Jump to content
Juoksufoorumi.fi

X66

Jäsenet
 • Posts

  2 548
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

X66 last won the day on February 12

X66 had the most liked content!

Converted

 • Tavoite
  ????

Recent Profile Visitors

14 572 profile views

X66's Achievements

 1. Tuo on totta. Itse käyn salilla ihan lihashuoltomielessä, poistamassa heikkouksia ja pitämässä yllä perusvoimaa. Jostain syystä massa on kuitenkin kasvussa, alkoi jo ennen paluuta saliharjoitteluun 🙄
 2. Uudessa strategiassa ei ole kuin koronapassi? Käytetäänkö sitä sitten sairaalan ovella?
 3. Rullahiihto 27 km. Navakka tuuli täälläkin. Rullahiihtokauden päätös vielä ns. hyvän sään aikaan.
 4. Jaa. Itse rupesin 80-luvulla käymään Otahallissa jossa uskottavuuteen piti laittaa mahdollisimman isot painot eikä ääntelykään painoja nostaessa ollut pahasta. Vanhan liiton tyyliin?
 5. Kuntosali 1h. Toinen kerta koronatauon jälkeen ja progressio päälle. Huomenna näkee mitä dagen efter heikkouksia sitä oli. Viimeksi ei niinkään yllättäen takareidet ja pakarat olivat kuormittuneet.
 6. 18 km. Tänään oli hiukan väsynyt olotila, syynä liika istuminen jota nykyään kutsutaan työnteoksi. Työmatkoilla lisäksi 2x20 min kevyt pyöräily.
 7. Vieläkö ne olivat makeita? Mustikat menevät usein vähän vetiseksi ajan myötä. Sullahan on tilanne sama sitten kuin marjametsään mennessä, piti mennä johonkin kohtaan mutta saaliin perässä onkin yhtäkkiä 180 astetta pielessä.. Nythän siellä vois olla myös suppilovahveroita, sieniveitsi kartan väliin 😀
 8. X66

  Zwift lenkit

  Tämä vaikuttaa aika nörttitouhulta... Eli periaatteessa riittää juoksumatto, podi ja isoruutuinen android-puhelin kokeilemiseen? Ovatko nämä tasamaajuoksuja ja tarvitaanko mäkisiin maastoihin enemmän zwift-tukea (juoksumaton ohjaus??)?
 9. 17 km. Tiistai. VR 2.3 km, 10x 1km+100m, VR 3.9 km. Kauden viimeiset tonnit, ei huonot.
 10. X66

  Kirja-ketju

  Chinaskin elämäntapa ei taida olla kovin kuntoilumyönteinen ...🤨
 11. Ok. Rokotteessahan on sama annos oli ihminen sitten 40 kg tai 150 kg. Vois jotenkin kuvitella että pienempikokoisilla ihmisillä rokoteannos on suhteessa suurempi, ja seuraukset todennäköisempiä. Toisaalta juuri nuorilla miehillä (suurin suhteellinen lihasmassa) tietyt immuunireaktiot ovat yleisempiä.
 12. Missä on tutkittu että tilanne olisi niin että oireista saisi paremman suojan? Eikös suoja riipu enemmän ihmisen kunnosta ja vastustuskyvystä yleensä?
 13. Jep. Strava antaa mulle 1 km arvioksi 2:33 perustuen lenkkiin jossa olen juossut parin järven yli hetkellisen maksiminopeuden ollessa 120 km/h. Näin kertoi GPS-jälki.
 14. Vielä ei ole hätää, mutta jos sairaalahoitoon joutuneiden määrä jatkaa kovaa kasvua niin jotain pitää tehdä. Tehohoidon määrä kasvaa hiukan sairaalahoidon määrän perässä. Kiireettömät leikkaukset tässä ovat edelleen vaarassa, ja lisäksi korona kuormittaa henkilöstöä. Mielestäni kaikki voivat käyttää tarvittaessa maskia, mutta rokotetuille ei pidä laittaa enää rajoituksia takaisin. Siksi odottelenkin mielenkiinnolla päätöksiä...
 15. Ei mitään oiretta kummastakaan rokotuksesta (Pfizer). Rokotteessa ei ole 5G- eikä muutakaan sirua.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy