Jump to content
Juoksufoorumi.fi


T-W

Jäsenet
 • Content Count

  98
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. T-W

  The Barkley Marathons 2019

  James Elson on maininnut olevansa menossa Barkleyhin British Ultrarunning podcastissa (https://www.britishultrarunningpodcast.com/). Elson on Centurion Runningin järjestämien kisojen kilpailunjohtaja ja tekee tuota podcastia yhdessä Dan Lawsonin kanssa. Mielenkiintoista nähdä miten Mikaelilla menee tällä kertaa. Toivotaan onnea matkaan (kaiken hyvän valmistautumisen lisäksi).
 2. Marianne Mäkinen on naisten kärjessä, Anu Ossberg kolmantena. Hyvä Suomen naiset! Sinead Kane viidentenä. Pitää olla ihan kovakuntoiset opasjuoksijatkin hänellä. Eskelisen askel näytti koko eilisen päivän kauniilta ja kevyeltä. Tämän vuoden Spartathlon taisi nyt jäädä, mutta toivottavasti Jaakko yrittää uudelleen riittävän kovaa tulosta vaikka Kokkolan 24h:ssa.
 3. Joko kohta pääsee ilmoittautumaan talkootöihin?
 4. Kiitos tähänastisista jaksoista! Jo mainittujen toivevieraiden lisäksi haluaisin mielelläni kuulla haastattelussa Montelan veljeksiä - ovat kyllä varmaan teillä jo listoilla?
 5. T-W

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Kun nopeasti katsoin listaa niin numerojärjestys menee kuitenkin saapumisjärjestyksessä. Finish time on varmaan chippiaika. Mutta esim Jan Låglandin edellä olevalla on puoli minuuttia pitempi finish time kuin Janilla, mutta on silti tuloksissa edellä Jania koska on ollut patsaalla hiukan aikaisemmin.
 6. T-W

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Keskeytti huoltopisteelle 70. Sekin on eräänlainen Suomen ennätys - keskeytys lähimpänä Spartaa... Juoksija saa itse kertoa tarkemmin, sen mitä haluaa kertoa. Huoltajan näkökulmasta tässä reissussa sai kyllä elämystä koko rahan edestä, vaikka maaliviiva jäikin kokematta. Jos/kun tämä kisa jää historiaan myrsky-Spartathlonina niin saa sitten aikanaan tätä muistella. Teija teki aivan huikean suorituksen. Toisaalta kunnioitan aivan erityisesti niitä, jotka jaksoivat sinnitellä maaliin vielä siinä lauantain loppuvaiheen myrskytuulessa ja kaatosateessa. Se oli ihan tarpeeksi ikävää koettavaa sallituilla huoltopisteillä hengaillessa ja välillä pääsin sentään suht lämpimään huoltoautoon tuulen- ja sateensuojaan. Huomenna iltajuhlassa aion aplodeerata kaikin voimin jokaiselle.
 7. T-W

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Viikon päästä Spartathlon tosiaan jo täydessä vauhdissa. Täälläkin katselen eri sivustojen sääennusteita lähinnä epäuskoisin silmin (kiintopisteinä Ateena, Korintti ja Sparta). Päivälämpötilat vaihtelee 16-22 asteen haarukassa, puolipilvistä, pilvistä ja/tai sateista. Että ihan oikeastiko noin viileä keli luvassa? Kai se pitää sit huoltajankin varata lämpimiä vaatteita ja sadekamppeet mukaan...
 8. Jos jaksat ja haluat kuunnella noin puolen tunnin podcastin, jossa haastatellaan mm. Tim Noakesia, niin BBC:llä olisi: The Food Programme, Eat to Run part 3 (https://www.bbc.co.uk/programmes/b09smnhd). Siitä on jo tovi kun kuuntelin, niin en muista Noakesin juttuja niin tarkasti että osaisin ne tähän selostaa. Samassa ohjelmassa haastatellaan muistaakseni muitakin, ei vain VHH-porukkaa. Jos syöminen ja juokseminen ylipäätään kiinnostaa niin paljon, että jaksaa kuunnella ne kaksi muutakin jaksoa, niin voi hakea BBC Food Programme, Eating to Run part 1 ja part 2. Olikohan se kakkososa, jossa haastatellaan hiukan enemmän mm. Scott Jurekia (vegaanijuoksija). Eli siis koko sarjassa on hyvinkin monenlaisia näkemyksiä....
 9. T-W

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Enää reilut kaksi viikkoa Spartathloniin, joko aloitetaan ennakkospekuloinnit? https://www.spartathlon.gr/en/races/races/race/38.html Mukavasti suomalaisia listalla. Suluissa on "BIB athlete number", mahtaako nuo numerot olla sitten ne, jotka on kisassakin vielä? Mäkinen Marianne (17) Välipirtti Vesa (44) Tommola Ville (49) Mustala Ari (82) Penttinen Pasi (112) Määttä Jari (157) Welling Petri (212) Forsell Marko (240) Niemenmaa Ville (252) Lågland Jan (257) Honkonen Teija (281) Vierimaa Milla (365) Smeds Stefan (390) Toivottavasti kaikilla on mennyt valmistautuminen hyvin ja pääsette terveinä lähtöviivalle. Ja sieltä koko matkan Spartaan.
 10. Katsos vaan, on YLElläkin hoksattu: https://yle.fi/urheilu/3-10395115
 11. Hesari sentään kirjoittaa Noorasta ja SE:stä: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005820535.html (Olisivat kyllä minusta voineet kertoa, että juoksi siellä muitakin suomalaisia....)
 12. Nyt on muuten ikäsarjoja päivitetty niin, että kannattaa sieltäkin käydä katsomassa tilannetta. Kukko on M50-sarjan toisena ja Ignatius toisena M70-sarjassa.
 13. Terveisiä joukkueelle, tsemppiä kisaan!
 14. Mulla ei ole sisäpiirin tietoja joukkuevalinnoista. En siis tiedä, onko joukkueenjohtajan tehtäviin ollut kovastikin tunkua. En myöskään tiedä, kuinka paljon joukkueeseen on ollut tunkua. Mutta joukkueessa on nyt 4 miestä ja 4 naista, vaikka olisi saanut nimetä enemmänkin (aloitusviestin perusteella 6-9 kumpaakin). Mukana on mielestäni varsin hyvä edustus niistä suomalaisista, jotka ovat juosseet kriteereissä listatun 100 km:n tulosrajan joskus viimeisen 3-4 vuoden sisällä siis, ainakin kun vertaa tähän tilastoon: http://ultrajuoksu.fi/kilpailut/tilastoja/ultrajuoksutilastoja/suomen-kaikkien-aikojen-100-km-tilasto/ (tosin milloin tuota on viimeksi päivitetty, kun ainakin Sanna Kullbergin ja Satu Kähkösen tulokset sieltä puuttuvat?) Mun on siis hyvin vaikea uskoa, että tuonne joukkueeseen olisi ollut haluamassa joku Tomia kovempi juoksija, joka olisi ehdoin tahdoin jätetty rannalle. Muistakaa nyt hyväveli-kerhoja miettiessänne sitten sekin, että Suomea arvokisoissa edustavat ultrajuoksijat maksavat hyvin suuren osan kisareissun kuluista itse. Vaikka kriteerit täyttäviä urheilijoita olisi Suomessa muitakin, kuinkahan moni heistä käytännössä haluaa ja voi lähteä? Se, millainen joukkue kasaan saadaan, ei ole vain joukkueenjohtajasta kiinni...
 15. Minun ruotsintaidollani puhutusta norjasta on vielä vaikea saada tolkkua, mutta norjankielinen tekstitys auttaa.... Norjaksi tekstitettynä koko sarja on katsottavissa NRK:n omilla sivuilla: https://tv.nrk.no/serie/team-ingebrigtsen
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy