Jump to content
Juoksufoorumi.fi


nana

Jäsenet
 • Content Count

  564
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nana

 • Syntymäpäivä 11.06.1969
 1. Onko siellä joku foorumilainen Kolilla paikan päällä? Miten paljon siellä myrsky teki tuhoja? Onko tuulenkaatoja reitillä tms. ylimääräisiä esteitä?
 2. nana

  Vaarojen Maraton 4.10.2014

  Koska joku kuitenkin on onnistunut lähtöluvankin saamaan, pitänee laittaa perinteinen kyytipörssi-viesti :thumbsup: Onko joku lähdössä Kolille perjantaina Etelä-Suomesta Tampereen kautta? Tai esim. Jyväskylästä (tms. paikkakunnalta junaradan varrelta)? Tarvitsisin kyydin, osallistun bensakuluihin. Yksärillä viestiä!
 3. Minulle on kertynyt iskemättömiä Inov-8 alkuperäispohjallisia, koska vaihdan aina uusiin kenkiin omat mittapohjalliset (älä kysy miksi olen nämä säilyttänyt...) Koko UK8. Jos kenkäsi kaipaavat pientä freesausta, lähetän pinon (7 paria) postikuluja vastaan. Yksärillä viestiä!
 4. nana

  Vaarojen Maraton 4.10.2014

  Sain myös paikan taas ultralle, mutta hermoille kävi enemmän kuin itse juoksu... Näyttää tuonne tippuvan ylimääräisiäkin yli tuon 720 paikan, ilmeisesti antavat armoa tekniikan tökkimisen uhreille..? Toivottavasti ainakin kaikki pitkämatkalaiset pääsevät.
 5. nana

  Vaarojen Maraton 4.10.2014

  Yksi paikka 720:stä jäljellä... Hopi-hopi!! TÄYNNÄ. :shocked:
 6. Tästä linkistä näkyy ainakin minulla livekuvaa Heart Break Hillin noususta: http://boston.cbslocal.com/2014-boston-marathon-heartbreak-hill-cam/
 7. nana

  Maastoultrat

  Loputkin lehdet haravoitu!
 8. nana

  Maastoultrat

  Trail Runnerit varattu. Saatavana vielä Trail Runningin vuosikerta.
 9. nana

  Maastoultrat

  KEVÄTSIIVOUS: Saatavana Trail Runner (USA) vuosikerta 2013, 8 lehteä tai Trail Running (UK) vuosikerta 2013, 6 lehteä. Lähetän kahdelle nopeimmalle postikulujen hinnalla pois. Yksärillä viestiä!
 10. Itselläni oli 8 kk käytetyssä laitteessani myös vähän hapettuneet (=ruosteiset) niitit siellä latausaukossa. Ajattelin, että vika on lähinnä kosmeettinen. Ja humps - yksi hikinen lenkki kovassa helteessä, mittari tiiviisti rannetta vasten ja imaisi hien luukusta sisään. Mittari pimeäksi. Kaputt. Ei siis tarvittu sadetta, ei uimista, vain paljon hikeä. Mittari takuuhuoltodiilerin kautta Kempeleeseen ja lähettivät uuden tilalle. Harmi vaan, että hajosi juuri viikko ennen maratonia ja uusi tuli kaksi viikkoa sen jälkeen... Tämä mittarini kävi ekan kerran Kempeleessä kolmen viikon reissussa jo kuukauden käytön jälkeen, kun yksi nappuloista putosi. Toinen reissu oli tämä kosteussuojan pettäminen. Ja nyt se on ollut taas pian neljä viikkoa Kempeleessä, kun hukkasi vuoden vaihteessa sykesignaalin, eikä auttanut lähettimen eikä vyön vaihtaminen. Alkaa hiukan nyppiä tämän Polarin kanssa! Mittari on ollut minulla vuoden ja kuukauden, josta yhteensä 10 viikkoa Kempeleessä. Tänään soitin diilerille, onko kuulunut mitään huollosta. Ei kuulemma. Epäilen, että mittarini on muuttamassa Kempeleelle pysyvästi, koska oleskelee siellä pitempiä aikoja säännöllisesti... :blue:
 11. MYYTY. Paketti Sannahe:lle lähtee huomenna matkaan! :encouragement:
 12. Käyttämättömät talvijuoksuun tarkoitetut trikoot. Koko M osoittautui lahjepituudeltaan lyhyeksi 175 cm pitkälle naiselle, keskimittaiselle varmasti hyvät. Sovitettu kerran, laput tallella. 25 e toimitettuna postitse kotiin. Kuvia tässä linkissä: http://store.nike.com/us/en_us/pd/thermal-running-tights/pid-776613/pgid-776614#/us/en_us/pd/thermal-running-tights/pid-776612/pgid-776614 Yksärillä viestiä.
 13. nana

  Wihan kilometrit 2013

  Ok, se selittää. Eihän se juoksua haittaa millään lailla!
 14. nana

  Wihan kilometrit 2013

  pjh:lle ! Naisten maratonilla on kolme miestä joukossa. Ei varmaan haittaa, mutta jos kerkiät ja sormesi taipuvat, niin voisi varmaan sirtää..?
 15. nana

  Wihan kilometrit 2013

  Urpo juoksi ekan maratonin vasta 2008, aika kypsässä iässä siis... Hyvänä sparraajana rouvansa, jolta myös voidaan odottaa kovaa tulosta tänä vuonna viimevuotisen 100 km debyytin jälkeen. Naisten 55-v Suomen ennätys ainakin menee uusiksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy