Jump to content
Juoksufoorumi.fi


timesus

Jäsenet
 • Content Count

  72
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Tässä topic kaikille joiden tarkoitus on avata oma triathlon ura kilpailullisessa tarkoituksessa vuonna 2015. Tänne saa kirjoitella harjoittelustaan ja kaikesta,mikä tähtää ensivuodelle uran ensimmäiseen kilpailuun. Tänne olisi toive saada nuoria,keski-ikäisi ja niitä ns vanhoja, naisia tai miehiä. Jaetaan ajatuksia ja tsempaataan toisiamme eteenpäin. Jos tämä tästä lähtee rullailemaan hienoa olisi jossakin vaiheessa järkätä,joku yhteinen treeni vkl ja viimeistään tapailla kisojen yhteydessä. Mukaan saa lähteä myös ne jotka omaavat kilpailukokemusta, mutta mieluiten vain yhden käden sormilla laskettavan määrän. Toivottavasti saadaan porukkaa kasaan:-D
 2. Moro Alkoi suoranaisesti kiinnostamaan todella tuo yllämainittu kysymys , kun ensimmäistä kertaa oikein antaumuksella olen seurannut tämän vuoden Ranskan ympäriajoa . Eli millaisen tien ne herrasmiehet tekevät suurinpiirtein sieltä pienestä taaperosta ja juniorista pyöräilyammattilaiseksi.? Eli miten se ravintoketju tässä lajissa menee ylöspäin ? Kiitos vastauksista jo etukäteen :)!!!
 3. timesus

  Järveen!

  Typeränä kyselen , jos ei vielä aio satsata märkäpukuun niin pystyykö ihan kisapuvulla uimaan tai onko ne materiaalit sellasia että niillä pystyy uimaan ja on edes jotenkin siedettävä lähteä siitä sitten uinnin jälkeen vielä pyöränpäälle ja juoksemaan. Ja jos nyt puhutaan uintimatkoista alle 1000m???
 4. Juuri näin niinkuin Rookie sanoi " rauhassa ja harkiten " itse ajattelin nyt nykysellä pelillä päästellä vielä ensi kesänkin ja näillä näkymin olisi tarkoitus painella 3 tri kisaa siinä ajassa. Jos näyttää sitten siltä , että hyvin jaksaa sykkiä kisoissa niin sitten ostelemaan kunnon laitteita. ;) ja mukavahan se on sitten lähteä kovassa kunnossa olevana polkemaan kevyellä ja tarkoituksen mukaisella pyörällä ;)
 5. Ite ostin ihan 250€ pyörän modailin sitä oman maun mukaan mukavaksi ajella , ostin jopanaeron siihen ja hyvin toimii. Ei ole todellakaan mikään huippupyörä/maantiekilpailuun tarkoitettu vaan ihan kaupungissa ajeluun. Silti olen modailujen jälkeen ajellut yli 1000km iha totisia lenkkejä. Itse hairahdin triathloniin vuoden alussa ja juuri työelämään siirtyneenä ja vuokria maksavana ei ole heti rahaa ostella 1000€ pyöriä. Näen , että tämän hetkinen Fillari ajaa asiansa tässä vaiheessa täydellisesti , vaikka halpa onkin niin hyvällä huollolla halpakin kestää;) ostetaan sitten kunnon kulkine , kun aletaan vähän enemmän trii settejä vetelee!!!
 6. Muistetaan hyvät naiset ja herrat , että tämä oli miehen kauden eka eurooppalainen maili ja tätäkin ennen alla vasta yks 800m . Kyllä se sieltä varmasti löytyy vielä , annetaan miehelle mahdollisuus!
 7. Kyllä äijjältä varmasti löytyy niitä vaihteita kesän edetessä. Ei tässä vaiheessa kannata vielä niitä uusia SE lukemia pommittaakkaa , Moskovassa sitten finaalissa SE;) starteilla irtoaa se juoksukin. Miehellähän on tavoite vedellä varmaa myöhää syksyy alle 3.40 aikoja , kestävyytee panostanu aiempaa enemmän. Ja kaiketi tarkotus on vetää kunnon treeni jakso juhannuksen jälkeen?
 8. timesus

  Järveen!

  Menin tuolloin suoraan duunista missä olin sykkiny 12h hitsaus hommissa kuumat haalarit päällä , liekkl tuokin ollu jonkinmoinen shokki vaikutus .
 9. timesus

  Järveen!

  En kyllä itsekkään alkuun uskonut , että johtui vedenlämpötilasta , mutta muutakaan selitystä en sille keksinyt , tnä taas yritetään järveen mennä pyörärundin jälkeen.
 10. timesus

  Järveen!

  Jhoo eilen piti sitten mennä kokeilemaan se järvivesi , kun työkiireiden takia ei halliin treeniä joutanut tekemään. Ja märkäpuvuttomana menin sitte pelkissä speedoissa järveen. Alun empimisen jälkeen uskallauduin veteen ja totesin , ettei se niin hirmu kylmää ollut. Aloin uimaan ja noin kymmenen minuutin uinnin jälkeen iski aivan totaalinen kangistuminen , kädet ja jalat menivät aivan hapoille ja muutenkin olo oli erittäin huono. Vedestä noustuani silmissä sumeni ja kokoajan meinasi tulla oksennus. Kotiin päästyäni alkoi jäätävä paleleminen , eikä meinannut helpottaa edes lämpöisessä saunassa. Voisiko edellämainitut johtua , veden lämpötilasta vai mistä :O olo oli muutenkin kokoillan erittäin heikko:/
 11. En nyt anna kenellekkään moitteen sijaa omasta iästään , mutta ois mukava , kun löytys reilummin alle 25-_-
 12. timesus

  100km alle 10h....

  Täällä porukka on vissii hyvässä tikissä kirjotuksista päätellen;) itellä tullut aikamoinen takapakki ja siitä samalla motivaation kadotus ja jäänyt sitten kirjoittelukin tähän topiciin. Eli penikat on pitänyt miehen poissa kuvioista kohta jo kuukauden ja edelleen niiden kuntoutus jatkuu . Omalla tyhmyydellä tuli pitkitettyä tätä , kun en ajoissa tajunnut löysätä , kun ensimmäiset kipu oireet tulivat. Nyt liikun sitten enempi pyöränpäällä ja vedessä , mikä ei tietysti ole huono , kun ne triathlon tavoitteet syksyllä painaa päälle;) vähän tullut epäilys tuota ultraamista kohtaan , että kestääkö jalat 100km rummutusta vai onko se aloitettava ihan 6h kokeikusta alkuunsa???
 13. Itsekkin aloin sykkimään eilen pyörällä treeniä , kun juoksemaan ei pääse. 50km ja siihen mukaan 5x10min tempoja/5 min palautuksella. Oli vielä sunnuntai-iltana aika maansamyyny fiilis näitten vaivojen takia , kun juoksemaan ei pääse ja ajatukset kovasti ajelehti siihen että "paras iskeä tossut naulaan , kun ei jatkuvaa telakalla oloa jaksa." eilisellä pyörärundilla pääsi taas harmoniaan urheilun kanssa :) nyt vaan malttia niin päästään vielä juoksemaan ja ennenkaikkea Kuopio triin starttiviivalle;)
 14. Niin ha eikös tuo juostava kenkäkin vaikuta aika dramaattisesti jalkoihin , eli jos ei oo jaloille sopivat tossut niin varmasti jossain vaiheessa alkaa kiristämään.?
 15. Jhuu tutuilta kuulostaa vaivat , itsellä noissa sääriluiden sivuissa tuota erittäin epämiellyttävää kipua . Eilen lyötiin valmentajan kanssa ohjelmaa seuraavalle 3viikolle , josta löytyy pyöräilyä ja uintia. Toivottavasti saadaan jonkinmoinen vire pidettyä yllä. Jos ei ala juoksu enää luonnistumaa tänä kesänä pitää varmaan tähdätä johonki pyöräily tapahtumaan syksyllä , mutta kaikki peukut pystyssä , että 10.8 päästään Kuopiossa starttaamaan. Ja lekurilla käynti täytyy järjestää mitä pikimmin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy