Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Odster

Jäsenet
 • Content Count

  422
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

106 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos nyt unohdetaan niksit hetkeksi. Milloin noita mittareita pääsee hiplailemaan tai muuten vaan ihailemaan vitriineissä? Vai vieläkö ollaan ennakkotilausvaiheessa?
 2. Voisko sukkahousuja mitenkään käyttää tässä apuna?
 3. Entäs karvakämmenille? Kaverin puolesta vain kysyn.
 4. Mulla kynnys madaltuu koko ajan. Olen vuoden ajan tapellut tuon Spartanin sykevyön kanssa. Eilen mitta tuli ihan kunnolla täyteen, kun viides käynnistys vasta toi sykkeen näytölle harjoitusnäkymään. Aloitusnäkymässä syke kyllä näkyi oikein, mutta harjoituksen käynnistyksen jälkeen jumi oli yhtä suuri kellossa ja päässä. Osa ongelmista johtuu kellosta, kuten eilinen. Osa taas sykevyöstä, eli se alkaa näyttää välillä ihan omiaan. Noista jälkimmäisistä pääsen eroon rannemittauksella. Siinä tulee omat miinuksensa varsinkin talvikaudella, mutta arvioin kokonaistyytyväisyyden kasvavan.
 5. Polarin tuotteissa on ollut kautta aikain heikoin osa-alue designissä. Eivät ne mitään feminiinisiä ole, vaan yksinkertaisesti rumia. Minusta tuossa G-pisteessä on tonnilla turhia ominaisuuksia. Paljon mieluummin otan sen sykemittauksen kuin armeijan stealth-moden. Maskuliininen? Ei. Enemmänkin sellainen teinipojan unelma maskuliinisuudesta. Hyvin lähellä hintahtavaa. Nämä uudet Polarit ovat ensimmäistä kertaa sen näköisiä, että niitä ehkä kehtaisi pitää muuallakin kuin lenkillä. Katsotaan nyt kuitenkin livenä ensin. Onhan mulla tosin tuo Suunto, jolla kehtaa mennä Kallion vege-mestoihin.
 6. Minä kyllä vertaisin tuota G-shockia johonkin Suunnon 9 Baroon tai Traverse-sarjaan enkä näihin sykkeeseen keskittyviin mallisarjoihin. Jos siis reitin mittaaminen ilman kiinnostusta sykkeeseen on joku pointti.
 7. Hiukan off-topicia. Alkoi kiinnostaa sen verran tuo mainitsemasi kello. Kyse on vissiin tästä, mistä Keskisen Kello sanoo: "Casio G-Shock Rangeman GPR-B1000-1ER Solar GPS Navigation Bluetooth on maailman ensimmäinen kello, joka toimii valolautauksella ja jossa on GPS navigaatio ominaisuus. Tässä kellossa on valtava määrä ominaisuuksia. " Toi kello maksaa jotain tonnin paikkeilla ja se on kaikkea muuta kuin minimalistinen. Ulkonäköseikat ovat subjektiivisia, mutta minusta tuo on aika korskea. Ei sillä, ettenkö pitäisi designista. Mutta minimalistisena en pysty tuota kelloa mieltämään millään tasolla.
 8. Mä vedin koko setin uusiksi vuoden sisään. Aika pitkään juoksin Pro Touchin ja jonkun Stadiumin halpismallin hiukan alle polvipituisilla trikoilla, mutta jostain syystä siirryin perinteisempiin sortseihin. Yksiä sortseja lukuun ottamatta muut on haettu Amer Brand Storesta Vallilasta. Hyvin ovat toimineet. Salomonia siis muut, yhdet Niket etutaskuilla löytyy myös. Ne on hiukan rantasortsimaiset, mutta kyllä niilläkin juoksee. Salomonit tosin aika paljon mukavammat. Niitä löytyy tuolta liikkeestä aika moneen lähtöön. Ja kalleimmat sitä luokkaa, että en maksa.
 9. Mua ei oikeastaan nuo pysyvät ja tilapäiset puutteet haittaa ollenkaan. Hiukan leluhullu kun olen, talosta löytyy jo patinkointia varten pätevä vehje. Tuo M näyttäisi sopivan liki täydellisesti mun vaatimuksiin, jotka eivät ole oikeastaan kovinkaan rajut. GPS, rannemittaus, asiallisen näköinen ja näyttöön haluamani tiedot lenkin aikana. Spartania joutui/pystyi räätälöimään täysin vapaasti, joten sen osalta tuo näyttöhomma oli kuosissa. Esittelykuvien perusteella Vantagessa on jo vakiona about sama näyttönäkymä, minkä olisin siihen räätälöinyt. Toki, jos tuossa on räätälöintimahdollisuus, niin aina parmepi. Onko, en ole vielä ehtinyt niin tarkkaan nuuskia? Vähiten haittaa notifikaatioiden väliaikainen puute. Käyttäisin tuota lähes pelkästään juoksulenkeillä, jolloin puhelin on kiltisi kotona. Arkikäyttöön on tuo Spartan, joka tärisee tarvittaessa viestit näytölle. Periaatteessa ihan sama, niin pientä pränttiä en kuitenkaan erota ilman laseja. Ja laseja en käytä kuin töissä tai kotona, jolloin se puhelinkin on vieressä. Saapuvan puhelun olisin tosin joskus ilman tuota missannut, mutta periaatteessa korkeintaan nice to have feature.
 10. Aina pitää odottaa vielä seuraavaa mallia. Aina. Kun nää Vantaget julkaistaan, Garminilta tai Suunnolta tulee ihan killerivehje. Ja silloinkin pitää odottaa. Ei edes aloiteta kameroista.
 11. Odster

  Mitä tänään syötäisiin

  Nasi gorengia, jahka pääsen vauhtiin.
 12. Mitenköhän tuollaisten tutkimusten tekeminen vaikuttaa mielenterveyteen?
 13. Odster

  Suunto Spartan Ultra

  Viimeksi Brand Storessa vieraillessa kyselin erikseen vyön hoito-ohjeita. Pitäisi kuulemma kestää konepesu ihan normaalisti. Olen kyllä kuullut muilta käyttäjiltä, että kannattaa kuitenkin pestä käsin. Empiirisen tutkimukseni perusteella vyö kannattaa kastella molemmilta puolilta läpimäräksi juuri ennen treeniä. Tulee niitä piikkejä silti, mutta mielestäni hiukan vähemmän. Paidan kastelulla en ole havainnut mitään vaikutusta. Sikäli ihmetyttää tuo kastelun vaikutus, koska minä hikoan aika reippaasti urheillessa ja niitä piikkejä tulee ihan koko matkan ajan. Suurimmat vaikeudet kuitenkin lenkin alussa, mihin tuo kunnon kastelu hiukan auttaa.
 14. Odster

  Suunto Spartan Ultra

  Noi Suunnon vyöt ovat kahden yksilön perusteella todella huonoja. Piikkejä alkaa tulla sykkeisiin jo muutaman käytön jälkeen, vaatetuksesta riippumatta. Ei jaksaisi koko aika juosta vaihtamassa takuun piikkiin niitä. Ja Amer Brand Store on sentään mulla duunimatkan varrella.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy