Jump to content
Juoksufoorumi.fi

jp/68

Jäsenet
 • Content Count

  65
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jp/68

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tein uuden vertailulenkin Vantage M vs. Garmin Fenix 3. Polar mittasi ranteesta ja Garmin sykevyöstä. Erot olivat muuten mitättömiä keski- ja maksimisykkeessä 2 iskun ero ja askeleissa samoin 2 ja 4 askelparin parin ero, mutta matkassa 120 m. Flow:n mukaan korkeuskäyrä alkaa piirtymään eli nousee nollasta juuri tuossa 120 m kohdalla alusta, muut mittattavat tiedot piirtyvät alusta lukien. Näin näyttää olevan joka harjoituksessa. Vika laitteessa vai vantagen ohjelmassa. Näyttää siis Vantege M :n ja Garminin matkan mittauksen ero olevan juurikin tuon korkeusmittaamattoman matkan ero kokonaismatkan mitassa ja vaikuttaa näin myös nopeustietoihin.
 2. jp/68

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tein rauhallisen lenkin Vantage M vasemmassa ranteessa takin alla sykettä ranteeesta mitaten ja Garmin Fenix 3 oikeassa rantessa sen omalla run-sykeyvöllä rinnasta sykettä mitaten. Vantage M Garmin Fenix 3 Matka 14,81 km 14,88 km Keskisyke 143 bpm 144 bpm Max.syke 158 bpm 157 bpm Askeleet per min 88 (176) 175 Askeleet max. per min. 97 (194) 192 Keskinopeus 6,11 min/km 6,09 min/km Nousu 130 m 71 m Lasku 110 m 73 m Kalorit 1024 kcal 1000 kcal Ei sykekäyrät ihan yksi yhteen ole, mutta ainakin minulle rauhallisella lenkillä riittää Vantaga M:n rannesykemittauksen tarkkuus. Ensi viikolla sama testi vauhdikkaammalla lenkillä. Matka näyttää eroavan aina tuon n. 80 m oli lenkin pituus mikä hyvänsä verrattuna Garminiin. Tuo ero tulee aina mielestäni heti alussa ja 1. kilometrin jälkeen ero ei enää kasva.. Tämä lienee joku bugi, joka korjattavis-sa ? Askelleet ok. Korkeus on mitä on. M:n gps ei pärjää Fenix:n paineanturille. Kalorit arpoo samanlailla.
 3. jp/68

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Jos jotakin hyvää haluaa Vantagesta nyt ajatella. Niin sitten kun ja jos tulee päivitystä tuohon matkan mittaukseen. Silloinhan tuntuu, kun kunto olisi hetkessä ottanut hypyn ylöspäin, kun matka taittuu mittarin mukaan ihan eri tahtia kuin ennen. 5K runnerr oli blogissaan sitä mieltä, että M mittaisi matkaa paremmin kuin V. Tosin epäili jospa V oli viallinen yksilö. Onko kyllä vähän riisuttu kapistus tämä M, kun vertaa esim vanhaan Garmin Fenix 3:n. Typerä jutttu mm. tämä taustavalo, jota ei saa palamaan jatkuvasti yms. juttuja. Koko ja paino on sentään hyviä, mutta tuleeko meistä lenkkikaverit muutamaksi vuodeksi on vielä vähän auki.
 4. jp/68

  Kenkäalennukset

  Kiitokset Pegasus-vinkistä. Nyt on yhdet lähes heti käyttöön ja toiset tulevaan tarpeeseen haettu.
 5. jp/68

  MYYTY

  Tikkurilassa
 6. jp/68

  MYYTY

  Myydään siistissä kunnossa oleva ym. Suunnon gps-mittari. Lasissa eikä teräsrenkaassa ole naarmuja. Laite on ostettu yksityishenkilöltä uutena viime lokakuussa. Laite mittaa sykkeen ranteesta, mutta mukaan tulee Suunnon sykevyö, niin lisää laitteen käyttökelpoisuutta. Tallessa on tuon 1. ostajan Suunnon toimitusvahvistus. Laite on Vantaalla ja hintana on tiukka 200 €. Yhteydenotto s-postilla j.t.palmu(ät)gmail.com
 7. jp/68

  Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  Kyllä näköjään Traineri nyt toimii sittenkin. Sykevyön käytön jälkeen pitää hetki odottaa ennen kuin rannelukija toimii. Hyvä näin ja nyt pääsee Traineri "tehokäyttöön" etsimään kadonnutta kuntoa.
 8. jp/68

  Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  Ohjelmapäivitys teki sen, että nyt siirtyy sykevyöstä syke kelloon, mutta samalla loppui optisen lukijan toiminta. Kolmas reissu Suunnolle siis.
 9. jp/68

  Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  Omassa napit toimii ihan hyvin. Materiaali heikkous on ranneke, joka kerää kaiken nöyhdän ja mustassa se näyttää pahalta. Ei Ambitin eikä Garminin silikonirannekkeet minusta ennen mitään nöyhtää keränneet.
 10. jp/68

  Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  Oman Trainerin ja uuden sykevyön yhteistyö kesti yhden lenkin verran. Pariliitos syntyy, mutta kun harjoitusta käynnistää ei sykevyötä löydä. Vaihdon kaksi kertaa patterin anturiin, mutta ei auttanut. Kävin Suunnolla ensimmäisen kerran. Siellä mittasivat ja vaihtoivat pariston taas ja sanoivat entisen pariston olleen viallisen ja nyt toimii. No lenkille ja eipä toimi. Kävin Suunnolla toisen kerran. Nyt selitys oli, että eilinen päivitys fiksaa ohgelman. Kysyi olinko tehdyt päivityksen ja kerroin, että päivitystä ei ollut eilen saatavilla. No lupasi ladata päivityksen ja katosi takahuoneeseen. Palasi takahuoneesta ja totesi, ettei päivitystä ollut saatavilla. Toivottavasti tuo päivitys on tällä viikolla saatavilla ja korjaa ongelman, muuten tulee kolmas ehkä viimeinen retki Suunnolle. Ei tämä oma siirtyminen Garminin leiristä takaisin Suunnon leiriin ihan putkeen ole mennyt ja en kyllä voi tyytyväinen olla Suunnon huoltopalveluun omalta kohdalta. Olisiko sittenkin pitänyt Polarin M430 hommata.
 11. jp/68

  Polar M400

  Onko tuossa M400:ssa todella noin huono eli hidas satelliitien paikannus ? Vähän kuin jossakin Garminin FR 301 vuosia sitten. Itsellä on pääpaino pyöräilyssä niin kiinnostaisi hankkia Polarin v650 pyöräilyä varten ja silloin pitäisi olla samalta valmistajalla myös vehje hölkkää varten. M400 olisi passeli muuten, mutta kun on tottunut Suunnon Ambit 2S:n loistavaan satelliittien paikannnukseen, niin arveluttaa tuo M400.
 12. jp/68

  Suunto Ambit3

  Kaupan vitriinissä katsoin Ambit3:sta ja siinä näytti ylä- ja alarivin merkit olevan hivenen isompia kuin omassa Ambit 2:ssa Onko näin ?
 13. jp/68

  Garmin Fenix3

  Saksasta kympin toimituskululla sykevyö ja laite hintaan 469,- https://www.bike-components.de/de/Garmin/fenix-3-Performer-Bundle-GPS-Trainingscomputer-Modell-2015-p42763/
 14. No selvisi, että käytössä oleva windows xp ja ie8 eivät toimi tuon movescoutin kanssa. Kokeilin uudemmalla konella, jossa on uudempi käyttis w 7 ja ie10 niin jo näytti toimivan. No pitänee uusia kotiin vanhan ja hitaan tilalle uusi läppäri.
 15. Entinen "aktiivifoorumilainen" tekee paluun uudistuneelle foorumille. Lopetin tyystin hölkkäämisen ja foorumin seuraamisen vuonna 2008, kun saavutin itseä vihdoin tyydyttävät tulokset kokonaisella ja puolikkaalla marathonilla. Täällä näyttää olevan tuttuja vielä jonkin verran ja kovia tuloksia syntyy näköjään yhä eli lenkkareita on jalassa pidetty. Itse aloin harrastamaan pyöräilyä juoksun jäätyä. Kuluva vuosi, etenkin kevät ja syksy, on ollut aika surkea kelin vuoksi pyöräilyä harrastaa ja havahduin pari kuukautta sitten, että painoa on tullut rutkasti lisää ja kunto on rapistunut. Niinpä kaivoin vuosia sitten kaappiin jemmatut uudet lenkkarit esiin ja tein paluun hölkän maailmaan. Alku oli vaikeaa, mutta nyt sujuu jo huomattavasti paremmin ja läskiä on jäänyt tuon aloittamisen jälkeen matkan varrelle lähes kuusi kiloa. Saa nähdä, jos uskaltaa ensi vuoden 1. aktia cupissa kokeilla onnistuisiko kympillä 50 minuutin alitus. Vähän kutkuttaisi myös kokeilla puolikasta tai kokonaista, mutta saa nyt nähdä. Se nyt on ainakin varmaa, että hölkkä pysyy pyöräilyn rinnalla minun kuntoilumuotona. Terveisiä tutuille, jos joku minut tunnistaa ja muistaa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy