Jump to content
Juoksufoorumi.fi

X66

Jäsenet
 • Posts

  2 547
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by X66

 1. Uudessa strategiassa ei ole kuin koronapassi? Käytetäänkö sitä sitten sairaalan ovella?
 2. Rullahiihto 27 km. Navakka tuuli täälläkin. Rullahiihtokauden päätös vielä ns. hyvän sään aikaan.
 3. Jaa. Itse rupesin 80-luvulla käymään Otahallissa jossa uskottavuuteen piti laittaa mahdollisimman isot painot eikä ääntelykään painoja nostaessa ollut pahasta. Vanhan liiton tyyliin?
 4. Kuntosali 1h. Toinen kerta koronatauon jälkeen ja progressio päälle. Huomenna näkee mitä dagen efter heikkouksia sitä oli. Viimeksi ei niinkään yllättäen takareidet ja pakarat olivat kuormittuneet.
 5. 18 km. Tänään oli hiukan väsynyt olotila, syynä liika istuminen jota nykyään kutsutaan työnteoksi. Työmatkoilla lisäksi 2x20 min kevyt pyöräily.
 6. Vieläkö ne olivat makeita? Mustikat menevät usein vähän vetiseksi ajan myötä. Sullahan on tilanne sama sitten kuin marjametsään mennessä, piti mennä johonkin kohtaan mutta saaliin perässä onkin yhtäkkiä 180 astetta pielessä.. Nythän siellä vois olla myös suppilovahveroita, sieniveitsi kartan väliin 😀
 7. X66

  Zwift lenkit

  Tämä vaikuttaa aika nörttitouhulta... Eli periaatteessa riittää juoksumatto, podi ja isoruutuinen android-puhelin kokeilemiseen? Ovatko nämä tasamaajuoksuja ja tarvitaanko mäkisiin maastoihin enemmän zwift-tukea (juoksumaton ohjaus??)?
 8. 17 km. Tiistai. VR 2.3 km, 10x 1km+100m, VR 3.9 km. Kauden viimeiset tonnit, ei huonot.
 9. X66

  Kirja-ketju

  Chinaskin elämäntapa ei taida olla kovin kuntoilumyönteinen ...🤨
 10. Ok. Rokotteessahan on sama annos oli ihminen sitten 40 kg tai 150 kg. Vois jotenkin kuvitella että pienempikokoisilla ihmisillä rokoteannos on suhteessa suurempi, ja seuraukset todennäköisempiä. Toisaalta juuri nuorilla miehillä (suurin suhteellinen lihasmassa) tietyt immuunireaktiot ovat yleisempiä.
 11. Missä on tutkittu että tilanne olisi niin että oireista saisi paremman suojan? Eikös suoja riipu enemmän ihmisen kunnosta ja vastustuskyvystä yleensä?
 12. Jep. Strava antaa mulle 1 km arvioksi 2:33 perustuen lenkkiin jossa olen juossut parin järven yli hetkellisen maksiminopeuden ollessa 120 km/h. Näin kertoi GPS-jälki.
 13. Vielä ei ole hätää, mutta jos sairaalahoitoon joutuneiden määrä jatkaa kovaa kasvua niin jotain pitää tehdä. Tehohoidon määrä kasvaa hiukan sairaalahoidon määrän perässä. Kiireettömät leikkaukset tässä ovat edelleen vaarassa, ja lisäksi korona kuormittaa henkilöstöä. Mielestäni kaikki voivat käyttää tarvittaessa maskia, mutta rokotetuille ei pidä laittaa enää rajoituksia takaisin. Siksi odottelenkin mielenkiinnolla päätöksiä...
 14. Ei mitään oiretta kummastakaan rokotuksesta (Pfizer). Rokotteessa ei ole 5G- eikä muutakaan sirua.
 15. Sairaalahoidossa olevien käyrä on kyllä kääntynyt jyrkkään nousuun. Mielenkiinnolla odotan että koska ja miten hallitus reagoi. Korona alkaa taas häiritä enemmän muuta sairaanhoitoa, etenkin jos reagointi kestää tai ei käytetä vaikuttavia keinoja.
 16. Kyllä työmatka voi olla mukavakin, mulla 20 min kevyttä pyöräilyä suuntaansa. Ei kait täällä foorumilla kukaan harmittele ajanhukkaa ylimääräiseen liikuntaan/ulkoiluun.
 17. Ei kommunismi ole mihinkään kadonnut, Kiinassa puolue on voimissaan. Vanhasta aatteesta on jäljellä totalitarismi, joka toteutuu jo hyvinkin korkeatasoista teknologiaa käyttäen. Materialismissa on tutkittu kapitalistista järjestelmää ja hyökätty sitä vastaan sen omia keinoja käyttäen, perustuen kuitenkin erilaiseen moraalikoodistoon. Pseudokilpailussa investoidaan rahaa niin paljon että kilpailijat vähitellen kaatuvat. Rahaa ei siis anneta kansalle vaan käytetään ns. yhteiseen hyvään. "in 2015, China launched another initiative, dubbed “Made in China 2025.” The goal is to increase the domestic content of components in 10 areas — IT, robotics, aerospace, shipping, railways, electric vehicles, power equipment, materials, medicine and machinery."
 18. 18 km. Lopussa energiat tyhjenivät. Ei ollut etäpäivä eikä jääkaappi lähellä.
 19. Juoksukilsoja sulla tulee sen verran paljon että voi olla vähän energiavajetta välillä. Herkuissa voi siirtyä paljon pienempään annoskokoon ja se maistuu alkuun ihan samalta. Mättämiseen sopii sitten noi ultrajutut joita ei pysty tekemään niin usein. Siinäpä käy sitten niin että herkku muuttuu energialähteeksi eikä olekaan niin kauhean houkuttelevaa kun sitä urakalla mättää menemään.
 20. Italia on jo ihan narussa. Sinne kaadetaan rahaa lähinnä ranskalaisten pankkien pelastamiseksi. Toisaalta Italia ei ole pystynyt siirtymään länsiblokkiin vaan tekee mitä Kiina haluaa. Siinäpä varoittava esimerkki velkaan kevyesti suhtautuville.
 21. 16 km, 4x 4.5 min painoliivit 10 kg. Annoin treenistä 1-5 asteikolla 3, mutta olisi pitänyt antaa 2. Viime viikolla sama harjoitus oli 1.
 22. Kyllä se käsien saippuapesukin kuivattaa. Aika lailla tasoihin menee, tietty molemmat on pahempi iholle. Onneksi myös käsienpesuntarve on kontaktien myötä vähentynyt. Kättelyn voisi jättää historiaan. Käsienpesu tappaa paremmin osan flunssaviruksista kuin käsidesi. Siksi suosin kauppareissuilla vanhan käytännön mukaan saippuaa.
 23. Kannattaa myös huomioida että rokotevastaisuudella operoi Venäjän hybridivaikuttaminen, tarkoituksenaan aiheuttaa epäjärjestystä länsimaisissa yhteiskunnissa. Tässä lienee jo hyvin onnistuttu. Hybridivaikuttajat ovat taitavia poimimaan yksittäistapauksia ja yleistämään niitä vasten tilastollista evidenssiä. Päämediaa ja valtakoneistoa syytetään salaliittomaisesta toimintatavasta. Hyvin tämä näyttää tarttuvan tiettyyn kansanosaan.
 24. Rullahiihto 30 km. Lämmin ilta, suksi hiukan luistaa maahan pudonneissa lehdissä.
 25. Tähän täytyy toki lisätä että onhan järkevämpää tuottaa lämpö konesalien hukkana kuin ajaa ydinsähkö suoraan sähkölämmitykseen. Toisaalta laaja kaukolämpöverkko hukkaa energiaa, eli tuota datakeskusta kannattaisi toteuttaa hajautetummin. Espoossa se ainakin kilometrin mittainen datakeskusalue nakertaa taas palan Oittaan ulkoilualueen reunasta luontoa, mutta hiihtoladut eivät ole uhattuna.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy