Jump to content
Juoksufoorumi.fi


unaz

Jäsenet
 • Content Count

  661
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About unaz

 • Syntymäpäivä 27.11.1969

Converted

 • Maraton
  on pitkä matka!! Oikeesti!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. unaz

  Päivän kevennys

  http://www.hs.fi/fingerpori/1329104240909 Tuli heti Kaiusta ikävä!
 2. Kävin pyörähtämässä HitÃ¥hölkässä, olo oli melko huono joten valitsin 4 kilsaa matkaksi. Sekin meinas olla liikaa, helteessä hölkkäily ei ollut tänään ollenkaan mukavaa. Että täydellinen tätikisa; vituiks meni!
 3. Napakat 40 minsaa ihan kunnon kesäkelissä tuli äsken hölkättyä. Häntäluu tuntuu olevan parempi, ei juurikaan valitellut. Seuraavaksi kylään maailmaan ja illalla pääsee kerrankin katsomaan roller derby -matsia eikä tartte ite pelata.
 4. Jees, kotimatkalla tää täti valmistautui lenkille syömällä puoli pussillista tv-mixiä, puuskutti sitten sokeripäissään sohvalla tovin ja lähti lenkille. Tunnin mä tuolla pyörin, jumitti ja zombiehyökkäys meinas viedä hengen mutta pääsin sentään kotiin. Tää oli oikein mainio ja oikeaoppinen tätitreeni, jeh! PS: kynnet kirkkaanpunaiset
 5. Päsykokeet olivat menneet paremmin kuin luulin, koska pisteet riittivät reippaasti soveltuvuuskokeeseen! Huraa! Hyvä minä! /self high five/
 6. Täst ei nyt tuu midist kun vaan alaselkä/pakara-alue kipuilee. 1h 15 min kävelyä, äänikirja seurana, ei zombeja. BUU.
 7. Tänään joutuivat zombiet mellastamaan yksin metsässä, koska täti ei epä-tätimäiseen tapaan lähtenyt lenkille, kun on niin hiton kipeä toi peffa että se säteilee selkään asti. Buu.
 8. Tänään vajaa tunti hidasta hölkkää, paitsi kun zombiet jahtasivat, silloin pistelin täysillä menemään! Mulla on kyllä häntäluussa joku vialla, hölkässä täytyy olla tosi tarkkana ettei lantio putoo kun silloin tärinä alkaa ottaa aika kipeästi kankkuun. Buu sille, huraa zombeille!
 9. ^Erinomaista. Perustetaan välittömästi Hiippailu-jaosto tähän tätikerhoon!
 10. Piti juosta 11 km, en juossu vaan kävelin 7. Että onko se tätitreeni enää ollenkaan, jos juoksee liian vähän, liian hitaasti ja liian lyhyesti? Ehkä toi olikin setätreeni?
 11. Päivän tätitreeni: Vanilja-valkosuklaajäätelöä sohvalla. Onneks maratoniin on vielä 23 viikkoa. Eipä hätiä mitiä!
 12. Kävin lenkillä vaikka ei olis pitäny, nälkä oli ja jalat jumissa, lenkki jäi 30 minsaa vajaaks ja vauhti oli sanoinkuvaamattoman hidasta. Täydellinen tätitreeni!
 13. unaz

  Ikitipattomat

  Mun juomattomuutta harva ihmettelee. Sanovat yleensä, että olen kyllä ihan tarpeeks sekava, äänekäs ja omituinen ilman viinaakin.
 14. Kurppa, sä oot kova muija. Ja mä ainakin sanon sua juoksijaks ja vedän kasettiin kaikkia jotka muuta väittää. Näin on! Mä sain jalat aika tukkoon pelissä (ja tod. näk. upeen mustelman hienosta kaatumisesta), niin että huomisaamuna on vamaan tosi kiva juosta tunnin lenkki. (En mä muuten menis mutta Jeff Galloway käskee.)
 15. Viikon toinen puolituntinen lenkkeilyn merkeissä tuli äsken täyteen, kevyttä hikihölkkää hilpeän varovasti noin niinku lämmittelynä illan matsiin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy