Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vmaksi

Jäsenet
 • Content Count

  4 439
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  46

vmaksi last won the day on January 15

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

3 323 Excellent

3 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vmaksi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Kyllä pakollisena varusteena olevan vedenpitävän juoksutakin pitää tuollainen pikkusade kestää tai sillä voi heittää vesilintua. Nimim. 31 h kaatosateessa ja myrskyssä yhdellä kevyellä vedenpitävällä kerroksella 😉
 2. vmaksi

  Hoka One One

  CarbonX tulee myyntiin 1.6. muutamaan kauppaan Suomessa. Ensi viikolla pitäisi saada lisää infoa.
 3. vmaksi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Liian hyvät kelit. Tuloksia ei lasketa 😉
 4. vmaksi

  Hoka One One

  Onhan nää aika karkit. Ja nopeatkin vielä. Vielä kun olisi kuntoa juosta niin kovaa mitä kengät vaatisi 😉
 5. Entä jos treenaa yli 600 h, mutta ei pääse edes alle 1:30 puolikkaalla? Treenaako väärin?
 6. vmaksi

  Hoka One One

  Innovatiivista uusista malleista puheenollen itse odotan eniten Evo Mafate 2 - päivitysmallia polku-ultrien kisakenkään. Ykkösversiolla menin UTMB:n, Vaarojen pitkän ja Spine Race Challengerin. Toivotttavasti tämä popo ehtii jalkaan jo seuraavalle satamailiselle. Ja nimenomaan tuossa värissä 😉 https://www.roadtrailrun.com/2019/04/hoka-one-one-evo-mafate-2-max-cushioned.html
 7. vmaksi

  Hoka One One

  Enpä ole edes nähnyt koko kenkää. Saati sitten juossut. Julkaisu joskus heinäkuussa. Sen verran on sukua kyllä Cliftonille, että voisi olettaa ainakin koon osuvan. Kevyempi ja juoksutuntumaltaan napakampi huhujen mukaan.
 8. vmaksi

  Hoka One One

  IMHO Cavu ja Cavu 2 on kyllä vielä reilusti kevyempi kuin Tracer. Niin painoltaan kuin vaimennukseltaankin. Suosittelisin kokeilemaan Mach 2. Sillä juoksen itse nykyisin nopeammat sileän lenkit. Tosin mun tapauksessa se ei ole kauhean nopeasti, mutta välillä nyt alle nelkkuakin 😉
 9. vmaksi

  Hoka One One

  En ole juossut, eikä tietääkseni kukaan suomalaisista lähettiläistä. Kenkää on kyllä suhteellisen varman tiedon mukaan Suomeen tulossa, jopa kauppoihin saakka. Testikokemukset maailmalta "varsin lupaavia" juuri tuohon tarpeeseen mitä kuvasit 😉
 10. vmaksi

  Hoka One One

  Tuntuuko Cliftonin lesti kapealta? Siitähän on olemassa myös Wide-malli, jossa paremmin tilaa jalalle leveyssuunnassa. Muita vahvasti vaimennettuja malleja tiejuoksuun on mm. Bondi 6 ja kesällä tuleva Rincon. Sitten vähän kevyemmällä vaimennuksella Mach 2 ja Tracer 2. Kahta viimeksi mainittua löytyy kohtuullisen hyvin Suomen kivijalkakaupoista.
 11. vmaksi

  Hoka One One

  Pallas-Kesänki väli on metsäisempää, polku teknisempää ja alusta pehmeämpää. Sitten kun lopussa kierretään Ylläs on tarjolla enemmän kiveä, jopa asfalttia ja pitkospuita. Ja vähän ennen loppua vielä Pirunkurun rakka. Itse lähdössä koko reissulle YPH:lla ja kenkänä varmaankin SG3 tai Evo Mafate.
 12. vmaksi

  Hoka One One

  Eskelisen Jaakko meni Torrentilla viime vuonna Pallaksen kisan ja peräti Jawzilla Karhunkierroksen täyden matkan. Eli kyllähän se onnistuu. Itse voisin kuvitella meneväni sen 80 k Torrentilla, mutta isona miehenä pidemmälle matkalle haen kyllä vähän enemmän suojaa jalkapohjalle. Makuasioita.
 13. vmaksi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tähän omatkin vastaukset: - Jos sauvoja ei ole käyttänyt, niin en Kuusamoon ottaisi. Hyötyä lähinnä paluumatkalla, jos totaalinen hyytymys iskee. Jos jaksaa edes auttavasti hölkätä, niin enemmän haittaa. - Rasvaan varpaat aina. Valkovaseliinilla. En muista milloin olisi tullut viimeksi rakkoja muualle kuin kynsien alle. - En ole vielä koskaan vaihtanut kenkiä/sukkia kesken kisan. Tähän pätee projektimiehen vanha sananlasku: "Älä koske toimivaan järjestelmään." Eri asia sitten, jos on ongelmia jo ollut. - Omat rakkoviritykset ja rasvat kannattaa olla Oulangan dropbagissa. Sen ohi menet kahdesti. Hautajärvellä on järjestäjänkin puolesta hyvät palvelut. Älä yliammu dropbageja, laita vain oikeasti tarvittava tavara ja suunnittele täydennykset etukäteen. Huoltoihin ei saa jäädä asumaan 😉 EDIT: Viime vuonna 83 km kisassa mulla ei ollut dropbagia ollenkaan. Kaikki energia alusta asti kannossa.
 14. vmaksi

  Hoka One One

  Evo Mafatea pitäisi löytyä Suomesta Varuste.net:stä ja 4Runnersista. Toki niistä kumpikaan ei siellä Turun seudulla ole. Mulla on siitä sama koko kuin muistakin Hokista, eli suosittelisin sulle tuota Cliftonin kokoa US9. On leveämpi ja muutenkin tilavampi kenkä kuin SG2.
 15. Nathanin kauden 2019 juomareput-/liivit ovat saapuneet vihdoin saataville tänne pohjolan perillekin. Itsellä ollut hetken käytössä nyt VaporKrar 4L ja Trailmix 12L. Vaikka Team Nathanin jäsenenä vähän puolueellinen olenkin, niin ovat kyllä erittäin laadukkaita juoksureppuja ja yksityiskohdat viimeisen päälle hiottuja. Kisaliiveistä löytyy kokoja varmasti lähes jokaiselle. Suomesta saa parhaiten tällä hetkellä täältä --> https://www.megalon.fi/search/?q=nathan Ja koodilla VILLEMAX194 vielä -10% alennusta 😉 PS. Rahaa en mahdollisista alekoodiostoista saa, eikä mulla ole tuohon kauppaan mitään kytköksiä. Tällä hetkellä on vaan paras paikka saada Nathanin tavaraa Suomesta hankittua.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy