Jump to content
Juoksufoorumi.fi


manne

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About manne

 • Syntymäpäivä 25.12.1969
 1. manne

  Viiden tunnelin maraton...

  Voikohan tässä vielä käydä niin että siirtävät tuota 4.10 päivämäärää taaksepäin, kun talvi on ollut niin leuto. Ainakin rakentajien sivuilla mainítaan että päällystystyöt jatkuvat keväällä 2008 talvitauon jälkeen, mutta tuskin siellä mitään talvitaukoja on näillä keleillä pidetty. Ovat muutenkin jo edellä aikataulua. Mahtavatko siirtää tien avaamista jos on buukattu maraton 4.10 ?.
 2. Myös minun osalta voit jättää rahat palauttamatta ja käyttää ne parhaaksi katsomallasi tavalla.
 3. Onko siellä ohjelmassa vielä tänä vuonna matkana myös Masokistin Mini (maraton) ?. Pääsisi vähän haistelemaan ilmapiiriä. Peräkylän sivuilla ei enää mainittu alimatkasta mitään...
 4. Minulla on käytössä parit kengät ja ostin toisen Foot Podin kiinnityssuojuksen. Nyt on helppo vaihtaa pelkkä podi suoraan toisiin kenkiin ja kun on vielä kalibroitu molemmille kengille, ei tarvitse kuin rukata kellosta uusi kerroin paikoilleen. Ei siis tarvitse irroitella nauhoja ja podi on aina samassa paikassa ja asennossa. Suojuksia saa ainakin: http://www.paratronic.fi/suunto_tarvikkeet.shtml
 5. Mulle kävi talvella sama juttu. Sora ilmeisesti jotenkin rikkoi kengän. Ei kestänyt kuin 1 kk:n. Vaikka kuitti oli jo hävinnyt, kiikutin takaisin liikkeeseen ja sain vaihtaa toisiin bootseihin. --> Ei koskaan enää ilmavaimennettuja kenkiä. EDIT: Ei ollutkaan ihan sama kenkä, mutta kuitenkin Nike ja ilmatyynyillä. Menivät siis puhki tuosta ulkopuolelta näkyvistä "ilmatyynyistä". Juoksun aikan kuului aina mukavaa suhinaa joka toisella askeleella.
 6. manne

  Tukholma 2007

  Meno jo torstaina Turusta Vikingillä ja paluu lauantaina Vikingillä.
 7. Yritän juosta Tukholmassa 5.41min/km tasaisella vauhdilla koko ajan, siltaa lukuunottamatta. Miten kannattaa ottaa huomioon vauhti sillalla ?. Nousuhan on profiililtaan lähes samanlainen kuin laskukin, mutta kokemuksesta tiedän että sitä minkä nousussa häviää, ei saa samanlaisessa laskussa takaisin. Eli jos juoksen sillan nousun vaikka 6.41 ja laskun vaikka 5.00 vauhtia niin hiukkasen tulee takkiin. Meneekö näin, miten muut laskee ?.
 8. Käyn silloin tällöin, varsinkin kenkien vaihtuessa, kalibroimassa mittarin (T6) 400 metrin juoksuradalla. Aina tietenkin insinööriä vaivaa se, että mikä se "400 m" matka oikeasti tällä radalla on ?. Onko se aivan sisäreuna radalla 1 vai onko se radan 1 keskilinja juostuna yksi kierros ?. Tiedän että ei tällä ole suurta merkitystä, mutta kun vaivaa tämä tiedon puute :)
 9. manne

  Tukholma 2007

  Tukholman sääennustekin on jo saatavilla. Luotettavuus on kuitenkin varmaan aika heikkoa. "Warm with times of clouds and sun. Winds from the NNW at 9 km/h. High: 23 °C, Realfeel®: 25 °C" http://wwwa.accuweather.com/world-forecast3.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SE|SW015|STOCKHOLM&metric=1
 10. manne

  Ruuhka Tukholmassa??

  Kyselin järjestäjiltä lähtöryhmän muuttamisesta ja neuvoivat ottamaan jonkun aikaisemmin juostun maran tai puolikkaan tuloslistan mukaansa ja pyytämään tällä perusteella lähtöryhmän vaihtamista numerolappujen jaossa. Onko kellään kokemusta onnistuuko tällainen ?
 11. manne

  Ruuhka Tukholmassa??

  Lähtöpaikka on tänäkin vuonna viimeisestä ryhmästä, mutta nyt pitäisi juosta tavoitteena 4h. Mitä konsteja on käytettävissä ettei tarvitse ohittaa tuhansia ennen ensimmäistä juottopaikkaa ?. Pitääkö vaan mennä viimeiseen loosiin ja lähteä sieltä härskisti tunkemaan eteenpäin ennen starttia ?
 12. Jostain syystä suomessa ei tullut koskaan mitään kannustusta. Mutta...viime kun olin pari viikkoa ruotsissa komennuksella ja kävin lenkeillä, niin lähes joka kerta varsinkin naiset huutelivat ja kehuivat ohi mennessään. Sitä jäi oikein kaipaamaan, mutta kaikkeen tottuu...
 13. Samaa mieltä jäniksistä. Viime vuonna 5.30 jänis meni koko ajan liian lujaa ja sitten veti välillä kävelyksi. Pari kertaan meinasin juosta edessä olevan porukan nurin kun piti vetää jarrut päälle hätäseen. Kannattaa noutaa jäniksiltä ennen juoksua rannenauha, johon on merkitty kilometrien väliajat ja siitä seurailla missä vauhdissa on menossa. Tai sitten voi tollaisen väsätä jo kotona. Itseltäni meni myös jotain +5 minsaa aivan takarivistä lähtöviivalla. Toisaalta siinä kävellessä kisajännityskin vähän helpottaa...
 14. Puolet maksestaan osallistumismaksuista puolikkaille ja kokonaisille jos suurempi porukka työpaikalta osallistuu ja sitten on tietenkin ne Liikuntasetelit 2e/kpl hintaan.
 15. manne

  1/2 maraton 2h --> maraton 4h

  Viime syksynä meni puolikas siis kahdessa tunnissa ja projektina on nyt päästä Tukholmassa neljään tuntiin. Treenit etenee koko ajan, mutta yksi asia vielä mietityttää. Kävin joulukuun alussa kuntotestissä Paavo Nurmi keskuksessa ja siellä annettiin seuraava tuomio: AerK: 8.00min/km, sykkeellä 124 AnK: 5.43min/km, sykkeellä 157 Sykemaksimiksi saatiin 186, saman olen itsekin pari kertaa kellottanut. Maraton ennusteeksi annettiin 4.28 jos 90 % (148) anaerobisesta olisi tehot. Oma puolikas meni viime syksynä Ruissalossa vauhdilla 5.41min/km ja keskisyke oli 170. Varmaan tolkuton spurttailu aina ylämäissä sai sykkeet tappiin. Kysymys kuuluu: Olenko oikeasti voinut juosta noin kovilla keskisykkeillä, jos ennuste marallekin annetaan vain 148 perusteella vain olenko vain todellinen "raastaja" ?. Toinen kysymys: Edellisen kysymyksen vastauksesta riippuen, uskallanko arvioida omaa ennustettani keväällä tehtävän kuntotestin perusteella suuremman kuin 90 % arvon mukaan ?.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy