Jump to content
Juoksufoorumi.fiNanne12

Jäsenet
 • Content Count

  2 304
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About Nanne12

 • Syntymäpäivä 15.10.1973

Converted

 • 10km
  11/12 57.47, Aktia 01/13 56.44, 03/13 55.33, 04/13 54.07, 8/14 44:xx epävirall.
 • Puolimaraton
  2.06.48 Vantaa 2012, "1.55.21 HCR 2013"
 • Maraton
  Väliaikoja: Perniö 4:25:xx, MasU 4:29:xx, Paloheinämaraton 4:09:36

Recent Profile Visitors

1 243 profile views
 1. Nanne12

  Hoka One One

  Yksissäkään Hokissa ei ole mulla päällinen mennyt hajalle. Aika monet olen jo loppuun kuitenkin ajanut.
 2. Juu, kyllä ajatukset on enemmän oman kehon tuntemuksissa ja että mitä tekisi mieli syödä seuraavalla kerralla. Eikä vaan pidä ajatella että juoksee ympyrää, vaan että menee eteenpäin, kilsa kilsalta.
 3. Noita kalliimpia osallistumismaksuja mulla tulee sen verran vähän että mielelläni 24h:n hubailusta maksan tuon 140€. Itse koen että tuohon rahaan saan enemmän vastinetta kun massamaroilla. Ulkoultrathan on taas vastaavasti halpoja n. 30-50€.
 4. Vertaa maratonin ilmoittautumismaksuihin, niin siihen nähden ei paha hinta. Suomessa saa maksaa puolikkaastakin pahimmillaan sen 80€ ja ensi vuoden HCM taitaa myös jossain kohtaa maksaa lähemmäs 100€ (Toukokuussa sisältäen kunnon siitepölylisän). Niissä mä taas yskin ja kovaa ja jätän mieluummin osallistumatta. Tuohon 140€ sisältyy sentäs stabiilit sääolosuhteet (ei myrskyvaaraa😉), täys huolto sis lämpimän aterian, mitalin, paidan ja mahtavaa juoksuseuraa. Ja tokihan kaikki kustannukset nousee vuosi vuodelta kuten normaalissakin elämässä yleensä ottaen.
 5. TEIJA ON MAALISSA!!! Isot onnittelut huikeasta suorituksesta!
 6. Noora valitteli väsynteitä jalkoja jo Hellas Canin pisteellä. Silloin oli vielä hyvällä mielellä, mutta sen jälkeen vaikeudet on jatkuneet ja mieli alkaa olla lujilla. Toivottavasti menee ohi.
 7. Taas näytti tulosseuranta kaatuneen..
 8. Tulosseuranta sekoilee ihan huolella.
 9. Nanne12

  Hoka One One

  Mä olen juossut Hokilla kohta kolme vuotta enkä yksiäkään pohjia ole saanut rikki tai puhki kulutettua. Eli sinne 1000km saakka olen helposti pystynyt juoksemaan ilman että juuri kulumaa näkyy. Varmasti riippuu paljon kuinka juoksee ja millaisella alustalla. Itse juoksen paljon asflatilla. Kysyin myös mieheltäni jolla on vielä pidempi Hoka kokemus, niin ei ole ikinä saanut pohjia puhki juostua. New Balancet hän on taas saanut kulumaan hyvinkin huolella. Mulla ollut vasta yksi pari Vazee Paceja enkä ole saanut niitäkään kulumaan. Ja niillä myös jo yli 1000km alla.
 10. Nanne12

  Hoka One One

  Joo, pitää ensiksi jossain kokeilla isompi koko. Tuossa mitä eilen kokeilin (oli sama koko kuin mun muut Hokat) ukkovarpaan kynsiä painoi jo todella paljon vaikka tilaa kärjessä oli reilusti. Pelkään vaan että menee kompuraksi jos on liian iso. Muutenhan kenkä tuntui todella hyvältä. Harmittaa jos siihen kaatuu että varpaita ahdistaa päältäpäin. Vertasin Tracerin ja Stinson atr varvastilaan ja niissä melkein kaksi kertaa enemmän korkeutta kuin SP2:ssa. Mä niin olen odottanut tuota mallia
 11. Nanne12

  Hoka One One

  Mä olin vähän pettynyt SG2:n varvasosan mataluuden takia. Jos vertaa muihin Hokiin niin matalampi. Mulle on tulossa pari SG2 ja mietin nyt että auttaako asiaa jos ottaa isomman koon kun muut Hokat? Vai meneekö sitten kömpelöksi poluilla. Tuo oli sellainen asia mitä en osannut odottaa Hokalta kun kaikki muut mallit olleet todella hyvät.
 12. Olen käynyt Eero Palevaaralla Sun Osteopatiassa Pasilassa ja on kyllä todella hyvä ja pätevä.
 13. Onko tsekattu että ei johdu esim nilkan virheasennosta? Mulla aikoinaan vaivasi juoksijan polvi sitkeästi eikä mitkään toimenpiteet auttaneet, kunnes osteopaatti löysi vaivan lähteen. Nilkka oli virheasennossa vanhan nyrjähdysvamman vuoksi. Ongelma oli kahden viikon päästä historiaa eikä ole koommin vaivannut. Tietääkseni tuota vaivaa ei ole leikattu. Saatan olla toki väärässäkin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy