Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pegasus

Jäsenet
 • Content Count

  1 703
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Tavoite
  Saavutettu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kokonaiselle ilman mitään suurempia haaveita tai suunnitelmia. Noin 4.30/km yritetään mennä mahdollisimman pitkälle. Pitkähihaisen joudun tuossa lämpötilassa jo päälle laittamaan, mutta ei nyt sentään ihan trikoita kuitenkaan.
 2. Pegasus

  Spartathlon 2015

  Hienoa Proffa. SP SE, vihdoinkin täydellinen onnistuminen.
 3. Jolle on luotu/ on ollut aina maalintekijä. Tästä jepestä on iloa suomi futikselle vielä ainakin 4 olympiadin verran.
 4. Pegasus

  HCM 15.8.2015

  Tämä maalin tulo oli kyllä surkuhupaisa seurattavaa. Kärki mies kääntyi stadikalle, pari seuraavaa jatkoi matkaa kolmannelle kierrokselle. Asicsin kaari oi sijoitettu todella ovelasti maaliin tulo kääntöpaikan jälkeen, toisen kierroksen alkuun, hämäsi varmaan aika montaa utuisilla silmillä juossutta. Tämä kolmantena ollut japsi teki varmaan parin kilsan sakkolenkin : (
 5. Pegasus

  HCM 15.8.2015

  Näin sai yksi jänö houkuteltua. Koska HCM:n ei ole ennätysreitti kelienkään puolesta, ja noita maratoneja on tullut muutama tahkottua vain juoksun ilosta aikaisemminkin niin tehdään tälläinen treeni. Eli niin pitkään kuin jalat kantaa roikutaan mukana, heti kun alan tippumaan keskeytän. Arvio liikkuu noin 20km paikkeilla, todella tyytyväinen jos menee 23km. Tavoitteena että ensi keväällä menisi jo maaliin saakka. Tästä pitäisi palautuakin nopeammin treeneihin kuin puolitehoilla maaliin juostusta maratonista.
 6. Pegasus

  HCM 15.8.2015

  10.HCM ja 40, mara kaiken kaikkiaan. Tällä kertaa hieman erillaisella taktiikalla liikkeelle, maaliin tulo todella epätodennäköistä
 7. Kisoihin mennään taas että heilahtaa : ) Eka vieraspelin menen katsomaan oli se sitten islannissa tai ukrainassa
 8. Juttelin omista juoksuistani eräälle vanhemmalle samalla alalla työskentelevälle herrasmiehelle. Hieman yllättäen hän kertoi, että on myös harrastanut juoksua ratamatkoilla 60-luvulla, kovimpana meriittinä oli ollut juokseminen Turussa Ron Clarken kanssa samassa lähdössä, kaveri oli juossut 4 kierrosta Ronin peesissä, sitten oli joutunut keskeyttämään kun tuli kuulemma verta suusta. Joka tapauksessa R.I.P RC  Â
 9. ​Meillä oli firman huoltopiste juuri tuolla kohdalla, kaverin tuupertuessa perässä tuli onneksi ilmeisesti lääkäri joka aloitti elvytyksen samantien. Meidän tehtäväksi jäi ambulanssin soittaminen sekä sen opastaminen paikalle. Kaveria elvytettiiin yli 20min!!, jonka jälkeen lääkäriyksikön kaveri näytti peukkua. Ei ihan yhtä siistiä puuhaa kuin TV: n lääkäriohjelmissa. Kuulin tänään että kaveri olis selvinnyt, alle 30v mies kyseessä.
 10. Henkilö on molemmissa kuvissa selvästi omistautunut harrastukselleen keskiverto harrastajaa paremmin. Vaikea sanoa näin lyhyellä analysoinnilla kumpi on kovemmassa kunnossa tai sijoittuu paremmin oman lajinsa harrastajien joukossa. Kovaa työtä ja paljon rahaa mennyt molempiin kroppiin.
 11. Maraton maista olen säilyttänyt mitskut , muistaakseni 14-15;stä eri maasta mitali liimattuna varaston seinälle. Kun kasvan isoksi, ao.listalle pääsemisestäkin olen haaveillut, tarvitsee vain aikaa, rahaa, mielenkiintoa ja mielellään saman henkisen kaverin. http://www.countrymarathonclub.com/#!lists--stats/c1ckr Omat maraton maat: Suomi Ruotsi Saksa Italia USA Espanja Turkki Jordania UAE Etelä-Korea Cayman Saaret Bermuda Hollanti Sveitsi Malta Tsekki Turku Edit: Maraton keräily listalla oleva Tenho ``Tenkka``Lauri lähtee taas ylihuomenna reissuun, vapun jälkeen 62. maraton maa hanskassa, Kanada. Kaveri tuli vasta viime keskiviikkona Bostonista..... Tenhon kanssa tullut muutamassa paikassa käytyä, mutta nyt alkaa jo lentomatkat olemaan niin pitkiä ettei meinaa oikein lisenssejä irrota kotoa, vaaii jo pidemmän tähtäimen suunnitelmaa kuten ensi tammikuulle. Euroopan puolelta ei muistaakseni enää paria poikkeusta lukuun ottamatta maratonimattomia : ) maita löydy..
 12. Aargh!! Mamma Mia mikä veto Mr. James. Turhaan jarruttelit alkumatkasta, vauhdinjaollisesti taisi jäädä kauaksi optimista? Eilen vetotreeneissä veikattiin sun loppuaikaa, veikkaisin 2.54, Sanna analysoi muistaakseni juuri tuon 2.53. Nyt palauttelemaan Hampurin iltapäivään...
 13. Tsemppiä Hampuriin. Pari kertaa oón tuolla juossut, niin hyvät muistot että kolmas kerta tullee parin vuoden sisällä. Maraton menee mielestäni tosi hyvin kevyilläkin kengillä, vaikka vähän raskaana tunnut olevankin. Muutamien normi Adios maratonien jälkeen ainakin mulla pohkeet olleet tosi p...a maratonin jälkeen, mutta juoksu on niillä kulkenut hyvin ilman vaivoja, paskallakaan ei ole tarvinnut käydä. HS taitaa tosin olla vielä hieman kevyempi kuin adios, mutta niin on toisaalta mieskin. Yli 2.55 aikaa täällä ei sitten kohdallasi edes noteerata, yritä siihen malliin taittaa matkaa.
 14. Tuollainen loppupuristus ei monelta onnistu. Onnittelut enkasta.
 15. Tuo Snaksterin juoksu oli siinä mielessä tylsä ettei se yllättänyt yhtään, hurja noste tekemisessä ollut koko kevään ajan. Myös Tero teki PB:n , itsekin olin 1.26 vauhdissa 14km, mutta ei riittänyt potku tällä kertaa. Tuntuu sille että kaikki telakalla olleet ovat saaneet aivan uuden vaihteen päälle tauon jälkeen. Pitää varmaan itsekin harkita pientä breikkiä jossain vaiheessa ellen onnistu hankkiutumaan telakalle kesän aikana. Nöyrät onnittelut onnistuneille :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy