Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Parempaa kuunneltavaa lenkeille:

X66

Jäsenet
 • Content Count

  1 851
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

X66 last won the day on June 1

X66 had the most liked content!

Converted

 • Coopperi
  3340 (-83), 2835 (-13)
 • 10km
  45.38 (-14)
 • Tavoite
  300 km 2021

Recent Profile Visitors

8 542 profile views
 1. Kyllähän täälläkin on kohta Black Corona Friday tavaranhaalintakisat.
 2. No vastasin vasta ensimmäiseen lauseeseen 🙂 Toisaalta tuossa viittaamassani artikkelissa myös alleviivasin kohdan että "elimis­tössä on ”hälytystilanne”. Tämä vaihe voi olla hyvin lyhyt tai jopa huomaamaton" Eli rajan yli meneminen voi olla pienestä kiinni. Kysymys on siitä koska sen huomaa ja mitä tekee sitten. Omalla kohdallani kevennän eri asioissa ja olen vakuuttunut siitä että tammikuussa mennään taas progressiolla ylös riippumatta siitä tuleeko tapahtumaa vai ei. Vastahan siihen on kahdeksan vuotta harjoiteltu (lahjattomat..).
 3. Norjan maajoukkue laitettiin Rukalla juuri karanteeniin. Edit ja otettiin pois. Toinen näyte osoittautui suosiolliseksi.. Yleisesti ottaen pääkaupunkiseutu alkaa olla selvästi eksponenttikäyrällä. Jos mennään kuten keväällä niin Uudenmaan sulku tulee itsenäisyyspäivän kieppeillä.
 4. Uskoisin että ihmisillä on suuret luontaiset erot siinä paljonko ja minkälaista kuormaa kestää. Urheileminen kuitenkin yleisesti ottaen vahvistaa fysiikkaa ja psyykettä, ja stressi on siinä mielessä henkilökohtaista että ihmiset kokevat samankaltaisia tilanteita eri tavalla. Tässäpä vielä yksi artikkeli aiempaan keskusteluun: https://terveurheilija.fi/wp-content/uploads/2019/08/Urheilijan-ylikuormitustila-Uusitalo-2013.pdf "Yli­kuormitustila on seurausta yksilölliseen sopeu­tumiskykyyn nähden liiallisesta fyysisestä tai psyykkisestä kuormittumisesta. Aineenvaih­dunta on e
 5. X66

  R.I.P. Maradona

  Huippufutiksessa ei taida ihan enkeleitä olla ... kyllähän Maradonan parhaat palat olivat nautittavaa katseltavaa. Ja sai kyllä kintuilleen ihan reilun osansa.
 6. 5 km vesisateessa. Edelleen ihmettelen outoa reisivaivaa joka ei oikein kohdennu. Olisiko hermostollista?
 7. X66

  Päivän kevennys

  Runko näyttää taipuneen oudosti poikki, ei taida olla ihan lujuuslaskelmat kohdallaan. Siellä on varmaan hyvä luottamus vielä pystyssä oleviin viiteentoista samanlaiseen myllyyn?
 8. Tarkemmin ajatellen en yleensä kyllä juo kahvia 6-7 tuntiin ennen nukkumaanmenoa, mutta eipä se silloinkaan vaikuta. Enemmänkin unta haittaa myöhäisillan treenit, eilen lopettelin klo 23.30. Tosin kevyt PK ei pahemmin mene uniin. Hyviä kommentteja. Mulla ajattelu on kyllä välillä niin intensiivistä että ongelmanratkaisu menee uniin vaikkei tiedostettua stressiä olekaan. Toissa syksynä mulla oli todella tiukkaa, jouduin kokeneempana apuun aika tiukkaan paikkaan ja hommia vain vyöryi päälle ilman kontrollia. Silloin stressi oli paha ja työt olivat unissa pitempäänkin,
 9. 18 km köpöttelyä. Sykkeenmittauksen ongelmat hävisivät vaihtamalla Polarin vyöosa. Sykevälivaihtelu on olematon, hermosto ei tahdo herätä.
 10. Tällaisessa tilanteessa laumasuojaa ei välttämättä tule vaan virus jää pyörimään rokottamattomien kesken.
 11. Rokotteen riskiä kannattaa aina verrata sairauden mahdollisesti aiheuttamaan riskiin. Yli 50-vuotiaana otan kyllä mieluummin rokotteen. Sen sijaan lasten rokottamisessa ei kannata pitää niin kiirettä. Omaehtoinen eristäytyminen ei taida olla realistinen vaihtoehto sitten kun rokottaminen etenee.
 12. Osaisiko joku verrata koronarokotteen riskejä influenssarokotteeseen? Se oli mulle hiukan yllättävää että influenssarokotteen teho on vain 50-70% ja koronarokotteet alkavat olla jo paremmalla tasolla. Yksi influenssakin pilaa jo ikävästi koko harjoitteluvuoden jos sen saa hiukan ennen tapahtumaa kuten itselleni kerran kävi rokotteesta huolimatta.
 13. Älä nyt @kimmoke ota tosissaan. Oikeasti olen niin kuiva vanha äijä ettei sykevyö enää tahdo toimia. Etenkään näillä viileillä keleillä. Ehkä ei pidä vitsailla vakavilla aiheilla, stressi voi käydä pumppuni päälle vaikkei muita riskejä olisikaan.
 14. 5 km aamulla. En kävellyt, mutta hölkkäsin. Koska vauhdin lisäksi sykemittaus on aivan hukassa, VO2max on mukamas 64. Heitin jo Suunnon sykevyön kierrätykseen (rikki) mutta nyt tämä Polarkin temppuilee. Ehkä vika onkin pumpussa joka vetää ajoittain PK:ta 22% sykkeella?
 15. Niinku koska? Turkuun on päästävä. Ja Lappiin. Ja ehkä Kouvolaan ...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy