Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

vmaksi

Jäsenet
 • Content Count

  4 619
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  47

vmaksi last won the day on July 13

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

3 901 Excellent

3 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sulla on parempi palvelu. Mulle on lyöty eteen vain mikrofoni. Tilaamatta.
 2. Pyyteettömyyttä tai ei, mutta itse käytän tätä lähettilästoimintaa myös benchmarkkaamaan omaa päivätyötäni. Tässä saa ihan hyviä oppitunteja B2C-bisneksen lainalaisuuksista ja brandin rakentamisen haasteista 😉 Tietyllä tavalla tästä on tullut osa harrastusta, enkä laske sille tuntipalkkaa tai kokonaishyötyä. Mutta koska tähän harrastuksen liikunnalliseen puoleen menee muutenkin rahaa ihan reippaasti mm. kisareissuihin, niin otan kyllä mielelläni kaiken tuen vastaan harrastusvälineiden muodossa kun niitä tämmöiselle rumalle perämetsien miehelle annetaan 😉
 3. No hitto vie. Tsempillä sitten sen minkä pystyy...
 4. Tää alkaa kuulostaa ihan liikaa allekirjoittaneelta 😉 Eli varma podium tulossa? 😉
 5. Itse olen vähän toista mieltä tuosta ulkopuolisesta huollosta. Kaikilla ei ole mahdollisuutta sitä järjestää ja sillä saa aikamoisen eron tehtyä niissä kisoissa missä se on sallittu. Omasta mielestä Vaarojen systeemi on paras, eli kaikki kannossa alusta saakka ja ulkopuolinen huolto kokonaan kielletty. Se on tasapuolisin.
 6. Pudotetaan hintapyyntö 250 euroon. Ei oikeasti kannata säikähtää noita naarmuja, niitä hätäisesti edes huomaa. Ainoa isompi puute tuo rannekkeen stoppareiden puute. Saa myös tarjota!
 7. Pakko kai itsekin kommentoida tätä tapausta tarkemmin, kun nyt itse vähän niinkuin osallisena asiassa olin 😉 Reittimerkintöihin oli käytetty pääosin sinistä nauhaa, joka ei kamalan hyvin näkynyt. Lisäksi nuo nauhat oli kiinnitetty aika ylös ja peitteisessä maastossa oli pakko katsoa jalkoihin, joten helposti veti pitkäksi. Monet risteykset ja tien ylitykset piti ottaa todella varman päälle, että varmasti on oikealla reitillä. Tässä on järjestäjillä kehitettävää ja he tätä palautetta kyllä saivatkin. Itseä tuossa kärkimiehen pummauksessa harmittaa lähinnä se, että nyt sain keulapaikan ilmaiseksi eikä tullut kunnon otatusta loppupätkällä. Olin kuitenkin säästellyt voimia siihen ja tietoinen meidän välisestä välimatkasta ja alkanut juuri kuromaan sitä kiinni. Nyt sai sitten suhteellisen rauhassa tulla lopun vaarat, kun Nurmisenkin motivaatio lopahti tuohon sekoiluun. Itse tein kanssa alkumatkasta 5 km kohdalla vajaan kahden minuutin pummin, voi tarkistaa GPS:stä ja Stravasta että palasin samaan paikkaan takaisin, vaikka tietä pitkin olisi päässyt pienellä kierrolla samaan paikkaan 😉 Olisi kyllä hyvä, että tuo reitillepaluun sääntö otettaisiin yksiselitteisenä kaikkialla käyttöön.
 8. Juu kyllä annettiin, sai luvan järkiltä tulla tietä pitkin. Juoksihan hän reilusti pidemmän matkan, joten sikäli järjestäjän sääntöä ei rikottu. Mutta yleisesti toivoisin niiden "virallisten" sääntöjen noudattamista.
 9. Kiitos. Ihan ok PK-lenkki 😉 Jalat sai kyllä väsyneeksi tälläkin hupailulla.
 10. Myydään uuden yhteistyökuvion takia tarpeettomaksi jäänyt huippukello. Tämä yksilö otettu käyttöön heinäkuussa 2018 ja sillä on mitattu tarkimmalla GPS:llä mm. UTMB 170 k, Spine Race Challenger 174 k ja NUTS Ylläs-Pallas 160 k. Kello nähnyt siis maailmaa ja tottunut rajuunkin menoon. Ei ollut tässä kappaleessa lastentauteja ei. Lasin kehikossa ja ranteen metalliosassa pari pientä uskottavuutta tuovaa naarmua kivikkorymyistä. Rannekkeen pään lukituslenkit kadonneet matkalle, mukana saa vaimon hiuslenkin joka korvannut nuo turhakkeet jo puoli vuotta 😉 Laturi ja alkuperäinen laatikko tulevat tietenkin mukaan. Jos kiinnostuit tästä harvinaisesta yksilöstä niin pistä yksityisviestiä foorumiin, heitä DM Instagramissa tai laita sähköpostia ville.maksimainen(at)gmail.com. Tampereen seudulla voin tuoda kellon sovittuun paikkaan tai lähtee myös samaan hintaan postiin kun maksu näkyy tilillä. Pari kuvaa:
 11. Mulla on maksimisyke just ja just yli 170. Onko mulla siis huono kunto? 😉 Kuten tässä ketjussa jo useasti todettu, syketasot ovat vahvasti perinnöllisiä ja yksilöllisiä juttuja. Leposykettä voi jonkin verran saada oikealla harjoitelulla laskemaan, mutta maksimisykkeeseen ei juuri voi vaikuttaa muuta kun alentavasti. Sykettä olennaisempaa suorituskyvyn kannalta on se, kuinka paljon verta (happea) menee kiertoon minuutissa. Ja sekään ei taas "varsinaisesta" kestävyydestä vielä paljoa kerro jos mennään muutamaa tuntia pidempiin suoritusaikoihin.
 12. vmaksi

  UTMB 2019 26.8 - 1.9

  Kokemuksen syvä rintaääni? 😉
 13. vmaksi

  UTMB 2019 26.8 - 1.9

  Ja @kiljander maalissa pikkasen päälle 40 h ajassa. Nyt pari palauttavaa ja lepoa. Spartathlon odottaa 😉
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy