Jump to content
Juoksufoorumi.fiMarko

Jäsenet
 • Content Count

  221
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • 10km
  51:26
 • Puolimaraton
  1:54.00
 1. Reissu meni suht hyvin. Aika parani 15minuutilla, nyt se oli 1.36:xx. Kyllä huomas kuka ei ole käyny lenkillä. Täytyy tohon tulokseen olla tyytyväinen ja ennen kaikkea siihen että pääsi vammoitta maaliin. "Seppolaisten miitingin onnistuin tällä kertaa missaamaan kun jäin työkaverin kanssa jutulle, mutta Jiiveen ja Markon taisin ohimennen ainakin bongata." Minä koetin kans katella seppolaisten miitingiä mutta en huomannu. En nähny suakaan missään. No minä ny en muutenkaan tunnista ketään Onnea kaikille maaliin juosseille!
 2. Kiitos kiitos! Vähän oli kuuma juu. Pari viime viikkoa menny valmistautumisen osalta huonosti ja sehän näky sitten tuloksessa. Etunimen muuttivat tuloksissa Markuksi. Otin tuon hyvänä pitkänä lenkkinä ja vammoitta tulin maaliin, ikävä kyllä joku vanhempi mies oli elvytettävänä siinä kentän päädyn kohdalla kadulla kahden ambulanssin ollessa paikalla. Toivottavasti selvisi siitä. Chrisulle kiitokset juoksuseurasta.
 3. Marko

  Pyynikkijuoksu 2008

  Kävin myös juoksemassa. Aika huononi viime vuodesta sekunnilla, heh. Tyytyväinen oon silti kun en odottanu pääseväni lähellekään vanhaa aikaani kun ei ole tullu paljoa treenattua.
 4. Vuoden eka lenkki, 4km, 26:48, avg148
 5. Lyhyt lenkki ehkä joku 3km, aikaa taisi mennä 20min, pysähtelin välillä liikennevaloihin ja kuvia ottamaan.
 6. Varmaankin 4 viikkoa edellisestä lenkistä aikaa. Nyt floridan lämmössä +28 tuli raahustettua n. 35min. matkasta ei hajuakaan, mutta kai se oli jotain 6-6.30vauhtia.
 7. Juoksu 9km, 58:29, avg148 Pyöräily 7km
 8. Kelloja tunti taaksepäin, se on talviaika nyt! Eka lenkki kankaanpään puolimaratonin jälkeen. Mulla meni aikaa 4.3km lenkkiin 28:21 keskisykkeen ollessa 148. Liian korkea syke. Johtunee viikon juoksutauosta. Toivottavasti kunto on kohonnu rutkasti kun siirrytään kesäaikaan, teillä muilla myös ;)
 9. Kankaanpäässä puolimaraton, 21.1km, aika n. 1.54.
 10. Marko

  Kankaanpää maraton 2007

  Mun pitää myös kirjoittaa kun mukana olin. Ajanoton kanssa oli vähän ongelmia ja loppuaika näyttää tällä hetkellä jotain yli 10 tuntia mutta kuulemma asia oikaistaan, korjataan, tutkitaan ja hutkitaan, miten vaan. Puolikkaalla siis olin ja oma kello näytti maalissa 1.54:28 ja silloin multa oli jo irroitettu chip ja annettu mitali ja mehulasi kouraan. Sitten kun aloin jutella sille mehunaiselle muistin että kello käy yhä, ja kun sen pysäytin tuo 1.54:28 aika siinä oli että siitä kun ottaa vähän pois on oikea tulos, kenties puoli min pois. Jos aika olisi 1.53:53 (aika lähellä se on) olisin parantanut ennätystäni eli viime vuoden aikaa tasan 13 minuutilla. Nyt nautiskelen myös palautusjuomia kuten muutkin. Keskustassa kun asun ja palautusjomia ei ole kuin väkevämpiä jäljellä niin menenpä nauttimaan niitä ravitsemusliikkeeseen.
 11. Neljännesmaraton Vantaalla, 54:37.
 12. Reilu kolme kilometriä, 23:04. Sopivan lyhyt ja kevyt lenkki vielä ennen lauantain puolikasta.
 13. Marko

  Kankaanpää maraton 2007

  Puolikkaalle lähdössä ja juoksuseuraa kaivattaisiin, alle kahden tunnin aikaa tavottelen, n. 1.50-2.00. Löytyykö ketään? Riittäisi neljännesmaran juoksijakin koska lähtö on samaan aikaan ja tulisi ainakin yhdelle kierrokselle seuraa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy