Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MaraToni

Jäsenet
 • Content Count

  1 147
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  9

MaraToni last won the day on March 2 2018

MaraToni had the most liked content!

Community Reputation

1 317 Excellent

Converted

 • Coopperi
  Kahentoista minuutin pintaan
 • 10km
  44:10
 • Puolimaraton
  1:36,53
 • Maraton
  3:33,46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaraToni

  Tukholma 2015

  Lycka till kaikille Tukholmaan lähtijöille! Viime vuonna ainakin heti maalissa annettiin sellainen hopea kelmu kaikille vaikkei edes ollut kovin kylmä keli. Maalissa sai kanelipullaa ja kahvia, miettikääpä vaikka sitä viimeiset viisi kilsaa.
 2. MaraToni

  Terwamaraton, Oulu, 23.5.2015

  Ei taija tarvita laittaa aurinkolaseja???
 3. MaraToni

  TCS New York City Marathon 1.11.2015

  Kerran lomareissulla oltiin sellaisessa hotellissa kuin Park Lane, muistaakseni... Näkymät suoraan Central Parkiin olivat huimaavat. Hintataso hotellin tasoon nähden kohtuullinen, halvallahan ei tuossa kaupungissa pääse. Tuo maraton pitää joskus kokea, mutta annetaan himon yltyä vielä joku vuosi...
 4. Ylimääräisenä kaapissa jo hetken lojuneet 2 kpl Polarin a3 sykemittaria annetaan hyvään kotiin. Testattu, että toimivat. Tarvii vain pariston (CR2032). Sykkeen mittaus, sykerajat ja aika löytyvät.Toimivia retropelejä! Jos kiinnostaa, laita yksityisviesti.
 5. MaraToni

  Ruskamaraton Levi 06.09.2014

  Jaa, sie tehet maratonin niinko palauttavana harjotuksena? Meinasikko tulla munamankelilla takasinkin vai passaako jos mie otan kyythiin sinut ja pyörän ja puotan sinut matkasta Kolarissa ja sie voit tulla väylää myötävirthaan koko matkan? Se tulis semmonen vähän erilainen triathloni...
 6. MaraToni

  Ruskamaraton Levi 06.09.2014

  Mukana ollaan perinteisesti, eli jo toista kertaa! Kaksi kierrosta pitäisi jaksaa kiertää. Etukäteen tuntuisi tuo pieni muutos viime vuoden reittiin varsin viisaalta, eli nyt ei enää tehdä ylimääräistä kierrosta siinä kylällä, vaan lisämatka on laitettu sinne kolffikentän seutuville. Henkisesti parempi, kun ei lopussa ole "ylimääräistä" lenkuraa.
 7. MaraToni

  Alle 3:30

  Uskaltaisko sitä jo ittensä tähän ketjuun ilmotella? Kaukanahan tuo tavoite vielä on ja aikasintaan voi toteutua vasta vuoden 2015 aikana. Mutta eikös tämä maratoonailu olekki pitkäjänteistä puuhaa? Eli enkasta pitäs pudottaa 14 minsaa. Eihän se nyt ihan mahoton juttu ole, mutta kyllä siinä lenkillä saa käyä.
 8. MaraToni

  Alle 3:45

  Joskus taisin tähän ketjuun ilmoittaa itseni. Maratoni on pitkäjänteistä puuhaa, mutta nyt on tuo 3:45 raja puhkaistu.3:43.47 Stockholm, Sverige.
 9. MaraToni

  Tukholman maraton 31.5.2014, Tukholma

  Mulle tuli kohtuu hyvä katkeaminen, mutta oon kyllä kuitenkin tyytyväinen suoritukseen vaikean harjoittelukevään jälkeen. Kiitokset seuraajille mielenkiinnosta minunkin suoritusta kohtaan. Tarkempi raportti tulee myöhemmin.
 10. MaraToni

  Tukholman maraton 31.5.2014, Tukholma

  Mie menen Tukholmaan jo perjantaina hakemaan lapun ja materiaalipaketin, otan kuvat kaikesta ja pistän kuvat jakoon vaikka tänne. Että voijjaan asiat tehä vaikeaksi!
 11. MaraToni

  Lätkäliiga 2013-2014

  MAHTAVAA KÄRPÄT! Täytyy kyllä sanoa, että oli kova peli ja tunnelma Raksilan hallissa oikeastaan sanoinkuvaamaton.
 12. MaraToni

  Lätkäliiga 2013-2014

  Jännittää kyllä melkoisesti. Jos Kärpät nappaa tänään voiton, niin se on huomenna nokka kohti Raksilaa ja varmistamaan, että kannun jääminen pohjoiseen ei ole ainakaan kannustuksen puutteesta kiinni.
 13. MaraToni

  Tukholman maraton 31.5.2014, Tukholma

  Jaahas, lähtönumeron perusteella lähtöryhmä E eli ekan startin viimeisin lähtöryhmä. Eli varmaankin se kaikkein ruuhkaisin starttipaikka. No, toisaalta mulle tekee varmasti hyvää aloittaa rauhallisesti, mutta toivottavasti ei aivan kävelemään tarvi alussa alkaa. Melkein olis mieluummin ollut toisen startin ekassa ryhmässä.
 14. MaraToni

  Tukholman maraton 31.5.2014, Tukholma

  Mieki olen ilmottautumisen tehny ja varasin samalla lennot ja hotellinki. Taktiikka on sellanen, että kun nuo ajoissa hoitaa, niin on sitten pakko reenata koko talvi.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy