Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vaaderindartti

Jäsenet
 • Posts

  37
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by vaaderindartti

 1. Käytin omaa 920XT:täni uima-altaassa tänään. Toimi moitteetomasti ja laski matkan täysin oikein. Minusta kellon muotoilu on sekin ihan OK. No, kieltämättä kello on aika möhkylä. Tämä ei kuitenkaan millään tavalla tuntunut uidessa, mikä oli minulle lievä yllätys.
 2. Aloitin 920xt:n käyttäjänä eilen. Poistin ranteestani Polar RC3GPS:n, joka osoittautui pettymykseksi. Parin tunnin hiihtolenkin jälijltä jäi todella hyvä fiilis. Matkamittari toimi prikulleen oikein. Kiersin 3,2 km lenkkiä 7 kierrosta ja joka kierroksen jälkeen 920xt kertoi kierrosajan vaikken erikseen sitä osannut pyytää. 920xt:n ulkoasu ja käyttöviilinki todella hyvä. Jossain parjattu sykevyökin toimi moittettomasti. Polar RC3GPS:n kohdalla pettymyksen aiheita kaksi: 1) Ei käyttökelpoinen kosteassa. Uintiinhan se ei käy ja hikoilun myötä myös kellon läpän alla oleva usb-portti tai siinä olevat metallitapit menivät ruosteeseen. Aika metka näky. 2) GPS:n matkamittaus oli ainakin jenkkireissulla villiä: 10 km matkalle saatiin tulokseksi 21 km.
 3. Vaikuttaa pätevältä vehkeeltä - otan. En jaksa enää Polarin leirissä. RC3GPS on uuvuttanut oikkuilullaan enkä V800 käyttäjäksi enää taivu. Suomalaisena raskas päätös, mutta näitä on vain tehtävä kun aika on.
 4. Mihin kellonaikaan kisa starttaa? En löytänyt mistään tätä.
 5. Kuinkas se on musiikkivehkeiden kanssa? Muistelisin, että pari vuotta sitten Joroisten kisainfossa kerrottiin ipodien ja vastaavien musiikinkuunteluun tarkoitettujen vehkeiden totaalisesta käyttökiellosta kisan aikana sekä pyöräilyssä että juoksussa. Onko tämä tosiaan käytäntö eli edes juoksun aikana ei tämä olisi sallittua? Olisi tarvetta AC/DC:n energiapurskeelle tuossa juoksusetissä.
 6. Aukesi kuva sitten kun älysi klikata. Tasaisen oloista. Hyvä.
 7. Voimarinteen puolikas rupesi kummasti kiinnostamaan. Jos kuntohuippu osuukin sinne! Jos ei osu, osumaa voi hakea sitten parin viikon kuluttua. Millainen pyöräreitti on? Onko Ellivuoren nimi enne eli onko noilla tienoilla mäkiä? En ole koskaan tuolla suunnalla liikkunut enkä kisasivuilta saanut kuvaa näkyviin.
 8. Ilmoittautuneita näyttäisi olevan vielä kohtalaisen rajallinen määrä. Jossain oli kommenttia, että kisan järjestämisestä päätetään 18.6.. Kipin kapin nimeä listalle, että saadaan kisa aikaiseksi! :bumps: Tuohon aikaan ei oikein muutakaan vaihtoehtoa löydy eikä seuraaviin pariin viikonloppuun kisaa enää uskalla ottaa.
 9. Itselläni on Air Attack. Mukana tulevaan visiiriin olen ollut tosi tyytyväinen, sillä silmälasit mahtuvat ongelmitta sisäpuolelle. Muutenkin on sopinut päähän hyvin. Tuuletusreikiä voisi olla enemmän, nyt kehittää lämpöä. Toisaalta tukan saa märkänä vedettyä hienosti taakse, kun juoksua varten vaihtaa lippiksen päähän.
 10. Hyvä kisa ja hyvä tilaisuus tarkistaa kunto siihen isompaan kisaan eli kannattako lähteä kitumaan..
 11. Helppoja kisoja tuskin on luvassa. Jos tavoite on asetettu kärkisijoille Konalla, on näissäkin kisoissa pystyttävä puristamaan suoritus, joka riittää terävimpään kärkeen. Onneksi kisoja riittää, joten ei muuta kuin tähtäin seuraavaan koitokseen! Kyllä se sieltä vielä lohkeaa...
 12. Todella hyvä kypärä. Suosittelen.
 13. Kovaa menee naistenkin kärki. Kaksi Jamoa edellä ja kolmonen minuutin perässä 56 mailin kohdalla.
 14. vaaderindartti

  Traineri

  Tacx Flow on nostettu esiin. Entäs Tacx Booster T2500? Kannattaako maksaa lisäraha Flow'sta?
 15. Kävin kaupasta hakemassa uuden sykevyön ja laitoin mokkulan siihen kiinni uudella paristolla varustettuna. Ei lähtenyt pelaamaan. Pitää soittaa Polarille huomenna. Häkellyttävää tässä on se, että otin kaapista reliikki Polarin eli Polar Smart Edge:n jostain yli kymmenen vuoden takaa. Lähti heti mittaamaan. Tällä laitteella ei sykevyön paristoa saa vaihdettua. Mikä lienee tämän keston salaisuus...
 16. Olen ihmeissäni RC3 GPS mittarin sykevyön pariston kestosta. Hankin mittarin vuoden alussa. Nyt kesällä sykevyön paristo simahti. Laitoin uuden pariston Seinäjoen tri-kisaan kaksi viikoa sitten. Nyt Vaasan maratonin lähtöhetkillä tämäkin paristo loppui jällen kesken. Juostua tuli sitten tunteen varassa. 1) Aikaisemmissa sykemittareissani sykevyön paristo on kestänyt kyllä kauemmin. Onko normaalia? 2) RC3 GPS sykevyö: paristo on sen muovimokkulan sisällä. Mahtaako sen paristotilan kannen tiivisteet pitää vettä, jos oikein sateessa riuhtoo menemään? Aika heppoiselta tuntuu.
 17. Näillä harrastajamäärillä karsinta olisi jees! Harrastelijana on tietyssä mielessä kornia osallistua SM-mittelöön, harvassa muussa lajissa sama onnistuu vain ilmoittautumalla. Ei nytkään suurin osa SM:n takia mukana ole, muuten vain passeli tapahtuma.
 18. Puolikkaalla yli 900 ilmoittautunutta 10 tuntia avauksen jälkeen. Hinta on enemmän kuin kohdallaan.
 19. Eilen oli kolme tuntia aikaa Torontossa lentokentällä ja päätin kuunnella tämän podcastin läpi. Reilu tunti meni huomaamatta haastattelua kuunnellessa. Muisti palailee pätkittäin, ei noita vanhoja menestystarinoita enää muistanut. Kova kaveri ja asenne kohdallaan. Suosittelen myös!
 20. Kiitokset järjestäjille hyvästä kisasta, hienosti läpi vedetty kaikin puolin ! Ei päässyt kroppa lämpenemään liikaa, vesi eri muodoissaan piti siitä huolen. Kalajärvi toimi minusta paremmin kuin Tippukivi viime vuonna, joten jos ensi vuonna kisat ohjelmassa, niin antaisin ääneni Kalajärvelle !
 21. Hyvältä näyttää. Tapaako Peräseinäjoella tuulla kovaa? Tosin jos edestakaisin ajellaan niin liekö tuolla suurta merkitystä...
 22. Jamo nyt viidentenä ! Nelonen liipasimella ! Anna palaa Jamo !
 23. Kiitos kommenteista. Omaan jalkaan kenkä on ollut napakka, mutta ei ole tuntunut kireältä ja ehkä löysäkin. Täytyy kokeilla isompaa kenkää.
 24. Ajoin tänään itselleni hyvävauhtisen pyörälenkin. 70 km jälkeen nousin pyöräni selästä ja lähes tuuperruin heti ensimmäisellä askeleella viiltävään tuskaan vasemman jalkateräni ulkosyrjällä. En pystynyt laittamaan painoa vasemman jalan päälle ensi alkuun lainkaan. Juoksuun ei tällä jalalla olisi sännätty. Kävely tai painon laitto vasemmalle jalkaterälle oli kivuliasta seuraavat kolme varttia. Pyörällä ajaessani en kipua huomannut missään vaiheessa. Mitäs tähän nyt laitettaisiin korjaussarjaksi? :culpability:
 25. Yes - 17.8.2013 Kivitippu Triathlon !
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy