoksijaa. Mukana vielä mm. @jaris1970@gmail.com, @epäurheilija, @M.BoneS ja @Hitski.
 11. Tämäkin hulluttelu on alkanut. Seuranta löytyy täältä: https://my.raceresult.com/124266/registration?lang=fi
 12. Helsinki City Trail järjestetään 28.9.2019. Kilpailureitit kiertävät Helsingin keskuspuistossa ja ovat pituudeltaan 6, 14 ja 24 km. Lähtö ja maali sijaitsevat legendaarisella Eläintarhan kentällä. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 15.9.2019, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista kisakeskuksessa 27.9.2019 ja 28.9.2019. Tapahtuman järjestää Samba Trail Running Club. Itse olen mukana järjestelyissä kolmatta peräkkäistä vuotta. Lisätietoa www-sivuilta. Jos et pääse juoksemaan, voit myös ilmoittautua toimitsijaksi tästä. Tervetuloa!
 13. AIMS:in kilpailuhakemisto, jossa on mukana kolme suomalaista maratonia: http://aims-worldrunning.org/directory.html Onkohan nuo kalenterin kisat sitten AIMS:in sertifioimia? Siellä ei kaupungin johto selvästikään arvosta perinteistä juoksutapahtumaa.
 14. Kyllä. Ei markkinointiin tarvita mitään arvokisamitaleja.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy