Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Odster

Jäsenet
 • Posts

  512
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Odster

 1. Eikun se ei yksinkertaisesti ole kellossa. Vain aktiviteetti jäänyt talteen, mutta itse treeni ei. Kokeilin laittaa tallennuksen päälle ja näyttäisi toimivan nyt. Taidan silti buutata vielä tuon ja tehdä toisen koetallennuksen ennen tositoimia.
 2. Mitäköhän olen kämmännyt, vai bugittaako kello? Tähän mennessä muutaman vuoden käytöllä ei mitään ongelmia. Tänään kello mittasi lenkin ihan normaalisti ja mielestäni tallensin sen ihan tuttuun tapaan. Selasin vielä erikseen tietoja ennen kuin palautin kellonäytön pois harjoitusnäkymästä. Synkatessa luuriin ei tule mitään käppyröitä, sen sijaan flow tietää kyllä kertoa, että tänään on juostu vajaa tunti ja askelmääräkin on pilvessä tallessa. Ei auttanut, vaikka synkkasin myös piuhalla läppäriin. Kellon logissa edellisen treenin kohdalla maanantain lenkki. Voisin tietysti kokeeksi laittaa sen mittaamaan vaikka kauppareissua, ettei tule paha mieli seuraavalla lenkillä ihan turhaan. Jos oli vain hikka, ei toistune ihan heti. Jos on joku jumi päällä, tekee sen uudelleen, minkä jälkeen kello saa resetin (jahka löydän proseduurin jostain). Jos sekään ei auta, vesilintujen on syytä tarkkailla ympäristöään.
 3. Odster

  Movescount

  En käytä enää Spartania muuhun kuin älykellona töissä. Varmaan ollut virtaakaan puoleen vuoteen siinä ja päätin päivittää samalla softan. Piti parittaa uuden luurin kanssa se ja ilmeisesti Suunto app on se, millä nyt mennään. Oli vaan vähän ronkeli salasanan kanssa. Oli pakko resetoida salasana, vaikka kuuteen kertaan tarkistin, että on oikein kirjoitettua ja Suunnon www-sivulle kirjautuminen sillä onnistui. Ei taida Movescoutia tarvita enää mihinkään? Polariin kun on palattu jo muutenkin.
 4. Odster

  Hyvää kahvia

  Tuo riippuu myös pitkälti siitä, millä sen kahvinsa keittää. Mä keitän pressopannulla enkä halua, että seassa on hienojakoista pölyä. Se menee filtteristä läpi ikävästi. Tulee aika sakeaa kahvia.
 5. Odster

  Hyvää kahvia

  Tossa mun linkkaamassa Wilfassa on kartioterät. Säädöt espressosta karkeaan pannukahviin. Mulla oli myös Braunin mylly aikaisemmin. Tuo Wilfa on ihan eri luokkaa, paitsi hinnaltaan. Ihan oikeasti hintansa väärtti vehje, jos haluaa vähänkään paremman myllyn kuin nuo murskaimet.
 6. Odster

  Hyvää kahvia

  Ei tartte maksaa edes satasta. Tää on hyvä: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/19459/dqrmm/Wilfa-Svart-Nymalt-WSCG-2-kahvimylly?list=OZCYkRiwI2qOK3PE5PIt36
 7. Ei taida olla teemoja käytössä? Ei mulla mitään tätä näkymää vastaan ole, uteliaisuudesta vain etsiskelin.
 8. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Piipahdin Triplan Skechersissä, siellä noita oli hyllyssä. Hinta taisi olla sama suolainen.
 9. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Stadissa on myymälät Kluuvissa ja Redissä (E. ja näköjään Triplassakin), elleivät ole menneet koronan aikana nurin. Kuuleman mukaan siellä uudessa outletissäkin on jotain, mutta en mene vannomaan valikoiman puolesta mitään. Pitäisi varmaan tehdä taas ristiretki noihin myymälöihin ja tutkia hiukan valikoimaa.
 10. Tässä on nyt sellaiset 7 viikkoa vedetty lähinnä hyvää tai herkullista omatekemää ruokaa. Vanha viisaus tosin väittää, mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa. Pötypuhetta, tai ainakin kaksi mahtuu hyvin saman hellan ääreen. Tänään otettiin kunnon irtiotto ja ajettiin Mäkkärin autokaistalle. Täytyy myöntää, että maistui 😄
 11. Odster

  Polar Flow

  Onko tää ongelma muillakin? Mulla on ruvennut iPhone kilkuttelemaan äänimerkkejä, että mun pitäisi tasaisin väliajoin antaa Flow'lle lupa tehdä jotain. Älykkäät ilmoitukset Vantage M:ään päällä, Flow'n huutelu loppuu, kun ne ottaa pois päältä. Vanhemmalla iPhonella ei tehnyt tuota, vaan ilmoitukset tulivat kelloon, jos oli jotain ilmoitettavaa, muuten luuri oli tyytyväinen. Puhelimen vaihduttua tuoreempaan, en saa tuota Flow'n huutelua loppumaan, jos älykkäät ilmoitukset on aktivoituna. En löydä puhelimesta tai kellosta asetusta, jolla olisi tuohon mitään vaikutusta.
 12. Odster

  Rannesyke

  Sekin on varmaan mahdollista. Mutta kyllä mulle sanottiin ihan suoraan, että ne sähköä johtavat langat eivät vain kestä Suunnon vyössä.
 13. Odster

  Rannesyke

  Vein Spartanin Amer Brand Storeen takuuhuoltoon, kun se ekan kerran jumitti. Samalla vinguin niistä selkeistä virhemittauksista, jotka yleensä asettuivat vyötä hieromalla. Sain uuden vyön + resetointiohjeet. Samalla edustaja kertoi, että ne vyöt kannattaa vaihtaa parin kuukauden välein toiminnan varmistamiseksi. Rakenteellinen ominaisuus, mitä minä kyllä pidin suunnitteluvirheenä.
 14. Odster

  Rannesyke

  Enemmän mulla oli ongelmia sykevyön kanssa kuin rannemittauksella. Polarin H7 sentään oli kartalla suurimman osan aikaa, mutta kyllä niitä ihme piikkejä tuli silläkin. Suunnon vyö olisi pitänyt vaihtaa 2 kk välein ja silti se tarjoili mitä ihmeellisimpiä sykkeitä mulle säännöllisesti. Spartanilla oli muutenkin jotain softaongelmia ja kelloa sai resetoida parin viikon välein, tai vaihtoehtoisesti jättää lenkkidata saamatta. Vantage M:ään siirtymisen jälkeen ei ole tainnut tulla kuin yksi virhemittaus, kun ihan vaan kävelylenkillä sade tuli rankka ja kasteli ranteen jääkylmäksi.
 15. Odster

  Suunto 7

  Close but no cigar. Kuulun varmasti pieneen marginaaliryhmään, joka antaa arvoa 8 GB musamuistille. Sillä mä nippanappa pärjäisin niin, että iPod jäisi himaan. Ihan sama, saako Spotifyn listat offlineen vai pitääkö tuoda omat ämpärit. Vantagen rannemittaukseen mieltyneenä sykevyö ei enää saa sijaa tässä majatalossa. Mulle se rannemittaus riittää epätarkkuuksineenkin. Spartanista tuttu muotoilukin miellyttää silmää. Mutta se Wear OS ja jokapäiväinen lataus. Kiitos, mutta ei kiitos.
 16. Mä nyt olen ollut sivustaseuraaja, mutta kysehän on Baltsun harjoituspäiväkirjasta. Jos harmittaa eikä suju just nyt, niin kai siitäkin saa raportoida? Muuten tämä kyllä käy viihteestä, paitsi pahimmat pippelimiekkailut voisi kyllä näin aikuisten kesken jättää käymättä. Ugh, palstapoliisi on puhunut.
 17. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Kasia odotellessa oon juoksennellut seiskoilla, ostin jotain kuukausi sitten. Välillä kipeänä ja reissussa, kilsoja ei mitenkään massiivisesti vielä, kun välillä osuu Solar Boostitkin alle. Ostin asfalttitossuiksi ja tykkään kyllä. Tosin hiekkatiellä ne ovat vielä kivemmat. Jenkkireissu tulossa vuodenvaihteen jälkeen. Josko sieltä jäisi mukaan varapari tai sitten nuo kasit, jos ovat jo hyllyssä. Ovat siellä melkoisesti edullisemmat kuin täällä.
 18. Mulla on siis Jabra Elite 65T:t. Jos laitan vasemman napin ensin, musa kuuluu vain oikeasta napista. Ja ympäristön äänien aktivointi tehdään juuri sillä oikealla napilla. Vasen on siis muuten renki, mutta volumen säätö ja biisin skippaaminen tapahtuu sitä kautta.
 19. Paljon mahdollista. Mä olen vielä vierastanut niitä, koska ominaisuus ei ole kaikissa kelloissa. Lähinnä siis omassani (Vantage M) enkä sen takia ala vaihtamaan Garminiin. Garminin ongelma mulle on liian pieni kapasiteetti. Alle 8 GB en edes harkitse. Mutta näen kyllä tulevaisuuteen sen verran, että seuraavassa kellossani on myös musiikki mukana. Jos tuo M ei nyt ihan vuoteen vielä kupsahda. On muuten hiukan hassua, jos langattomissa kuulokkeissa se BT-vastaanotin on oikeassa napissa, kuten mulla Jabra Elitessä. Kello on suurimmalla osalla vasurissa ja sekin voi olla tarpeeksi kaukana, jotta soitto alkaa pätkiä. Pikkuasia, mutta kannattaisi ottaa huomioon suunnittelussa. Jos siis sporttikuulokkeina jotain mallia myydään.
 20. Kyllä tuohon voi käsittääkseni ladata podcasteja ihan samalla tavalla kuin musiikkia. Suoraan verkosta ei taida sentään mitään soitella. Ja niin ne väittävät, että on täysin vedenpitävä. Ja jos oikein ymmärsin, ympäristön äänet saa läpi halutessaan. Jos ei halua, niin sitten nuo blokkaavat sen mitä pystyvät. Mä käytän lenkillä BT-kuulokkeita niin, että ympäristön äänet kuuluvat myös. Ei tule risteyksissä kaikki autot ihan täysin ylläreinä, ja takaa tulevat fillaritkin huomaa aina välillä. Jos päädyt noihin, niin anna tänne jotain käyttökokemuksia. Jos mun nykyinen iPod särkyy, tartten korvaajan ja puhelin on mullekin liian iso vyölaukussakin raahattavaksi. Käsivarsikotelossa voisi joku vanha pienempi malli mennä, mutta ajatus ei houkuttele. Mun ongelma on useimmilla napeilla korvissa pysyminen. Toi sankarakenne voi olla toimiva. Puhelimet on kyllä melkein jo tappaneet pokkareiden lisäksi MP3-soittimetkin. Pitäiskö ihan varmuuden vuoksi hamstrata tollaset 🙂
 21. Tällaiset näköjään on. Vastaa aika pitkälti kuvaustasi. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/59253/kdtkn/Sony-Walkman-NW-WS410-8-GB-vedenkestava-MP3-soitin-musta?list=OZCYkRhCwYkhCwWNOh2S99lhtjMxoLa9GT5H9lhj8Oh2T1hCwVFOh2dDZPqln9IttO9lh6DNdkl0h5LJJNdflyZvElz9lhRy9Fkcq5pL5t5piQE5pY4y5pYI85p1QW2
 22. Lenkin jälkeen rappusissa kevyt akillesvenytys. Yläasennossa joku 10-15 s ja sieltä kontrolloidusti ja hitaasti ala-asentoon. Toistan kolmesti. Jos akilles imoittelee jälkikäteen, teen rullauksia tennispallo-sukkavirityksellä. Ei ole viime aikoina ilmoitellut. VK-reenin jälkeen saatan myös tehdä staattisia venytyksiä 90-120 min reenin jälkeen. Jos jaksan lenkille ennen työpäivää, metron liukuportaissa pohjevenytystä muistaessani. Eli käytännössä en juuri venyttele.
 23. Vihdoinkin sain Vantage M:llä kunnon virhemittauksen. Oltiin kävelylenkillä ja tuli sade rankka, tai ainakin satoi. Tuossa jyrkässä käännyttiin vastatuuleen ja sykkeen sijasta kello mittasi näköjään vitutuskäyrää. Muistaakseni pidin kättä taskussa tuossa kohtaa.
 24. Odster

  Polar Ignite

  Joo, siis töimatkoilla kuuntelen nykyään enimmäkseen Spotifyn kautta tavaraa, koska se on vaan niin paljon helpompaa ladata lennosta kuin vaihtaa tasaisin väliajoin soittolistoja koneen avulla. Spotifyn offline-matskua on muuten luurissani aika paljon enemmän kuin noita mp3:sia, joista viime viestissä kerroin. Uusien levyjen ostaminen on suorastaan romahtanut. Ei Spotifyn takia suoraan, vaan epäsuorasti. Levykaupoista ei suoratoistopalveluiden rynnäkön takia nykyään löydä enää edes uutuuksia, ellei kuuntele radion soittolistamusiikkia. Ja minä en kuulu siihen ryhmään. Kohta ei löydy enää levykauppojakaan. Olen musiikin suurkuluttaja, mutta varsinkin lenkeillä kohtuullisen valikoiva sellainen. Lenkillä mikään ei ärsytä niin paljon kuin biisi, joka pitää skipata. Mun suosikkibiisit ovat tosin harvoin noita kolmeminuuttisia. Vanha progepieru muistelee. Mutta kyse ei ole yhden soittolistan suhteesta akunkestoon. Olen kerännyt sitä lenkkilistaa vuosia. Biisejä tule ja menee, enimmäkseen tulee (paitsi nykyään harvakseltaan), skipattavat menee. Koska iPodia sai 16 G kapasiteetilla, soittolistani mahtui niihin. Mulla ei ole pienintäkään halua aloittaa urakkaa Spotifyn kanssa nollasta vain siksi, että kelloon saa osan siitä listasta kerrallaan. Olen kovin tyytyväinen, jos sama biisi ei tule korvaan kovin säännöllisesti. Jos tuo nykyinen soitin kestää kauemmin kuin Vantage, mulla ei ole mitään tarvetta uusia systeemejä. Kun Vantagesta aika jättää, seuraava kello todennäköisesti tulee palvelemaan myös soittimena. Sen hetken kompromissit ovat sen hetken ongelma. Mutta tämä osaltani off-topicista, kun tuo Ignite ei taida musiikkia syödä.
 25. Odster

  Polar Ignite

  Niin on, mutta siinä on se minikokoinen tallennuskapasiteetti. Palataan asiaan, kun se on yli 10 GB.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy