Jump to content
Juoksufoorumi.fi


catpaps

Jäsenet
 • Content Count

  164
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

catpaps last won the day on November 16 2019

catpaps had the most liked content!

Community Reputation

457 Excellent

Converted

 • 10km
  36,07
 • Puolimaraton
  1:20:06
 • Maraton
  02:58:03

Recent Profile Visitors

1 016 profile views
 1. 45 vuotiaana ja HCM 2013. Edelleen muistan reissusta paljon, oli se sen verta jännä paikka. Aika hieman alle 4h, joka oli mukava yllätys.
 2. Samaan paikkaan syötän. En sen takia että laihduttaisin, vaikka tätäkin tuli aikanaan tehtyä. Tuota kautta näkee että syö tarpeeksi, mutta ei liikaa. Samoin näkee kivasti pro, ras ja hh suhteet. Kotona keittövaaka tarkentaa tilastoa ja töissä menee mutulla. Niin tavattoman tarkkaa, mutta auttaa kovin. Hyvä sivusto ja siitä on tullut tapa kirjata. Proteiini Hiilihydraatti Rasva Proteiini Hiilihydraatti Rasva 15 E% 62 E% 23 E% 2,1 g / kg 8,1 g / kg 1,5 g / kg Tuossa kun pysyy, kulkee reeni aika kivast. Ei laihdu, mutta ei myöskään kovin helposti liho. Kesällä lipsuu ja sitten se on taas tarkempaa syksyllä. En tiedä mistä tuo alkoholi on tullut, en juo alkoholia.
 3. Laihduttelin 2012 kesäkuu - 2013 elokuun välisenä aikana noin 19kg, eli palasin normaalipainoiseksi. Keittiövaaka, aikaa ja raakasti se omalta osalta vain oli, että syömisiä piti vähentää. Muuntamalla ruoka terveellisempään muotoon ja jättämällä herkut viikonlopuksi saa arkeen yllätävän paljon ruokaa syötäväksi. Yhden juustontäytteisen pizzan määrällä syö aika paljon perunaa, jotta kaloriat kohtaavat. Liikunnalla saa syötävää määrää lisättyä, mutta ilman ravinnon tarkkailua ei asia olisi itsellä onnistunut. Silmämääräisesti jos tempaisee lautaselle sapuskat ja arvioi määrän, oli aikamoinen yllätys itselle, miten paljon tuntuma ja vaakan kautta kierrätetty totuus heittää. Vaikea oli arvioida määrää ilman jonkinlaista mittaamista, se toimi itsellä. Kävelin ja kävelen edelleen kohtuullisen aina, jos vain mahdollista. Itsellä toimii seuraava aatos käytännössä aika hyvin, eli jos painaisin 100kg, niin juostessa kuluttaisin noin 100kcal per km. Kävellen mietin että kulutus on noin 80kcal/km. Mihinkään faktaan ei tämä aatos perustu, vaan omaan tuntumaan. Hissit on vanhoja varten, kauppaan voi hyvin kävellen mennä jos vain etäisyys on siedettävä. Arkeen kun lisää miniosuuksia liikuntaa, niin siihen yhdistettynä kuukausia, saattaa kokea positiivisen yllätyksen vyötä kiristäessä. Mittaamisesta on nykyään se hyöty, että on aika hyvä tuntuma kisoihin tankatessa. Mittaamalla saa hyvin tärytettyä lihakset ja maksan täyteen ravintoa, jota sitten on kiva kisoissa puuskuttaa pois.
 4. Oi juuri parhaita nuo. Fillarilla ajelin reilun 2h ja myös Tiedeykkösen podcasteja kuuntelin. Alkupalaksi kaksi jaksoa knalli ja sateenvarjoa, niin sai vähän nauruhermoja kutkuteltua 🙂
 5. Kisan jälkeen unet tahtovat olla aina aika ohuet ja näin kävi tälläkin kertaa. Noin 6h sain pötkötettyä, joka on aika normaali näissä tilanteissa. Tuhti aamupala ja kevyt pyörälenkki oli aamupäivän teema. 60,69km 2h48min42s avg109.
 6. Verkkailua osissa 7,93km 45min02s. Mukana muutama kiihdytys. Aktia cup 1/5 10km netto 36:22 03:38 min/km avg 169. Syke huiteli tänään 172-177 välillä 4km jälkeen. Kova taso on kyllä tässä tapahtumassa. M50v sarjassa 5 ensimmäistä juoksi alle 38min alkuisen ajan, aikamoista.
 7. Etätyöpäivä, liikaa istumista. Venyttelyjä liian vähän, työ vei mennessään. Pyörällä 50,11km 2h11min39s avg 114. Karkkia aika paljon kaupasta reissun jälkeen.
 8. Marraskuu on aina se kuukausi, kun ajoittain tekisi mieli liikkua työmatkat autolla. Onneksi rouvalla on auto, niin päätös on sen osalta helppo. Menomatka juosten ja tänään tavallista vauhdikkaammin. 17,10km 1h17min31s 04:31 min/km avg143. Paluu rouvan Helkama Ainotar 16,15km 59min37s 16,3 km/h avg 103.
 9. 9000km pyöräilyä täynnä. Hyvin vain matkaa kertyy, kun vaihdoin auton työmatkapyöräilyyn. Mukana myös rauhallisia sakkolenkkejä lepopäivänä. Aikamoinen sattuma myös, eilen tuli juoksua 3000km täyteen.
 10. Se olikin parasta, yleensä hönkii joko harjun suuntaisesti vastaan 2,5km tai paaluumatkan 2,5km. Se vähäinenkin henkäys oli tänään sivusta ja keli oli paras mitä muistan Lohjalla olleen. Itselle vuoden toinen 36min alkuinen aika, joka on aina juhlan paikka.
 11. Lohjalla ähräämässä 10km talvijuoksusarjan 1/5 koitoksen. Lohjalla tuulee aina, mutta tänään se peijooni tuuli sivusta, jota metsä suojasi, keli oli siis paras mitä ikinä muistan Lohjalla olleen. Kesän ähkystä on hieman paino laskenut taas lähemmäksi kevään kisapainoa ja jalassa uudet tossut. Kokonaisuus toimi tänään pirun kivasti ja oli ihan kiva mennä. Toki jos 10km kisa voi olla kiva, mutta sillä tavalla että tänään hengitys pelasi ja karmeeta räkäpuuskua ei ollut kuin lopussa. 15,03km, josta kisa 10 km 36:55 03:41min/km avg.169. Keli oli tosiaan paras mitä muistan Lohjalla koskaan olleen, aivan täydellinen keli juosta. Huonoa että uikkarit unohtuivat kotio, joten palauttava vesijuoksu jäi tekemäti. Nyt on kintut tavallista jäykemmät.
 12. Vissiin penikka vähän vaivanut enemmän ja vähemmän tai jotain pientä kiristelyä aina juoksun jälkeisenä päivänä. Mieto vaiva alkoi maratonista elokuussa ja hieman paheni Larun kympillä. Vasen pohje ei tykkää nyt yhtään aivan rauhallisesta juoksusta, joten olenkin juossut lähes kaikki lenkit PK2:lla. Määrää n. 30-60km viikossa ja kinttu on jo parempi. Aamusta aikaiseen 18,29km / 04:34 / avg 140. Minulla Vk-raja kunnosta riippuen 144-146. Illalla kävellen pullakauppaan 7,29km / 10:09 / avg 86. Ostin 6 korvapuustia.
 13. catpaps

  Nike Vaporfly 4%

  Tossut saapuivat Suomeen ja olen nyt kolme lenkkiä näillä juossut. Kerrankin sattui vähän onnellakin tossuksi koko, joka on kuin tehty minun jalkaan. Tämä sopii paremmin kinttuun, kuin kaupassa sovituskenkänä käyttämäni tossu. US 10½ on koko ja väri vaaleanpunainen. Vihreitä ei taida saada mistään, mutta mitäpä tuosta. Tavattoman hyvä vaimennus tässä kyllä on ja kintut kovin tykkäävät. Päätinkin juosta nämä ensimmäiset heti loppuun ja tilasin jo toiset odottamaan tulevia koitoksia. Vaimennus on parempi kuin minun pk-kengässä, joka tosin on jo aika kulunut ja nuhjaantunut, Adidas saa nyt olla huilimassa. Yhtään kovavauhtista juoksua ei vielä ole takana, mutta aavistus on, ettei ainakaan kenkä ole tässä jarruna. Kunto ei ole nyt kevään tasolla, joten sen osalta suoraa vertailua en voi tehdä, mutta aivan kuin syke olisi hieman matalampi näillä kengillä juostessa. Suosittelen kyllä kovin pelkästään vaimennuksen osalta. Hintavat nämä tosin on ja varmasti ei kovin pitkäikäiset, mutta kohtahan tuon näkee. Kengät tulivat heti arkikäyttöön, ellei sitten talvi pääse tähän väliin kiusaamaan reissuja. Kävin tosiaan kaupassa sovittamassa ennen ostospäätöstä ja valinta osui tämän vuoksi kohdilleen, kiitos vinkeistä!
 14. Oi unohtanut tämän ketjun. Työmatkat ja sakkokierroksia usein, 8000km tuli jo hetki sitten täyteen fillarilla.
 15. Itsellä tämän vuoden keskisykkeet tämän vuoden parhaista onnistumisista: 10km = avg 176 21.1km = avg 170 42,195km = avg 157. Maratonilla jotenkin tunne että kintut ei vain kestä. Sitä kärsimyksen odottamistahan vähän se viimeksi oli.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy