Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Marko

Jäsenet
 • Content Count

  221
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • 10km
  51:26
 • Puolimaraton
  1:54.00
 1. Reissu meni suht hyvin. Aika parani 15minuutilla, nyt se oli 1.36:xx. Kyllä huomas kuka ei ole käyny lenkillä. Täytyy tohon tulokseen olla tyytyväinen ja ennen kaikkea siihen että pääsi vammoitta maaliin. "Seppolaisten miitingin onnistuin tällä kertaa missaamaan kun jäin työkaverin kanssa jutulle, mutta Jiiveen ja Markon taisin ohimennen ainakin bongata." Minä koetin kans katella seppolaisten miitingiä mutta en huomannu. En nähny suakaan missään. No minä ny en muutenkaan tunnista ketään Onnea kaikille maaliin juosseille!
 2. Kiitos kiitos! Vähän oli kuuma juu. Pari viime viikkoa menny valmistautumisen osalta huonosti ja sehän näky sitten tuloksessa. Etunimen muuttivat tuloksissa Markuksi. Otin tuon hyvänä pitkänä lenkkinä ja vammoitta tulin maaliin, ikävä kyllä joku vanhempi mies oli elvytettävänä siinä kentän päädyn kohdalla kadulla kahden ambulanssin ollessa paikalla. Toivottavasti selvisi siitä. Chrisulle kiitokset juoksuseurasta.
 3. Marko

  Pyynikkijuoksu 2008

  Kävin myös juoksemassa. Aika huononi viime vuodesta sekunnilla, heh. Tyytyväinen oon silti kun en odottanu pääseväni lähellekään vanhaa aikaani kun ei ole tullu paljoa treenattua.
 4. Marko

  Kankaanpää maraton 2007

  Mun pitää myös kirjoittaa kun mukana olin. Ajanoton kanssa oli vähän ongelmia ja loppuaika näyttää tällä hetkellä jotain yli 10 tuntia mutta kuulemma asia oikaistaan, korjataan, tutkitaan ja hutkitaan, miten vaan. Puolikkaalla siis olin ja oma kello näytti maalissa 1.54:28 ja silloin multa oli jo irroitettu chip ja annettu mitali ja mehulasi kouraan. Sitten kun aloin jutella sille mehunaiselle muistin että kello käy yhä, ja kun sen pysäytin tuo 1.54:28 aika siinä oli että siitä kun ottaa vähän pois on oikea tulos, kenties puoli min pois. Jos aika olisi 1.53:53 (aika lähellä se on) olisin parantanut ennätystäni eli viime vuoden aikaa tasan 13 minuutilla. Nyt nautiskelen myös palautusjuomia kuten muutkin. Keskustassa kun asun ja palautusjomia ei ole kuin väkevämpiä jäljellä niin menenpä nauttimaan niitä ravitsemusliikkeeseen.
 5. Marko

  Kankaanpää maraton 2007

  Puolikkaalle lähdössä ja juoksuseuraa kaivattaisiin, alle kahden tunnin aikaa tavottelen, n. 1.50-2.00. Löytyykö ketään? Riittäisi neljännesmaran juoksijakin koska lähtö on samaan aikaan ja tulisi ainakin yhdelle kierrokselle seuraa.
 6. Marko

  Vantaan maraton 2007

  Eilen illalla palasin Vantaan reissulta. Matkana mulla oli neljännesmaraton ja skyn kanssa juostiin kimpassa. Hyvä niin sillä vauhti oli sopiva ja oli mukava juosta jonkun kanssa, tässä tapauksessa vieläpä tutun. Yksin saa juosta liiankin paljon. Kiitokset skylle juoksuseurasta ja niilokselle tärkeistä huikista ennen juoksua. Reitistä pidin ja järjestelyt oli hyvät. Varsinkin vessat huoltopisteiden yhteydessä olivat hyvä juttu, onneksi ei tarvinnu käyttää. Kiitos järjestäjille!
 7. Marko

  Pirkan hölkkä 2007

  Minäkin olin pirkassa. Kisa oli hieno vaikka ongelmia kohdalleni sattuikin ihan riittämiin. Kokemuksena myös uusi jo matkan puolesta koska tähän asti pisin matkani on ollu puolimaraton, sen ylitettyäni tuolla menin tuntemattomalla alueella. Voimat ei loppunu missään vaiheessa, hieman hiipuivat muttei merkittävästi, joka oli tosi positiivinen yllätys. Aikani oli 3.51:06
 8. Marko

  Ideapark-juoksu

  Nooh, et vaan syö liian montaa tippaleipää ja simaakin kohtuudella. Koitan myös olla viivalla, mutta matkan pituudesta en tiedä kuin vasta lähempänä.
 9. Marko

  Pirkan hölkkä 2007

  Pirkkaan ilmoittauduttu!
 10. Eilen tuli käytyä lenkillä ja ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun mainitsin julkisesti että pirkan hölkkä olisi suunnitelmissa. Polveni on kai käynyt lukemassa kirjotuksiani koska tiesi alkaa kiukutella pitkästä aikaa. Jo 8km kohdalla se alkoi joten 17km lenkin pituuden takia se ei alkanut. Kävellen hiipien ja juosten etenin. Tänään sunnuntaina lepoa ja maanantaina taas kokeilemaan miltä meno tuntuu.
 11. Hyvä Kimmo! Kyllä sä sieltä vielä tien päälle nouset. Olin jo miltei unohtanu että itekin kirjottelin tänne kesällä ja ongelmana oli vasemman polven limapussin tulehdus. Oon siis huilannut n. 8 viikkoa ja sen jälkeen aloittanu pikkuhiljaa lenkkeilyä. Nyttemmin oon jo tehny 11km lenkkejäkin ja kohta olis tarkotus lisätä matkaa. Matalilla sykkeillä menin alussa pitkään ettei jalka rasittuisi liikoja ja tuntuu olleen oikein tehty kun oon jo voinu tehdä vauhtilenkkejäkin. Sauvakävelyä aattelin myös alkaa harrastella sillon tällön, oikeestaan alunperin ajatuksena oli että tekisin osan lenkeistä joskus kävelemällä ja sitten järkeilin että sauvakävelystä tulisi hyötyä myös yläkroppaan joten miksi tyytyä normaaliin kävelyyn jos kerta kävelee. Oon vasta tehny siis kyseistä lajia yhden lenkin nyt viime viikolla, mutta tarkotuksena olis ottaa se sillon tällön tehtäväksi lenkiksi. Varsinkin sillon kun elimistö kertoo että ei juoksua tänään. Pyöräillyt oon myös viime aikoina jonkun verran ja se on tehny varmasti hyvää. Tällä hetkellä oon todella tyytyväinen tilanteeseeni ja haaveena olisi pirkan hölkkä kuten viime ja sitä edellisenäkin vuonna. Eli sen mukaan treenailen.
 12. Marko

  Ecross 2007

  Vaihdankin tämän tapahtuman hämeen hölkkään.
 13. Marko

  Hämeen hölkkä

  Tässä on tapahtumasta lisätietoa: http://www.kotiposti.net/reservi/hh.htm Kympille aattelin lähteä.
 14. Marko

  Vantaan maraton 2007

  Ilmottauduin ¼ maralle että vähän tulis kilpailuissa käytyä. Niin ja vantaalla en ole ennen juossutkaan. Muuten eka kisani oli 2005 tampereella ¼ mara ja sen jälkeen en ole sitä matkaa juossutkaan. Muistan vieläkin miten ne jalat paino, olikohan se jotakin kisajännitystä kun ekaa kertaa elämässään on numero rinnassa juoksemassa :)
 15. Minäkin kirjoitan jotain vaikka en siellä juossutkaan, paikalle kuitenkin menin kun olin ilmottanu aiemmin juoksevani ja halusin nähdä millanen tapahtuma on kyseessä ja tuli nähtyä uusia ja vanhoja tuttuja. Jouduin siirtämään osallistumistani jo toistamiseen, onneksi se onnistui. Eli polvivamma kiusasi taas. Oletin jo että se olis kunnossa lääkekuurin ja viiden viikon tauon jälkeen, koska tein muutamia reilun 7 km lenkkejä ja yhden lyhemmän. Nyt torstaina kuitenkin 8.4 km lenkillä kävi ilmi että juoksusta on turha haaveilla. Siis jo lenkin puolimatkassa sen huomas että jotain häikkää on. Nyt suuntaan kotoa pois ja viikon päästä palattuani meen lääkäriin jos tuntuu yhä siltä ettei juoksu kulje. Toivottavasti sitten ens vuonna pääsis osallistuun, se kun on jo vuosi sitten maksettu :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy