Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nanne12

Jäsenet
 • Posts

  2 304
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Nanne12

 1. Nanne12

  Hoka One One

  Yksissäkään Hokissa ei ole mulla päällinen mennyt hajalle. Aika monet olen jo loppuun kuitenkin ajanut.
 2. Juu, kyllä ajatukset on enemmän oman kehon tuntemuksissa ja että mitä tekisi mieli syödä seuraavalla kerralla. Eikä vaan pidä ajatella että juoksee ympyrää, vaan että menee eteenpäin, kilsa kilsalta.
 3. Noita kalliimpia osallistumismaksuja mulla tulee sen verran vähän että mielelläni 24h:n hubailusta maksan tuon 140€. Itse koen että tuohon rahaan saan enemmän vastinetta kun massamaroilla. Ulkoultrathan on taas vastaavasti halpoja n. 30-50€.
 4. Vertaa maratonin ilmoittautumismaksuihin, niin siihen nähden ei paha hinta. Suomessa saa maksaa puolikkaastakin pahimmillaan sen 80€ ja ensi vuoden HCM taitaa myös jossain kohtaa maksaa lähemmäs 100€ (Toukokuussa sisältäen kunnon siitepölylisän). Niissä mä taas yskin ja kovaa ja jätän mieluummin osallistumatta. Tuohon 140€ sisältyy sentäs stabiilit sääolosuhteet (ei myrskyvaaraa😉), täys huolto sis lämpimän aterian, mitalin, paidan ja mahtavaa juoksuseuraa. Ja tokihan kaikki kustannukset nousee vuosi vuodelta kuten normaalissakin elämässä yleensä ottaen.
 5. TEIJA ON MAALISSA!!! Isot onnittelut huikeasta suorituksesta!
 6. Noora valitteli väsynteitä jalkoja jo Hellas Canin pisteellä. Silloin oli vielä hyvällä mielellä, mutta sen jälkeen vaikeudet on jatkuneet ja mieli alkaa olla lujilla. Toivottavasti menee ohi.
 7. Taas näytti tulosseuranta kaatuneen..
 8. Tulosseuranta sekoilee ihan huolella.
 9. Nanne12

  Hoka One One

  Mä olen juossut Hokilla kohta kolme vuotta enkä yksiäkään pohjia ole saanut rikki tai puhki kulutettua. Eli sinne 1000km saakka olen helposti pystynyt juoksemaan ilman että juuri kulumaa näkyy. Varmasti riippuu paljon kuinka juoksee ja millaisella alustalla. Itse juoksen paljon asflatilla. Kysyin myös mieheltäni jolla on vielä pidempi Hoka kokemus, niin ei ole ikinä saanut pohjia puhki juostua. New Balancet hän on taas saanut kulumaan hyvinkin huolella. Mulla ollut vasta yksi pari Vazee Paceja enkä ole saanut niitäkään kulumaan. Ja niillä myös jo yli 1000km alla.
 10. Nanne12

  Hoka One One

  Joo, pitää ensiksi jossain kokeilla isompi koko. Tuossa mitä eilen kokeilin (oli sama koko kuin mun muut Hokat) ukkovarpaan kynsiä painoi jo todella paljon vaikka tilaa kärjessä oli reilusti. Pelkään vaan että menee kompuraksi jos on liian iso. Muutenhan kenkä tuntui todella hyvältä. Harmittaa jos siihen kaatuu että varpaita ahdistaa päältäpäin. Vertasin Tracerin ja Stinson atr varvastilaan ja niissä melkein kaksi kertaa enemmän korkeutta kuin SP2:ssa. Mä niin olen odottanut tuota mallia
 11. Nanne12

  Hoka One One

  Mä olin vähän pettynyt SG2:n varvasosan mataluuden takia. Jos vertaa muihin Hokiin niin matalampi. Mulle on tulossa pari SG2 ja mietin nyt että auttaako asiaa jos ottaa isomman koon kun muut Hokat? Vai meneekö sitten kömpelöksi poluilla. Tuo oli sellainen asia mitä en osannut odottaa Hokalta kun kaikki muut mallit olleet todella hyvät.
 12. Olen käynyt Eero Palevaaralla Sun Osteopatiassa Pasilassa ja on kyllä todella hyvä ja pätevä.
 13. Onko tsekattu että ei johdu esim nilkan virheasennosta? Mulla aikoinaan vaivasi juoksijan polvi sitkeästi eikä mitkään toimenpiteet auttaneet, kunnes osteopaatti löysi vaivan lähteen. Nilkka oli virheasennossa vanhan nyrjähdysvamman vuoksi. Ongelma oli kahden viikon päästä historiaa eikä ole koommin vaivannut. Tietääkseni tuota vaivaa ei ole leikattu. Saatan olla toki väärässäkin.
 14. No voi hitsiläinen. Juuri kun alkoi taas kulkemaan. Jaksamista! Korvaavaa nyt vaan peliin.
 15. Kiitos ja kiitos. Pitänee katsoa tuo. Omasta mielestä en ole nähnyt tuota kun puhelimesta yleensä operoin tänne. Nyt tuota ylimääräistä lainausta ei tullut. Joskus jotain säädin ja se jäi kummittelemaan useammaksi kerraksi. Ennen sen sai pois helposti jos se syystä tai toisesta siihen viestinenttään tuli. 24 meni penkin alle joten en kovin luottavainen ole jos arpaonni kapsahtaa. Katsellaan ja keräillään ajatuksia jos niin käy.
 16. Huhuh, jännityksellä odotellaan kuinka sitten käy. Ja sitten kunnon pohdinta jos arpaonni napsahtaa että mitä tehdään.. Jostain syystä mulla muutes jää vanhat lainaukset päälle kun haluaa kirjoittaa viestejä tänne. Eikä niitä saa taustalta pois. Tekstin saa mutta tuotanehystä ei.. Saa nähdä kuinka käy omalla kohdalla kun tuo hakemus lähti eteenpäin sillon tammikuun lopulla jo..
 17. Okei. Hirmuisen paljon on ollut apteekeilla toimitus/valmistus ongelmia. Onneksi noita apteekkeja kuitenkin on joka kulmalla. Kävitkö muualta kysyy? Ja se Yliopston apteekin (vihreäkantinen) omat suolatabut ei oo mun mielestä niin hyviä. Meinaan ne alkaa hajoo suussa liian äkkiä ja sit onki hankala saada sitä menee alas. Sellainen valkoinen purkki jossa on sinistä on parempaa. Se on valmistuttaja on Oy Medifon Ab, Natriumkloridi nimellä
 18. Totta. Ne on aina jossain laatikossa. Hesan Yliopistonapteekissa ovat hyllyssä
 19. Erikoista. Aina oon niitä saanut apteekista kun olen mennyt hakemaan. Ja niitä on ollut ihan runsaasti varastossa.
 20. Joo, kyllä pitääkin aina järjestää kisansa silleen että on haasteellista treenata. Samaa manaan joka vuosi. Sinne radalle vaan veri vetää. Ei voi mitään. Toisaalta talvi pimeyksineen menee nopeasti kun on projekti päällä. Kyllähän tuonne arenalle lähtö ja siellä juoksu vie aikaa. Vaikka lähellä asutaankin mutta kun sinne kävelee (bussilla menee sama aika?) niin matkoihin yksisteen vierähtää se tunti. Plus kun vaihtaa vaatteet ja saa itsensä radalle. Takasi kun tulee kotiin niin iltapäivää jo pukkaa vaikka aikaiseen ois lähtenyt. Noh, ei montaa kertaa enää ja sitten säät onkin jo sellaiset että ulkona on mukava juosta.
 21. Sama juttu. Alaselkä menee jumiin. Nyt arenalla on ystävänpäivään saakka 5€/krt jos ei ole kymppikorttia niin ei tunnu niin pahalta jos useammin sinne menee. Mä käyn pidemmät lenkit juoksee siellä.
 22. Heh, ja tulihan se unikin tulevasta kisasta. Osa reitistä meni kapungilla, osa sairaalan käytävillä ja siellä reitti mutkitteli niin paljon että mulla palo käämi ja menin ihan sekasi ja lopetin kisan kesken ku en pysynyt reitillä, reitti oli nääs merkattu niin pienillä nuolilla että en saanut selvää minne päin kääntyä. Loppuosa reitistä oli sitten rannalla dyynien keskellä. ? Kaksi edellistä kertaa kun näin unta 24h:n kisasta ennen kisaa, se oli olohuoneessa ja sitä kierrettiin ympäri.
 23. En ole kyllä mitään viihdykettä ja sirkushuveja 24:n aikana tarvinnut. Riittävää sirkushuvia on päästä huoltopöydän ääreen. Se riittää. Ite ainakin keskityn juoksuun, oman olotilan seuraamiseen ja etenemiseen kisan aikana. Muuta en kaipaa. Tai jos jotain, niin ehkä jäätelön tai muun herkun silloin tällöin. Usein en ees sitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy