Jump to content
Juoksufoorumi.fiStomppa72

Jäsenet
 • Content Count

  16
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei tässä pelkästään kehuttu. Vaan oikeastaan on todettu, että asioita tehty oikein ja sitä myöten kehitystä tapahtunut. Vieläpä tuohon parempaan suuntaan. Aattelin tuossa kisan jälkeen, kun olit ihan maanmyönyt sen Tampereen keikan jälkeen, ni helle tekee tepposet lähes meille kaikille. Itelle se ei ainakaan sovi mitenkään. Mutta nyt pieni loppuboosti harjoittelun loppusuoralla, missä teit uudet kympin enkat ja cooperenkat ja vielä maratonenkankin, niin ehkä tää on ollu kuitenkin hyvä kesä. Käyt vielä päivittämässä puolikkaan enkankin, niin hyvä lähteä kohti talven pk kautta.
 2. Hieno juoksu. Onneksi olkoon! Vaikeuksiakin oli näemmä, joten jäipähän vielä nälkää treenata. Ite oon ottanu maroilla ja ultralla 10 kilsan välein 500mg suolatabun. Ei oo krampit vaivannut. Mut jokainen meistä on yksilö. Kenelle toimii mikäkin ja itekkii sanoit, et ei oo ennen krampit hidastanut menoa. Tästä on kummiskin hienoa jatkaa. Vieläkö kisaat tänä syksynä?
 3. Hyvin siulla huomenna homma toimii. Sen verran olen kesän mittaan vakoillut siun tekemisiä täältä harkkapäiväkirjasta. Ite ei pääse mukaan, kiitos tiistaina alkaneen flunssan, mikä on vaan pahentunut viikon mittaan. Olisin lähtenyt liikkeelle samalla tavolla ja luultavasti oltais samassa porukassa edetty kisassakin. Mut ite sit joskus. Näytä sie huomenna miten 3.10 raja rikotaan. Ompahan meille tavoitteen rikkomattomille sitten vähän työnsarkaa pureskeltavaksi.
 4. Tulokset löytyy Imatran Urheilijoiden sivuilta.
 5. Mukava ensikerta oli käydä Kuopiossa testaamassa miltä meno maistuu maratonin tuolla puolen. Järjestelykoneisto ja huoltohan oli rasvattu ihan kohdilleen. Ei voi kuin syvään kumartaa minkälaisen tapahtuman Eka ja kumppanit ovat Väinölänniemeen loihtineet. Tästä kyllä kaikki muutkin ovat olleet samaa mieltä. Ja on muuten ultraajat hienoa porukkaa. Ei niitä ihmisiä ole tällä palstalla turhaan kehuttu. Mukava oli vaihtaa muutama sananen kesken kisan. Itsellä kisa lähti laaditulla taktiikalla ja vauhdilla liikkeelle. Oma porukkakin löytyi nopeasti ja pitkät pätkät tuli taivallettua samaa vauhtia Pelen ryhmässä, vaikka suurimman osan matkaahan sitä veti RRR:n hirmut. Viidennen tunnin loppuvaiheilla alkoi tuntua edetty matka, joten suosiolla pudotin vauhtia, ettei se romahtaisi ihan totaalisesti lopussa. Tämä olikin viimiselle tunnille ainut oikea ratkaisu. Kaikki mitä ropassa oli tuli ulosmitattua ja enempään ei vaan olisi pystynyt. Lopussa olisi mummot menny rollalla ohi. Hienoa oli seurata kokeneiden matkantekoa ja niistä voi tulevaisuudessa ottaa oppia. Ei voi kuin ihmetellä voittajan vauhtia. Miten säästäväisellä askeleella mies pystyy etenemään noin kovaa? Se on helpon näköstä, mutta omat realiteetit tuntien itselle mahdottomuus. Jotkut vaan osaa. Samoin Pelen meno oli tasaisen tappavaa. Siinä ei kierrosajat heittäneet montaa sekuntia ja onnittelut näin jälkikäteen vielä uudelleen ennätyksistä, vaikka tuli paikan päälläkin onniteltua. Siinä lopussa se kokemus tuli esiin, kun itsellä alkoi meno hyytyä, toiset jatkoi loppuun samalla vauhdilla. Omaan tulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen, vaikka se 70 raja jäi vähän turhan lähelle, niin ne puuttuvat 600m olis tarvinnut aika monta minuuttia. Nälkää jäi kuitenkin tuleviin tapahtumiin. Rakkoja eikä irronneita kynsiä osunut ainuttakaan. Ainut mikä sai siipeensä oli hartiat ja kasvot. Niihin tarttunut aurinko paljastui vasta hotellilla. Tuntuu muuten vieläkin. Jalat ollu aika jäykät pari päivää, mutta loppuviikosta aletaan taas varovaisesti harjoittelemaan tulevia kotoksia varten. Viimeinen ultra tää ei todellakaan ollut.
 6. Siellähän on järjestäjien puolesta aika kattava huolto. Kisasivuillahan luki, että löytyy juomista vichystä urheilujuomaan. Purtavana oli banaania,suolakurkku ja leipää ym. Itse otan vielä lisäksi omat geelit mukaan. Eiköhän noilla pitäisi selvitä. Syö illalla sitten perusteellisemmin. ite oon suorittanut ke-to tankkausta syömisen muodossa ja to-pe akselilla urheilujuomatankkaus. Niillä mennään kävi miten kävi. Huomenna nokka kohti Kuopiota ja lauantaina nähdään Vänärillä.
 7. Tulipa liityttyä Jampen, Kilppiksen ja Tunturisuden porukkaan. Eli ensimmäinen maratonia pidempi (toivottavasti pidempi) matka olisi esillä Kuopiossa. Päätös osallistumisesta tuli tehtyä jo talvella, mutta ilmo lähti vasta nyt. Mielenkkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.
 8. Ite olen käyny Lauritsalan stadionilla vetelemässä vetotreenit. Kynnys Kimpiselle ollu vielä liian korkea. Meinaatko vielä kisata ennen Valkeakoskea alimatkalla esim. puolmaralla? Se vois antaa hyvää boostia täydelle matkalle.
 9. Hyvin näkee reeni purreen. Missäs kävit tempasemassa.
 10. Stomppa72

  Uusi Adidas adizero Adios

  Komppaan Tinttaiitaa noissa koko jutuissa. Itellä käytössä kahdet Bostonit ja kisakenkinä seuraavaa kokoa olevat Adiokset. Kaikki peruslenkit juoksen Bostoneilla ja intervallit, puolikkaat ja täysmarat oon juossu Adioksilla. Hyvin on miulle ainakin riittäny vaimennus Adioksissa.
 11. Viime vuosi oli oikeesti kauhea. Olin kaveria kannustamassa reitin varrella ja kaikki mitä oli repussa mukana, oli myös päällä. Silti oli sairaan kylmä. Tänä vuonna sitten ite juoksemassa ja toivotaan et keli ois ees mitä Forecakin on korjannut nyt ennustukseensa. Ois aika passeli.
 12. Eiköhän ne foorumilaiset kokoonnu Siljalla viimeistään lauantai-iltana ravintolamaailmaan! :very_drunk: Luulen että palauttavat kelpaavat päivän rypistyksen päätteeksi.
 13. Polkupyöräergossa tammikuussa-13 mitattiin Espoossa uupumukseen asti ajetussa testissä aerk 130 anaer 151 max 178 Testissä ei mitattu laktaatteja ja sen puoleen itseä kiinnostais lähteä tekemään testi uudelleen mattoilemalla.
 14. Kyllä menee. Lähdet vaan rohkeasti tasaiseen 4.45-4.50min/km vauhtiin. Tuolla harjoittelumäärällä, varsinkin kun se on enemmän ollu kestävyyspainotteista, niin ei ongelmia. Ellei keli sitten tee tepposia esim. kauhean tuulen puolesta. Itsellä meni mara 3.25 vastaavalla viikkoharjoittelumäärällä, tosin harjoitteluaika ei ollut kuin vajaa puoli vuotta.
 15. 1. 40v 2. Mies 3. Hiihtoa talvisin n. 10 vuoden ajan. Kesäisin aikaisemmin oikeestaan mitään. Huhtikuussa-12 aloitin säännöllisen juoksuharjoittelun. Alkuinto kosti heti ja kuukauden harjoittelun jälkeen 3 viikkoa telakkaa kipeytyneestä jalkapöydästä. 4. n. 5kk, alotin 40 km viikossa ja lisäsin sen n. 70km ennen keventelyjä. Nousujohteista ja tehoja lisäten eri harjoitteisiin. 5. 3.25 Joutseno 6. Tasanen ja suunniteltu vauhti koko maran ajan. Ei notkahtanu missään vaiheessa. 20 vuoden sauhuttelut olin lopettanut vuoden ennen juoksemisen aloitusta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy