Jump to content
Juoksufoorumi.fimm75

Jäsenet
 • Content Count

  60
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suunnon tilanteesta lukisin kyllä mieluusti hyviä uutisia mutta nyt näyttää aika huonolta. Ehkä jonkun (toivottavasti kotimaisen) toimijan kanssa yhdistyminen lienee edessä jos haluavat jatkaa eloaan.
 2. mm75

  Polar Grit X

  Kiitos tiedosta, ihan järkevältä toimintatavalta kuulostaa. Jossain vaiheessa kun Ambit2:sta aika jättää niin tätä pitänee katsella tilalle.
 3. mm75

  Polar Grit X

  Mitenkäs sellainen tilanne että joskus olis sykevyö käytössä ja joskus ei, osaako Grit sellaisissa tapauksissa havaita että "mennäänkin rannemittauksella tämä treeni" vai pitääkö lenkille lähtiessä olla valmiiksi tehtynä profiili jossa sykemittaus on valittu valmiiksi jompaan kumpaan?
 4. mm75

  Polar Grit X

  Vaikuttaisi melkoiselta toiveajattelulta että laitteeseen ilmaantuisi oikeat kartat jälkitoimituksena. Suunnistuskisaa ajatellen "back to start" ei auta ja rastivälit ei tule valmiina Komoot-palveluista joten kilpailua auttavaa toimintoa en keksi noista ilmoitetuista. Edit: Mitä helkkaria, onko tuo Komoot -palvelu juurikin noin hinnoiteltu, Viitasaari region 3,99€, Keskisuomi region 8,99€ ja koko maailma 29,99€ kertaluontoisesti. Tuleeko kellon mukana joku ajallisesti rajoitettu promo?
 5. mm75

  Luotettavin sykemittari?

  Suunto Ambit 2 edelleen käytössä, vöitä on mennyt useampia ja nyt on käytössä Wahoon Tickr joka on toiminut nyt vuoden ongelmitta eikä myöskään ärsytä ihoa samalla tavalla kuin Suunnon vyö. Minulla on myös Firstbeatin Individual -softa vielä käytössä ja siinä näkyy virheprosentti jonka noustessa yli 20% vyö täytyy puhdistaa kunnolla ja jos sekään ei auta niin vyö on entinen.
 6. mm75

  Suunto 7

  Julmaa: I wanted to believe Suunto had found some light at the end of the tunnel here, but mostly, I just got darkness. But…maybe that’s just the display turned off again. Harmi kun eivät pysty tuottamaan kilpailukykyisiä laitteita massoille ja keskittyminen pro-käyttäjiin lienee liian pieni siivu.
 7. mm75

  Suunto 7

  Muualla mainittiin WearOSin yhdeksi ongelmakohdaksi siruvalmistajat, Qualcomm on ainoa tällä hetkellä ja sen käyttämä siruteknologia on aika vanhaa verrattuna AppleWatchiin. Toki tuo siru yksinään ei vielä tuotetta tee mutta tuolla WearOs-pohjalla on vaikea erottua massasta?
 8. Jatkossa karvoihin tarttuu kaikenlaista möhnää ladulta ja varastoitaessa tulleet pörröt kyllä tasoittuu aikanaan. Voi siellä olla jotain liimapaakkuja tai muuta roskaa karvan alla mutta tuskinpa sillä on väliä jos karva pysyy paikallaan. Laittaisin itse noihin vähän kyllästettä ("skinin hoitoaine" 🙄), harjaisin ja menisin hiihtämään.
 9. ^Olisi hyvä tutkia myös normaalimmat ladut, nuo hiihtohullun kansan merkittävimmät hiihtourheilun näyttämöt ovat takuulla yksi fluoratuimmista alueista koko maailmassa.
 10. Ohuet alushanskat on hyvä vaihtoehto, niitä saa myös merinovillaisina vähän kallimmmalla. Lobsterit eli kolmisormihanskat on hanskoja paljon lämpimämpi vaihtoehto, niistä mielestäni paras malli on Yokon halvempi malli ilman windstopperia koska se hengittää hieman paremmin. Hiihtohanskan päälle tuleva lisärukkanen (esim. Lillsport) on ihan mukava kylmiin aamustartteihin keväällä kun kelin lämmetessä saa lisäosan siirrettyä taskuun. Kovin kätevät ne ei ole, riippuen hihnasta. Ja onhan Lillsportilla myös rukkas-vaihtoehto.
 11. Arvelisin että harrastevoitelijoiden hengittelemät fluorimäärät ovat pääsääntöisesti niin pieniä että elämästä voi karsia ensin helposti isompiakin riskitekijöitä. Nuo ammattimaisten kisavoitelijoiden hommat on todella kaukana siitä mitä muualla tehdään.
 12. mm75

  Movescount

  https://www.suunto.com/fi-fi/Content-pages/digitaalisiin-palveluihin-siirtyminen/ Tuossa uusin päivitys Movescountiin ja usb:llä tietoa siirtävien kellojen tilanteesta. Ei tuostakaan tule kyllä hullua hurskaammaksi, jotain tapahtuu joskus.
 13. mm75

  Movescount

  Ei tosiaan pitäisi olla iso homma, vedän itse tuotekehitystiimiä ja vaikka tuossa Moveslinkissä ainakin 90% toiminnallisuudesta on pinnan alla niin ei siltikään pitäisi olla iso homma. Mutta kaikki maksaa ja on muusta pois. Toki effortti pitää tuplata koska tuosta on myös Mac-versio.
 14. mm75

  Movescount

  Meitä Suunnolla ei hirveästi kiinnosta panostaa laitteisiin joista saatiin fyrkat jo 5v sitten. Kattellaan jos joku kesähessu ehtis veivata Moveslinkistä version joka veivaa noiden museovehkeiden lenkkidatat Suunto Appiin. (ylläoleva viesti on sarkasmia ja fake news, en ole siellä duunissa enkä tiedä mitä siellä ajatellaan. Se Moveslinkin korvaavuuteen liittynyt viesti oli käsittämätöntä corporate bullshittia ja ratkaisu tulee jos on tullakseen)
 15. ^Yleensä helpdesk -palvelut ja joku osa tuotekehityksestä on "lähellä asiakkaita"/"halvemman kustannustason maissa" ja niiden mahdollistamiseksi sinne on kirjattu tuollainen teksti, tarvittiin sitä tai ei. Polarilla on yli 10 000 työntekijää joten tuotekehitystäkin tapahtuu varmaan muualla kuin EU:ssa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy