Jump to content
Juoksufoorumi.fiMimmuMy

Jäsenet
 • Content Count

  38
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  puolikkaan enkan parantaminen ja maraton alle 3 tuntia

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. 2018 juoksin tuolla puolikkaan. Urheilukello on silloin mitannut nousumetreiksi 53 m, laskumetrit 52. Ja siis tämä kahdelta kierrokselta. Reitti on selkeä, tapahtuma hyvin järjestetty ja paljon juoksijoita. Tänä syksynä SM-maantien lisäksi siellä juostaan SM-maraton, joten eiköhän väkeä reitillä ja reitin varrella ole ihan mukavasti😀
 2. Kiitos tästä neuvosta! Tavoitteena oli että startissa ei ole vatsa täysi, eikä tulisi bajamajakeikkoja. Yksi pitstop tuli, puolessa välissä, mutta ei enempää. Päivällä syöty ruoka ei muuten muistutellut matkalla. Haastava ajankohta kyllä juosta maraton, mutta tulihan koettua!
 3. Keuruulle menossa juoksemaan maratonin. Startti klo 20.15. Nyt 1. lomaviikko menossa ja olen onnistunut vähän myöhäistämään vuorokausirytmiä. Mutta mitenkäs syömisten kanssa tuon myöhäisen lähdön kanssa... Normi aamiainen herättyä ja vähäkuituinen lounas ennen kuin lähdetään ajamaan kohti kisapaikkaa (14 ja 15 välillä). Siitä vielä 6 tuntia starttiin. Ei ole itsellä kokemusta tämmöisestä starttiajasta eli vinkit kelpaa, mitä tuossa vielä voi syödä. Tietääkö muuten joku Hämeenlinnan ja Riihimäen tietöistä? Hidastavatko paljon matkantekoa? Joku muu lähdössä Keuruulle?
 4. Kiitos Enkelman videoista ja kannustuksesta! Sitä tarvittiin.
 5. en ole itse osallistunut SAUL:n, siis SM-kisoihin, muuten kuin silloin kun on ollut lisenssi. Toissakesänä Savonlinnan SAUL:n SM-maratonilla yksi ilmoittautunut joutui juoksemaan kilpailun ulkopuolella, siis normi Pyhän Olavin maratonilla, kun ei järjestäjillä ollut tietoa että hlö olisi maksanut lisenssin.
 6. Rohkeasti mukaan vaan! Lisenssi tarvitaan myös SAUL:in kisoissa, joten lisenssin kanssa aukeaa pääsy tosi mielenkiintoisiin kisoihin. Ps. jos ei tullut vielä hommattua lisenssiä tai ilmoittauduttua SM-maantielle, tervetuloa kannustamaan!
 7. Riikan maraton on mulla myös kalenterissa. Sieltä tuli juuri äsken meili, että 32 päivää starttiin... Onneksi on muutama startti ennen sitä, että ei tarvitse tuota vielä kovasti miettiä.
 8. Kiitos Enkelman videosta! Ja onnittelut Sinulle kolmannesta sijasta! Olipas mahtavaa juosta kun tuli 1. kultamitali ja oli niin hyvät tsempparit siellä takasuoralla.
 9. MimmuMy

  Forssan Suvi-ilta 2016

  Kelihän oli oikein mainio, eikä tuuli yms. päässyt kovasti haittaamaan itse suoritusta. Olipas hienoa juosta maratonilta maaliin ensimmäisenä naisena. Maratonin ennätys koheni reilulla kahdella minuutilla. Kiitokset jäniksilleni ja kaikille matkalla kannustaneille! Tästä on hyvä jatkaa, kunhan jalat taas on siinä kunnossa, että pääsee juoksemaan.
 10. MimmuMy

  Forssan Suvi-ilta 2016

  Maratonhan tässä tuntuu lähestyvän.... Hiukan sateista keliä lauantaille luvassa. Edellisestä Forssan-marastani on aikaa vierähtänyt, mutta unohtunut se ei ole. Helle ja myötätuuli puoleen väliin. Rankin keikka tähän mennessä. Onneksi ei ole nyt vastaavia lämpötiloja luvassa. Jonkin verran näyttää tuulevan. Toivottavasti ei tuosta lukemat muutu suuremmiksi. Tsemppiä kaikille juoksemaan lähteville!
 11. Kiitti Enkelman kuvamateriaalista! Piti tarkistaa näyttikö se juoksu rennolta vai ei. Kivat harkkaviikot takana ja höyryillä tuolla mentiin. Rentoa oli onneksi ja eiköhän akut ole latautuneet ensi lauantain Pyhtääseen mennessä. Mukava oli juosta kun oli jarrut päällä 15 kilsaan asti, 5 min kilsa ja loput 4:20, tosin vika sellainen karkasi 4.02... Mukava oli tuo puolikkaan reitti, ja mukava myötätuuli siellä rannassa.
 12. Mukana! HCM:stä on jo niin monta tuntia, että uskalsin ilmoittautua. Terveiset vaan oikean jalan päkiän rakoille, että koittakaas häipyä sieltä, että pääsen huomenna taas lenkille. Pitää ruveta reenaamaan maratonille
 13. MimmuMy

  HCM 15.8.2015

  Heip ja pahoittelut elina69 + kiitos tarkkaavaisuudesta .. ei pitäisi ikinä neuvoa toisia siinä hypessä. Elikäs ohitus(sääntö) juuri niin kuin autotiellä eli vasemmalta... Meni tuossa oik ja vas sekaisin, kun viimeiset kilsat painelin oikealta ohi. Käytännössähän kaikki juoksevat sitä sisäkurvaa ja taka tulevat menevät ohi mistä pääsevät.
 14. MimmuMy

  HCM 15.8.2015

  Kiitos myötätunnosta Landor Sieltä minäkin kurvailin 5.30 ryhmän ohi ennätysaika haarukassa. Tapasin teidän Jänis-Hannan tänään ja hänkin pahoitteli asiaa osaltaan. Toki jäniksen perässä on enemmän juoksijoita, ja väkisinkin voi olla ahdasta. Jatkossa kaikille takaraivoon se, että hitaammat menevät oikeassa reunassa, vasemmalta ohi. Onneksi olitte silloin Finlanidiatalon kohdalla, että mahtui helposti ohi. Päätin, että en yhtään kaartele, painan omaa linjaa sata lasissa ja äänekkäällä hengityksellä sain väylän auki. Aikataulu oli tulla maaliin 4.30 min kilsavauhdilla, siis 40 kilsan kohdalla
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy