Jump to content
Juoksufoorumi.fiCoe

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Coe

  Polar A360 matka

  Hölkkäsin HCR:n A360 kädessä ja matkaksi näytti 20,93km, eli aika hyvin tosiaan haarukassa myös pitkällä matkalla.
 2. Coe

  Polar A360

  Yksi vinkki josta luin oli kääntää mittari ranteen sisäpuolelle, sieltä ehkä löytyy syke luotettavammin.
 3. Coe

  Polar A360

  Noniin, päivityksen mukana mittariin tulikin eniten kaipaamani ominaisuudet! Älykkäät ilmoitukset toimivat hyvin, eli käytännössä kaikki Androidin ilmoitukset tulevat mittariin ja niitä voi halutessaan ottaa pois käytöstä sovelluskohtaisesti. En vielä osaa sanoa kuinka paljon tämä kuluttaa akkua. Samoin Do Not Disturb toiminnon saa myös ajastettua esim. yöksi päälle automaattisesti. DC Rainmaker teki kattavan arvion http://www.dcrainmaker.com/2015/12/polar-a360-depth-review.html Rannekkeen kanssa minulla ei ole ollut ongelmia, mutta tuo sykkeen mittauden epätarkkuus hieman huolestuttaa... Ilmeisesti mittari reagoi todella hitaasti/huonosti sykkeen muutokseen esim. vetoharjoituksissa. Jotain outoa tuossa mittauksessa on, jos laitan sykkeen mittauksen päälle ja otan koko mittarin pois kädestä, ilmoittelee se sykettä vielä kymmenien sekuntien jälkeen. Kokeillessa syke oli 85 ja kun otin mittarin pois, lähti syke hiljalleen nousuun ja oli n. 40 sekunnin päästä 95. Vaikka mittari oli vain pöydällä. Kokeilin laittaa sykkeen mittauksen uudestaan päälle kun mittari ei ole ranteessa, syke on 86-89... Laitoin mittarin käteen ja lähti aika nopeasti laskemaan 70 hujakoille. Melkoista arpomista siis... Olisiko tuossa softassa jotain älyä joka yrittää näyttää "järkevää" lukemaa vaikkei sykettä löytyisi hetkittäin ollenkaan?
 4. Coe

  Polar A360

  Itsellä on ollut A360 reilun pari viikkoa käytössä, omia huomioita. Akku kestänyt n. viikon kerrallaan. Älykkäitä ilmoituksia en ole käyttänyt koska Android-tuki puuttuu. Harjoitukset olleet kuntosalia ja joogaa, sykkeen mittaus on toiminut mielestäni hyvin. Mittaus alkaa muutamassa sekunnissa, enkä ole katkoksia ainakaan Flow:n käyrissä huomannut. Suurin ärsytys on automaattisesti syttyvä näyttö. Etenkin iltaisin ja öisin kello valaisee koko huoneen kun kääntyy sängyssä. Luultavasti näyttö on pitkin päivää myös turhaan päällä paidanhihan alla, tämä tuskin akunkestoa ainakaan parantaa. Polarin mukaan tähän on tulossa jonkinlainen päivitys, tarkemmin en tiedä miten he asiaa lähestyvät.
 5. Pitkänmatkalainen kysyy auton pysäköinnistä. Tarkoitus tulla paikalle klo 13 maissa, onko Paviljongin lähellä riittävästi pysäköintipaikkoja vai kannattaako jättää auto suosiolla esim. Matkakeskuksen parkkiin? Tiedän että pari tuntia ennen lähtöä alkaa olla jo jännitys (ja jatkuva pissihätä) sen verran korkealla että mieluusti jättäisin auton kanssa sähläämisen minimiin. Olen myös lukinnut tämän hetken sääennusteen lauantaille, eli luvassa on +18, aurinko ja liki tuuleton keli.
 6. Tuuliasia jännittää itseänikin... jostain syystä vastatuuleen juoksu on vain minulle todella vastenmielistä. Positiivari sanoisi että järveä kierrettäessä vastatuuli on vastarannalla myötätuuli.
 7. Eka täyspitkä maraton juostu, reitti oli kovin tuttu kun sitä tulee viikoittain jossain kohtaa juostua. 36. kilsan jälkeen alkoi jalat kramppailla, ylämäet menin loppuun asti kävellen, alamäet ja tasaiset pääsi hölkkää. Loppuaika 4.12 ja risat, olo kovin tyytyväinen. Järjestelyistä en suuremmin osaa motkottaa, itseäni jäi vaivaamaan raviradan ensimmäisessä kaarteessa oikotietä juoksijat, oikopolku oli nauhalla suljettu, mutta nauha oli maassa muutaman metrin päässä "risteyksestä" joten voinut toki olla vahinkokin. Lopun nousut rassaa vuodesta toiseen, mutta reitin muuttaminen on varmaan isompi possakka. Voisiko kentällä olla joku katos tavaroiden säilytykselle? Kuivat vaatteet ja palauttavat eväät olisi kiva saada niskaan heti kentällä. En huomannut katsoa oliko uimarannan pukuhuoneet auki, niillä olisi varmaan juoksijoille myös käyttöä. Ensi vuonna juostaan taas, mutta vain puolikas. Ei ole koko matka minua varten. :)
 8. Ravirataa mennään yksi kierros, alusta ei ole pehmeää hiekkaa. Raviradalla einole hevoset juosseet pitkään aikaan, alusta on kovettunut ja siinä on paljon kasveja, sekä uria ja kuoppia... Siinä on yksi polku jota pitkin on suht hyvä juosta, mutta kahta enempää siinä ei mahdu menemään rinnakkain. Rata tulee jossain 13-15 kilsan kohdalla, joten eiköhän porukka ole jo aika hyvin jonossa kun sinne asti päästään. Vielä vinkkinä, raviradan jälkeen tulee lyhyt, mutta todella jyrkkä alamäki maantien alikulkutunneliin. Osa menee tämän todella varovasti, osa melkoista haipakkaa, joten ollaan hereillä.
 9. Tässä jonkinlainen korkeuskäyrä. http://imgur.com/TFj39TN Lopun nousut on aika raskaat, reitti menee paljon rantoja pitkin ja kovan vastatuulen vaara on olemassa. Nyt ei taida olla helteestä pelkoa, lämpötila näyttäisi olevan kohdallaan, toivotaan että tuuli pysyy kurissa...
 10. Coe

  Finlandiamarathon 13.09.2014

  Kiitos järjestäjille, ei moitteita järjestelyistä jotka keliä myöten oli hoidettu mallikkaasti. Itse juoksin puolikkaan ja oma ennätys parani 9 minuuttia. Iso vaikutus varmasti tyynellä kelillä ja tasaisella reitillä.
 11. Puolikkaalle olen ilmoittautunut, toivottavasti keli vähän viilenemiseen, mutta sääennusteen mukaan taitaa olla turha toivo... Pitänee uittaa lippis välillä järvessä kun reittikin menee mukavasti rannan vieressä useassa kohtaa.
 12. Coe

  Vibram FiveFingers

  XXL:n uusimmassa kuvastossa oli KSO EVO:t tarjouksessa 49,90. http://www.xxl.fi/search?text=kso+evo
 13. Coe

  Alelaari

  XXL-kauppa avaa Tammistoon myymälän huomenna, avajaistarjouksissa mm. Kayano 20, 99,90e Polar FT80, 69,90e Ambit 2 S, 169e http://ipaper.ipapercms.dk/XXL/FIN/Live/DM142014FINTammistoavajaiset/
 14. Päätin jättää juoksun väliin… katsotaan uudestaan Pieksämäellä kolmen viikon päästä. Tsemppiä ja keveitä jalkoja lähtijöille!
 15. Täällä arvotaan edelleen flunssan kanssa... Kävin äsken parin kilsan kävelyllä/hölkällä vähän kiusaamassa elimistöä, katsotaan sitten aamulla mikä on olo ja lähteekö auto kohti Jyväskylää. Harmittaa aika isolla v-kirjaimella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy