Jump to content
Juoksufoorumi.fi


X66

Jäsenet
 • Content Count

  909
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

X66 last won the day on October 27 2017

X66 had the most liked content!

Community Reputation

411 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3340 (-84), 2835 (-13)
 • 10km
  45.38 (-14)

Recent Profile Visitors

5 611 profile views
 1. Lihasmuistini taitaa olla hävinnyt hitaaseen hölkkään? Vai olisivatko nopeat lihassolut muuttuneet hitaiksi? Täytynee kokeilla 60m juoksua niin nähdään tilanne 🙄 Joskus 10v sitten se meni 9s pintaan.
 2. Meinaatteko että viisikymppisenä auttaisi jotenkin se mitä vauhtia on 18-vuotiaana juossut? Vaikea uskoa..
 3. X66

  Suunto Spartan Ultra

  Glonass paransi hiukan tarkkuutta GPS/Glonass-jäljestä päätellen. Kuitenkin ero 21 km matkalla oli vain vajaat 100m enemmän Glonass:in kanssa, eli loppujen lopuksi GPS riittänee yleensä hyvin. Eilen taas sykevyö reistaili vajaan kilometrin, ja ensimmäisen km keskisyke olikin 209. Tilasin toisen vyön rinnakkain käytettäväksi jotta voi tehdä vertailua onko huono yksilö. Molemmat vyöt käytetään joka tapauksessa loppuun. Strava tuli myös käyttöön. Metriikka auttanee juuri juoksupuolella kun muuten Suunto App on pääosin ihan riittävä. Toki movescountin tarkempaa dataa tulee joskus silmäiltyä.
 4. X66

  Suunto Spartan Ultra

  Epäilin itsekin tarkkuutta mutta kaikki oli oikein. Itse asiassa puita on yleensä enemmän kuin rakennuksia. Ilmeisesti katvetta on sitten monin paikoin niin paljon ettei kovin montaa satelliittia näy aina. Mahtaisiko Glonass auttaa myös tähän?
 5. X66

  Suunto Spartan Ultra

  Suunon sovelluksessa näkyy olevan sellainen rajoitus että ainoastaan automaattikierrokset näkyvät, mutta omat vedot eivät. Onko paras vaihtoehto siis Strava jota Suunto epäsuorasti suosittelee? Viiden kuukauden kokemuksena Spartanista on että GPS ja sykemittaus voisivat olla hiukan parempia. GPS päätyy kyllä suhteellisen tarkasti samoihin metreihin, mutta matka tuntuu hiukan alimittaiselta verrattuna karttapalveluihin. Muuten sen voisi laskea juoksulinjojen piikkiin, mutta kartasta tarkasteltuna liian monissa mutkissa on oikaisua sisäkaarteen kohdalla. Sykemittauksen kanssa on paljon ongelmaa liikkeelle lähdettäessä, jolloin sykettä ei löydy tai se pomppii taivaissa. Ilmeisesti Suunnon sykevyö on sen verran kapea että tällaisella kuivalla kaverilla kosteus haihtuu kontaktista ennen aikojaan. Olen pessyt kontaktit nyt joka lenkin jälkeen nestesaippualla, mutta silti ongelmaa on usein. Vanha Polar H3 sykevyö oli aivan erinomainen näihin Suunnon remmeihin verrattuna, mutta siihen ei löydy enää mittaria.
 6. SAK on ilmeisesti sama kuin SDP näissä neuvotteluissa. Tavoitteena on rakenteelliset muutokset järjestelmään ja verotukseen. Hyvänä puolena tässä on se että kanta avataan selkeästi, jotta äänestäjät voivat valita. Huonona puolena on puolestaan se että valtiontaloudessa voi tapahtua huomattavaa tuhoa neljässä vuodessa kun rahan dynamiikka toimii kuitenkin esim. verosuunnittelun muodossa.
 7. Ajatus olisi taas kokeilla tällaista kunhan saisi pari vetotreeniä alle. Ehkä loppukuusta. Aika tyytyväinen olen jos pääsen samaan. Onhan tässä taas viisi vuotta poltettu kaloreita. Muistaakseni hyvä raasto..
 8. Kovaa settiä jo ajankäytöllisesti tehdä kaikkia kolmea. Ei ihme jos alkoi väsyttää. Hyvä että työvuorosysteemiin tuli sitten parannus.
 9. Johtuiko ylirasitus tässä nyt sitten kuitenkin työstä tai työn ja treenin yhdistelmästä? Mulla itselläni on se fiilis että työ ylikuormittaa, mutta treenin avulla saan pidettyä pyörät pyörimässä.
 10. Ilmeisesti media on suojellut vaalien yli. Tässäpä voi taas pohtia suomalaisen valtamedian toiminta. Suomi on tutkimusten mukaan lehdistönvapauden huippumaa, mutta silti wikipedia referoi: "Tutkivan journalismin yhdistys teki jäsenilleen kyselyn tutkivan journalismin mahdollisuuksista huhtikuussa 2016. Siihen vastasi 58 yhdistyksen jäsentä. Kyselyn mukaan 33,3 % oli sitä mieltä, että toimituksiin kohdistuvat paineet eivät ole vaikuttaneet julkaisupäätöksiin. 29,6 % vastasi, että toimitus on jättänyt käsittelemättä tai tutkimatta aiheita niiden arkaluontoisuuden takia; 27,8 % vastasi, että juttujen sisältöä on muutettu ulkopuolisen painostuksen jälkeen muista kuin journalistisista syistä; 13 % oli sitä mieltä, että juttuja on jätetty julkaisematta ulkopuolisen painostuksen jälkeen muista kuin journalistisista syistä; ja 18,5 % antoi jonkin muun vastauksen.[7] "
 11. Eiköhän tässä ole ihan selkeä tavoite verorakenteen muuttamiseen. Kannattaa myös huomioida tapahtumassa oleva teknologinen muutos joka voi luoda uutta työtä. Keskipitkällä tähtäimellä Suomi turvaa ydinvoimaan koska uutta kapasiteettia on tulossa.
 12. Kepu on ulkona ja Kokoomus ei taivu verojen korotuksiin. Tällainen hallitusohjelma ei saa enemmistöä taakseen johtuen PS:n ja vihervasemmiston epäyhteensopivuudesta. Syvällistä osaamista ei saada pikakursseilla, vaan se vaatii aikaa, kiinnostusta ja omaksumiskykyä. Mitä nopeammin asiat kehittyvät, sen enemmän ollaan sen varassa että kourallinen porukkaa annostelee tietoa sopivasti isommalle massalle. Kyllä tämä huomataan, mutta eliitin rahat ovat globaalissa kierrossa ja kansallisvaltiolla on hyvin vähän keinoja vaikuttaa tähän kehitykseen. Jopa EU:n tasolla keinot ovat rajalliset.
 13. Rullahiihtokausi on aloitettu, 19 km. Hiihtäjät tehdään kesällä 😉. Hitaat rullat rullasivat huonosti kylmällä asfaltilla, nihkeä keli.
 14. Töitä on kyllä riittänyt, oravanpyörä on kiihtynyt. Äänestäminen on sikäli varmaa että myös verotaso mukaanlukien pakolliset maksut on riittävä. Jotain pitäis saada säästöön sitä päivää varten kun vauhti ei riitä enää oravanpyörään. Kestävyystyyppi kyllä juoksee, mutta ei liian kauaa hapoilla.
 15. Periaatteessa näin mutta parantaisivatko edes uudet vaalit tilannetta? Kepu kelpaisi kaikille mutta PS ei vakuuta yhteistyökyvyllä viime hallituksen kokemuksella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy