Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Odster

Jäsenet
 • Content Count

  473
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

132 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaa noissa ei tule mukana niitä muotoutuvia sovitteita? Ne on ylivedot.
 2. Mulla ei jumpat auttaneet suuntaan eikä toiseen. Molemmat olkapäät prakasivat, ensin vasen, joka parani parissa vuodessa. Sitten perään oikea, ja taas pari vuotta. Sitä se ortopedikin sanoi, että itestään paranee ja juuri parissa vuodessa. Liikeradat hiukan pienentyneet, mutta kivut poistuivat.
 3. Meinas hirttää kiinni, kun update ei meinannut lähteä millään käyntiin. Sitten hoksasin, että oli jäänyt reissusta lentotila päälle. Miesflunssan takia jäänyt reenit väliin eikä kello ole välissä käynyt kädessä. Sen lentotilan kun nappasi pois päältä, johan alkoi päivitys rullaamaan. Olisi tietysti ollut kiva, jos FlowSync olisi kainosti vihjannut asiasta, tai peräti omatoimisesti kääntänyt sen pois päältä.
 4. Joulualesta ei tarttunut juoksutakkia haaviin, pitääkin käydä vaikka huomenna tsekkaamassa valikoimat. Uudelle takille on tarvetta ja tällä kertaa voisin satsata enemmän hyvään kuin halpaan.
 5. En ole nyt ihan viime aikoina Amer Brand Storessa käynyt, mutta siellä ehkä voisi olla, kun kerran on heidän merkkinsä. Juoksushortseja olen tuolta muutamat ostanut.
 6. Ihan henkilökohtainen mielipide tämäkin, mutta en ole kaivannut M:ään kosketusnäyttöä. Mulla oli reilun vuoden lenkkikäytössä Spartanissa kosketusnäyttö enkä saanut siitä mitään lisäarvoa. Siviilikäytössä tilanne on toki eri, eli älykellon ominaisuutena toivottu. Vantagea en käytä älykellona ainakaan toistaiseksi. Kun siinä ei ole niitä ilmoituksia vielä. Katotaan sitten, vaikuttaako käytettävyyteen millään tavalla, kun ominaisuus tulee uuden firmiksen mukana M:äänkin.
 7. Ai niin, se oma tipattomuus. Ei tule kauppoja. Näin vanhemmiten krapulapeikko pitää huolen siitä, että määrät pysyvät pienenä. Mulla ei ole mitään syytä olla huppelissa eikä oikein haluakaan. Kerran vuodessa on aina tosin tapahtuma, jolloin tulee myös nautittua sen verran, ettei ole ajokunnossa. Se tapahtuma sattuu olemaan tammikuussa. Siinä menee niin tipaton tammikuu kuin vuosikin heti kättelyssä. Nyt tosin sovittiin vaimon kanssa, että kotitissuttelut voisi minimoida ennen tuota tapahtumaa. Tänään tuli nautittua yksi ruokaolut ja samalla vuoden eka olut, mutta eipä siitäkään mitään syyllisyyden tunnetta saanut aikaiseksi. Kerran kokeilin tipatonta tammikuuta vajaat 15 vuotta sitten. Silloinkin annoin itselleni luvan olla nopottamatta, jos oikein hyvä syy ilmenee. Helppoa oli pitää viimeiseen viikonloppuun asti, mutta sitten tuli sovittua treffit uuden tuttavuuden kanssa ja paria päivää vaille jäi. On niin vähän paheita, että olkoot sitten olut mulle se sallittu pahe.
 8. Donald Trump ei juo alkoholia.
 9. Odster

  Juoksukengät leveä lesti

  Saucony on mulle siitä hassu kenkä, että leveys riittäisi, mutta ei korkeus. Tosin edellisestä sovituksesta on muutama vuosi jo aikaa.
 10. Odster

  Kenkäklinikka

  Juu, näin se on sitten lopulta. Mutta siihen valintaan toki auttaa se, että tietää etsiä sitä leveää vähintään kohtuullisesti vaimennettua kiertojäykkää kenkää. Mun ei edes kannata kokeilla löysää lievästi vaimennettua pronaatiotuettua monoa. Kokeiltaessa kaikki tuntuu toki hyvältä. Mutta ostopäätöksestä lopulliseen tuomioon asti onkin sitten vaikea sanoa toisen puolesta yhtään mitään.
 11. Odster

  Kenkäklinikka

  Juoksija-lehden kenkäklinikka on näköjään uusiutunut. Vuosimallirajaus sisältää nyt kaksi vaihtoehtoa, 2017 ja 2018. Eipä noilla vanhoilla testeillä sinänsä enää mitään uutisarvoa ole, joten lähinnä nice to know -tietoa on hävinnyt. Mutta eipä tuo mitenkään äärimmäisen kattava tietokanta ole. Esim. Adidaksen Solar Boostia ei sieltä löydy ollenkaan. Tällaiselle leveäräpyläiselle tuo on ollut ihan hyvää infoa kengistä, kun jalkaterän speksit ja omat mieltymykset tossujen suhteen on aika tarkkaan tiedossa ja noihin klinikan tarjoamiin spekseihin on voinut luottaa. Siis jos mallin testiraportti siellä sattuu olemaan. Nyt kaipaisin litsis-kelien kenkään päivitystä ja esim. Nikellä on joku roiskeveden kestävä malli valikoimissa. Eipä tuotakaan nopealla silmäyksellä löytynyt. Vissiin aika pitkälti vapaaehtoisvoimin ylläpidetty saitti, joten turha sitä on kai mitään rainmakerin mittaritestien kaltaista kattavuutta toivoa. Kunhan urputan.
 12. Koko nuoruus ja osa aikuisikääkin tullut höntsättyä pallopelejä ja salibandyä sitten ihan numero paidassa. Jotain peruskuntoa yritti pitää yllä pyöräilyllä, kun juoksua olin aina inhonnut. Sitten elämäntilanne muuttui ja pyörälenkitkin jäivät, tilalle tuli koirankusetus ja satunnaiset patikkareissut. Yhdellä noista juttelin takavuosien maajoukkuetason urheilijan kanssa ja kehaisin, että kunnossa oot vieläkin. Siihen tuo vastasi, että joo, pitää laittaa "rahaa pankkiin" vanhuutta ajatellen. Nuo sanat jäivät kolkuttelemaan alitajuntaan, mutta en vielä tässä vaiheessa muuttanut elintapojani. Reissun jälkeen vaimo valitteli, että ei oo mitään tekemistä. Sanoin, että mee lenkille. Se saakeli lähti. Pakko oli lähteä itekin. Tiesin parin aiemman yrityksen ja erehdyksen kautta, että pari viikkoa menee vielä ja sitten tyssää. Tällä kertaa kaivoin alitajunnasta nuo em. sanat ja hammasta purren jatkoin taaperrusta. Olin meinaan purkanut reissun kuvasaaliin ja totesin kauhuissani, että jos kamera lisää viis kiloa, mulla oli liikaa kameroita mukana. Samalla tiellä ollaan edelleen, 10 kiloa kevyempänä, mutta neljää sykemittaria rikkaampana (kameroitakin on tullut lisää, mutta paino on silti pysynyt aisoissa). Viideskin mittari on jossain laatikon pohjalla, mutta siinä ei ole ollut virtaa n. 15 vuoteen, kun ei ole datansiirtomahdollisuutta. Pakko myöntää, että tuo laitehulluus on ollut vahva motivaattori.
 13. Odster

  Tunnustan...

  Tunnustan, että sykemittari on ollut kädessä viimeksi viime viikolla.
 14. Ei ole koskaan Garminia ollut ja tuskin tulee. Mutta onko tuo ominaisuuksien määrä samanlainen täky kuin japanilaisessa elektroniikassa nappuloiden määrä? Kukaan niitä tarvitse, mutta hienolta näyttää tuotekuvauksessa. Vai onko noissa jotain mullehetitoi-fiitsereitä, joita suomalaiset merkit kateudesta vihreinä yrittävät apinoida? Kun mulle ainoa toivelistalla oleva killer app olisi spotify-tuki/mp3-soitin vähintään 16 GB muistilla. Jos siis tämä Vantage olisi se lähtötilanne ja jotain pitäisi saada lisää.
 15. Ei kai tuo ole mikään ongelma? Eikös about kaikki ranteesta mittaavat kellot ole yhteensopivia jonkun sykevyönkin kanssa? Kesäkeleillä sitten voi jättää halutessaan vyön pois. Mulla ei ole toistaiseksi ollut ongelmaa pitää kellon näyttöä näkösällä. Oiskos jotain puolet lenkeistä joka tapauksessa sellaisia, etten vilkuile kelloa ollenkaan. Ja kun vilkuilen, haluan nimenomaan tietää kellonajan enkä välitä muista asioista juurikaan. Sitten joskus kyllä kiinnostaa ne sykkeetkin, mutta ei se ole iso vaiva siirtää hihaa muutamaa senttiä hetkeksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy