Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Freeway

Jäsenet
 • Content Count

  101
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Freeway

  Elite Qubo Fluid treineri

  Laitooin tilaukseen samasta paikasta: Nyt vaan odottelemaan että tuodaan kotiin ja pääsee tutustumaan sekä treinerin, että tripyörän saloihin :)
 2. Freeway

  Elite Qubo Fluid treineri

  Minkä verran teki postikulut Saksanmaalta?
 3. Freeway

  Elite Qubo Fluid treineri

  Hyvä, että olet ollut tyytyväinen, halvalla sait :) Mistä tilasit tuohon hintaan?
 4. Freeway

  Elite Qubo Fluid treineri

  Tälläisen treinerin löysin Bike Planetista. Kovin oli hiljainen, mistä kovasti plussaa, mutta siinä ei ole säätöjä, joten vastukset hoidetaan pyörän omilla vaihteilla. Ovh hintakin oli yli 300€, josta tosin saa alennusta, mutta halvemalla tuntuu saavan esim. Tacxin treinereitä, joissa on 10 eri vastusta. Onko jollakulla tarkempaa tietoa tästä kapistuksesta eli onko hintansa väärtti?
 5. Noi olkapäät vähän pelottaakin, mua vaivasi pitkään jäätynyt olkapää enkä voinut pyöräillä kesällä edes vajaan neljän kilsan työmatkaa. Nyt onneks pahin on takana :) Osasarjana fillarissa on Ultegra, mä en edes tienny että noita on useammalla osasarjalla :)
 6. Nyt loppu arvonta mun kohdalta, meni syteen tai saveen, mutta ostin käytetyn Felt B16 fillarin. Vaihteet näyttää aika jännältä, enpä ollen aiemmin edes maantiepyörää ajanut. Kauheesti talven aikana opittavana :chuncky:
 7. Kiitos linkistä, ja näyttäisi olevan vielä ainakin pituuden mukaan sopivaa kokoakin :) Huomenna menen koeajamaan Feltin B16:sta sen jälkeen, katsoo miten se natsaa. Mutta, jos se ei ole sopiva, niin tuohon on varteenotettava vaihtoehto.
 8. Kyllä meillä kotihommat tekee se joka ehtii. Tämä koskee sekä seinien sisäpuolta, että myös ulkopuolta sen mitä rivitalossa tarvitsee. Tosin ruoanlaitossa minä olen parempi, mikäli ruokapuoli jää miehelle, niin perhe syö joko spagettia ja bolognesekastiketta tai valmista pitsaa. Siivous on meillä naisten hommia. Tosin mies maksaa sen. Mikäli siivousfirma joka meillä käy olisi palkanut miespuolisia työntekijöita, olisi se miesten hommia, jonka mies maksaisi silti ;)
 9. Kehtaakohan edes myöntää, mutta mulla on käsittämätön kyky ahtaa hyvää jäätelöä kitusiin :tongue: 1,5l kunnon kermajäätelöä (Lidlin on parhaat!) heilahtaa helposti kitusiin. Huonompi kotimainen "kerma"jäätelö jää kämäseen litraan.
 10. Taitaa mennä persiilliin tämä maraton nyt :eek-new:. Kävin huhtikuun puolessa välissä juoksemassa Rotterdamin maratonin. Oikea reisi teimmpuili jo ennen sitä ja sen maran jälkeen ei pystynyt käymään lenkillä ennen kesäkuun alkua. Pikkuhiljaa jalka kuitenkin kuntoutui ja pystyin juoksemaan ihan täysipainoisesti pari kuukautta. Viikko sitten pamahti kunnon flunssa päälle. Ei ole tarvinnut käydä lenkillä sinä lainkaan. Eilen lekuri totesi sekä poski-että otsaontelon tulehdukset. Jospa sitten ensi viikolla pääsisi käymään lenkilläkin.. Ei tarvii paljoa haaveilla tavoitteeseen pääsemisestä. Onneks ei vituta juuri yhtään :mad0228: Toivottavasti muilla sujuu treemaaminen paremmin :)
 11. Ikäluokkanaisia tässä ollaan joo :) Saako siis ikäluokka-sarjoissa ajaa tripyörällä ihan joka kisassa? Rahavarat kun sattuu olemaan vähän rajallisia, niin tarkotus olisi tosiaan ostaa vaan se 1 pyörä. Varmaan tälle kunto- ja osaamistasolle riitäis ihan tuo nyky hybridikin, mutta uinnissa annan jo niin paljon tasotusta, että ei viitti yhtään enää antaa sitä fillariosuudella. Toki varman vituttais vähemmän, jos joku paahtaa Jopolla ohi, jos itse polkee Inseraa :viheltely:
 12. Puhut vähän mutta asiaa. Noita tripyöriä myyviä puoteja ei vaan tunnu ihan kadunkulmassa olevan :frown: Mielelläni minäkin ostan tarvitsemani "oikeasta kaupasta". Pk-seudulta tiedän Momentobiken, joka myy tripyöriä. Jos on tiedossa muita niin nimiä vaan ketjuun :)
 13. Kiitti nopeasta vastauksesta. Hintaa minäkin mietien, tässä tulevan triatleetin flowsa innostuu niin nopeasti kaikesta, eikä välttämättä ajattele loppuun:nevreness: Kun ei oikein ole hinnoista käsitystä niin -50% tuntuu tosi halvalta, vaikka lähtöhinta olisikin normaali korkeampi. Fillaritorilla olen notkunut, jospa sieltä saisi hyvän ja käytetyn. Vielä kun sais päätettyä haluanko maatie- vai tripyörän ;)
 14. Tollaista pyörää katselin http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/fuji-aloha-1-0-tt-bike-2012/rp-prod93914 linkistä. Onko jollain tietoa fillarista tai kauppapaikasta. Eli itse olen aloitteleva näissä puuhissa, mutta jos halvalla sais tt-pyörän, niin sillähän vois talven polkea treinerillä ja tulla sen kanssa sinuiksi :) Fillarihan on siis miesten geometrialla ja runkokoko 52 cm. Itse olen naisihminen ja n. 167 cm, mittasuhteiltani aika tavallinen, en siis sen paremmin pitkäselkäinen kuin -jalkainenkaan. Yritin tiirailla tuota sopivuustaulukkoa, mutta en tullut hullua hurskaamaksi. Kokemukset ja mahdolliset tiedot fillarin sopivuudesta mulle, otan taas kiitollisuudella vastaan :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy