Jump to content
Juoksufoorumi.fiX66

Jäsenet
 • Posts

  2 249
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  7

X66 last won the day on February 12

X66 had the most liked content!

About X66

Converted

 • Tavoite
  ????

Recent Profile Visitors

10 431 profile views

X66's Achievements

 1. X66

  Suunto mobiilisovellus

  Ok, voisi olla softakorjauksen paikka Ambit:iin mutta mahtaako Suuntoa enää kiinnostaa? Ilmeisesti Ambittia ei ole suunniteltu tällaiseen käyttöön ja se jostain syystä hukkaa akkua liialliseen kommunikointiin. Onhan tuo aikamoinen riesa, ainakin mulle olisi kun joudun käyttämään lukulaseja asetusten katsomiseen.
 2. X66

  Suunto mobiilisovellus

  ok, mulla on nyt seissyt eilisestä molemmat pöydällä eikä tuo Spartanissa näytä juuri kuluttavan akkua. Ambitissa ei taida olla lentokonetilaa, mutta automaattisen synkronoinnin voi kytkeä pois päältä. Voi olla vaivalloista, mutta siitä varmaan näkee auttaako akun kulumiseen.
 3. Pitääkö paikkansa että nuo hiilikuitulevyt ovat kengissä vielä hyvin lyhytikäisiä?
 4. X66

  Suunto mobiilisovellus

  Bluetooth:in kantama ei ole kovin pitkä, eli jos sen kellon saa hiukan kauemmas eri huoneeseen ja vaikka pöytälaatikkoon niin puhelin ei välttämättä enää häiritse.
 5. Siinä on sellainen ilmiö, että kun tarpeeksi väsyttää ja sitten lepää niin on kuin uusi ihminen ja olo tuntuu ihmeen palautuneelta. Seuraavilla lenkeillä iskee heikkous joka sitten vähitellen hellittää.
 6. Urheiluauto, urheilupyörä tai perjantaipullo? Kestääkö tuollaiset hiilikuitupyörät retuutusta vai pitääkö sitten kuntoilun sijaan käyttää aikaa turhanpäiväiseen pyörähuoltoon?
 7. Janus Putkonen Donetskista kutsuu mukaan näihin Vapauden Puolesta rientoihin. Siinäpä vasta velikultia puolustamaan suomalaista yhteiskuntaa. https://twitter.com/janus_putkonen
 8. 5 km, vedot 1x 1 km ja 4x 60m. Raskaaseen tuntumaan verrattuna kohtuullinen kulku. Max. nopeus lyhyissä vedoissa 2:38 km-vauhtia, mutta tonni alle 4 minuutin vaatii parempaa kestävyyttä.
 9. X66

  Kypsän iän naisia?

  Tämä on kyllä hyvä huomio, yksilölliset erot ovat isompia kuin miesten ja naisten väliset tai ikään liittyvät, ja tämä juoksufoorumi on siitä hyvä että neuvotaan ja kannustetaan eri tasolla harjoittelevia, jos vaan kertoo jotain itsestään (siis harjoitteluun liittyen) ja kysyy neuvoa.
 10. 21 km. Tehot olivat kuluneet pitkän viikonlopun ulkotöihin. Syke oli kuitenkin mukavasti taas alempana. Kylläpä kevät oli edistynyt reitillä viikossa.
 11. Minä laittaisin analogian pyöräilykypärän käyttöön. Miksipä juuri itselle sattuisi mitään, se on vaan niin epätodennäköistä ja huonoa tuuria jos kohdalle sattuu, ja kaikkihan me kuollaan kuitenkin..
 12. X66

  Kevätseuranta

  Satakieli. Tai siis useita yksilöitä eri kohdissa järven rantapusikkoa illan loppuverryttelyni aikaan.
 13. 18 km. VR 2.7 km, vedot 5x 1 km + 100m kävelypalautus, VR 10 km. Takki oli hiukan turhan tyhjä vetoihin päivän maalinskrapauskiipeilyn jäljiltä. Viime vuonna tein 10 vedon settiä, mutta koitetaan nyt kevyemmin, jospa tulos olisi parempi?
 14. Mielenhallinta vaikutti olevan kunnossa kun homma meni loppuun asti ja hyvä kun löytyi vielä mieleistä syötävää loppuvaiheessa. Onnittelut!
 15. Itselläni on huomattavia vaikeuksia pysyä juoksemalla MK-alueella, mutta kun otetaan sauvat käteen ja rinteeseen niin asia luonnistuu paljon helpommin. Onko tuo sitten sama asia jos rekrytoidaan lisää lihasryhmiä?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy