Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jp/68

Jäsenet
 • Content Count

  84
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by jp/68

 1. Paha sanoa, kun ensin muutaman lenkin toimi ihan ok kunnes ongelmia tuli. Nyt sitten taas toimi ja ainoa muutos oli tuo autostop pois.
 2. Liikuskelin aamulla 18 km automaattiset kierrokset kilometrin välein päällä, mutta autostop pois päältä. Toimi kuin junan vessa entisaikaan eikä edes painikkeet ole "jäätyneet" tänään.
 3. Tuosta uusimmasta päivitykseksestä tuli ainakin meikäläisen V:n pari ongelmaa. Alkuun toimi ihan normaalisti, mutta nyt alkanut lenkillä useampaan kertaan keskeyttämään harjoitusta ihan omia aikojaan. Lisäksi välillä kaikki muut painikkeet lakkaavat toimimasta paitsi valikkopainike ja sitä painaen painikkeet heräävät taas käyttöön.
 4. jp/68

  Polar Flow

  Onko muilla samaa vikaa, että flow jää junnaamaan paikoilleen kun yrittää ottaa harjoitusraportista vuositasolla eri lajien tietoja ? Kaikki lajit yhteensä näyttää, mutta ei laji kohtaisia tietoja. Kuukausittain saa kyllä eri lajien tiedot. Minusta ongelma tuli tämän Vantagen uusimman päivityksen jälkeen.
 5. Automaattiset kierrokset: kierrosnumero, keskinopeus ja kokonaisaika. Tulisiko joulukuun päivityksessä ortostaattinentesti myös rannesykemittauksella. Sehän on luvattu tulevaksi.
 6. Se on vaan hyväksyttävä, että nykyisten merkistä riippumatta "pitkällä" akun kestolla olevien urheilukellojen näytöt on suunniteltu kirkaassa säässä ulkona käytettäväksi, jolloin näyttö hyödyntää ulkovaloa akulla tuotetun valon sijaan.
 7. Polarin mies myös sanoi, että tarkoitus on tuoda jatkossa vuosittain tarjolle uusi laite tai laitteita.
 8. Jos sää ei tule haittaamaan suoritusta, niin alle kolmeen tuntiin menee. 2.58.41
 9. Jos yli 50-kymppisen muisti ei petä niin vuosia sitten tämän saitin ollessa Sepon kotisivut yksi palstalainen joka oli n. 3, 5 h maratoonari päätti osallistua ensin puolikkaalle ja seuraavana vuonna kokonaiselle triathlonmatkalle. Veti alkukesästä puolikkaan reilusti alle kuuden tunnin ja kun se tuntui niin helpolta niin päätti vetää tuon perään samana kesänä kokonaisen ja aika saattoi olla alle 11 tuntia, mutta joka tapauksessa se oli alle 12tuntia. Uinti ja pyöräily olivat kaverille "uusia" juttuja. Simmarit ja pyörän satula tutuksi ja ei kunnon laskua niin kyllä GS tuon tavoitteen tekee.
 10. Tuo Husu jäi jo kiinni törkeästä valehtelusta kerran. Oli kuulema ollut puhelin yhteydessä tumma hipiäisen äitiin , joka makasi teholla rasistien puukotuksen vuoksi. Paljastui valeeksi Husun sepittämä tarina, mutta demari ymmärtää nuorta tummaa.
 11. Demarit paljasti Rinteen suulla mitä ajattelevat verotuksesta juuri äsken puheissaan yhteisöverotuksesta. Veroprosentti pitää olla asiassa kuin asiassa mahdollisimman korkea, sillä ei ole väliä paljonko sillä saadaan euroja kerättyä. Se on pahasta jos pienemmällä veroprosentilla verotuloja saadaan enemmän ja taloudellinen toimeliaisuus lisääntyy ja sitä kautta työpaikat. Demarista on parempi, että verotuksella painetaan ihmiset ja yritykset kyykkyyn ja ihmiset hakemaan tukea ja turvaa Demareista karussa ja kylmässä maailmassa. Kuka hullu, paitsi mökin mummo, joka luulee saavansa Antilta satasen lisää eläkkeeseen näitä äänestää.
 12. jp/68

  Lidlistä lenkkareita

  Muutamia vuosia sitten yksi Lidlin lenkkarimalli sai tämän foorumin edeltäjällä ihan kulttimaineen. Tekijämiehet tekivät sillä tossulla ihan kovia tuloksia.
 13. No sillä osallistumismaksulla tukee järjestävän urheiluseuran toimintaa. Eikös se ole ihan jees. Kyllä on myös jatkossa niin, että seurat järjestää jotta saavat rahaa toiminnan pyörittämiseen ja sitten on niitä jotka koittavat tehdä tapahtumalla bisnestä.
 14. Se 1. Vantage M:n päivitys ei onnistunut Honor 8 puhelimella bt:n kautta, joten tein sen piuhan kautta tietokoneella. Sama juttu tämän uuden päivityksen kanssa, ei Honor puhelimella onnistunut. Kokeilin sitten Samsungin tabletilla bt:n kautta ja hienosti meni n. 15 minuuttiin. Kovasti on näköjään laite eroja millä onnistuu.
 15. Tein uuden vertailulenkin Vantage M vs. Garmin Fenix 3. Polar mittasi ranteesta ja Garmin sykevyöstä. Erot olivat muuten mitättömiä keski- ja maksimisykkeessä 2 iskun ero ja askeleissa samoin 2 ja 4 askelparin parin ero, mutta matkassa 120 m. Flow:n mukaan korkeuskäyrä alkaa piirtymään eli nousee nollasta juuri tuossa 120 m kohdalla alusta, muut mittattavat tiedot piirtyvät alusta lukien. Näin näyttää olevan joka harjoituksessa. Vika laitteessa vai vantagen ohjelmassa. Näyttää siis Vantege M :n ja Garminin matkan mittauksen ero olevan juurikin tuon korkeusmittaamattoman matkan ero kokonaismatkan mitassa ja vaikuttaa näin myös nopeustietoihin.
 16. Tein rauhallisen lenkin Vantage M vasemmassa ranteessa takin alla sykettä ranteeesta mitaten ja Garmin Fenix 3 oikeassa rantessa sen omalla run-sykeyvöllä rinnasta sykettä mitaten. Vantage M Garmin Fenix 3 Matka 14,81 km 14,88 km Keskisyke 143 bpm 144 bpm Max.syke 158 bpm 157 bpm Askeleet per min 88 (176) 175 Askeleet max. per min. 97 (194) 192 Keskinopeus 6,11 min/km 6,09 min/km Nousu 130 m 71 m Lasku 110 m 73 m Kalorit 1024 kcal 1000 kcal Ei sykekäyrät ihan yksi yhteen ole, mutta ainakin minulle rauhallisella lenkillä riittää Vantaga M:n rannesykemittauksen tarkkuus. Ensi viikolla sama testi vauhdikkaammalla lenkillä. Matka näyttää eroavan aina tuon n. 80 m oli lenkin pituus mikä hyvänsä verrattuna Garminiin. Tuo ero tulee aina mielestäni heti alussa ja 1. kilometrin jälkeen ero ei enää kasva.. Tämä lienee joku bugi, joka korjattavis-sa ? Askelleet ok. Korkeus on mitä on. M:n gps ei pärjää Fenix:n paineanturille. Kalorit arpoo samanlailla.
 17. Jos jotakin hyvää haluaa Vantagesta nyt ajatella. Niin sitten kun ja jos tulee päivitystä tuohon matkan mittaukseen. Silloinhan tuntuu, kun kunto olisi hetkessä ottanut hypyn ylöspäin, kun matka taittuu mittarin mukaan ihan eri tahtia kuin ennen. 5K runnerr oli blogissaan sitä mieltä, että M mittaisi matkaa paremmin kuin V. Tosin epäili jospa V oli viallinen yksilö. Onko kyllä vähän riisuttu kapistus tämä M, kun vertaa esim vanhaan Garmin Fenix 3:n. Typerä jutttu mm. tämä taustavalo, jota ei saa palamaan jatkuvasti yms. juttuja. Koko ja paino on sentään hyviä, mutta tuleeko meistä lenkkikaverit muutamaksi vuodeksi on vielä vähän auki.
 18. jp/68

  Kenkäalennukset

  Kiitokset Pegasus-vinkistä. Nyt on yhdet lähes heti käyttöön ja toiset tulevaan tarpeeseen haettu.
 19. Kyllä näköjään Traineri nyt toimii sittenkin. Sykevyön käytön jälkeen pitää hetki odottaa ennen kuin rannelukija toimii. Hyvä näin ja nyt pääsee Traineri "tehokäyttöön" etsimään kadonnutta kuntoa.
 20. Ohjelmapäivitys teki sen, että nyt siirtyy sykevyöstä syke kelloon, mutta samalla loppui optisen lukijan toiminta. Kolmas reissu Suunnolle siis.
 21. Omassa napit toimii ihan hyvin. Materiaali heikkous on ranneke, joka kerää kaiken nöyhdän ja mustassa se näyttää pahalta. Ei Ambitin eikä Garminin silikonirannekkeet minusta ennen mitään nöyhtää keränneet.
 22. Oman Trainerin ja uuden sykevyön yhteistyö kesti yhden lenkin verran. Pariliitos syntyy, mutta kun harjoitusta käynnistää ei sykevyötä löydä. Vaihdon kaksi kertaa patterin anturiin, mutta ei auttanut. Kävin Suunnolla ensimmäisen kerran. Siellä mittasivat ja vaihtoivat pariston taas ja sanoivat entisen pariston olleen viallisen ja nyt toimii. No lenkille ja eipä toimi. Kävin Suunnolla toisen kerran. Nyt selitys oli, että eilinen päivitys fiksaa ohgelman. Kysyi olinko tehdyt päivityksen ja kerroin, että päivitystä ei ollut eilen saatavilla. No lupasi ladata päivityksen ja katosi takahuoneeseen. Palasi takahuoneesta ja totesi, ettei päivitystä ollut saatavilla. Toivottavasti tuo päivitys on tällä viikolla saatavilla ja korjaa ongelman, muuten tulee kolmas ehkä viimeinen retki Suunnolle. Ei tämä oma siirtyminen Garminin leiristä takaisin Suunnon leiriin ihan putkeen ole mennyt ja en kyllä voi tyytyväinen olla Suunnon huoltopalveluun omalta kohdalta. Olisiko sittenkin pitänyt Polarin M430 hommata.
 23. jp/68

  Polar M400

  Onko tuossa M400:ssa todella noin huono eli hidas satelliitien paikannus ? Vähän kuin jossakin Garminin FR 301 vuosia sitten. Itsellä on pääpaino pyöräilyssä niin kiinnostaisi hankkia Polarin v650 pyöräilyä varten ja silloin pitäisi olla samalta valmistajalla myös vehje hölkkää varten. M400 olisi passeli muuten, mutta kun on tottunut Suunnon Ambit 2S:n loistavaan satelliittien paikannnukseen, niin arveluttaa tuo M400.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy