Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Grendel

Jäsenet
 • Content Count

  218
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. Grendel

  IM Tallinna

  Aika kiinnostava ilmiö kun nuo paikat oikein kisaavat mikä reitti on nopein. Luonnollisesti se myy kun porukka hakee peebeetä. Tuon takia varmaan pyöräilyistä tehdään alimittaisia ja peesausta katsotaan läpi sormien.
 2. Tästä ei kyllä saa kuvaa että SDP olisi työntekijöiden asialla: HS-analyysi: Postin riita päättyi työntekijä­puolen voittoon, yhtiön johto ja Sdp saivat siipeensä
 3. Olen huomannut erittäin suuren eron ihmisten välillä kuinka paljon hiilareita he tarvitsevat. Tai käänteisesti miten reagoivat matalaan hiilarisaantiin. Itse kuulun niihin jotka pärjäävät aivan hienosti melkein ilman hiilareita vaikka treenaan kymmenkunta tuntia viikossa. Toiset tutut menevät ihan letkeiksi elleivät saa sokeria kroppaan.
 4. Grendel

  Uintikunto

  Kai tänne kaikki saa kirjoittaa? Itse en todellakaan ole mikään uintimestari. Mutta jos täällä on muita "samantasoisia" niin ehkä ajatuksista on jollekin apua.
 5. Grendel

  Uintikunto

  Enpä ole huomannut että uinti vaikuttaisi juoksuun mitenkään. Pyöräilyn vaikutus sensijaan kiistaton ja erittäin suuri. Ei ehkä pitäisi yleistää mutta väitän kyllä että "kalleimmat parannukset" tulevat uinnista. Toki jos juoksu ja fillari menevät jo niin hyvin ettei millään parane ja uinti ei, niin siihenhän se on satsattava. Peesattavat matkat on tietty ihan eri juttu.
 6. Taisin jo postata taustaa ja treenimäärää. IM meni selkeästi alle AerK ja kyllä palautuminen on hidasta. Ikää toki yli 50. 3-4 viikkoa ennen kuin treeni taas kulkee. Maraa en ole juossut kuin kerran mutta kyllä siitäkin viikon pari sai ottaa kevyesti. Vertailuna 300 kilsan fillaroinnin jälkeen lepoa riittää vuorokausi.
 7. Grendel

  Uintikunto

  Huima uintimäärä. Olen välillä miettinyt kehittyisikö uinti jos viitsisi treenata noin paljon. Katsoin omat uinnit tältä vuodelta ja matkaa 35 kilsaa josta altaassa 4 ja kisoissa 10. Eipä tuolla kehity (3 minsaa lähti IM uinnista) mutta ei hidastukaan. Tärkeimmäksi olen huomannut uida tarpeeksi ennen kisakautta jotta "kädet olisivat uintikunnossa".
 8. Grendel

  Garmin Connect

  Kaukana täydellisestä mutta ihan OK. Parantunut huimasti viimeisten vuosien aikana.
 9. Mun eka IM meni noin 5h/viikko treeneillä. Mutta lähtökohta oli paljon huonompi kuin kysyjällä. Ikinä ennen IM lähtöä en ollut juossut yli 21,1 m. Ja puolikkaan enkka 2'04. Toki kisassa tuli paljon käveltyä mutta jos yhtään osaa kellua ja fillari liikkuu, niin ehtii kävellä vaikka koko maran. Tänä vuonna treeniä 7h/viikko ja kisassa ensimmäinen kerta kun juok... eikun jolkottelin enkä kävellyt maratonia. Loppuaikakin alle 11 tuntia joten kaikki noi yli pakko treenata yli 10h voi unohtaa. Sitten kun kisaa sijoituksista on eri asia.
 10. Ei tuossa mitään erikoisen typerää ole. Ja läpäisy tuolla määrällä on ihan kiinni lähtöasetelmista. Ellei ihan sohvalta lähde niin onnistuu heittämällä.
 11. Grendel

  Hoka One One

  Ja muuten kun cliftonin pinta on Kekkonen niin se on myös todella liukas. Itse siirrän cliftonit kävelykengiksi kun se ei enää ole juoksukunnossa. Kun märällä ei pysy pystyssä niin roskiin. On muuten parhaat kävelykengät mitä kokeillut.
 12. Grendel

  Pyöräpohdintaa

  Ehdottomasti tripyörä. Enkä tuohon liikkeeseen enää menisi kun tuollaista höpöä suoltavat.
 13. Grendel

  Pyöräpohdintaa

  Vastasit jo kysymykseesi. " Koska budjetti on hieman rajallinen ". Jos rahaa on niin onhan sähköt kivemmat. Ei ne kuitenkaan tee pyörää nopeammaksi ja rahaa menee enemmän. Eli ihan oman maun mukaan ostat, Kumpikin hyvä valinta.
 14. Koska kukaan ei halua maksaa siitä. Lisäksi tulisi eteen sellaiset ongelmat kuin että kuka niillä saa ajaa? Jos esim lapsiperheet käyttävät sitä koska se on mukava ja turvallinen, niin spandeksikansa ei voi sinne mennä. Ulkomailla tuollaisia fillarireittejä on tehty. Esim Wuppertalin ympäristöön on pitkä verkosto tekeillä. http://wuppertalbewegung.de/nordbahntrasse/ Jenkeissä vanhoja junaraiteita konvertoidaan pyöräilyyn. https://www.railstotrails.org/ Ja Gardajärven ympäri on tekeillä fillarireitti. https://www.tourissimo.travel/blog/the-lake-garda-bike-path Koska itse ei asu Kaupungissa tämä ei ole ongelma. Ei tarvitse kuin lähteä ulos ja ellei halua risteyksiin pysähtyä valitsee reitin jossa käännytään vain oikealle.
 15. Grendel

  Garmin 945

  Itse tilasin täältä: https://funraise.fi/fi Tuli parissa päivässä. Sinistä saa kuulemma noin viikossa ja mustaa kuun vaihteessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy