Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

jp/68

Jäsenet
 • Content Count

  74
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuo Husu jäi jo kiinni törkeästä valehtelusta kerran. Oli kuulema ollut puhelin yhteydessä tumma hipiäisen äitiin , joka makasi teholla rasistien puukotuksen vuoksi. Paljastui valeeksi Husun sepittämä tarina, mutta demari ymmärtää nuorta tummaa.
 2. Tarjolla siistissä kunnossa ei naarmuja oleva Vantage M. Ostettu lokakuussa 2018. Kellon ja vakiorannekeen mukaan tulee Polarin alkuperäinen vihreä silikoniranneke ja pari kiinalaista huonoa. Myynnin syy siirtyminen V malliin. Hinta 150,- Kello Vantaalla. Yhteys yksityisviesti.
 3. Demarit paljasti Rinteen suulla mitä ajattelevat verotuksesta juuri äsken puheissaan yhteisöverotuksesta. Veroprosentti pitää olla asiassa kuin asiassa mahdollisimman korkea, sillä ei ole väliä paljonko sillä saadaan euroja kerättyä. Se on pahasta jos pienemmällä veroprosentilla verotuloja saadaan enemmän ja taloudellinen toimeliaisuus lisääntyy ja sitä kautta työpaikat. Demarista on parempi, että verotuksella painetaan ihmiset ja yritykset kyykkyyn ja ihmiset hakemaan tukea ja turvaa Demareista karussa ja kylmässä maailmassa. Kuka hullu, paitsi mökin mummo, joka luulee saavansa Antilta satasen lisää eläkkeeseen näitä äänestää.
 4. jp/68

  Lidlistä lenkkareita

  Muutamia vuosia sitten yksi Lidlin lenkkarimalli sai tämän foorumin edeltäjällä ihan kulttimaineen. Tekijämiehet tekivät sillä tossulla ihan kovia tuloksia.
 5. No sillä osallistumismaksulla tukee järjestävän urheiluseuran toimintaa. Eikös se ole ihan jees. Kyllä on myös jatkossa niin, että seurat järjestää jotta saavat rahaa toiminnan pyörittämiseen ja sitten on niitä jotka koittavat tehdä tapahtumalla bisnestä.
 6. Se 1. Vantage M:n päivitys ei onnistunut Honor 8 puhelimella bt:n kautta, joten tein sen piuhan kautta tietokoneella. Sama juttu tämän uuden päivityksen kanssa, ei Honor puhelimella onnistunut. Kokeilin sitten Samsungin tabletilla bt:n kautta ja hienosti meni n. 15 minuuttiin. Kovasti on näköjään laite eroja millä onnistuu.
 7. Tein uuden vertailulenkin Vantage M vs. Garmin Fenix 3. Polar mittasi ranteesta ja Garmin sykevyöstä. Erot olivat muuten mitättömiä keski- ja maksimisykkeessä 2 iskun ero ja askeleissa samoin 2 ja 4 askelparin parin ero, mutta matkassa 120 m. Flow:n mukaan korkeuskäyrä alkaa piirtymään eli nousee nollasta juuri tuossa 120 m kohdalla alusta, muut mittattavat tiedot piirtyvät alusta lukien. Näin näyttää olevan joka harjoituksessa. Vika laitteessa vai vantagen ohjelmassa. Näyttää siis Vantege M :n ja Garminin matkan mittauksen ero olevan juurikin tuon korkeusmittaamattoman matkan ero kokonaismatkan mitassa ja vaikuttaa näin myös nopeustietoihin.
 8. Tein rauhallisen lenkin Vantage M vasemmassa ranteessa takin alla sykettä ranteeesta mitaten ja Garmin Fenix 3 oikeassa rantessa sen omalla run-sykeyvöllä rinnasta sykettä mitaten. Vantage M Garmin Fenix 3 Matka 14,81 km 14,88 km Keskisyke 143 bpm 144 bpm Max.syke 158 bpm 157 bpm Askeleet per min 88 (176) 175 Askeleet max. per min. 97 (194) 192 Keskinopeus 6,11 min/km 6,09 min/km Nousu 130 m 71 m Lasku 110 m 73 m Kalorit 1024 kcal 1000 kcal Ei sykekäyrät ihan yksi yhteen ole, mutta ainakin minulle rauhallisella lenkillä riittää Vantaga M:n rannesykemittauksen tarkkuus. Ensi viikolla sama testi vauhdikkaammalla lenkillä. Matka näyttää eroavan aina tuon n. 80 m oli lenkin pituus mikä hyvänsä verrattuna Garminiin. Tuo ero tulee aina mielestäni heti alussa ja 1. kilometrin jälkeen ero ei enää kasva.. Tämä lienee joku bugi, joka korjattavis-sa ? Askelleet ok. Korkeus on mitä on. M:n gps ei pärjää Fenix:n paineanturille. Kalorit arpoo samanlailla.
 9. Jos jotakin hyvää haluaa Vantagesta nyt ajatella. Niin sitten kun ja jos tulee päivitystä tuohon matkan mittaukseen. Silloinhan tuntuu, kun kunto olisi hetkessä ottanut hypyn ylöspäin, kun matka taittuu mittarin mukaan ihan eri tahtia kuin ennen. 5K runnerr oli blogissaan sitä mieltä, että M mittaisi matkaa paremmin kuin V. Tosin epäili jospa V oli viallinen yksilö. Onko kyllä vähän riisuttu kapistus tämä M, kun vertaa esim vanhaan Garmin Fenix 3:n. Typerä jutttu mm. tämä taustavalo, jota ei saa palamaan jatkuvasti yms. juttuja. Koko ja paino on sentään hyviä, mutta tuleeko meistä lenkkikaverit muutamaksi vuodeksi on vielä vähän auki.
 10. jp/68

  Kenkäalennukset

  Kiitokset Pegasus-vinkistä. Nyt on yhdet lähes heti käyttöön ja toiset tulevaan tarpeeseen haettu.
 11. jp/68

  MYYTY

  Myydään siistissä kunnossa oleva ym. Suunnon gps-mittari. Lasissa eikä teräsrenkaassa ole naarmuja. Laite on ostettu yksityishenkilöltä uutena viime lokakuussa. Laite mittaa sykkeen ranteesta, mutta mukaan tulee Suunnon sykevyö, niin lisää laitteen käyttökelpoisuutta. Tallessa on tuon 1. ostajan Suunnon toimitusvahvistus. Laite on Vantaalla ja hintana on tiukka 200 €. Yhteydenotto s-postilla j.t.palmu(ät)gmail.com
 12. Kyllä näköjään Traineri nyt toimii sittenkin. Sykevyön käytön jälkeen pitää hetki odottaa ennen kuin rannelukija toimii. Hyvä näin ja nyt pääsee Traineri "tehokäyttöön" etsimään kadonnutta kuntoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy