Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Patakakkonen

Jäsenet
 • Content Count

  78
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tänne ollaan menossa. Juoksemisesta tiedän vasta lähellä kisaa. Viimeks oon juossu näemmä 2.3. ja hiihtäny 4.3. sen jälkeen ei treenejä ja vielä ainakin viikon kuljen kepeillä. Voi olla, että teen maratonblogin selviytymisestä Berliinin viivoille, ensin lähtöön ja sitten maaliin. Alunperin olin lähdössä juoksemaan vähintään ennätystä, unelmissani jopa 2.40 alitusta, mutta nyt lähdetään tilanteesta, jossa vasen reisiluu on murtunu viidestä kohtaa noin 6 kk ennen kisaa.. Näin se elämä moukaroi. Kahtotaan. Pari kaveria on kyllä lähdössä juoksemaan kunnossa ollessaan sinne 2.45-2.50 suuntaan.
 2. Kaverin kanssa ollaan menossa. Kaveri ei oo ihan huipputikis, mut jonnekin 2.50-2.55 se varmaan osuu. Ite yritän hyökätä 2.45 kimppuun. Säähän lupaa toistaseks lähes optimaalista eli kuivaa, noin +10 astetta ja mietoa tuulta. Stadionilta lähtö toki vähän kauhistuttaa, koska on ahdasta ja kovin montaa sataa ei tartteis edelle päästää. Tsemiä koitokseen.
 3. Kun eilen pääsin 1.16,22, jossa vuodessa tapahtunut kehitystä yli 3 min, niin tuleehan tässä väkisinkin mieleen, että olisiko 1.15 vielä joskus tehtävissä. Seuraava puolikas joka tapauksessa syksyllä. Silloin tavoitteena voisi olla 1.16 alitus.
 4. Mikähän on syy lopettamiselle? Mielestäni oli/on hyvä palvelu ja tullut lukemattomiin kisoihin ilmoittauduttua sen kautta.
 5. Moi,

  Nordictrainingcampilla on lähtöpaikkoja Berliinin.

  Jos kiinpostaa me katsomaan www.nordictrainingcamp.com

  Terv.

  Kjell

 6. Ei osunu ei, tänä(kään) vuonna (arvonnassa ei voi voittaa). Kaverin kanssa kolmet hylsyt putkeen. No, keväällä Pariisista se 2.45 alitus ja sillä ehkä 2017 Berliiniin, jos huvittaa (ja Pariisissa alittuu). Syksyllä ehkä New Yorkiin mut, sitä on aikaa pohtia vielä joku 1,5 kk.
 7. Kaks kertaa ollaan kaverin kanssa osallistuttu arvontaan ja nyt kolmas yritys. Ei oo vielä osuttu kumpikaan. Täks vuodeks sit ostettiin se jonkun saksalaisen matkatoimiston matka, jossa joutu maksamaan maratonista vähän enemmän, mutta paljon vähemmän kuin jos olis ostanu joltain suomalaiselta toimistolta. No. Kotoota tuli arvan heiton jälkeen yllättäen vihreää valoa ens vuoden New Yorkin Maraton -reissulle, joten nyt toivotaankin, että Berliini ei osu, koska New Yorkiin päässee ajalla, joka ei ihan riitä Berliiniin ja molempia ei saa juosta. Kaveri meni ennakkotilaamaan jonkun maraton-paidan ilmoittautumisen yhteydessä. Mitä enemmän sitä oheiskrääsää ostaa, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellähän se arpa osuu. Näiltä pohjilta veikkaisin, että nyt se osuma tulee.
 8. Lähettiin kaverin kanssa ryhmästä C (2.50-3.00). Karsinoihin menossa ei ollut minkäänlaista valvontaa ja ahdasta oli. Minuutti meni viivalle. Ympäriltä lähti runsaasti noin kolmen tunnin (tavoiteaika) juoksijoita. Kolmen tunnin jänikset lähtivät noin 20 metriä edeltämme (ryhmästä B 2.40-2.50) ja saavutimme ne noin 2,5 km kohdalla. Muutamat eläkeläiset meinasivat jäädä jalkoihin alkukilometreillä (niin kuin aina). Ensimmäisen 5-10 km olisi voinut juosta vähän kovempaakin, mutta massa ei liikkunut. Ohitettiin kisassa jotain 1000 juoksijaa ja juostiin reilusti alle 2.50. Omista juoksemistani suurista Boston on ihan ylivoimainen startiltaan, kun vierestä eikä edestä hitaita lähde. Siellä koko massa lähtee vauhdilla.
 9. Suunnon asiakaspalvelun mukaan sykevyö tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen miedolla pesuaineella ja pesukoneessa, helläpesuohjelmalla 40 asteessa noin 5-8 kerran välein.
 10. Hinnat kuitenkin näin 31.12.2014 saakka: Maraton 45 euroa (Juoksija-kortilla 35 euroa) ½ maraton 40 euroa (Juoksija-kortilla 30 euroa) 1/4 maraton 30 euroa (Juoksija-kortilla 20 euroa)
 11. Kiitos tästä vinkistä. Käytimme duunikaverin kanssa yhden yön kortin. Tarkoituksena on tosin yöpyä lähempänä lähtöä/maalia ja paremmassa hotellissa. Tulee silti halvemmaksi kuin nuo kalliimmat hotellit ja paljon halvemmaksi kuin suomalaisten matkatoimistojen matkat.
 12. Kaks vuotta sitten ei ehditty ilmottautuu, kun meni niin nopeesti täyteen. Nyt toisen kerran mulle ja kaverille no luck in the drawing. Ei kait tässä jää muuta vaihtoehtoa ku juosta ittensä 2:45 -kuntoon vuodessa. Vaatis ~10 min ennätysparannuksen. Siinä sitä olis tekemistä.
 13. Please note that no transfers or cancellations of the race spots are allowed.
 14. Patakakkonen

  Adidas Boost

  Hypistelin ittekin tuossa taannoin Boston Boosteja kaupassa, mutten sortunut tällä kertaa ostamaan. Ihan mielenkiintoiset kengät. Painoa vähän Adioksia enemmän, mutta rullaavuutta vähemmän. Omaan jalkaan Adioksissa myös parempi tuntuma. En ihan heti keksi, mikä Boston Boosteissa olisi Adioksia parempaa? Molemmat kengät hiukan kovempiin vauhteihin.
 15. Patakakkonen

  Adidas Boost

  Tänään maraton Energy Boosteilla aka. läskimiehen kengillä reilusti alle 3h, oma paino <70 kg. Tätä kannattanee miettiä niidenkin yli 3h maratoonareiden, jotka juoksevat nopeilla ja kevyillä vähän vaimennetuilla kisakengillä. Kevyet kisakengät (esim. Adioksien eri mallit) sopivat yleensä kevyille ja/tai nopeille juoksijoille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy