Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kirderf

Jäsenet
 • Content Count

  27
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Kävin eilen testaamassa Fischerin skinejä (race ja speedmax). Samanlaisia havaintoja mulla, speedmaxissa huomattavasti parempi pito ja luisto. Tasamaata pystyi ihan hyvin hiihtää race:lla, mutta ylämäet mentiin haarakäynnillä ja alamäissä jarrutti liikaa. Mitään tökkimistä en huomannut, joten luulisin että jäykkyys oli oikea.
 2. Hienoa, jospa tuollaisia kauppiaita olisi täälläkin päin Suomea, mutta miten tuo on ihan käytännössä mahdollista? Sijaitseeko tuo liike jonkun hiihtokeskuksen vieressä?
 3. kirderf

  Fischer...

  Multa löytyy Fischer sukset suomupohjilla. En suosittele. Suomupohja pitää hirveästi ääntä.
 4. Onko kellään kokemuksia Turnamic siteistä? Tähän taloon ei tule enään hajoavia Rotanloukkuja. Pakko vaihtaa Salomoniin jos ei Turnamiceista ole mihinkään.
 5. Onko kellään kokemusta Motonetin merinovillaisesta alusasusta? Ei ole ainakaan hinnalla pilattu. http://www.motonet.fi/fi/tuote/4013098/Miesten-merinovillainen-alusasu
 6. kirderf

  Painealueet pielessä?

  En ole oikein tyytyväinen näihin suksiin. Sukset ovat suht vakaat ja hiihdettävät kelissä kuin kelissä, mutta luisto jos vertaa muihin hiihtäjiin ei ole kovin hääppöinen. Muut menevät menojaan etenkin alamäissä. Auttaisko tässä tapauksessa suksen hionta vai onko kyseessä ihan susi profiili joka ei koskaan tule luistamaan?
 7. kirderf

  Painealueet pielessä?

  Eikö se muuten tulisi olla juuri toisinpäin? Kostealla lyhyet painealueet ja pakkasella pitkät painealueet? :shocked:
 8. kirderf

  Painealueet pielessä?

  Mistä tiedät että ei ole kaksoisjalkavuutta? Luulisi nyt että ski selector mittaus on tarkempi kuin mikään ihmisen tekemä mittaus. Muuten tuosta ei voi päätellä mitään jos käyrä on virheellinen.
 9. kirderf

  Painealueet pielessä?

  Tuossa linkittämässäsi kuvassa näkyy selvästi olevan kaksoisjalkavuus kärjessä. En tiedä sitten onko tuo todellinen vai ski selectorin piirtämä virhe.
 10. kirderf

  Painealueet pielessä?

  Sivusta katsottuna keulassa näkyy rako. Yhdessä kohdassa rako on ehkä hiukan pienempi.
 11. kirderf

  Painealueet pielessä?

  tb2:lla näyttäys myös olevan Rossarit. Minun ovat X-IUM WCS S2. Oliskohan tuo kaksoisjalkavuus tyypillistä näille Rossareille?
 12. kirderf

  Painealueet pielessä?

  Minun suksilla on myös tommonen painepiikki kärjessä. Mitä se tarkoittaa?
 13. Otin yhteyttä myyjään ja hänen mukaan 180 cm ovat ehdottomasti liian lyhyet. Oli sattunut sekaannus joten sukset menee vaihtoon.
 14. Hain tänään tilaamani ennakkosukstet postitsta. Sieltä tuli alamittaiset 180 cm luistelusukset, kun itse olen 180 cm tai vähän päälle. Pitäisikö lähettää takaisin?
 15. Juu tiedän, mutta sopivia pituuksia ei mielestäni ollut. 191 olisi mielestäni liian lyhyt pertsansukselle ja 208 on ylipitkä jolloin käsiteltävyys mutkissa kärsii. Ainakin jos Häijäältä tilaa niin saa itse valita suksen pituus ja Fortelta sekä malli että pituus.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy