Jump to content
Juoksufoorumi.fiTeTi

Jäsenet
 • Content Count

  2 324
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

TeTi last won the day on July 28 2016

TeTi had the most liked content!

Community Reputation

1 152 Excellent

Converted

 • Coopperi
  2570m (2013) --> 2800 m (2016)
 • 10km
  5 km 22:54 (10 km:n väliaika) 46:58
 • Puolimaraton
  <1:45 (2015)
 • Maraton
  <4:09 (2014)

Recent Profile Visitors

2 816 profile views
 1. TeTi

  Hyvä biisi

  Disko-meinikiä vapun kunniaksi
 2. Ennemmin kiinnittäisin huomiota, miten paljon liikuntaa tunneissa per viikko. Itselläkin oli v. 2015 puokkia ennen vuosikilsat 1138 km ja 1:45 oli aika, muutakin liikuntaa oli. Eka juoksukesänä harjoitusjakso oli noin 3,5 kk, kilsat 382 km eli keskimäärin 25 km viikko, meni alle 2h. Pyöräiyä, kävelyä ja rullaluistelua oli ollut jonkun verran lisäksi..etenkin heinäkuussa, jolloin kestosta noin puolet. Viikko tunnit aerobiselle ollu tuolloin ka. 3,15 (nyt sentään enemmän :)),voi tosin olla että tuon lisäksi fillarointia jonkun verran. Mutta summasummaarum: säännöllisest
 3. Onnittelut! Sulla on hyvä asenne näissä juoksuhommissa. Yksi syy onnistumiseen? No hyvä että tietää kuntonsa ja tikkaa mennnä sen mukaisesti :-)
 4. TeTi

  Hyvä biisi

  Tehty Plantin Karac-pojalle, joka kuoli 5-vuotiaana virusinfektioon.
 5. Onnittelut hyvästä hiihdosta. Olishan nuo kilsat tosiaan hyvä tietää, että osaisi kirille lähteä...tietty noissa varmaan porukassa hiihtelis...itsekin ollut kisassa, jossa ilmoitettua selvästi vähemmän matkaa. Tiedättekö paljon tuossa Pogostassa on nousumetrit ja onko ihan pystymäkiä ollenkaan?
 6. En tarkkaan tiedä tällä hetkellä noita kilsoja, jotain 1200-300 km. Nyt ei kyllä maratonia jaksa kesällä juosta.. puokkeja kylläkin, toivon mukaan.
 7. Tsemppiä tämän päikyn kautta kaikille Pogostaan osallistujille!
 8. Tulee mieleen, että ei ehkä kaikkeensa ollu antanut. Itsellä taas tuli sellainen olo ettei koskaan enää, ja se olo on vieläkin ;) Tämä oli sitten savolaisen huumoria. Itse juoksin maratonin vuonna 2014 ja vasta viime vuonna mietin, että pitäisikö ensi vuonna juosta maraton. :)
 9. Tulipa harjoiteltua wassua tänään nousemalla päkiälle potkun/työnnön alkuun. Osin jäi melkolailla yritykseksi ladun kovuuden takia. Loivaan ylämäkeen oli helpompaa. voi vooi.. ois tuossa luisteluhiihdossa työnsarkaa, sauvoittaluistelu (kovaa) jne.
 10. Hyvin tulis kyllä hiihtokilsoja, jos olisi noin nopea hiihtämään.
 11. Kai niillä matoilla mahtuu sauvomaan, mutta en nyt tietenkään minnekään kuntokeskukseen viittisi sauvojen kanssa mennä. Esim. tuokin matto näyttää ihan normilevyiseltä. Mutta kulmaa reippaasti ja sauvat olisi kuin sauvarinneharjoitus.
 12. Sauvakävellen matolla tehdään esim. hiihtäjillekin laktaattitestejä. Niin mikähän siinä hommassa niin hankalaa mahtaisi olla, että niin kävisi?!?
 13. Minä tykkäsin kovin ylämäkikävelystä juoksumatolla, kun syksyllä kokeilin. Vain sauvat puuttuivat. Tein silloin harjoituksen, jossa nostin kulmaa minuutin välein 0,5 astetta aina 15 %:iin asti. Ja pikkuhiljaa alaspäin. Maksimisyke 163. Itseni on vaikea ymmärtää juoksumatolla kävelyä ilman kulmaa, minusta se ehdottomasti tarvitsee kulman, sillä saa pakaroihin ja jalkoihin paremmin voimaa.
 14. Miekin suunnittelin että kerran viikossa kävisin juoksemassa.. En vaan meinaa millään päästä! Katoin että viime helmikuussa olin juossut 37 km, nyt vasta 8,4 km. Kurottavaa riittää! Tosin olin kyllä viime viikonloppuna ja tällä viikolla kipeä, kun olisi pitänyt juosta.. nyt olen taas aloitellut taas liikunnan ja kävin jo 2 h hiihtämässä. Ed. tarkoitatko salilla lihaskuntoo vai crossaria jne.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy