Jump to content
Juoksufoorumi.fiShamaani

Jäsenet
 • Content Count

  1 540
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Shamaani

 1. Shamaani

  OxroadUltra 2014

  Tämä on kyllä vahvassa harkinnassa.
 2. Eiköhän tänne tulla... Auki vaan vielä että mihin noista.
 3. Shamaani

  Spartathlon 2013

  No voihan James... Hieno juoksu, ei voi muuta sanoa.
 4. Shamaani

  Spartathlon 2013

  Kyllä James juoksee alle 30 tunnin... Älkää olko huolissanne. On sen verran kova luu, enkä usko että on jalat paskana kaverilla :)
 5. Shamaani

  Spartathlon 2013

  Ultraajathan vaan paranee vanhetessaan :D
 6. Shamaani

  Spartathlon 2013

  Mustalakin paikalla... Hyvä hyvä
 7. Täähän olis hieno hölkkäilyloma, mutta saas katsoo miten kunto kehittyy ja mihin suuntaan :)
 8. Shamaani

  Oxroadultra 2013

  Osallistujalista on nyt näkyvillä ja mukavaa porukkaahan tuonne näyttää olevan tulossa vanhaa Härkätietä kuluttamaan...
 9. Ensimmäisen 24h jälkeen minulla oli jalat kuin limput, mutta aika nopeasti ne siitä palautuivat. En muista kuinka kauan meni että kokonaan olin palautunut, mutta ei mitään ihan mielettömiä :)
 10. Shamaani

  Oxroadultra 2013

  Meinasin maksaa huoltajani iltaruokailun, mutta tilinumeroa ei sivuilta mielestäni löydy? Onko joku muu löytänyt sen vai miten voi maksaa tilille tietämättä numeroa? :D Vai olenko vain sokeaksi tulossa tai jotain?
 11. Eiköhän se riittävä ulkoilu osaltaan auta myös pään ja mahan kestävyyteen... Itsestäni ainakin olen huomannut, että paremmassa kunnossa on hitosti vähemmän ongelmia. Tuohon Sairasen mahaan... Oletko kokeillut jättää malton pois? Osalle se aiheuttaa vatsan turvotusta kuten minulle esim. 200 kilsaa en ole ylittänyt vuorokaudessa, mutta kaiketi se olisi tavoitteena, jos innostuisin rataa kiertämään tosissani (nyt ei innosta edes leikillään kiertää). :D
 12. Siellä se on Suomi-juoksukin komiasti vanhimpien joukossa :)
 13. Shamaani

  Oxroadultra 2013

  Feissarissa näkyis olevan tieto, että mahdollisesti noustaan prologin jälkeen bussiin ja varsinainen startti olisi Liedossa. Tämä siksi, että matka olisi jokseenkin 100 mailia. Hyvä sen puoleen ettei matka veny vaikka 170 kilsaiseksi tai vielä pidemmäksi. Aikaa kun on kuitenkin vain se 24 tuntia.
 14. Shamaani

  Oxroadultra 2013

  Paavothlonissa juoksimme 10 tietä pitkin ja yöllä tuli yxi tai kaxi rekkaa vastaan... Muuten täysin autio tie. Päivällä toki loppupäässä voi olla toinen tilanne, mutta en usko että autoruuhka on pahin mörkö tiellä :)
 15. No jonkinlaista osviittaa saattaisi antaa vaikka 3xmaratonaika. Mutta nämä on tietysti suuntaa antavia aina.
 16. Itse ottaisin huoltajan tuonne varsinaiselle huoltopisteelle auttamaan ja ojentamaan matkaksi aina pari pikkupulloa juomaa, kun tuskin siellä vajaan 4 kilsan kierroksella nälkä ehtii yllättää.
 17. Töysässä tämä ainakin onnistuu vaikka kierros on 10 kilsaa pitkä.
 18. Shamaani

  Oxroadultra 2013

  Ei ole täälläkään vielä paljon kilsoja keräilty. Ensi viikolla on tarkoitus alkaa miettimään enempiä kilsoja ja varmaan siinä 70-100 kilsaa pitäisi saada kasaan viikossa. Tulee varmasti ainakin yksi viikko (ehkä toinenkin) 100-150. Näin siis suunnitteilla... Tosin elämässä mennään aina elämän ehdoilla, mutta ei paniikkia. Lähtöviivalla ollaan joka tapauksessa ellei mitään pahempaa satu ja tapahdu :)
 19. Suosittelen kokeilemaan tuota ennen jotain ultramatkaa, kun tuollaisessa rypästelyssä 40km/10pv on aika kova. Riippuu tietysti millaisiin viikkokilsoihin on tottunut. Koskaan ei kuitenkaan voi olla varma perille pääsystä, mutta tärkeintä onkin lähteminen ja se matka.
 20. Meillä Salon Borneossa on aina optimaalinen sää johonkin ;D
 21. Vanha kunnon Taistolaisuus lienee jo unohdettu... Valitettavasti:) Miksi sinä otit Demarit esiin vasemmistosta puhuttaessa? Ettei mene ihan otsikon vierestä niin minä olen perunut osanottoni kun ei pysty harjoittelemaan yhtään, mutta huoltopuolella kyllä olen paitsi yön tunteina jolloin katselen unosia.
 22. On kyllä silmiä hivelevän kaunista... Tosin kuvien keli näyttää mukavan kuulaalta aurinkoiselta syyskeliltä... Vesisateessa maisemat saattavat näyttäytyä toisin ;D
 23. Oli muuten mahtava täysikuu tuolloin... Oli myös minulle ensimmäinen satanen ja ensimmäinen yli... ööö... Pitkäkös aijala hölkkä mahtaa olla? 13 kilsaa? No oli kuitenkin mahtava juosta kauniissa suviyössä :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy