Jump to content
Juoksufoorumi.fiShamaani

Jäsenet
 • Content Count

  1 540
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shamaani

 • Syntymäpäivä 12.05.1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suosittelen kokeilemaan tuota ennen jotain ultramatkaa, kun tuollaisessa rypästelyssä 40km/10pv on aika kova. Riippuu tietysti millaisiin viikkokilsoihin on tottunut. Koskaan ei kuitenkaan voi olla varma perille pääsystä, mutta tärkeintä onkin lähteminen ja se matka.
 2. Jaa-a... Pitänee sitten odottaa jokunen vuosi ja varmaan juosta odotellessa vaikka ensimmäinen maraton. Minusta ihmisen kannattaa kokeilla juttuja jos ne kiinnostaa ja ovat laillisia ja ei jää poliisin haaviin ;) Eiköhän jokainen kaahlaa läpi oman elämänsä... Ultraten tai ei.
 3. Ensimmäinen satanen oli minulla Suomi-juoksu 2006 ja jalat oli ihastuttavan paskana sen jälkeen :D Minä en pitänyt lenkille mitään kiirettä vaan annoin itselleni aikaa palautua ja niin teen yleensäkin kun pelkään että muuten tulee helposti jokin vamma jota saa sitten ikuisuuden parannella. Jotkut saattavat nopeasti lähteä lenkkipoluille mutta ei se ainakaan minun murheeni ole. Näissä asioissa ei voi kuunnella kuin itseään ja kehoaan... Palautumisia.
 4. Minulla on lenkkimaasto osin aika mäkistä ja kävelen yleensä suurimmat mäet. Juodessa pidän myös aina kävelytaukoja. Matolla juoksuun olen saanut puhtia tuosta 14-1 jaksotuksesta. Voi keskittyä varttiin kerralla joten nyt motivaatio riittää pidempiinkin mattojuoksuihin kun ennen tunti oli lähes maksimi mitä pää kesti... Kyllä kävely siis harjoitellessa kannattaa :)
 5. Tunnen jo selkeästi miten teillä on kotona jännä tunnelma kun vaimo lukee mitä tänne rustailet :D
 6. Vertailu on aina vähän heikkoa... Muistaakseni täällä on joskus ollut vertailua myös synnytys vs. olikohan maraton vai satanen... No naiset voivat sanoa hyvin synnytettyään että se on aivan verrattavissa maraan tai satkuun mutta joa minä menen sanomaan jollekin naiselle että juoksuni on verrattavissa jotenkin synnytykseen niin paistinpannusta tulee varmasti :D No joo... Mutta jokainen on oma lajinsa oli se sanoma tässä.
 7. Tuossa tosiaan kannattanee lähteä se edellä että varmasti palautuu maratonilta ja elää sen mukaan... turha lyödä lukkoon jotain kilsamääriä tuohon väliin vaan joskus on hyvä improvisoida sen mukaan miltä tuntuu... Mitään radikaalia ei tuossa vaiheessa enää tehdä suorituksen parantamiseksi.
 8. Minun lähestymiseni harjoitteluun on sellainen, että katson paljonko aikaa jää yli yrittäjyydestä, lapsilta ja myös muilta harrastuksilta ja katson sitten miten käyttäisin sen mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Aikaa jää sen verran vähän että ei sillä huipulle mennä, mutta jonkinlaisessa kunnossa pysyy ajoittain ja voi toteuttaa joitain liikunnallisia unelmia... Mutta ei tätä kukaan tekisi ellei se olisi niin hiton hauskaa joten komppaan kaikkia jotka mainitsevat tavalla tai toisella hubailun merkityksen elämässä :)
 9. Kyllä minä monta kertaa kysyn ja tenttaan ennen kuin otan chipin vastaan Suomi-juoksussa. Ja yritän houkutella ainakin vielä seuraavalle kierrokselle, joten en usko monenkaan mukavuudenhalun takia keskeyttävän. Uskon että mukavuudenhaluiset jäävät kotisohvalle jo silloin kun pitäisi harjoitella tapahtumaa varten.
 10. Aku höpisi tänään aamuteeveessä... Sanoi että ottakaahan pillereitä vaimitensoli... No ainakin siitä aiheesta enihei...
 11. Tänään minulle tuotiin Olivia 8/11... Siinä on juttu Satu Ovaskaisesta tehty Suomi-juoksussa ja näkyy kuvissa muitakin tuttuja ja "kuuluu" muidenkin ääniä...
 12. Minä en löytänyt tuosta linkistä ultrajuoksun hienoutta, vaan lähinnä sen mitä se saattaa kurjimmillaan olla...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy