Jump to content
Juoksufoorumi.fiX66

Jäsenet
 • Content Count

  2 002
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by X66

 1. Tuossa on ilmeisesti ollut kyse siitä että vanhempia henkilöitä on testattu liian vähän kattavien tulosten saamiseen. Tästä huolimatta Britanniassa ilmeisesti rokotetta käytetään kaikille eli sieltä sitten saadaan ehkä lisää tietoa. Olisi vaikea uskoa että EU:n hyväksyntää tulisi muille kuin kunnolla testatuille ikäryhmille. Tässäkin 18-55 on käsitelty yhtenä ryhmänä. Rokotteen voi siis saada yllättävän pian mutta se ei välttämättä suojaa 🤨 https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736(20)32623-4
 2. X66

  Ultrahiihto?

  Ruthless Raja on 160 km tai 100 km (peruttu tänä vuonna). Se taitaa olla kilpailu vaikkei vaikuta hirveän kilpailuhenkiseltä tapahtumalta.
 3. X66

  Ultrahiihto?

  Ehkä nuo 24h-hiihdot ovat ainoita ultrahiihtokilpailuja? Muuten ultrahiihto taitaa olla enemmän mielentila ja 5 tuntia on siihen aika lyhyt aika. Siksi pitää hiihtää hitaammin..
 4. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Vielä odotellaan päivitystä, lähinnä siitä miten sivuilla mainittu huoltopisteiden minimointi toteutetaan. Reitin pituus jää hiukan vajaaksi jos Paaskoski ei ole auki. Anhava on tärkeä huoltopiste sijainniltaan, mutta hiukan pieni korona-aikana eikä käsienpesumahdollisuutta oikein ole. Kausalan Matkakeitaassa on enemmän tilaa ja se on auki 5-23, eli paluumatkalla reilut 40 km Pajulahdesta sinne ei välttämättä ehdi ajoissa. Onhan tämä korona-aikanakin tehtävissä mutta lepopaikojen puute tekee reissusta kyllä pykälää kovemman.
 5. "Astra Zeneca vastasi Bildin kommenttipyyntöön sunnuntaina ja kertoi, että rokotteesta ensimmäisenä julkaistut tutkimustulokset perustuvat 18–55-vuotiailta koehenkilöiltä saatuihin tuloksiin. Yhtiön mukaan rokotteen odotetaan kuitenkin olevan yhtä tehokas kaikkien ikäryhmien kohdalla." Täytän syksyllä 55. En ole enää ihan vakuuttunut että tämä olisi oikea rokote minulle. Testit pitää ajaa kunnolla läpi. "Intiassa sijaitseva maailman suurin rokotetehdas on myynyt 3 miljoonaa Astra Zenecan rokotetta Saudi-Arabiaan. Rokotteiden hinta on selvästi suurempi kuin se,
 6. X66

  Ultrahiihto?

  Hyvä ehdotus. Ajattelin että 100 km on hyvä ultrahiihdon raja. Toisaalta 90 km ja 100 km eivät juuri eroa toisistaan. Ehkä rajan voi pudottaa jopa 80 km:iin jos kyseessä on ns reppuhiihto eli omatoimihuolto.
 7. X66

  Ultrahiihto?

  Kotirataultran innoittamana aloitan keskustelun siitä mikä mahtaa olla ultramatka hiihtäen. Mielipiteitä?
 8. Ei tietenkään. Rokotustilaston kärjessä Israel, Arabiemiraatit, UK, Bahrain ja USA.
 9. Hallituksella on tiedotustilaisuus. Näille Britannian lennoille ei voida tehdä kuulemma mitään, mutta samalla puhutaan taas tarvittaessa valmiuslaista, maakuntien sulkemisesta ja jopa ulkonaliikkumiskiellosta. Tuntuu ettei mitään kehdata sanoa ulkomaiden suuntaan mutta kunnollisia kansalaisia halutaan pompottaa. Ne jotka eivät suosituksista välitä tekevät mitä haluavat. Haloo?
 10. Miten nuo liikkuvat siteissä ja minkälainen pohjalevy? Mulla kävi maaliskuun pitkällä luistelulenkillä NIS-siteen kanssa niin että potkaisin lumikokkareeseen ja side irtosi ja sehän ei napsahda kiinni ilman NIS-työkalua. Vajaat 90 km tuli hiihdettyä vain kiskossa roikkuvalla siteellä.
 11. Saako passin myös koronan sairastamalla? Jo koronan kärsineillä ei liene kiirettä rokotusjonossa.
 12. Kyllä vain. Odottelemme FIS:in toimia, jos sikailusta ei tule kilpailukieltoa, sitä nähtäneen jatkossakin.
 13. Ei treenattu. Lepopäivä. Ehkä tunti umpihangessa kävelyä.
 14. Yhdistelmähiihto, iltapäivällä 1 h vapaata, illalla 2h eräsuksilla.
 15. X66

  Läskikerho

  Se voi olla kyllä epäsuora vaikutus, eli kortisoli lisää ruokahalua enemmän kuin tarpeen. Se miksi se on muuttunut voi sitten ehkä johtua tästä oravanpyörästä, normaali säätely ei toimi kuten ennen.
 16. X66

  Läskikerho

  Kortisoliarvojen nousu? Näyttää tulevan sekä intensiivissä (tonnin vedot) että ylipitkissä harjoituksissa. Yritän ottaa nyt palautumiset huolella, ehkä tämäkin on hyvä mittari.
 17. X66

  Läskikerho

  Osaatteko sanoa miksi jokaisen kovemman treenin jälkeen tuntuu nykyisin turpoavan? Vaikka kaloreita olisi palanut paljon niin paino nousee eikä meinaa palata takaisin. Edelleen pätee myös sääntö kilo painoa on sentti vyötäröllä.
 18. Jos karanteenia rikkoo, rikoslain mukaan "on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, terveydensuojelurikkomuksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi kuukaudeksi."
 19. Tästä itse asiassa uutisoitiin että "Ketjuun liittyy Puumalaisen mukaan noin 400 karanteenimääräystä." Eli yksi suositus -> 400 määräystä, olisi pärjätty yhdellä määräyksellä.
 20. Onko tuo kipu siis enemmän toisella puolella? Jos näin, Burana on varmaan hyvä estämään pahemmat jumit.
 21. Ajattelitko laittaa liikutettavat prolink-siteet pertsaan? Luistelumonoilla pertsa ei ole kovin hyvä, ja noita combi-monoja (yhdistelmähiihto?) taitaa olla vähemmän saatavissa.
 22. SNS kahden raudan systeemi lienee sivusuunnassa vakaampi, mutta NNN riittää myös kun mono on tukeva. Kahdella raudalla on ollut mekaanista ongelmaa lumen kanssa eli tuplalukitus on epäluotettava. Toisaalta mulla on kahden raudan pertsan monot joissa toinen lanka on täysin turha. Tehdas lienee halunnut tehdä vaan yhdenlaista pohjaratkaisua. Pertsa- ja luistelumonon ero on nilkan liikkuvuudessa, luistelussa sen pitää olla jäykkä mutta luistelumonollakin voi auttavasti hiihtää pertsaa jos jättää nilkan kiristämättä. Oma luisteluharjoittelu alkoi 80-luvun alkupuolella sivupotkulla (Siitonen s
 23. "Toivon että rahat menevät koko EU:n kannalta hyvään tarkoitukseen"
 24. Prolink lienee sitten paras vastaus? En ostaisi SNS-monoja enää.
 25. Tähän ehkä kysymys mitä pk-treeni sitten on, riittääkö että PTE on tarpeeksi pieni vai pitääkö kurinalaisesti pysyä tietyn sykkeen alla. Mielestäni hiihdon luonteeseen kuuluu että syke vaihtelee, mutta yläkynnyksen lähellä pyöriessä ei puhuta enää PK:sta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy