Jump to content
Juoksufoorumi.fiAmeliina

Jäsenet
 • Content Count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Ameliina

 • Syntymäpäivä 16.05.1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toinen tonni tälle vuodelle juoksua tuli täyteen tällä viikolla. Vähän jäljessä tavoitteesta mutta toisaalta maratonin ennätys parani molemmilla kerroilla, laatu on siis ollut hyvää.
 2. Minäkin kyseiset herrat näin lähdössä - kovia aikoja. Tuli sellainen sukua julkkikselle -fiilis. Mahtoiko noin kovilla menijöillä vastatuulipätkät vaikuttaa? Aika viileä keli oli mutta ei omaa menoa haitannut. Viileys tai tuulikaan juuri.
 3. 3:37 noteerauksella ketju kuitattu :) . Parempi aika kuin villeimmissä unelmissa, vaikka olenkin jo aika kokenut oman kunnon arvioimisessa (kuudes täyspitkä maaliin asti).Â
 4. Eka tonni tälle vuodelle tuli täyteen tänään (89 kertaa, 93 tuntia).Â
 5. Mukana minäkin. Eka kerta Wienissä eli matkassa mukana aitoa turismia myös. Seitsemäs kerta maratonin lähtöviivalla ja kuudes maalissa jos sinne asti selviän. Näkikös nuo lähtöryhmät jostain (ja kysyttiinkö joskus jossain tavoiteaikaa)? Onko muita tietoja reitistä, toivottavasti ei paljon mukulakiviä (Prahan jälkeiset varpaat tuoreena muistissa)?
 6. Tonni tuli tänään lenkillä 1-2 km välissä täyteen. Varsinaista määrällistä suunnitelmaa ei ole mutta muuten harjoitukset sujuneet as planned.
 7. Upea suoritus, lahjoitus lähti täältäkin.
 8. Ameliina

  Garmin Forerunner 620

  Tietokonetta ja tuon Express Fitin tarvitsee (eli mittari täytyy olla USB-piuhalla yhdistettynä) WLAN-asetusten määrittämiseen. Kun nämä on tehty, voi WLAN-yhteys tulla myös puhelimen kautta eikä tietokonetta tai muuta WLAN-tukiasemaa enää tarvita. Itse olen tallentanut sekä kotona olevan WLAN-verkon, että puhelimen kautta tapahtuvan WLAN-yhteyden mittariin ja käytän jompaa kumpaa sen mukaan, palaanko lenkiltä kotiin vai en. On toiminut moitteetta molemmat koko ajan.
 9. Olin lähdössä kotiin suunnilleen klo 19:45, kun lähestyivät Stadionia. Piti kyllä pyöritellä silmiä isosti.
 10. 58 sekuntia jäin ennätyksestä, joka on juostu Finlandia maratonilla. Reitin huomioon ottaen pidän eilistä parempana suorituksena, loppu on tosiaan aika hidas ja voihan sitä raskaaksikin sanoa. Aika siis 3:53 ja osia. Minullakin Garmin näytti 42,52 km, joten alimittaa ei ainakaan ole syytä epäillä. Muutkin kertoivat samanlaisia havaintoja reitin varrella. Mitä mahtoi olla tarjottu geeli? Power Baria, eikö, mutta mikä maku? Todella hyvän makuinen, ensimmäinen geeli ikinä joka ei aiheuttanut oksennusrefleksiä. Järjestelyt olivat minunkin mielestä erinomaiset lähes kaikinpuolin. Varustesäilytys oli vähän häröpallo tosiaan mutta kassi löytyi sieltä, minne jätinkin eikä kukaan ollut edes löytänyt hikiseen sukkaan piilottamaani pankkikorttia. Voisin kuvitella osallistuvani uudelleenkin kyseiseen tapahtumaan.
 11. Toimii täydellisesti, reilut 1,5 vuotta ollut jo minullakin :). Lähentelee parasta ostostani ikinä.
 12. Ameliina

  Icebug-kengät

  Ostin tänään Icebugin Anima BUGripit, ekat nastalliset kenkäni ikinä. Normaalisti juoksen DS Trainereilla ja Icebugin edustajan (ei siis tavismyyjä) mukaan ovat hyvin vertailukelpoiset niihin. Kiertojäykkyyttä on vähemmän, koska "ideologiansa mukaan" haluavat aktivoida jalan pieniä lihaksia, samasta syystä varpailla on paljon tilaa. Edustajan mukaan pitää myös "osata juosta", jotta nuo kengät ovat oikeat. Piti sitten vakuutella, että osaan osaan :). Ostamieni CM/JP-koko (26.5) täsmäsi käyttämääni Asicsin kokoon, mutta Asicsin EUR koko on 42 ja näissä 41.5. Jos joku miettii tilaamista sovittamatta. Nyt sitten saisi maa jäätyä...
 13. Ameliina

  Pariisi 15.4.2012

  Ilmoittauduttu on. Finnairilla on kyllä ihan asialliset lennot ja hinnat myös Pariisiin, suoria lentoja siis nekin. Päivässä meni muuten eka 10 000 eli halvin hintakategoria täyteen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy