Jump to content
Juoksufoorumi.fimm75

Jäsenet
 • Content Count

  66
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mm75

  Polar Grit X

  Kuntopyöräilyssä tullut testailtua Gritinn rannesykkeen ja sykevyön eroja. On niissä sen verran eroa omassa käytössä että rannesyke on minusta lähinnä viitteellinen, se reagoi muutoksiin aika hitaasti vaikka sitten yleensä tasaisessa rasituksessa päästäänkin aika lähelle samaa sykettä molemmissa antureissa.
 2. mm75

  Polar Grit X

  Päädyin sitten kuitenkin hankkimaan H10:n koska muutaman kerran näytti Wahoon vyö pudonneen pois kesken harjoituksen (syke oli kyllä sinisen pallon sisällä alussa ). Ei taida näkyä harjoituksesta millä sensorilla se on tallennettu?
 3. mm75

  Polar Grit X

  Näyttää toimivan myös Wahoon vyö parin lenkin perusteella.
 4. mm75

  Suunto app ja POI

  IOS vai Android-appi ka mikä kello yhdistetty appiin? Itselläni ei löydy POIn lisäystä iPhonella kun appiin mitään kelloa ei ole yhdistetty (käytössä sovellus vaan vanhojen reissujen katseluun, historia Movescountissa A2:lla tallennettuna. )
 5. mm75

  Polar Grit X

  Toimiikos Gritissä muiden merkkien sykevyöt? En pääse nyt testaamaan olemassa olevaa Wahoon vyötä tämän kanssa. Ei sen H7/H10 osto ole ongelma mutta mielellään käyttäisi Wahoon ”loppuun”. Suunnolle kelpasi myös Wahoo mutta en jaksanut enää odotella sitä Ambitin päivitystarjousta.
 6. mm75

  Suunto app ja POI

  Osa toiminnoista jää ehkä Movescounttiin ja sieltä ehkä uudella siirtosovelluksella kaapelin kautta onnistuu. Joka väliin ehkä varmuuden vuoksi.
 7. Suunnon tilanteesta lukisin kyllä mieluusti hyviä uutisia mutta nyt näyttää aika huonolta. Ehkä jonkun (toivottavasti kotimaisen) toimijan kanssa yhdistyminen lienee edessä jos haluavat jatkaa eloaan.
 8. mm75

  Polar Grit X

  Kiitos tiedosta, ihan järkevältä toimintatavalta kuulostaa. Jossain vaiheessa kun Ambit2:sta aika jättää niin tätä pitänee katsella tilalle.
 9. mm75

  Polar Grit X

  Mitenkäs sellainen tilanne että joskus olis sykevyö käytössä ja joskus ei, osaako Grit sellaisissa tapauksissa havaita että "mennäänkin rannemittauksella tämä treeni" vai pitääkö lenkille lähtiessä olla valmiiksi tehtynä profiili jossa sykemittaus on valittu valmiiksi jompaan kumpaan?
 10. mm75

  Polar Grit X

  Vaikuttaisi melkoiselta toiveajattelulta että laitteeseen ilmaantuisi oikeat kartat jälkitoimituksena. Suunnistuskisaa ajatellen "back to start" ei auta ja rastivälit ei tule valmiina Komoot-palveluista joten kilpailua auttavaa toimintoa en keksi noista ilmoitetuista. Edit: Mitä helkkaria, onko tuo Komoot -palvelu juurikin noin hinnoiteltu, Viitasaari region 3,99€, Keskisuomi region 8,99€ ja koko maailma 29,99€ kertaluontoisesti. Tuleeko kellon mukana joku ajallisesti rajoitettu promo?
 11. Suunto Ambit 2 edelleen käytössä, vöitä on mennyt useampia ja nyt on käytössä Wahoon Tickr joka on toiminut nyt vuoden ongelmitta eikä myöskään ärsytä ihoa samalla tavalla kuin Suunnon vyö. Minulla on myös Firstbeatin Individual -softa vielä käytössä ja siinä näkyy virheprosentti jonka noustessa yli 20% vyö täytyy puhdistaa kunnolla ja jos sekään ei auta niin vyö on entinen.
 12. mm75

  Suunto 7

  Julmaa: I wanted to believe Suunto had found some light at the end of the tunnel here, but mostly, I just got darkness. But…maybe that’s just the display turned off again. Harmi kun eivät pysty tuottamaan kilpailukykyisiä laitteita massoille ja keskittyminen pro-käyttäjiin lienee liian pieni siivu.
 13. mm75

  Suunto 7

  Muualla mainittiin WearOSin yhdeksi ongelmakohdaksi siruvalmistajat, Qualcomm on ainoa tällä hetkellä ja sen käyttämä siruteknologia on aika vanhaa verrattuna AppleWatchiin. Toki tuo siru yksinään ei vielä tuotetta tee mutta tuolla WearOs-pohjalla on vaikea erottua massasta?
 14. Jatkossa karvoihin tarttuu kaikenlaista möhnää ladulta ja varastoitaessa tulleet pörröt kyllä tasoittuu aikanaan. Voi siellä olla jotain liimapaakkuja tai muuta roskaa karvan alla mutta tuskinpa sillä on väliä jos karva pysyy paikallaan. Laittaisin itse noihin vähän kyllästettä ("skinin hoitoaine" 🙄), harjaisin ja menisin hiihtämään.
 15. ^Olisi hyvä tutkia myös normaalimmat ladut, nuo hiihtohullun kansan merkittävimmät hiihtourheilun näyttämöt ovat takuulla yksi fluoratuimmista alueista koko maailmassa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy