Jump to content
Juoksufoorumi.fi


X66

Jäsenet
 • Content Count

  1 198
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

X66 last won the day on September 13 2019

X66 had the most liked content!

Community Reputation

843 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3340 (-84), 2835 (-13)
 • 10km
  45.38 (-14)

Recent Profile Visitors

6 551 profile views
 1. X66

  off topic osa 1

  Yleensä pelaajat ymmärtävät perkeleen päälle. Mutta sitä ei ymmärretä, jos kohtelu ei ole reilua. Joukkueiden sisällä on paljon kilpailua, joka pitäisi saada ohjattua yhteiseksi hyväksi. Vaatii aika hyvää pelisilmää
 2. X66

  Sää

  Tällä viikolla toteutuu puolittain; räntää!
 3. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Lumitilanne: Utti 10 cm (harjulla), Anjala 4 cm (Enäjärven lenkin suuntaan, hiukan etelämpänä). Seuraan mielenkiinnolla paljonko kertyy sunnuntai-iltaan mennessä.
 4. X66

  Sää

  Neljän viikon ennuste on sikäli mielenkiintoinen että ensi viikkoa lukuunottamatta on sateista. Saas nähdä missä milloinkin kulkee lumi- ja vesisateen raja. Tässä on mahdollisuus että lunta tulee paljonkin muttei välttämättä yhtään pysyvää etelärannikolla.
 5. X66

  Sää

  Sain vinkkiä ammattilaiselta, NOAA ennustaa 4 astetta keskimääräistä lämpimämpää helmikuuta: https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euT2me3Mon.html
 6. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Kaivoin 2008 ketjua hiukan. Silloin oli surkea lumitalvi: " Mekin tyydyimme yhteen 75 km:n lenkkiin ja vielä tarkalleen karttaa seuraten. Eli Lappalanjärven pohjoispuolen neulansilmäkin käytiin kiertämässä. Olisi voinut oikoa suoraan Valkealan ABC:n jälkeen Lappalanjärven selkää länteen ja suoraan Anhavalle, kuten monet tekivät. Mutta silloin matka jää reilusti alle 75 km:n per siivu. Keli oli hankala, lunta 0-10 cm ja sekin itseasiassa jäätä eikä lunta. Jäistä ränniä laskiessa oli hauska arvailla, milloin tulee eteen paljas maa tai juurakko. Kannoimme suksia aika paljon ja välillä kiinnitimme ne reppuun kantamisen helpottamiseksi. Järvien jäällä oli perjantaina päivällä kova vastatuuli. Yksi kilpailija tuli vastaan heti Utista lähdettyä, oli kaatunut laskussa ja reväyttänyt nivusensa. Toinen oli kaatunut kädelleen, joka oli turvoksissa. Meiltä meni sukset surkeaan kuntoon. Viime vuonnakin oli haastava keli, mutta oli sentään lunta jossa hiihtää. " Silloinkin tuli 300 km suoritus. Kyllähän itseänikin hiihto tällaisissa oloissa kiinnostaisi.
 7. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Maaliskuu voi olla viileäkin.. Ensi viikon ennustetta katsellessa meillä päin on ennuste muuttunut vetiseksi, mutta Utissa tulisi lunta. Toivotaan nyt lunta ainakin Salpausselälle. KPH:ssa mennään varmaan perusreittiä. Eteläisen reitin teko vaatii jo talvisempaa jaksoa, koska alempana soilla on hiukan lämpimämpää.
 8. X66

  Espoon ladut

  Täytyy kehua Oittaan latuhuoltoa. Latua alkoi mennä jo hiukan jäiseksi pitkän plussajakson jälkeen, mutta nyt kun tuli yksi yö pikkupakkasella niin koko 1.9 km saatiin lumetettua uudelleen. Eilisiltana erinomaisessa liukkaassa lumikunnossa.
 9. X66

  Projektina matka

  Kyllä siinä oli keskikoroke ja valot .. vaihdetaanko palstaa .. meinasin mennä valitusketjuun mutta ehkä tässä pään kestävyysharjoittelussa kuitenkin uppoaa vielä pari mukia kahvia..
 10. X66

  Projektina matka

  Ingaksentien kohdalla ei ole keskikoroketta, mutta siinä on ilkeät kanttarit. Rullasuksilla ei ole juuri maavaraa ja siinä pitää aina keskittyä ettei vedä nokilleen. Muuten Turuntien pyörätie on pääosin korokkeeton, siitä Jorvin kohdalta seuraavasta valosta muistaakseni koroke ja liikennevalo poistui pyörätieltä, kun varaparkkipaikan käyttö lopetettiin.
 11. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Arkistossa on kuva jossa tuntematon kaukopartiomies hiihtää parin sentin loskakerroksella tien laitaa. Mutta silloinkin pyrytti vielä viimeisenä yönä uutta märkää lunta. No tänä yönä tulee lisää pehmeää tekolunta..ei se Oittaa ole ollenkaan paha, päinvastoin. Sukset vaan ovat kuluneet, vasta 30v vanhat..
 12. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Mikäs vuosi se oli kun kuusikon alla oli ekalla kierroksella 2 cm lunta ja seuraavilla kierroksilla vähemmän? Toivon että nämä nykyiset sukseni kestävät tuohon asti, kuluvat vielä pahasti Oittaan jäätiköllä (??) harjoitellessa. Ihan uusilla suksilla ei tuonne välttämättä ilkeä lähteä..
 13. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Vuonna 2016 päivitystä tuli 15.2. eli saman viikon maanantaina, alla lainaus vanhasta ketjusta: " Nyt olisi taas hupia tarjolla 48h edestä, Koko viime viikko meni lumitilannetta jännittäessä mutta onneksi lähteneen lumen tilalle tuli reilusti uutta. http://www.kouvu.fi/ kertoo: "18. Kaukopartiohiihto järjestetään 19.- 21.2.2016, märkää lunta satoi yli 10cm ja vikkolle on luvassa pikku pakkasta - LUVASSA LOISTAVA HIIHTOKELI!. " Loistava keli, kyllä kyllä 😀
 14. X66

  22. Kaukopartiohiihto

  Tässä on viitisen viikkoa aikaa. Ennuste ei ole tarkka enää toiselle ennusteviikolle, ja siitä eteenpäin epävarmuus vain kasvaa. Siinä mielessä olet kyllä oikeassa ettei näköpiirissä ole vielä tuulen suunnan kääntymistä, joka tarvittaisiin koska isommat lumisateet tulevat viileämmällä kaakkoisvirtauksella avoimen Suomenlahden yli. Toivotaan parasta, eihän tätä ole vasta kuin kerran peruutettu. Mielessäni on koko ajan 2016, jolloin lumi ei meinannut riittää järjestämiseen, mutta tapahtuman aikana lunta tuli enemmän kuin tarpeeksi. Jos mielesi ei enää muutu, niin hyviä hiihtoja joka tapauksessa mistä lunta sitten löytyykin! EDIT: viimeisessä ennusteessa tuuli kääntyy kaakkoon 30.1. eli kyllä tämä tässä rajoilla jo keikkuu
 15. X66

  Sää

  Tuoreen kuukausiennusteen mukaan lauha länsivirtaus ja selvästi keskimääräistä lämpimämpi sää jatkuvat pitkälle helmikuuhun asti. Sitkeässä näyttää olevan tämä säätyyppi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy