Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vmaksi

Jäsenet
 • Content Count

  4 299
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  46

vmaksi last won the day on January 15

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

2 983 Excellent

2 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla alkaa siinä 50 cm hangen jälkeen mennä kyllä jo kävelyksi 😉
 2. vmaksi

  Maastojuoksukengät

  Tuo Challenger ATR 5 on hyvä suositus haun mukaiseksi sekakengäksi ja käy varsin mainiosti myös talvijuoksuun lumisilla teillä.
 3. vmaksi

  Sykemittareiden litiumioniakun lataus

  GPS-siru vaihtui ainakin vähemmän kuluttavaan tuossa välissä.
 4. Onneksi parta ei pahoille kasva. Kuten allekirjoittaneelle.
 5. Purkaukseni ei kohdistunut mitenkään sinuun, siinä mielessä ei olisi pitänyt edes lainata tuota tekstin pätkää. Jotenkin vaan en ymmärrä tätä tarkoitushakuista vastakkainasettelua, mitä tässä ketjussa on ihmetyksekseni ilmennyt. Mutta ehkä parempi jättää omalta osaltani asian käsittely tähän ja jatkaa retkeilyhommia kuten ennenkin 😉
 6. Onneksi tää polkulöntystely ei ole edes urheilua, niin pystyy helposti pistämään ilmon sisään seuraavaan tapahtumaan vaikka seuraavana päivänä siitä, kun on löntystänyt vajaat 30 h kauniissa vuoristomaisemassa tuntematta väsymystä, kipua, epätoivoa taikka etenkään kuolemanpelkoa 😉 Ps. Pakko tunnustaa, että tämä ketju meni aika syvälle omiin tunteisiin. Olin näköjään elänyt melkoisessa suvaitsevaisuuden kuplassa. No nyt tiedän paremmin.
 7. Joskus olen itseironisesti todennut, että polkujuoksun pariin eksyvät ne, jotka eivät pärjää sileällä ja joiden älykkyys ei riitä suunnistukseen. Näköjään tämä ajattelutapa on yleisempi kuin oletinkaan... Olisi kieltämättä hauska nähdä kuinka vaikka Mo Farah tai Thierry Gueorgiou pärjäisivät vaikkapa herroille Killian Jornet tai Jim Walmsley. "Virallisen totuuden" mukaan voittaisivat parilla valovuodella 😉
 8. Missä päin juoksentelet? T: Se neitimäinen lippispää 😉
 9. vmaksi

  Suunto 9 Baro

  Pitää itsekin siirtyä synkkaamaan Suunto App:n puolelle ensi vuoden alusta. Tosin oma data ui Stravaan ja sieltä edelleen, mutta hyvä se on testata valmistajankin palveluita 😉
 10. Uusi laji, joka on saanut trendikkään hypeleiman. Eipä tuossa mitään ihmettä ole, että oikeat urheilijat "pilkkaavat". Totta on toki sekin, että eihän Suomessa ole polkujuoksussa kuin muutama henkilö (Ansio, Oravamäki, Pajunen, jne.) joilla on edellytykset pärjätä lajin absoluuttisella huipulla. Jokainen lajin pilkkaaja voi silti lähteä kokeilemaan ihan vapaaehtoisesti miltä tuntuu kiskaista vaikka Karhunkierros nykyisen reittiennätyksen (8 h 19 min) alle tai kiertää UTMB:n 170 km/10000 m reitti alle 30 h. Voi tulla "lajin helppous" monelle yllätyksenä.
 11. Ei muuten pidä paikkaansa. Jenkeissä olet joko sileän juoksija tai polkujuoksija. Ero leirien välillä on hyvin vahva, joskin viime aikoina tilanne on ollut menossa parempaan päin. Ehkä provosoit tahallaan, mutta itse en kyllä Suomessa tuollaista juopaa ole havainnut. Tokihan poluilla vauhdit ovat hitaampia kun maantiellä, mutta lajin fyysiset vaatimukset ovat myös kovin erilaisia. Itse sijoittuisin sileän maralla (kympistä puhumattakaan) aina ynnä muita sijoille, mutta polkupuolella on joskus jäänyt selän taakse suhteellisen koviakin sileän menijöitä. Ei hiihtäjiäkään dissata, vaikka eivät pääsekään kymppiä alle 30 min. Edes olympiavoittajat.
 12. Polkujuoksu on retkeilyä, etenkin ultramatkat. Ainoat oikeat juoksut tehdään radalla ja maratonilla. Kävelevätkin epatot ja jotkut kuulemma käyttävät sauvojakin. Puhdasta pelleilyä niitä korneja lippiksiä myöten 😉
 13. vmaksi

  Oura sormus

  Enpä usko, että tätä enää vaihtaa saa. Siksi se sovitussetti tulee kotiin ja kannattaa kokeilla huolella useampaan sormeen. Tuo koko minkä tilasin oli siinä tietämyksessä paras mahdollinen, nyttemmin saattaisin harkita sijoitusta etusormeen. Mutta katsellaan löytyykö tuohon ratkaisu. Veikkaan, että kesällä tuo on liiankin tiukka lämpimillä keleillä kun sormet on turvoksissa.
 14. vmaksi

  Oura sormus

  Ihan mielenkiinnosta, oliko jotain erikoista väriä tai kokoa? Niille jotka parhaillaan sovittavat sormusta tai harkitsevat tilausta voin vinkkinä kertoa, että ottakaa mieluusti niin pieni sormus kun vaan uskallatte. Itsellä ollut mittauksissa haastetta, kun ilmeisesti sensorit eivät ole tarpeeksi tiiviisti käden kaikissa asennoissa ihoa vasten. Ensi yöntä pitää viritellä pieni kiila makuualustasta sormuksen väliin ja katsoa paraneeko mittaustulokset. Oma ongelma tuossa koon löytämisessä on se, että sormien nivelet on reilusti paksummat kuin tyvi. Etusormessa näin ei olisi ollut, mutta siinä sormus tuntui olevan tiellä kun ei ole tottunut.
 15. vmaksi

  Oura sormus

  Ei ollut ainakaan itsellä realistinen, kun tilasin 5.11. ja sain jo 2.12. 😉
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy