Jump to content
Juoksufoorumi.fisporticus

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sporticus

  Hoka One One

  Jotkut kaupat ovat myös halukkaita vastaamaan verkkokauppojen hintoihin, tai ainakin pääsevät lähelle, kun asiasta ystävällisesti tiedustelee. Värit tietysti ovat, mitä hyllyssä ovat, paitsi jos lähtevät tilailemaan, mutta tätä ketjut harvemmin tekevät.
 2. sporticus

  Maastojuoksukengät

  Näistä kuulisin mielelläni lisää, kiinnostava kenkä!
 3. Vuokatissa 22:n juosseena pitää sen verran kommentoida, että tuon lyhyimmän reitin merkinnät olivat kyllä hyvät. Ainakaan itselle ei tullut missään kohtaa tenkkapoota. Mutta tarkkana sai olla johtuen juurikin merkkausnauhojen väristä ja sijoituskorkeudesta.
 4. Mitenkäs olette merkkailleet porraskonetreenit Suunnon mittareihin / Suunto appiin? Stravasta löytyy tälle oma laji, mutta Suunnosta vissiin ei.
 5. sporticus

  Akillesvaiva

  Yksi perinteinen neuvohan on ollut myös kuntopyörän polkeminen kuntouttavana toimenpiteenä. Tuossa artikkelissa ei tästä mainittu mitään, mitenkähän sen laita on? Ja entä soutulaite?
 6. sporticus

  Akillesvaiva

  Uusia tuulia akillesjänteen hoidossa: https://www.hiihto-lehti.fi/uudet-tuulet-akillesjanteiden-hoidossa/
 7. sporticus

  Hoka One One

  Jokos joku on ehtinyt testaamaan kovasti vuosien varrella kaivattua ja hypetettyä Clifton 1:stä? Onko aika kullannut muistot vai vieläkö vanhan kengän tekniikka pärjää nykykilpailussa?
 8. Onko ikäluokkatuloksia saatavilla jostain? Diplomissahan mainitaan sijoitus omassa ikäluokassa, mutta kun ei tiedä yhtään, että montako juoksijaa siinä oli mukana... 🙄
 9. Tästä tuntuu olevan tässäkin ketjussa toisenlaista näkemystä. Miten vertailisitte näiden kolmen vaativuutta? Itsellä ei ole kokemusta kuin Karhunkierroksen kahdelta lyhyimmältä matkalta.
 10. On tää suomalainen asennoituminen yrittämiseen ja positiivisuuteen kyllä aivan mahtavaa. ”En kuulu kohderyhmään, joten ihan paska idea.” :D Tuttu tunne tuo puhelimen vilkuileminen vierailla reiteillä, niissä hetkissä tällainen sovellus olisi ollut aivan helmi. Nykyään tulee juostua pääasiassa tuttuja seutuja, mutta ei toki aina.
 11. sporticus

  Nuts Pallas - 2017

  Miten vertaisitte Karhunkierroksen kolmeykköstä ja Pallaksen viisvitosta? Karhunkierroksen 31 (tai 34) oli pisin maastomatka, mitä olen juossut, mutta tekisi mieli kokeilla vähän pidempää. Vauhti ei päätä huimaa, mutta mihinkäs tuolla poluilla kiire olisi... :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 12. sporticus

  Suunto Spartan Ultra

  Pitääkö näissä Suunnon kelloissa itse tyhjentää muistia aika ajoin (esim. ennen pidempää suoritusta) vai osaako kello kirjoittaa vanhojen tallenteiden päälle suorituksen aikanakin muistin täyttyessä? Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Tämän varaan olen itsekin laskenut. :D Kunhan ei vaan tamppaannu ihan jäiseksi... :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Hallijuoksu ilman kenkiä voisi tosiaan olla hyvä idea lähteä testaamaan. Kiitos vastauksista ja rohkaisusta, ehkä tässä vielä päästään nauttimaan juoksusta joku päivä :)
 15. Onko kellään selkävaivaisella kokemusta, pystyykö välilevynpullistumasta kärsivä / toipuva jatkamaan juoksua minimalistisesti vaimennetuilla / paljasjalkakengillä? Mietin vaan, että auttaisiko jalan oman iskunvaimennuksen tehokkaampi käyttö niin paljon, että selkä ei ärtyisi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy