Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Odster

Jäsenet
 • Content Count

  459
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

122 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei kai tuo ole mikään ongelma? Eikös about kaikki ranteesta mittaavat kellot ole yhteensopivia jonkun sykevyönkin kanssa? Kesäkeleillä sitten voi jättää halutessaan vyön pois. Mulla ei ole toistaiseksi ollut ongelmaa pitää kellon näyttöä näkösällä. Oiskos jotain puolet lenkeistä joka tapauksessa sellaisia, etten vilkuile kelloa ollenkaan. Ja kun vilkuilen, haluan nimenomaan tietää kellonajan enkä välitä muista asioista juurikaan. Sitten joskus kyllä kiinnostaa ne sykkeetkin, mutta ei se ole iso vaiva siirtää hihaa muutamaa senttiä hetkeksi.
 2. Asuinympäristön hyviä puolia, voi talvellakin vetää pitkät lenkit riittävän vaihtelevia valaistuja reittejä pitkin. Kevyen liikenteen väylät aurataan aika tehokkaasti täällä. Tänäänkin kuuden aikaan liikkeellä ja oli jo aurattu. Kerran meinasin alamäen tiukassa mutkassa juosta suoraan auraan! Kunto loppuu nopeammin kuin reitit, ei tartte sahata samaa ympyrää, ellei ihan väkisin halua. Pakkasta nyt ei ole liiemmin vielä ollut, katotaan se rannemittauksen luotettavuus sitten parin seuraavan kuukauden aikana (Vantage M). Toistaiseksi ei ole ollut valittamista sen kanssa.
 3. Siis täh? Alennusta saa mm. Intersporteista ja Amer Brand Storesta. Pari ostosta ja sillä saa jo vuodeksi tuon lehden kortteineen. Ja sen kortinkin saa kännykän appsiin talteen. Alenna siinä nyt kautta linjan em. kauppojen hintoja.
 4. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ei ole mitään natistavaa tästä reilun kuukauden ahkeran käytön jälkeen, pelkkää positiivista. Tai ehkä en osu määritelmään, kun olen peruskuntoilija. Tarvitsen kellolta luotettavan sykemittauksen, gps:n, vapaasti muokattavat näytöt urheilutiloissa, automaattiset kilometrit värinähälytyksellä (en tartte, mutta on ihan kiva juostessa) ja kohtuullisen akkukeston. Tyylikäs ulkonäkö plussaa, ellei jopa vaatimus. Kaikki täyttyvät. Ja olen nyt huomannut, että tuo kellon antama palaute harjoittelusta ja rasituskuormasta on melko motivoivaa verrattuna pelkkään nettisaitin antamaan palautteeseen. Jurppii joka kerta, kun kellossa lukee "aliharjoittelu", vastaavasti "kehittävä" palkitsee. Joku aktiivisuuden seuranta on seuraavaksi lähimpänä nalkutusta, mutta sitä ei ole pakko pitää perusnäkymässä. Minusta ne aktiivisuuksien seurannat voisi jättää noihin lifestyle-malleihin sunmuihin rannekkeisiin. En ole muuten onnistunut saamaan naarmun naarmua tuohon lasiin. Ja jos saisin, en menettäisi yöuniani. Tämä on harjoittelun apuväline eikä näyttelyesine.
 5. Täällä itäisessä banaanisatamassa moiseen käytökseen on jo tottunut. Melkeinpä poikkeus, jos joku Volvo-kuski ei annakaan tietä.
 6. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Näyttäisi se harjoitustilan taustavalo olevan nyt hiukan kirkkaampi. :peukku:
 7. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Päivitin eilen perheen molemmat M:t (ei lausuta "ämmät"). Oma meni suht kivuttomasti, mutta rouvan kello jumitti ja piti irrottaa välillä letkusta. Läppärin kautta siis ajoin päivityksen, kun oli vielä tuoreessa muistissa ikuisuuden kestänyt luurin kautta päivittäminen käyttöönoton yhteydessä. Mikä muuten on järki siinä, että Flow'n kautta personoiduissa lajiprofiileissa on bonusvaihtoehtona aina se Multisport? Flow'ssa se ei näy, mutta harjoitustilan listaa selaamalla se tarjoaa sen pyytämättä ja yllätyksenä.
 8. Uusi vuosi, uudet kujeet. Tossa näköjään edellisellä sivulla kirjoittelin plantaareistani. Ne ovat taakse jäänyttä elämää *kop-kop*. Sen sijaan tossa viime talvena iski akillesvaivat tilalle. Niistä pääsin eroon lompakkoa vilauttamalla, eli vaihdoin tossumerkkiä Asicsista Adidakseen. En keksi muuta järjellistä syytä tuolle kuin se, että Asicsit jotenkin painoivat akillesta. Addut ovat kantapäästä hiukan matalammat ja paremmin muotoiltu minun koivilleni. Näin jälkeenpäin mietittynä ne plantaaritkin iskivät vasta sen jälkeen, kun vaihdoin Mizunoista Asicseihin. Kai se pitää uskoa, että se ei ole minun merkkini. Tällä hetkellä vain vanha krooninen vaiva päällä salibandyvuosista, eli vasen kantapää kärsinee kroonisesta limapussin tulehduksesta tai jotain. Ei haittaa juoksemista, mutta muita harrastuksia (sulkis, salibandy sunmuut pyrähtelylajit) kyllä. Tarpeeksi rasitusta, niin pieni vihlonta ilmaantuu takuuvarmasti kuin verottaja tai lappuliisa paikalle.
 9. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mulla ei riitä valaisemaan edes kellotaulua, minkä vuoksi olisinkin kiitollinen, jos sen saisi asetuksista kytkettyä pois päältä. Olet kyllä ainoa, joka motkottaa liian kirkkaasta valosta 😄
 10. Odster

  Amer Sportsin myynti

  No toi hymiö oli juuri tuon takia tuossa.
 11. Odster

  Amer Sportsin myynti

  Mun Suunto on hollantilainen. Sieltä ainakin viime vuonna lähti matkaan, kun netistä tilasin. Taisin vaihtaa hyvään aikaan takaisin Polarille. Supisuomalainen joo 😉
 12. Odster

  Suunto 9 Baro

  9 Baro on varmaan sulle just oikea tuote, jos nousut ja laskut merkkaavat paljon. Mutta eikös Vantage V:ssä ole myös barometri ja safiirilasi? M:ssä ei liene kumpaakaan. Mun oli pakko luopua Suunto Spartanista treenikellona, koska se mittasi sykkeen (sykevyöllä) ihan päin seiniä ja meni parin kuukauden välein ihan juntturaan, jolloin syketietoja ei tullut edes virheellisinä. Vantage M:n kanssa ei ole ollut pienintäkään murhetta missään suhteessa. Spartan kyllä jää patikkakäyttöön, koska siinä mua kiinnostaa vain reitti eikä syketiedot. Korkeus tulee gps:stä, mutta toistaiseksi tarkkuus on riittänyt.
 13. Odster

  Vauhti hiipunut

  Olet ehkä totuttanut kroppasi tiettyyn vauhtiin. Vedä ne pitemmät lenkit rauhallisesti km-vauhdista riippumatta. Sitten kerran viikossa lähdet pois mukavuusalueelta ja teet jonkinlaisen intervallitreenin, huomattavasti lyhempänä.
 14. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mites tuon lataamisen kanssa (M-malli)? Mulla taisi eilen synkronoinnin yhteydessä vilahtaa oranssi kuvake akun varaustilaa indikoiden kännykän näytöllä. Silmämääräisesti tuo on jossain 25 % hujakoilla ja vihreä palkinpää näkyy kellotaulussa. Onko joku päästänyt akun punaiselle ja kauan siinä vaiheessa on treeniaikaa jäljellä noin suurinpiirtein?
 15. Odster

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tuosta Juoksija-lehden artikkelista ei oikein selviä, mistä ja minkälaiset urheilulasit on mahdollista tilata omille vahvuuksille. Minä ratkaisin asian monitehopiilareilla, joita käytän lomareissuilla ja patikoidessa. 30 kpl setti kertakäyttöpiilareita maksaa sellaisen 70-80 €. Toisessa silmässä lähinäkö ja toisessa kaukonäkö. Mulla on toiminut, mutta piilarit eivät toimi kaikille. Mistä hommasit nuo lasit ja mitä maksoi? Kenen valmistajan? Kiinnostaa kyllä, mutta lenkkikäyttöön ei ole mulla tosiaan ihan pakolliset.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy