Jump to content
Juoksufoorumi.fijp/68

Jäsenet
 • Content Count

  85
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jp/68

  Hoka One One

  Vertaistukea tarvitaan. Arvosteluissa kun on ollut monenmoista arviota Rincon 2 koista. Osa sanoo uuden mallin olevan kaikinpuolin pienempi ja osa vain kapeampi. Uskaltaako tilata kakkosen koossa 41 1/3 jos vanha malli oli tuossa koossa hyvä?
 2. Paha sanoa, kun ensin muutaman lenkin toimi ihan ok kunnes ongelmia tuli. Nyt sitten taas toimi ja ainoa muutos oli tuo autostop pois.
 3. Liikuskelin aamulla 18 km automaattiset kierrokset kilometrin välein päällä, mutta autostop pois päältä. Toimi kuin junan vessa entisaikaan eikä edes painikkeet ole "jäätyneet" tänään.
 4. Tuosta uusimmasta päivitykseksestä tuli ainakin meikäläisen V:n pari ongelmaa. Alkuun toimi ihan normaalisti, mutta nyt alkanut lenkillä useampaan kertaan keskeyttämään harjoitusta ihan omia aikojaan. Lisäksi välillä kaikki muut painikkeet lakkaavat toimimasta paitsi valikkopainike ja sitä painaen painikkeet heräävät taas käyttöön.
 5. jp/68

  Polar Flow

  Onko muilla samaa vikaa, että flow jää junnaamaan paikoilleen kun yrittää ottaa harjoitusraportista vuositasolla eri lajien tietoja ? Kaikki lajit yhteensä näyttää, mutta ei laji kohtaisia tietoja. Kuukausittain saa kyllä eri lajien tiedot. Minusta ongelma tuli tämän Vantagen uusimman päivityksen jälkeen.
 6. Automaattiset kierrokset: kierrosnumero, keskinopeus ja kokonaisaika. Tulisiko joulukuun päivityksessä ortostaattinentesti myös rannesykemittauksella. Sehän on luvattu tulevaksi.
 7. Se on vaan hyväksyttävä, että nykyisten merkistä riippumatta "pitkällä" akun kestolla olevien urheilukellojen näytöt on suunniteltu kirkaassa säässä ulkona käytettäväksi, jolloin näyttö hyödyntää ulkovaloa akulla tuotetun valon sijaan.
 8. Polarin mies myös sanoi, että tarkoitus on tuoda jatkossa vuosittain tarjolle uusi laite tai laitteita.
 9. Jos sää ei tule haittaamaan suoritusta, niin alle kolmeen tuntiin menee. 2.58.41
 10. Jos yli 50-kymppisen muisti ei petä niin vuosia sitten tämän saitin ollessa Sepon kotisivut yksi palstalainen joka oli n. 3, 5 h maratoonari päätti osallistua ensin puolikkaalle ja seuraavana vuonna kokonaiselle triathlonmatkalle. Veti alkukesästä puolikkaan reilusti alle kuuden tunnin ja kun se tuntui niin helpolta niin päätti vetää tuon perään samana kesänä kokonaisen ja aika saattoi olla alle 11 tuntia, mutta joka tapauksessa se oli alle 12tuntia. Uinti ja pyöräily olivat kaverille "uusia" juttuja. Simmarit ja pyörän satula tutuksi ja ei kunnon laskua niin kyllä GS tuon tavoitteen t
 11. Tuo Husu jäi jo kiinni törkeästä valehtelusta kerran. Oli kuulema ollut puhelin yhteydessä tumma hipiäisen äitiin , joka makasi teholla rasistien puukotuksen vuoksi. Paljastui valeeksi Husun sepittämä tarina, mutta demari ymmärtää nuorta tummaa.
 12. Demarit paljasti Rinteen suulla mitä ajattelevat verotuksesta juuri äsken puheissaan yhteisöverotuksesta. Veroprosentti pitää olla asiassa kuin asiassa mahdollisimman korkea, sillä ei ole väliä paljonko sillä saadaan euroja kerättyä. Se on pahasta jos pienemmällä veroprosentilla verotuloja saadaan enemmän ja taloudellinen toimeliaisuus lisääntyy ja sitä kautta työpaikat. Demarista on parempi, että verotuksella painetaan ihmiset ja yritykset kyykkyyn ja ihmiset hakemaan tukea ja turvaa Demareista karussa ja kylmässä maailmassa. Kuka hullu, paitsi mökin mummo, joka luulee saavansa Antilta sata
 13. jp/68

  Lidlistä lenkkareita

  Muutamia vuosia sitten yksi Lidlin lenkkarimalli sai tämän foorumin edeltäjällä ihan kulttimaineen. Tekijämiehet tekivät sillä tossulla ihan kovia tuloksia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy