Jump to content
Juoksufoorumi.fi


unaz

Jäsenet
 • Content Count

  661
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About unaz

 • Syntymäpäivä 27.11.1969

Converted

 • Maraton
  on pitkä matka!! Oikeesti!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. unaz

  Päivän kevennys

  http://www.hs.fi/fingerpori/1329104240909 Tuli heti Kaiusta ikävä!
 2. Päsykokeet olivat menneet paremmin kuin luulin, koska pisteet riittivät reippaasti soveltuvuuskokeeseen! Huraa! Hyvä minä! /self high five/
 3. unaz

  Ikitipattomat

  Mun juomattomuutta harva ihmettelee. Sanovat yleensä, että olen kyllä ihan tarpeeks sekava, äänekäs ja omituinen ilman viinaakin.
 4. Lähdenkö lenkille nyt vai huomisaamuna vai meniskö molemmat?
 5. Ihan semmosia tavoitteita että josko 2012 taittuis sekä puolikas että maraton. Aikoja ei tähän laiteta ettei pääse juoksupoliisi vihille.
 6. Puolikkaalle tänne. Oli mielessä HCR, mutta se menee pelien kanssa päällekkäin. Että Tussulajärven ympärystä katselemaan sitten kevätkeleissä vain.
 7. unaz

  Roller Derby

  Täällä palstalla kun urheilullisia naisia liikkuu, niin tiedoksi kaikille: Roller derby on naisten kontaktiurheilulaji, jossa kaksi viisihenkistä joukkuetta rullaluistelee ovaalinmuotoisella radalla tiettyjen pelaajien tehdessä pisteitä ohittamalla vastapuolen pelaajia. Suomen ensimmäinen roller derby liiga, vuonna 2009 perustettu Helsinki Roller Derby toivottaa nyt uusia harrastajia lajin pariin. Maaliskuussa alkaa uusi alkeiskurssi eli Freshmeat Training Period, jossa opetellaan perusluistelua, kaatumisia ja sääntöjä. Kaikki yli 18-vuotiaat naiset ovat tervetulleita! Voin lajia puolisen vuotta harrastaneena sanoa että roller derby on MAHTAVAA. Suosittelen! t. unaz, joka pelaa nimellä Glory S. Bottoms Ilmottautumiset ja lisätietoja sähköpostitse: freshmeat(ät)helsinkirollerdeby.com www.helsinkirollerderby.com www.facebook.com/profile.php?id=100001992494170#!/pages/HellCity-Rollers/119798084622http://www.facebook.com/profile.php?id=100001992494170#!/pages/HellCity-Rollers/119798084622
 8. Minuu nyppii noiden sivujen suomenkieli. "Teille jotka juoksevat". PYH. (Ja hupaisaa huomata että parissa vuodessa jutut ei oo tällä foorumilla muuttuneet mikskään, edelleen eliittiheebot ja -heebottaret kärsii kun hidaskulkuista rahvasta otetaan mukaan ihmisten kisoihin.)
 9. unaz

  Espoo Rantamaraton 12.9.2010

  Onko Rantamaratonilla aikarajaa? Onks tietoo?
 10. unaz

  Helsinki City Marathon 2009

  Sama täällä. Vielä kun pääsis joskus lenkillekin.
 11. Onnittelut kaikille hurjille, mutta erityisesti HANNALLE! Jee! Hiano mänö!
 12. Mitä tälle palstalle on tapahtunut? Tästä on tullut yht'äkkiä aika v-mäinen paikka. Joo, ei tietenkään tarvii lukee jos ei tahdo.
 13. unaz

  Tulotaso

  Kyllä mä tekisin edelleen töitä vaikka se ei olis taloudellinen pakko. Vähemmän kuin nyt, tietty, mutta en missään nimessä lopettais kokonaan. Vaikka eipä tää nytkään huonoa elämää ole, pätkä- ja keikkatyöläisyydessä on omat tosi hyvät puolensa ja rahatkin riittää, vaikka kuulunkin toiseksi alimpaan tuloluokkaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy