Jump to content
Juoksufoorumi.fiOdster

Jäsenet
 • Content Count

  510
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

148 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Odster

  Movescount

  En käytä enää Spartania muuhun kuin älykellona töissä. Varmaan ollut virtaakaan puoleen vuoteen siinä ja päätin päivittää samalla softan. Piti parittaa uuden luurin kanssa se ja ilmeisesti Suunto app on se, millä nyt mennään. Oli vaan vähän ronkeli salasanan kanssa. Oli pakko resetoida salasana, vaikka kuuteen kertaan tarkistin, että on oikein kirjoitettua ja Suunnon www-sivulle kirjautuminen sillä onnistui. Ei taida Movescoutia tarvita enää mihinkään? Polariin kun on palattu jo muutenkin.
 2. Odster

  Hyvää kahvia

  Tuo riippuu myös pitkälti siitä, millä sen kahvinsa keittää. Mä keitän pressopannulla enkä halua, että seassa on hienojakoista pölyä. Se menee filtteristä läpi ikävästi. Tulee aika sakeaa kahvia.
 3. Odster

  Hyvää kahvia

  Tossa mun linkkaamassa Wilfassa on kartioterät. Säädöt espressosta karkeaan pannukahviin. Mulla oli myös Braunin mylly aikaisemmin. Tuo Wilfa on ihan eri luokkaa, paitsi hinnaltaan. Ihan oikeasti hintansa väärtti vehje, jos haluaa vähänkään paremman myllyn kuin nuo murskaimet.
 4. Odster

  Hyvää kahvia

  Ei tartte maksaa edes satasta. Tää on hyvä: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/19459/dqrmm/Wilfa-Svart-Nymalt-WSCG-2-kahvimylly?list=OZCYkRiwI2qOK3PE5PIt36
 5. Ei taida olla teemoja käytössä? Ei mulla mitään tätä näkymää vastaan ole, uteliaisuudesta vain etsiskelin.
 6. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Piipahdin Triplan Skechersissä, siellä noita oli hyllyssä. Hinta taisi olla sama suolainen.
 7. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Stadissa on myymälät Kluuvissa ja Redissä (E. ja näköjään Triplassakin), elleivät ole menneet koronan aikana nurin. Kuuleman mukaan siellä uudessa outletissäkin on jotain, mutta en mene vannomaan valikoiman puolesta mitään. Pitäisi varmaan tehdä taas ristiretki noihin myymälöihin ja tutkia hiukan valikoimaa.
 8. Tässä on nyt sellaiset 7 viikkoa vedetty lähinnä hyvää tai herkullista omatekemää ruokaa. Vanha viisaus tosin väittää, mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa. Pötypuhetta, tai ainakin kaksi mahtuu hyvin saman hellan ääreen. Tänään otettiin kunnon irtiotto ja ajettiin Mäkkärin autokaistalle. Täytyy myöntää, että maistui 😄
 9. Odster

  Polar Flow

  Onko tää ongelma muillakin? Mulla on ruvennut iPhone kilkuttelemaan äänimerkkejä, että mun pitäisi tasaisin väliajoin antaa Flow'lle lupa tehdä jotain. Älykkäät ilmoitukset Vantage M:ään päällä, Flow'n huutelu loppuu, kun ne ottaa pois päältä. Vanhemmalla iPhonella ei tehnyt tuota, vaan ilmoitukset tulivat kelloon, jos oli jotain ilmoitettavaa, muuten luuri oli tyytyväinen. Puhelimen vaihduttua tuoreempaan, en saa tuota Flow'n huutelua loppumaan, jos älykkäät ilmoitukset on aktivoituna. En löydä puhelimesta tai kellosta asetusta, jolla olisi tuohon mitään vaikutusta.
 10. Odster

  Rannesyke

  Sekin on varmaan mahdollista. Mutta kyllä mulle sanottiin ihan suoraan, että ne sähköä johtavat langat eivät vain kestä Suunnon vyössä.
 11. Odster

  Rannesyke

  Vein Spartanin Amer Brand Storeen takuuhuoltoon, kun se ekan kerran jumitti. Samalla vinguin niistä selkeistä virhemittauksista, jotka yleensä asettuivat vyötä hieromalla. Sain uuden vyön + resetointiohjeet. Samalla edustaja kertoi, että ne vyöt kannattaa vaihtaa parin kuukauden välein toiminnan varmistamiseksi. Rakenteellinen ominaisuus, mitä minä kyllä pidin suunnitteluvirheenä.
 12. Odster

  Rannesyke

  Enemmän mulla oli ongelmia sykevyön kanssa kuin rannemittauksella. Polarin H7 sentään oli kartalla suurimman osan aikaa, mutta kyllä niitä ihme piikkejä tuli silläkin. Suunnon vyö olisi pitänyt vaihtaa 2 kk välein ja silti se tarjoili mitä ihmeellisimpiä sykkeitä mulle säännöllisesti. Spartanilla oli muutenkin jotain softaongelmia ja kelloa sai resetoida parin viikon välein, tai vaihtoehtoisesti jättää lenkkidata saamatta. Vantage M:ään siirtymisen jälkeen ei ole tainnut tulla kuin yksi virhemittaus, kun ihan vaan kävelylenkillä sade tuli rankka ja kasteli ranteen jääkylmäksi.
 13. Odster

  Suunto 7

  Close but no cigar. Kuulun varmasti pieneen marginaaliryhmään, joka antaa arvoa 8 GB musamuistille. Sillä mä nippanappa pärjäisin niin, että iPod jäisi himaan. Ihan sama, saako Spotifyn listat offlineen vai pitääkö tuoda omat ämpärit. Vantagen rannemittaukseen mieltyneenä sykevyö ei enää saa sijaa tässä majatalossa. Mulle se rannemittaus riittää epätarkkuuksineenkin. Spartanista tuttu muotoilukin miellyttää silmää. Mutta se Wear OS ja jokapäiväinen lataus. Kiitos, mutta ei kiitos.
 14. Mä nyt olen ollut sivustaseuraaja, mutta kysehän on Baltsun harjoituspäiväkirjasta. Jos harmittaa eikä suju just nyt, niin kai siitäkin saa raportoida? Muuten tämä kyllä käy viihteestä, paitsi pahimmat pippelimiekkailut voisi kyllä näin aikuisten kesken jättää käymättä. Ugh, palstapoliisi on puhunut.
 15. Odster

  Skechers juoksukengät ?

  Kasia odotellessa oon juoksennellut seiskoilla, ostin jotain kuukausi sitten. Välillä kipeänä ja reissussa, kilsoja ei mitenkään massiivisesti vielä, kun välillä osuu Solar Boostitkin alle. Ostin asfalttitossuiksi ja tykkään kyllä. Tosin hiekkatiellä ne ovat vielä kivemmat. Jenkkireissu tulossa vuodenvaihteen jälkeen. Josko sieltä jäisi mukaan varapari tai sitten nuo kasit, jos ovat jo hyllyssä. Ovat siellä melkoisesti edullisemmat kuin täällä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy