Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helkku

Jäsenet
 • Content Count

  4
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1h 40min
 • Maraton
  3h 31min

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tracking löytyy ainakin puhelimen Berlin maratonin sovelluksen kautta. Eli lataa puhelimelle BMW Berlin Marathon sovellus. Ladattuasi sen menet info More -sivulle. Sieltä taas valitset alavalikosta #Berlin 42 sivun, josta löytyy Tracking. Sieltä voit etsiä juoksijan ja asettaa seurannan päälle. Kramppiin ei erityisiä vinkkejä. Pida huolta suolatasapainosta. Olen kuullut joidenkin nappaavan suolaa, kun kramppi iskee ja se kai helpottaa. Ei omia kokemuksia. Sadetta lupailee sunnuntaille, mutta kai siitakin selvitään 🙂 Kepeitä kilometrejä!
 2. Helkku

  Oura sormus

  Olen ouran tyytyvainen kayttaja. Tilasin omani syyskuun 10. ja sain sen tanne rapakon taakse lokakuun 12. eli noin kuukaudessa. Sormus mittaa tosiaan hyvin unen laadun ja ohjaa sita kautta parempiin elamantapoihin. Jos olen syonyt rasvaista ruokaa, juonut alkoholia, valvonut pitkaan jne, se nakyy heti seuraavan yon unen laadussa. Sormus kertoo myos palautumisen eli hyva apu omassa maratonharjoittelussa. Kovan lenkin jalkee sormus muistuttaa seuraavana paivana "take it easy", kun resting heart rate on ollut yon aikana normaalia korkeampi ja recovery index kertoo ettei palautuminen ole ollut optimaalista. Ostin sormuksen, koska sormus helppo kuljettaa matkassa ja pitaa myos oisin. Ja tietenkin vanhana oululaisena haluan ylpeana kayttaa fiksua suomalaista high tech tuotetta. Tama uusin malli on suht siro myos nain naisen sormessa.
 3. Helkku

  Boston Marathon 2013

  Minä olen myös toteuttamassa Boston haavetta ilman kannustusjoukkoja eli olisi mukavaa spekuloida kisan huippuhetkiä ja tuskantaivalta juoksun jälkeen. Ja ehkä yhteinen illallinen passaisi hyvin, kun kotimatka koittaa vasta tiistaina. Tosin yleensä ruoka ei kovin hyvin maistu kisan jälkeen. Bostonissa olen viimeksi käynyt vuonna miekka ja kirves opiskeluexcursiolla eli ihan äkkiseltään ei hyviä tapaamispaikkoja ole mielessä. Majotun itse järjestäjien listolla olevaan Hilton Boston /Financial District, joka oli suht lähellä maalia. Olisko fiksua tavata siellä tai jokun muun hotellin aulassa ja sitten suunnistaa syömään tms.?
 4. Helkku

  Boston Marathon 2013

  Suomalaisjuoksijoiden miitti kisan jälkeen kuulostaa mukavalta idealta. Joka kisan jälkeenhän on paljon filosofoitavaa juoksusta muiden kisaajien kanssa.:running:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy