Jump to content
Juoksufoorumi.fiTimbbe

Jäsenet
 • Content Count

  26
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Kuhmossa on käsittääkseni tänä syksynä hiihdetty tykkiladulla varsin pitkään jo. Ja eilen tuli lisää lunta ihan kivasti: www.kainuunsanomat.fi/kuhmolainen/kuhmo/lunta-tuli-rutkasti-lisaa/ Vuokatissa tykkilatua 6 km.
 2. Timbbe

  Vinkkejä uintiin

  Garmin 910:n kanssa ei ole ollut ongelmaa. Runningidiot: Hienoa, että kelluminen alkaa onnistua. Tässä harjoitus joka auttaa vartalon asentoon ja kellumiseen. Supermies-liuku eli potkastaan vaan vauhtia päädystä ja liu'utaan pinnalla. Kun vauhti loppuu niin noustaan seisomaan, otetaan happea ja uudestaan. Malliesimerkki:
 3. Timbbe

  Garmin FR920XT

  Metronomi-ominaisuus kuulostaa oikein hyvälle niin juoksu- kuin uintitreeneihin. Odottelen mielenkiinnolla käyttökokemuksia porukalta sitten kun niitä alkaa olemaan käytössä. Muotoilu ja värit on kohtuu karut, mutta eipä tätä lenkillä kerkiä katselemaan.
 4. Timbbe

  Uus vanne ei rullaa

  Alkunihkeyttä. Ajappa tonni pohjille, kun tervehdyt ja testaa sitten uudestaan.
 5. Timbbe

  Vuokattihiihto 2014

  Yön ja tämän aamun aikana lunta on satanut 5 cm ja lisää tulee koko ajan. Tykit olleet myös päällä Vuokatissa, että eiköhän siellä lunta riitä laturetkelle lauantaiksi. Tänään ilmeisesti tulee uutta tietoa http://www.haastaitsesikunnolla.fi/vuokatti+hiihto/ sivuille.
 6. Timbbe

  Vuokattihiihto 2014

  Eilen kävin Vuokatissa hiihtämässä. Vaaran päällä ladut on hyvässä kunnossa niinkuin 226 sanoikin jo, mutta alamaastosta en hiihdettäviä latuja hirveästi löytänyt. Kovasti pitää viikon aikana lunta siirrellä paikasta toiseen, mutta uskon että järjestäjät saavat hyvän ladun ainakin ensimmäiselle kierrokselle aikaan. Toisen kierroksen pertsan hiihto tulee olemaan varmaankin hauskaa kun todennäköisesti uraa ei ole enää jäljellä kuokkaajien jälkeen. Mehuretki-mentaliteetilla matkaan niin ei tule pettymyksiä.
 7. Timbbe

  Hankinnat kaudelle 2014

  - TT fillari, odottelee jo matkahuollossa - TT kypärä - märkäpuku, ei mitään ideaa vielä minkälainen - Kisapaidan ostin, mutta housut puuttuu - Garmin 910 tuli hommattua joululahjaksi - uudet lenkkaritkin alkaisi olla jo ajankohtaiset Ihanan kallista.
 8. Timbbe

  Pitopohjasukset

  Fischerin Zeroista todellä hyvät kokemukset tältä talvelta.
 9. Ei riitä vielä. PK laahaaminen on mukavaa. Ei tule edes hiki :)
 10. Timbbe

  Finlandia-hiihto 2014

  http://www.finlandiahiihto.fi/Default.aspx?tabid=319&uid=184 Eiköhän tämä aika selvällä suomen kielellä ole järjestäjiltä, että älkää nyt hyvät ihmiset jumalauta tulko tänne hajottamaan vehkeitänne ja itseänne. Hiihtokisa jossa ei ole latua, ohituskieltoalueet (joita muuten 95 % ihmisistä ei tule noudattamaan), kolme tuhatta ihmistä ja plussakeli tulee takaaman sen, että hiihtonautinto on aika kaukana. Tämä olisi ollut ihan mukava kova harjoitus Vuokatti hiihtoa ajatellen, mutta jätän väliin suosiolla. Jos joku haluaa majoitusta niin multa jää Sokos Seurahuoneelta kahden hengen huone vapaaksi.
 11. Timbbe

  Finlandia-hiihto 2014

  Eilen oli Ylen uutisissa, että ainakaan Vesijärven jäällä ei hiihdetä koska siellä on nimensä mukaisesti vettä sen verran paljon jään päällä, että kastuu muukin kuin sukka.
 12. Pitkästä aikaa suomalaiselta mieheltä hieno hiihto, mutta onhan tämä karvasta kalkkia.
 13. Ehdottomasti Mogreni on nopeampi tapa edetä, mutta vaatii kyllä helpon maaston, liukkaan suksen ja hyvän tekniikan. Itsellä menee wassu pienemmillä sykkeillä/kevyemmin, joten suurin osa hiihdosta on sitten wassuttamista.
 14. Timbbe

  Puolimatka < 4:30

  Onpas mielenkiintoista tarinaa blogissasi. Menee ehdottomasti aktiiviseen seurantaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy