Jump to content
Juoksufoorumi.fi


OlliL

Jäsenet
 • Content Count

  2 527
 • Liittyi

 • Days Won

  5

OlliL last won the day on October 5 2018

OlliL had the most liked content!

Community Reputation

1 543 Excellent

Recent Profile Visitors

4 246 profile views
 1. Parhailla miehillä vain yksi tulos listalla, mutta usealla naisella monta tulosta. Juoksevatko siis miehet enemmän ulkomailla kuin naiset?
 2. Kyllä. Ei pitäisi järjestäjien talous muutamaan sataseen kaatua.
 3. Tilastopaja kertoo, että vuonna 2018 kymmenen suomalaista naista alitti ajan 2.57. Vastaavasti neljä suomalaista miestä alitti ajan 2.27. Hieman on siis vaatimustaso kovempi miehillä. Olisiko se sopiva raja miehille 2.33, sillä alle 2.33 miesmaratoonareita oli viime vuonna tasan kymmenen.
 4. Kävin vähän surffailemassa jonkun saksalaisen juomakaupan sivuilla ja sieltähän löytyi myös hyvä lista saksalaisia vehnäoluita huokeaan hintaan. Oma kulutus tosin sen verran vähäistä, että voin hakea tuotteet kyllä paikallisesta marketista, jossa nykyään ihan kattava olutvalikoima.
 5. Hakusanaksi "Rosbacher Isofit bestellen" niin löytyy pitkä lista saksalaisia verkkokauppoja. Tiedä sitten lähettävätkö Suomeen.
 6. Omana kokemuksena Frankfurt vuonna 2016. Suunnilleen samassa kunnossa varmaan olin, mutta innostuin alussa vähän liikaa ja painoin ekan puolikkaan vähän yli 1.24. Sitten loppuivatkin jalat ja jälkimmäinen puolikas oli jotain 1.39. Ihan opettavainen kokemus. Taustalla oli rasitusmurtuma ja 3 kk juoksutauko edellisenä talvena. Ilmeisesti oli liian vähän juoksukilsoja alla omaan juoksuvauhtiini nähden, kun jalat eivät loppuun asti kestäneet. Syytin silloin myös korkeita pilvenpiirtäjiä, kun Polar ei osannut oikeata vauhtia näyttää niiden katveessa. Itsellä oli omat energiat geelien muodossa ja juomaa otin sitten järjestäjien huoltopisteiltä, joita oli riittävästi. En nyt muista otinko vettä vai urkkajuomaa, mutta nesteiden ja energian kanssa ei ongelmia ollut. Frankfurtin ajankohta sikäli hyvä, kun Suomessa ei yleensä kurjimmat syyskelit ole vielä alkaneet ja viimeistelyt saa tehtyä kuitenkin mukavan raikkaassa syyssäässä. Vantaalla voi käydä juoksemassa pohjille maravauhtisen puolikkaan. Frankfurtin reitti on erinomainen. Yhtään mäkeä en matkalta muista. Juoksuseuraa ja kannustusta riitti hyvin. Silloin sattui kohdalle myös huippu hyvä juoksusää, mikä tarkoitti noin 10 astetta lämpöä, auringonpaistetta ja ei yhtään tuulta. Ainoana miinuksena järkyttävä ruuhka startissa varsinkin, kun jäin kolmen tunnin jänisten taakse, jotka oli sitten pakko ohittaa heti alussa. Siirtymälogistiikka kätevä. Suorat lennot Helsingistä ja junalla lentokentältä suoraan keskustaan, jossa hotelli ihan rautatieaseman vieressä ja noin kilometrin päässä maratonin startista. Suosittelen.
 7. IAAF:n kisarajat Dohaan: https://www.letsrun.com/news/2018/12/iaaf-announces-tougher-2019-world-championships-entry-standards-ones-changed/
 8. OlliL

  forssan kymppi

  Mikähän kymppi? Tämä on kyllä edullinen ihan normihinnalla.
 9. Mitenkähän kävi @spfinckelle? Kisaseuranta sanoo "in course", mutta tuloksissa ei yhtään väliaikaa.
 10. Joo niinpä onkin. On siinä myös joku Live timing -toiminto, johon pystyy varmaan juoksijoita valitsemaan.
 11. Tämän mukaan Albon voittajana maalissa
 12. Entäs tämä linkki? https://www.prozis.com/ch/fr/evenement/uta-trilhos-dos-abutres/q/id/3/subpage/results On kyllä hankala sivusto puhelimella.
 13. Muutama vuosi sitten Kreetan etelärannikolla viikon työreissu heinäkuussa. En nyt enää muista varsinaisen kohteen nimeä, mutta lähes joka päivä kävin siellä lenkillä. Hyvin siellä tarkeni, kun lämpötila ei laskenut alle 30 C:een koko viikon aikana. Jos jonkinlainen pitkis mielessä, suosittelen mukaan juomaliiviä, ettei nestehukka ja lämpöhalvaus pääse yllättämään. Matkakohteen rantabulevardilla oli ihan mukava hölkkäillä ja aamulenkillä joutui yökerhoista kotiutuvia turisteja väistelemään. VK-lenkki meni perseelleen, kun kone alkoi keittää muutaman kilometrin juoksun jälkeen. Rantajuoksujen lisäksi yksi parin tunnin polkulenkki piikkipensaikkojen valtaamassa niemenkärjessä ja yksi parin tunnin vuorijuoksu rosmariinipensaiden reunustamia vuoristoteitä pitkin. Jälkimmäisen reitin bongasin, kun etsin netistä maastopyöräilyreittejä matkakohteessani.
 14. OlliL

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Löytyykö väliaikaseurantaa? Onhan tämä hyvää ajankulua junamatkalla.
 15. OlliL

  Hyvä biisi

  Joskus nuorena miehenä tuli soittohommia harrastettua ja Karttusen Jokiaudio oli kyllä useissa tapahtumissa ääniä hoitamassa. En ole ihan varma tuliko joskus Jokiaudion studiossa käytyä, mutta yhdellä bändillä käytiin nauhoittamassa demo jossain Polvijärvellä. Harmillisesti se tapahtui ennen digitaalisen tallennuksen aikakautta, joten niistä sessioista ei ole enää jälkipolville soitettavaa. Lukioaikaan soitin kellaribändissä, jossa kävi joskus yksi Pottonen rumpuja hakkaamassa. PS. Tuossa vähän aiemmin oli puhetta juuri Ylellä esitetystä sarjasta American Epic. On kyllä hieno sarja ja melkoisia pelimanneja löytyi ympäri isoa mannerta viime vuosisadan alkupuolella. Kannattaa ehdottomasti katsoa, jos länsimaisen musiikin historia vähänkin kiinnostaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy