Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Emma

Jäsenet
 • Content Count

  502
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  2700+
 • 10km
  50:16 (2008), 50:18 (2010), 47:34 (2011)
 • Puolimaraton
  1:48 (2006), 1:50 (2007), 1:50 (2008), 1:46 (2010), 1:44 (2011), 1:57 (2013)
 • Maraton
  4:26 (2006), 4:09 (2011)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Emma

  Otetaas kilpailu II

  Täytetty pingviini Antarktikselta
 2. Emma

  New York City marathon 2011

  Kotona jälleen - ei jaksanut/ehtinyt kommentoida Nykissä, kun piti koko ajan "juosta" joka paikkaan. Lähdin maralle ilman aikatavoitteita ja myöskin ilman kelloa (ettei tulisi liikaa kiristettyä). No, eihän se ihan niin mennyt... Juoksu meni aika lailla kuten hidastettuna versiona Mary Keitany:n juoksu: ensimmäinen puolikas 1:53 ja toinen 2:16 eli aika totaalinen kanttaus oli kohtaloni (loppuaika siis 4:09). Pelkäsin jo, etten pääse maaliin varsinkin kun katsoin muiden juoksijoiden tuskaa kramppien kanssa. Itkuhan siinä tuli maalissa, helpotuksesta. Monta kertaa matkalla ajattelin, että on tää hullun hommaa, mutta selkeesti vielä hullumpi unohtaa sen kivun heti maalissa... Mahtava oli kokemus kyllä. Kannustusta riitti niin, että alkoi jo lopun hämärinä hetkinä rasittamaan kellojen kilke...
 3. Emma

  New York City marathon 2011

  Maratonaamusta ei kokemusta, mutta Nykissä reilu kolme vuotta asuneena toteaisin, että varaa matkaan hyvin aikaa. Porukkaahan on tuohon aikaan poikkeuksellisen paljon liikkeellä... Metro on kyllä yleensä ihan luotettava menopeli, mutta varaisin taksirahatkin taskuun. Itse valitsin bussikuljetuksen kirjastolta juuri välttääkseni aamuisen paniikin (tunnen itseni sen verran ;) ). Ketään tulossa Nykkiin torstaina Finskin kyydissä?
 4. Kiitos vinkistä EeroK! Pistetään harkintaan minigripin rinnalle. ;)
 5. Kerrohan toki, minkä merkkisen pussin ja mistä hankit. Kiitos!
 6. Emma

  New York City marathon 2011

  Mulla startti virheää kaistaa toisessa aallossa. Tavoitteena päästä maaliin hyvävoimaisena ja aika mielellään alle 4:30.
 7. Emma

  Vantaan maraton su 9.10.2011

  Onnittelut kaikille juoksijoille/ennätystehtailijoille - kiitos kannustajille (ihanaaleijonatihanaa!)! Tavoitteena oli hävitä leenukalle alle puoli tuntia ja harmittavasti jäin muutaman sekunnin. Onnittelut leenukalle, huikeeta! Oma ennätyskin tuli juostua eli 1:44 ja risat. Hienosti hoidettu tapahtuma eikä maisemissakaan mitään vikaa (kun niitä jotkut ovat parjanneet). Sää oli suorastaan optimaalinen - ihmettelin vaan osan porukan melkoista (mielestäni) ylipukeutumista. No, eipä ollut mun hiki. ;) Ensi vuonna ehdottomasti viivalla jälleen.
 8. Jos nyt vielä hiukan viilataan pilkkua... Sienethän eivät ole kasveja, joten niitä ei pitäisi tunkea laitteeseen ollenkaan, jos kerran "hyötykasvikuivurista" puhutaan.
 9. Hyvillä mielin täälläkin Midnight Run:n jälkeen: tuloksena PB 47 min ja risat (toinen vitonen ekaa minuutin nopeampi ja eka 50 min alitus). Lähtökarsinaan ehdin kaksi minuuttia ennen starttia suoraan vessasta... oli kyllä joo jonoa. Ensi kilometrit meni hiukan paniikissa: mukulakivikatu+jalkakäytävän reunat+ihmistungos+hämärä. Hienolta näytti kyllä ihmismassa, kun uskalsi katseensa nostaa kadusta... Etukäteen olin varautunut Tähtitorninmäkeen, mutten ollenkaan ollut tajunnut, että Kruununhaassa on "Alpit" - siltä se ainakin tuntui siinä vaiheessa juoksua. Ensi vuonna uudestaan!
 10. Tosiaankin hyvä paita: malli, väri ja matsku kaikki jees. Hain oman paitani ohessa neljän työkaverini vermeet ja kaikki saivat oikean koon - eikä mulle ees kettuiltu, ei ees jonossa kiilattu.
 11. Emma

  Vantaan maraton su 9.10.2011

  Mukana puolikkaalla. Tähtäimessä kaiketi 1:45... Anyone?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy