Jump to content
Juoksufoorumi.fi

vmaksi

Jäsenet
 • Content Count

  4 204
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  43

vmaksi last won the day on September 9

vmaksi had the most liked content!

Community Reputation

2 713 Excellent

2 Followers

About vmaksi

 • Rank
  Ultra Trail Runner
 • Syntymäpäivä 23.09.1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vmaksi

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kaikilla (kuten allekirjoittaneella) ei siinäkään.
 2. vmaksi

  Kenkäalennukset

  Välipohjaltaan jämäkämmän tuntuinen kuin vanhat 1-3 mallit. Eli ei siis niin "plush"-fiilis juosta. Lestiltään aavistuksen leveämpi ja vakaamman tuntuinen kuin nelonen, jossa holvikaaren kohta vaivasi joitakin juoksijoita. Tykkään juosta vitosella ehkä eniten kaikista Cliftoneista millä olen juossut. Ykköstä en ehtinyt testaamaan.
 3. vmaksi

  Big's Backyard Ultra

  Siinä kisassa on vaan vähän pidemmät kierrokset 😉
 4. vmaksi

  Big's Backyard Ultra

  Hauska kisamuoto. Joskus on pohdittu vastaavantyylistä hupailutapahtumaa reilusti verttiä sisältävällä ~3 km lenkillä 😃
 5. vmaksi

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  WSER:n suurin haaste on sisäänpääsy. Toki ei se teille eliittijuoksijoille ole niin vaikeaa 😉
 6. vmaksi

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Itselle pitkämatkalaisena erittäin tervetullut muutos. Alkupuolen tunturipätkät saa mennä suhteellisen tuoreella jalalla ja sitten hitaammille osuuksille saavutaan hiipuvalla vauhdilla. Loppu on sitten aika tiukka satamailisella kun ensin kiivetään Ylläksen huipulle, sieltä Suomen pahin alamäki alas ja kruununa vielä Pirunkurun nousu ennen kuin kaarretaan kohti maalia. Majoitus maalin vierestä on varattu jo. Tässä lienee kesän pääkisa.
 7. vmaksi

  Vaarojen maraton 2018

  Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. UTMB on lastenleikkiä Kolin Yöhön verrattuna. Tänne ei tulla enää ikinä 😉
 8. Tähänkin asiaan pätee sama totuun kun moneen muuhun - "Yksi mätä omena pilaa koko korin." Valtaosa foorumien kirjoituksista on fiksua ja kannustavaa, mutta ihminen on vaan rakennettu sillä tavalla, että negatiiviset asiat tahtovat pompata silmille. Niistä ei vaan pitäisi välittää, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Huomaan omissakin harjoituspäiväkirjoituksissa välillä lauseita, jotka joku voisi tulkita ylimielisiksi. Esimerkiksi jos joku harjoitus on mennyt huonosti ja tilitän vauhtia "mateluksi" tai jotain vastaavaa. Olen näitä pahimpia itseironisia lausahduksia korjaillutkin jälkikäteen, sillä jos jossain niin netissä väärinymmärrys on kovin helppoa ja selittely vain pahentaa tilannetta.
 9. vmaksi

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Polkukisoissa on sitten aika vähän kilpajuoksijoita 😃
 10. vmaksi

  Hiihtäjien juoksukunto

  Veikkaan silti, että jos juostaan 10 km ja hiihdetään 15 km niin yhteisajoissa hiihtäjät ovat kärkisijoilla 😉 Olkoonkin vaikka kuinka "vaatimatonta menoa" nuo juoksuajat. Nykyhiihtäjillä on massaa sen verran, että ihan huippuajat jäävät juoksussa tekemättä jo sen takia. Polku-/vuoripuolella olisivat varmaan melkoisia tykkejä.
 11. vmaksi

  Hoka One One

  On ainakin itselle. Lestissä aavistus enemmän tilaa leveyssuunnassa.
 12. vmaksi

  Wolf's Trail 2019

  Onhan siellä niitä polkuja. Patvinsuolta pohjoiseen Karhunpolkua esim. vaikka kuinka. En lähde spekuloimaan, eiköhän tuo jossain vaiheessa selviä. Logistisesti hieman hankalia paikkoja kaikki ns. kisakeskukseksi.
 13. vmaksi

  Wolf's Trail 2019

  Melkein synnyinkodin vierestähän tuo reitti menee ja on tultu juostuakin Susitaival läpi pariin kertaan. Mutta jää nyt ainakin ensi kesänä tämä kisa juoksematta.
 14. vmaksi

  Vaarojen maraton 2018

  Eihän tuolla sada läheskään niin paljon kun esim. viime vuonna edellisellä viikolla. Normaali syyskeli. Ainakaan omalla taaperrusvauhdilla ei mitään syytä edes harkita nastareita.
 15. vmaksi

  Vaarojen maraton 2018

  Shortsikeliä näyttää lupaavan Vaaroille. Yläosaan taitaa pidemmille matkoille joutua varustautumaan vähintään irtohihoilla ja ehkä jopa hanskoilla 😉 https://www.foreca.fi/Finland/Joensuu/Koli/10vrk
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy