Jump to content
Juoksufoorumi.fiObelix

Jäsenet
 • Content Count

  424
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Obelix last won the day on June 2 2015

Obelix had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Obelix

 • Syntymäpäivä 09.09.1974

Converted

 • Coopperi
  3590 (2-2012)
 • 10km
  Maantie 35.27(5-2016) , Rata 35.08 (5-2016)
 • Puolimaraton
  1.22,08(9-2016)
 • Maraton
  2.58,49 (5-2015)

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. Täällä sama. Se hyvä puoli tossa on, ettei tarvi väijyä koneella koko viikonloppua.
 2. Pari talvea ollu itellä Rossingnol r-skinit ja niillä tullu enimmäkseen hiiheltyä pertsalenkit. Pito löytyy kelillä ku kelillä. Oikeastaan ainoa miinus on herkkyys ladun kunnolle. Jos latu on "viivoitin" tasainen, niin todella mukava skineillä on hiihdellä. Kotikuntoratani on alustaltaan melko epätasainen ja vähälle lumelle tehdyllä ladulla alustan muodot ottaa ikävästi kiinni. Karva on niin armoton. Eilen oli omat r-skinit, r-skin prot ja oma purkkisuksi mukana hiihtoreissulla. Hiihdin 5km kullakin suksella, ja kyllä voideltava suksi oli ylivoimaisesti mukavin hiihdettävä kun latu oli "muhkurainen". Ja kisasuksiksi ei noista skineistä ole edes tämmöiselle toppatakkihiihtäjälle.
 3. Tuossa ollaan käsittääkseni asian ytimessä. Monesti miettinyt, että riittääkö esim. pakaran tai muun "heikon lenkin" vahvistaminen, jos ei ko. lihasta saa aktivoitua juoksussa. Vai tapahtuuko lihastreenin myötä aktivoituminen automaattisesti juoksutapahtumassa? Yleensä ongelmien ratkaisussa puhutaan pelkästään lihasten vahvistamisesta, ja todetaan että tällä saadaan vaiva katoamaan. Onko näin? Itse juurikin nilkkavaivaa saanut paremmaksi keskivartalotreenillä ja askelluksen muuttamisella.
 4. Mitäs suositellaan? Lähinnä juoksu, hiihto ja pyöräily.
 5. Eilen ratakymppi 35.08. Unelma elää.
 6. Ens vuonna alle 35min, sounds like a plan.
 7. Muutama tuulenkaato oli reitillä, ei pahasti haitannut menoa. Kosteampaa oli kuin viime vuonna.
 8. Rispektit kisailijoille ja järjestelykoneistolle! Ootta te hulluja, silleen kivalla tavalla. Eiköhän sitä taas kisastudiossa olla mukana 2017, jos/toivottavasti tapahtuma järjestetään.
 9. ​Tukholmassa 2.58,49. Yes!
 10. Obelix

  Tukholma 2015

  ​Kiitos Kuusamoon! 1.27 puolikkaan väliajan jälkeen rintterin perinteinen marahyytyminen pisti vielä homman jännäksi. 2.58,49 on itelle kova juttu, lopussa piti kyllä raastaa ihan kunnolla että haamuraja alittuu. Ulkoilma laji on kyseessä ja keli kaikille sama, mutta ei ihan lempparikeli ollut loppumatkalla. Rispektit ja hatunnosto kaikille eilen Tukholmassa juosseille kolleegoille! Kiitos velipojalle synttäriretken organisoinnista, kivaa oli projekti marraskuusta eiliseen. rOK!
 11. Obelix

  Tukholma 2015

  Onko varusteiden/arvotavaroiden säilytykseen luovutukset kuinka ruuhkaisia, paljonko niihin täytyy varata aikaa? Tsemppiä kolleegoille huomiseen!
 12. Obelix

  Tukholma 2015

  ​Vi ses! Vielä tuli lisäjännitettä parille viimeselle viikolle ennen starttia. Torstai-lauantai oli kurkku kipeä, varmuudeksi ollu viikonlopun urheilematta. Jospa tästä selviäis säikähdyksellä ja sais vielä viriteltyä kuntoa huippuunsa. Talvi meni sairasteluitta ja manailin helmikuussa, että varmaan tauti iskee kisaviikolla. Pikkusen meni veikkaus pieleen:)
 13. On tämä kisastudiointi jännää hommaa. Kiitos ja kumarrus juoksijoille ja järjestäjille hienosta viihteestä!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy