Jump to content
Juoksufoorumi.fi

pepper

Jäsenet
 • Posts

  39
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by pepper

 1. No tuo avoinjaloin juoksu on käytännössä mahdotonta kaupungissa kun asutaan. Täytyy tutustua noihin feelmax kenkiin josko löytyisi...
 2. En oo tarkemmin vielä käyny katsomassa(netistä selailin tarjontaa), pitää käydä ens vkl katsomassa tarjonta paikanpäällä...
 3. Kestävyys ja aukeilu kun vähän menee "sontaa" tarranauhoihin... Juu ja ei tosiaan mitään tuettuja kenkiä tuon ikäiselle. Näyttäis Niken tossua saavan 35euroon ja asicsetkin 50:n nurkilla, eipä tuo nyt semmonen raha ole etteikö kesän juoksuihin kannata laittaa ☺
 4. Kiitoksia vaan vastauksista. Noiden ns markettilenkkarien ongelmaksi tulee järjestäen tarrakiinnitys tuossa kokoluokassa ja en pidä sitä oikein hyvänä vaihtoehtona. Tarviikin poiketa tuolla xxl:ssä kun tännekin on semmoinen avattu enkä oo muistanu koko paikkaa.
 5. No niin tuo kuopus olisi kovin halukas juoksuhommiin mutta mistä kunnoliset kengät, oisko suosituksia (koko pitäis lähteä vähintään 28:sta)? Tarkoitus olisi käyttää radalla ja asfaltilla, matkat pojan fiilisten mukaan ☺
 6. Aikanaan kun kävin salilla, niin mua neuvottiin jättämään aerobiset treenit alle 45min jotta lihasmassa ei pienene ja sitä myöden voimataso... Tiiä sit pitääkö paikkaansa mutta uskoisin kaverin tuosta bodauksesta ja voimannostosta aika paljon tietävän kokemuksesta.
 7. Eipä oo tullut suojaa kasvoilla käytettyä ainakaan vielä -20c pakkasilla.
 8. pepper

  Palleatyrä

  Kirurgiltahan sen tietty tietää saa,mutta jos jollain ois tehty tuo operaatio niin tietäs jo vähän etukäteen mitä odottaa :-)
 9. pepper

  Palleatyrä

  Eli onko kokemuksia kyseisestä vaivasta ja toipumisesta? Jäänyt joku vaurio keuhkoleikkauksesta ja on nyt tullut tuollainen, ei oikeastaan huomaa muuten kuin tietyissä venytyksissä ja ns ääritilanteissa ponnistaessa, joku pullistuu rintalastan alapuolella ulospäin. Lääkäri meinas et leikataan ja lähete tuli kirurgille, mutta mites pitkään joutuu telakalle tosta leikkauksesta?
 10. pepper

  Sarva Xtiro

  Nyt on eka lenkki takana ja onhan pitoa, kevyet ja rullaavat. Suosittelen :-)
 11. pepper

  Sarva Xtiro

  Tuli haettua Sarva xero 2:set, omaan jalkaan istui kuin sukka. No eiköhän ne liukkaat kelitkin kohta ala niin pääsee paremmin kokeilemaan :-)
 12. Tekniset bokserit aina alla, ei niillä kyllä hiertymiä tule.
 13. pepper

  Edullista juoksukenkää

  Kengät lähti vaihtoon, kahtena aamuna joutu palaan takasin vaihtaan kengät kun sattu jalkoihin niin pirusti. Tarttu alesta Niken lunarglide breath 3 hintaan 29.90,- :-).
 14. pepper

  Edullista juoksukenkää

  Jahas rupee liiterin tossu hajoamaan, sisäpohja alkanut repeämään irti kantaosasta ja päkiässä tuntuu "möykky", oiskohan mennyt jotain kasaan pohjarakenteessa. Eli pettymys keston suhteen, noin 200km vasta juostu...
 15. Lukaseppa tuolta osiosta ongelmat/loukkaantumiset ketjuja penikat, eli sinulla vaivaa penikat joka on erittäin yleistä juoksuharjoituksen alkuvaiheessa :-). Vaiva paranee yleensä nopeasti, mutta vältä juoksua kipeillä penikoilla.
 16. Vastaanpa omakohtaisia kokemuksia, vaikkei samasta sairaudesta olekkaan ollut kyse. Viime kesänä menin "jalattomaksi", immuunijärjestelmä oli hyökännyt keskushermoston kimppuun. Tosta palauduin ja syksyllä rupesi liikkuminen taas tuntumaan hyvältä kunnes löytyi toisesta kehkosta kasvain, leikattiin marraskuussa ja totaali liikunta kielto joulukuun loppuun. Tammikuussa kun aloittelin taas uudestaan nousi mullakin pelkästään rauhallisella kävelyllä sykkeet n. 160-170 tasolle, pikkuhiljaa kunto rupesi sieltä palautumaan ja jaksoi juosta enemmän ja enemmän. Toukokuun alkupuolella juoksin jo puolikkaan ja toissapäivänä ajoin pirkanpyöräilyn(134km) :-) . Eli jos lupa on lääkäriltä hellinnyt niin määrätietoisesti ja kehoaan kuunnellen eteenpäin, se kunto sieltä tulee kun vain sitkeästi treenaa ja uskoo itseensä, tsemppiä :-)
 17. pepper

  Penikat

  Ite ajoin pyörällä korvaavat reenit, jos ei kipuile niin antaisin mennä vaan.
 18. Pirkanhölkkä käsittääkseni on maastojuoksu, ei mara mut oliko 30km.
 19. Jaa munkin aika näemmä parani liki puoli minuuttia, tarvii korjata allekirjoitus :-)
 20. Toki ihmisethän ne mittaukset suorittaa, mutta kyllähän noi garminit yms on sinnepäin näyttäviä, eivät mitään tarkkoja laitteita. Mutta toki jos kaikkien laitteet näyttää noinkin reippaasti ali niin täysmittainen se ei ole ollut :-)
 21. Jos reitit on tarkemitattuja niin kumpikohan on luotettavampi, muutaman satasen garmin vai...
 22. Oli kyllä keli kohdallaan juoksulle, naama hieman kärähti :-). Juoksu kulki ihan mukavasti omalta osalta ja tavoiteaika alittui reilusti.
 23. No niin eka virallinen puolikas takana, tavoite oli 2h:n alitus ja alittuihan se aikaan 1.53,32 eli reilusti alle tavoitteeni. Hyvin oli porukkaa juoksemassa tuolla Ideapark juoksussa ja kelit osui nappiin, hyvä päivä siis :-)
 24. Tuli ilmottauduttua ekalle puolikkaalle tonne ideaparkkiin, kait mä lähen sitä alta 2h aikaa hakemaan.
 25. Penikathan ne taitaa vaivata, buranaa ja taukoa juoksuun.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy