Jump to content
Juoksufoorumi.fi

vaaderindartti

Jäsenet
 • Posts

  37
 • Liittyi

 • Last visited

vaaderindartti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Käytin omaa 920XT:täni uima-altaassa tänään. Toimi moitteetomasti ja laski matkan täysin oikein. Minusta kellon muotoilu on sekin ihan OK. No, kieltämättä kello on aika möhkylä. Tämä ei kuitenkaan millään tavalla tuntunut uidessa, mikä oli minulle lievä yllätys.
 2. Aloitin 920xt:n käyttäjänä eilen. Poistin ranteestani Polar RC3GPS:n, joka osoittautui pettymykseksi. Parin tunnin hiihtolenkin jälijltä jäi todella hyvä fiilis. Matkamittari toimi prikulleen oikein. Kiersin 3,2 km lenkkiä 7 kierrosta ja joka kierroksen jälkeen 920xt kertoi kierrosajan vaikken erikseen sitä osannut pyytää. 920xt:n ulkoasu ja käyttöviilinki todella hyvä. Jossain parjattu sykevyökin toimi moittettomasti. Polar RC3GPS:n kohdalla pettymyksen aiheita kaksi: 1) Ei käyttökelpoinen kosteassa. Uintiinhan se ei käy ja hikoilun myötä myös kellon läpän alla oleva usb-portti tai siinä olevat metallitapit menivät ruosteeseen. Aika metka näky. 2) GPS:n matkamittaus oli ainakin jenkkireissulla villiä: 10 km matkalle saatiin tulokseksi 21 km.
 3. Vaikuttaa pätevältä vehkeeltä - otan. En jaksa enää Polarin leirissä. RC3GPS on uuvuttanut oikkuilullaan enkä V800 käyttäjäksi enää taivu. Suomalaisena raskas päätös, mutta näitä on vain tehtävä kun aika on.
 4. Mihin kellonaikaan kisa starttaa? En löytänyt mistään tätä.
 5. Kuinkas se on musiikkivehkeiden kanssa? Muistelisin, että pari vuotta sitten Joroisten kisainfossa kerrottiin ipodien ja vastaavien musiikinkuunteluun tarkoitettujen vehkeiden totaalisesta käyttökiellosta kisan aikana sekä pyöräilyssä että juoksussa. Onko tämä tosiaan käytäntö eli edes juoksun aikana ei tämä olisi sallittua? Olisi tarvetta AC/DC:n energiapurskeelle tuossa juoksusetissä.
 6. Aukesi kuva sitten kun älysi klikata. Tasaisen oloista. Hyvä.
 7. Voimarinteen puolikas rupesi kummasti kiinnostamaan. Jos kuntohuippu osuukin sinne! Jos ei osu, osumaa voi hakea sitten parin viikon kuluttua. Millainen pyöräreitti on? Onko Ellivuoren nimi enne eli onko noilla tienoilla mäkiä? En ole koskaan tuolla suunnalla liikkunut enkä kisasivuilta saanut kuvaa näkyviin.
 8. Ilmoittautuneita näyttäisi olevan vielä kohtalaisen rajallinen määrä. Jossain oli kommenttia, että kisan järjestämisestä päätetään 18.6.. Kipin kapin nimeä listalle, että saadaan kisa aikaiseksi! :bumps: Tuohon aikaan ei oikein muutakaan vaihtoehtoa löydy eikä seuraaviin pariin viikonloppuun kisaa enää uskalla ottaa.
 9. Itselläni on Air Attack. Mukana tulevaan visiiriin olen ollut tosi tyytyväinen, sillä silmälasit mahtuvat ongelmitta sisäpuolelle. Muutenkin on sopinut päähän hyvin. Tuuletusreikiä voisi olla enemmän, nyt kehittää lämpöä. Toisaalta tukan saa märkänä vedettyä hienosti taakse, kun juoksua varten vaihtaa lippiksen päähän.
 10. Hyvä kisa ja hyvä tilaisuus tarkistaa kunto siihen isompaan kisaan eli kannattako lähteä kitumaan..
 11. Helppoja kisoja tuskin on luvassa. Jos tavoite on asetettu kärkisijoille Konalla, on näissäkin kisoissa pystyttävä puristamaan suoritus, joka riittää terävimpään kärkeen. Onneksi kisoja riittää, joten ei muuta kuin tähtäin seuraavaan koitokseen! Kyllä se sieltä vielä lohkeaa...
 12. Todella hyvä kypärä. Suosittelen.
 13. Kovaa menee naistenkin kärki. Kaksi Jamoa edellä ja kolmonen minuutin perässä 56 mailin kohdalla.
 14. vaaderindartti

  Traineri

  Tacx Flow on nostettu esiin. Entäs Tacx Booster T2500? Kannattaako maksaa lisäraha Flow'sta?
 15. Kävin kaupasta hakemassa uuden sykevyön ja laitoin mokkulan siihen kiinni uudella paristolla varustettuna. Ei lähtenyt pelaamaan. Pitää soittaa Polarille huomenna. Häkellyttävää tässä on se, että otin kaapista reliikki Polarin eli Polar Smart Edge:n jostain yli kymmenen vuoden takaa. Lähti heti mittaamaan. Tällä laitteella ei sykevyön paristoa saa vaihdettua. Mikä lienee tämän keston salaisuus...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy