Jump to content
Juoksufoorumi.fi


OlliL

Jäsenet
 • Content Count

  2 503
 • Liittyi

 • Days Won

  5

OlliL last won the day on October 5 2018

OlliL had the most liked content!

Community Reputation

1 520 Excellent

Recent Profile Visitors

4 193 profile views
 1. OlliL

  Hyvä biisi

  Joskus nuorena miehenä tuli soittohommia harrastettua ja Karttusen Jokiaudio oli kyllä useissa tapahtumissa ääniä hoitamassa. En ole ihan varma tuliko joskus Jokiaudion studiossa käytyä, mutta yhdellä bändillä käytiin nauhoittamassa demo jossain Polvijärvellä. Harmillisesti se tapahtui ennen digitaalisen tallennuksen aikakautta, joten niistä sessioista ei ole enää jälkipolville soitettavaa. Lukioaikaan soitin kellaribändissä, jossa kävi joskus yksi Pottonen rumpuja hakkaamassa. PS. Tuossa vähän aiemmin oli puhetta juuri Ylellä esitetystä sarjasta American Epic. On kyllä hieno sarja ja melkoisia pelimanneja löytyi ympäri isoa mannerta viime vuosisadan alkupuolella. Kannattaa ehdottomasti katsoa, jos länsimaisen musiikin historia vähänkin kiinnostaa.
 2. OlliL

  Hyvä biisi

  Hämmentävä kappale Löydettyäni Spotifyn en ole enää levyjä ostellut. Ei sieltäkään vielä kaikkea saa, mutta ihan mukavasti valikoimaa riittää. Tuonkin artistin tuotantoa näköjään tarjolla.
 3. Eikös se ohjelma ollut sitten onnistunut, jos kunto oli kerran kova? Eli oliko ongelma kuitenkin varsinaisessa kisasuorituksessa?
 4. Kiitos. No oli ainakin ihan hyvä treeni.
 5. Naisissa Suvi Miettinen 2:45:34 ja M60-sarjan ykkönen Jukka Kauppila 2:49:28.
 6. Hyvä keli ja ihan hyvin järjestetty kisa reitinmerkkausta lukuunottamatta. Ekan kerran missään polkujuoksussa kunnon pummi itselle eli ylimääräistä kellon mukaan 1 km ja 7 min 20 s. Omana matkana oli 10.5 km ja hämmästyneenä olin aivan kärkiporukan vauhdissa heti startista lähtien. Ei siis ollut mikään huikean kova taso tänään. Kaikki matkat eli 5, 10.5 ja 21 km starttasivat yhtä aikaa. Parin kilometrin jälkeen kärkikaksikoksi erkani kaksi miestä, joista toinen oli tuleva 21 km voittaja ja toinen luultavasti tuleva 10.5 km voittaja. Itse olin porukassa, jossa oli miesväkeä teineistä vähän varttuneempiin hölkkääjiin sijoilla 3.-8. Suurin osa taisi olla 10.5 km matkalla. Vähän ennen vitosta kakkosporukka oli kutistunut neljän juoksijan kokoiseksi. Siinä oli itseni lisäksi toinen vähän varttuneempi juoksija sekä kaksi teinipoikaa. Ylitimme yhdessä pehmeän suo-osuuden, jonka jälkeen olisi pitänyt tehdä tiukka käännös oikeaan. Keulilla ollut teini veti kuitenkin porukan vielä yhden ylimääräisen suon ylitse ja loppuosa porukkaa tuli tietenkin tiukasti peesissä. Vasta puolen kilometrin jälkeen ihmettelimme sitten yhdessä, että minne ne reittimerkit olivat oikein hävinneet. Haastattelimme myös kahta koiranulkoiluttajaa ja tutkimme yhden juoksijan mukana ollutta reittikarttaa. Siitä takaisin oikealle reitille ja varttuneempaa juoksijakollegaa ei kisailu enää napannut, joten jatkoin matkaa kahden teinipojan kanssa. Lyhyempi teineistä piiputti jo aika pahasti 7 km juoksun jälkeen ja pidempi teini jäi 8 km kohdilla, kun hän jarrutteli vauhtia aivan turhaan yhdeltä kalliolta laskeutuessa. Loppumatka olikin hitaampien hölkkääjien ohittelua, mutta kovin kovilla tehoilla ei huvittanut enää itseä kiusata. Maalissa olin noin 6 minuuttia kakkossijasta jääneenä eli teoriassa olisi voinut jopa podiumpaikasta taistella, jos olisi tullut reitillä pysyttyä. Kisaa suosittelen kyllä, kunhan järjestäjät parantavat jatkossa merkkausta, joka oli tällä kertaa ajoittain melko säästeliästä. Tulokset
 7. Tänään loppusyksyn maratonhuipennus Saksassa. Tulokset Kovimmat suomalaiset jo maalissa: Tommi Hytönen 2:23:50 Kalle Mäenpää 2:31:22 Ossi Peltoniemi 2:35:04 @Ruban yritys 2.40 alitukseen ei ihan taida onnistua, mutta hyvä aika tulossa: Puolikas 1:20:45 ja 35 km 2:14:21
 8. Tänään viimeinen päivä ennakkoilmoittautua.
 9. OlliL

  Synkkä syysunelma 2018

  Tuosta vähän tarkempia karttoja kilpailualueelle.
 10. Tässä aiheeseen liittyvä dokumentti YLE Areenassa. Huume-Suomen historia. Jakso 2: Sotasisua pillereistä
 11. OlliL

  New Balance Vazee Pace

  Mulla näköjään Vazee Pace v1:t myös Made in China.
 12. OlliL

  New Balance Vazee Pace

  New Balance Strobe. Saattaa olla jo poistomyynnissä. Yhden maratonin juoksin niillä vuosi sitten. Hieman kevyemmät ja kiertolöysemmät kuin Vazee Pacet. Mukavat neutraalit tossut vähän reippaampaankin menoon.
 13. Mulla kävi samalla tavalla pari vuotta sitten.
 14. Tuusula Trail Run su 28.10.2018 klo 11 alkaen. Sarjoina Pojat/tytöt alle 16 v 5 km Miehet/naiset 10,5 km Miehet/naiset 21 km www-sivut Reittikartta Tapahtuma on järjestetty kolme kertaa vuodesta 2014 lähtien ja viime vuonna sitä ei järjestetty ollenkaan. Se on itseänikin kiinnostanut, mutta aikaisemmin olen ollut kisan aikaan telakalla, ylimenokaudella tai johonkin muuhun kisaan osallistumassa. Nyt kisakauteni alkoi Kolilla ja voisi jatkua Tuusulassa. Ehkä kiusaan itseäni reilulla kympin matkalla. Alkuperäisen reitin olen juossut itsekseni ja ei tuo nykyinenkään taida siitä paljoa poiketa. Alustana on teknisesti helppoa polkua ja korkeuseroja on hyvin vähän, joten tämä on myös erinomainen tapahtuma polkujuoksuun tutustumiseen. Sukat voivat kastua yhden suon ylityksessä.
 15. Saa nähdä onko mukana vielä ensi vuoden jälkeen, jos muut matkat vetävät riittävästi väkeä. On tuo 55 km tällä hetkellä täysin irrallinen tapahtuma. 37 km yli 1000 m nousulla tarjoaa sekin mukavasti haastetta reippaasti juostuna.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy