Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Odster

Jäsenet
 • Content Count

  479
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

136 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No se on se misofonia. Wikipedia: Bosen vastamelut kuulemma tekevät akvaario-ilmiön. Mulla on lennoille AKG:t, jotka kyllä päästävät puhetaajuuksia hiukan läpi. En ole duunissa niitä testaillut.
 2. Joo, töissä musalla on toinenkin funktio. Mä kärsin misofoniasta, eli kaikenlainen purkanmässytys ja vesipullon pulputus saa otsasuonet pullistelemaan. Ja eikös mun naapuri-cubiclessa majaile juuri tuollainen kaveri, jonka päätehtävä on tuottaa lähes taukoamatta ääntä em. tavoilla. EI tartte olla edes keskittymistä vaativaa hommaa, vaan ihan läsnäolo riittää. Onneksi on hyvät kuulokkeet duunissa ja Spotify Premium. Jos pitää oikeasti keskittyä johonkin, niin sitten jotain instrumentaalimusaa korviin.
 3. Mä en mieti, vaan tiedän, että mua musiikki nimenomaan auttaa keskittymään. Musiikki on korvissa, mutta taustalla. Aivot tekevät just sitä, mitä haluan niiden tekevän. Musiikki estää keskittymistä vaikeuttavien asioiden pulpahtamista päähän.
 4. Mulla M on mitannut poikkeuksetta järkeviä lukemia. Mitään kieli vyön alla -intervalleja en harrasta, mutta kyllä se mun mielestä aika hyvin reagoi maltillisiin vetoihin.
 5. Jos ei aina tunnu hyvältä, voi motivoida itseään hokemalla "välillä pitää poistua mukavuusalueelta". Sillä ainakin minä huijaan itseäni. Joskus se mukavuusalueelta poistuminen jopa tuntuu ihan kivalta ja sitten onkin taas kaikki hyvin. Jos nyt ei huipulle tähtää vaan liikkuu omaksi ilokseen, niin se ilo pitää pystyä säilyttämään. Jos joku lehdestä bongattu treeni on ihan myrkkyä, niin sitä ei sitten enää tehdä. En nyt sinällään pyri neuvomaan ketään, mutta mulle tuo sopii, eli kokeilee ja joko ottaa repertuaariin tai sitten hylkää. Vaihtelu virkistää.
 6. En jaksa mitata. S/M-ranneke (ei ole niin tuhma juttu kuin kuvittelette) ylettää päivittäisessä käytössä kiinni nippa nappa niin, että remmin pää ylettää renksun alle. Lenkillä yhtä pykälää tiukemmalle. Olen kyllä hommaamassa pirteämmän väristä vaihtoranneketta, mutta en ole vielä löytänyt mieleistäni. Ajattelin ensin, että samalla päivitän tuon L-mittaan. Mutta kun heitin pitkästä aikaa Suunnon ranteeseen, aloin vierastaa sitä melkein viiden sentin hukkapätkää, mikä sieltä soljesta sojottaa. E. jaa se olikin S, isompi koko M/L. Mä olisin nimennyt ne just toisin, ihan huvin vuoksi
 7. Jaa noissa ei tule mukana niitä muotoutuvia sovitteita? Ne on ylivedot.
 8. Mulla ei jumpat auttaneet suuntaan eikä toiseen. Molemmat olkapäät prakasivat, ensin vasen, joka parani parissa vuodessa. Sitten perään oikea, ja taas pari vuotta. Sitä se ortopedikin sanoi, että itestään paranee ja juuri parissa vuodessa. Liikeradat hiukan pienentyneet, mutta kivut poistuivat.
 9. Meinas hirttää kiinni, kun update ei meinannut lähteä millään käyntiin. Sitten hoksasin, että oli jäänyt reissusta lentotila päälle. Miesflunssan takia jäänyt reenit väliin eikä kello ole välissä käynyt kädessä. Sen lentotilan kun nappasi pois päältä, johan alkoi päivitys rullaamaan. Olisi tietysti ollut kiva, jos FlowSync olisi kainosti vihjannut asiasta, tai peräti omatoimisesti kääntänyt sen pois päältä.
 10. Joulualesta ei tarttunut juoksutakkia haaviin, pitääkin käydä vaikka huomenna tsekkaamassa valikoimat. Uudelle takille on tarvetta ja tällä kertaa voisin satsata enemmän hyvään kuin halpaan.
 11. En ole nyt ihan viime aikoina Amer Brand Storessa käynyt, mutta siellä ehkä voisi olla, kun kerran on heidän merkkinsä. Juoksushortseja olen tuolta muutamat ostanut.
 12. Ihan henkilökohtainen mielipide tämäkin, mutta en ole kaivannut M:ään kosketusnäyttöä. Mulla oli reilun vuoden lenkkikäytössä Spartanissa kosketusnäyttö enkä saanut siitä mitään lisäarvoa. Siviilikäytössä tilanne on toki eri, eli älykellon ominaisuutena toivottu. Vantagea en käytä älykellona ainakaan toistaiseksi. Kun siinä ei ole niitä ilmoituksia vielä. Katotaan sitten, vaikuttaako käytettävyyteen millään tavalla, kun ominaisuus tulee uuden firmiksen mukana M:äänkin.
 13. Ai niin, se oma tipattomuus. Ei tule kauppoja. Näin vanhemmiten krapulapeikko pitää huolen siitä, että määrät pysyvät pienenä. Mulla ei ole mitään syytä olla huppelissa eikä oikein haluakaan. Kerran vuodessa on aina tosin tapahtuma, jolloin tulee myös nautittua sen verran, ettei ole ajokunnossa. Se tapahtuma sattuu olemaan tammikuussa. Siinä menee niin tipaton tammikuu kuin vuosikin heti kättelyssä. Nyt tosin sovittiin vaimon kanssa, että kotitissuttelut voisi minimoida ennen tuota tapahtumaa. Tänään tuli nautittua yksi ruokaolut ja samalla vuoden eka olut, mutta eipä siitäkään mitään syyllisyyden tunnetta saanut aikaiseksi. Kerran kokeilin tipatonta tammikuuta vajaat 15 vuotta sitten. Silloinkin annoin itselleni luvan olla nopottamatta, jos oikein hyvä syy ilmenee. Helppoa oli pitää viimeiseen viikonloppuun asti, mutta sitten tuli sovittua treffit uuden tuttavuuden kanssa ja paria päivää vaille jäi. On niin vähän paheita, että olkoot sitten olut mulle se sallittu pahe.
 14. Donald Trump ei juo alkoholia.
 15. Odster

  Juoksukengät leveä lesti

  Saucony on mulle siitä hassu kenkä, että leveys riittäisi, mutta ei korkeus. Tosin edellisestä sovituksesta on muutama vuosi jo aikaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy