Jump to content
Juoksufoorumi.fihuh huh

Jäsenet
 • Content Count

  1 101
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by huh huh

 1. Joku sano että Suomessa on ollut poikkeustila siitä päivästä lähtien kun Marin aloitti pääministerinä. Se on kyllä aika kriittinen mielipide.
 2. huh huh

  MM-hiihdot 2021

  Viime MM-kisoista jäi mieleen, miten Karlsson ylämäissä kopsutteli muiden kannoille kankean näköisellä perinteisen tyylillään. Ja epäilemättä myös tasamaalla.
 3. huh huh

  MM-hiihdot 2021

  Oli kyllä mahtava kisa. Ihan parhaita penkkiurheiluelämyksiä jonka muistan. Olispa kiinnostavaa nähdä Herola SM-kisoissa tai Suomen Cupissa, mutta tuskinpa tulee niihin.
 4. Semmosta se on, kun ei haluta nähdä Venäjän hyviä puolia, vaan katsellaan länteen päin. Ollaan EU-mielisiä, annetaan sinne rahaa ja sanotaan persujen haluavan viedä Suomen "Venäjän syliin".
 5. Eihän Suomella ole juuri mitään tekemistä Venäjän kanssa, varsinkaan viimeisen vuoden aikana kun raja on melkein kiinni. Suomi pyrkii "ignoraamaan" Venäjän, koska olemme EU:n osavaltio ja länsimainen, kokoamme suurempi transatlanttinen toimija. Olisi poliittinen itsemurha edes mainita venäläisen rokotteen hankkiminen.
 6. Tuollahan tosiaan pääsee tienaamaan. Siitä on varmaan yli kymmenen vuotta kun luin lehdestä tuosta, niin arvelin että ei välttämättä nykyään ole samanlaista. Kun ollut sukupolvenvaihdoskin tai joku yrityskauppa.
 7. Eipä olisi huono juttu, jos tulevaisuudessa joissakin muissakin asioissa saisi jotain etua siitä jos kuntoilee. Hyvä avaus Nordealta. Toki onhan näitä liikuntaetuja ollut. Ja joskus Pekkaniskan henkilökunta sai rahaa jos juoksi maratonin, lopetti tupakoinnin tai voitti johtajan leuanvedossa. Taisivat lenkkeillä työaikana, osa heistä.
 8. Aika erikoinen uutinen oli lehdessä yhtenä päivänä (Itä-Savo). Sen mukaan mahdollisesti jopa puolella Etelä-Afrikan asukkaista on voinut olla korona. Toukokuusta lähtien kuolleita on ollut 140 000 enemmän kuin tavallisesti. Eli jotain 500 per päivä enemmän kuin tavallisesti. Siellähän porukkaa kaatuu kuin heinää. Se oli lyhyt ja jotenkin huonosti kirjoitettu uutinen, mutta jonkun testin mukaan 30-jotakin prosentilla joistakin oli löydetty koronaa. E-Afrikassa asukkaita 59 miljoonaa, tartuntoja varmistettu 1,5 miljoonaa ja kuolleita 49 000. Siellä on varmaan aika tiivistä asutusta ja
 9. Onhan tuolla iltapäivälehtien sivuilla suoraan kehuttu noiden Anttolan ja Ståhlbergin lahjakkuutta. Ja sitten on mestari Moilanen. Olisi se hyvä, jos joku heistä nousee huipulle myöhemmin. Eikä Mäeltä ole nähty vielä parasta, voi pärjätä hyvin myös normimatkoilla luistelutyylillä. On kyllä tosi iso arvoitus, miten käy Piipon ja Korvan hiihtourille. Jospa jälkimmäinen tulisi kevään SM-kisoihin, ettei koko kausi jää välistä.
 10. Enpä tiedä vaikuttaako se kovin varmalta. Voi käydä niin kuin mäkihypyssä. Paitsi että onhan hiihdossa paljon enemmän harrastajia. Mutta kaipa jos tästä mennään 30-40v eteenpäin, niin uusi mitalisti on tiedossa, niin luulisi sentään.
 11. Onhan se vähän... öh Eurooppaan pääsee virukset ja maahanmuuttajat vapaasti. Kiinasta lähtee taudit ja siellä pidetään miljoona muslimia keskitysleireillä tai pakkotyössä. Toisaalta sitten onnistuivat tehokkaasti pysäyttämään koronan Aasiassa. Hieman tiukempi kontrolli siellä päin.
 12. Tuli vastaan tuollainen Nordean mainos. Kuntoilusovelluksen avulla voi ansaita 15% tai 25% korotuksen itselleen mahdollisesti tulevien vakuutuskorvausten määrään. https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/vakuutukset/henkilovakuutukset/reippaalle-parempi-fiilis-ja-vakuutusturva.html?dtid=disp_cm_9026419_6545237_295574708_25327502_145942998 Onko se sitten hyvä syy kuntoilla. Saa paremman korvauksen jos käy huonosti. Ainakin muihin vakuutuksen antajiin verrattuna voi olla hyvä juttu tämä.
 13. Aika erikoista on myös Vietnamin onnistuminen. Melkein 98 miljoonaa asukasta, mutta tartuntoja vain 24 per miljoona. Kiina, Hongkong, Etelä-Korea, Thaimaa, Vietnam ja muut laittoivat koronan kuriin, mutta Eurooppaan se juurtui kenties pysyvästi. Mitenhän tässä näin kävi?
 14. Ai niin no nuo kunnat on niitä joissa on 0-4 tapausta. Eli ei kaikki ole koronavapaita.
 15. Hyvät tilastot tuolla Ylen sivuilla. Aika mielenkiintoista, kun vielä löytyy kuntia minne koronavirus ei ole tullut ollenkaan. Muiden muassa Enontekiö, Ylitornio, Tornio, Ranua, Savukoski, Salla, Simo, Kemi, Keminmaa, Pelkosenniemi, Posio, Tervola, Vaala, Hyrynsalmi, Ristijärvi, Polvijärvi, Rääkkylä, Heinävesi, Reisjärvi, Pihtipudas... jne. Saattavat välttyä kokonaan koronalta. Vaikka maailma ympärillä kiehuu.
 16. Kun noita mc-kisoja ja arvokisoja katsoo, niin pitää kyllä olla todella hyvä jos pääsee kymmenen parhaan joukkoon. Kolmen parhaan joukkoon, mitaleille tarvitaan hirmuinen vauhti, lähes yli-inhimillisiä kykyjä ja muutenkin huippusuoritus sille päivälle. Niin kuin Pärmäkoskellakin on neljä henkilökohtaista arvokisamitalia, niin niitä pitää osata arvostaa. Olisi se melkoinen ihme, jos Pärmäkosken ja Iivo Niskasen jälkeen vielä joskus Suomesta nousee joku todellinen huippuhiihtäjä. Sama pätee ampumahiihtoon ja Mäkäräiseen. Ja Mäkihyppyyn. Onneksi yhdistetyssä on tehty hyvää työtä ja Suo
 17. Nythän helmikuun alusta lähtien ei ole enää voimassa tuo joku korona-ajan erityislaki, joka rajoitti velkojan oikeutta hakea yritystä konkurssiin. Sen on ennustettu tuovan konkurssiaallon, kun "suma alkaa purkautua". Suomea odottaa kaikkien aikojen konkurssivyöry kun koronan takia tehty suojakausi päättyy – jopa tuhansien konkurssihakemusten patoutuma purkautumassa helmikuussa
 18. Sitähän sitten ei tiedä, monellako on ollut korona tietämättään. Jonkun tutkimuksen mukaan jopa 45% oli oireettomia, toisen mukaan 81%. Kolmannen 25%. Olisipa kiinnostava tutkimus sellainen, jossa otettaisi kadulta tuhansia terveeksi itsensä tuntevia ihmisiä testiin ja katsottaisi monellako heistä on korona. Maanantaina oli Radio Novalla hyviä uutisia Israelista. Siellä voidaan kohta varmaan vetää liput salkoon. Rokote näyttää tehoavan, vaikka en nyt ole ihan varma, tarkoittaako tuo todella sitä, että juuri kukaan ei enää saa tartuntaa tai pahoja oireita. Israelin s
 19. Kai poliitikoillekin riittää tämä nykyinen tilanne. Että virus ei niin kamalasti leviä ja mm. teollisuus toimii ihan normaalisti. Hybridistrategialla jatketaan, mutta palvelut, tapahtumat ja matkailu kärsii. Voi kestää aika pitkään ennen kuin mitään rajoituksia ei ole voimassa.
 20. Vähän tuo hiihdon tulevaisuus mietityttää, kun kärjesssä on Krista, 30 Kerttu, 32 Riitta-Liisa, 42 Kaisa, 38 Anne, 33 Laura, 36
 21. Yhdeksällä sadasosalla alitti 800m Suomen ennätyksen. Se ennätys tulee varmaan pysymään aika pitkään Kuiviston nimissä.
 22. Viime toukokuussa piti olla se kaikista pahin vaihe Suomessa. Olisko se ollut syksyllä/loppuvuodesta, vai liekö vielä edessäpäin. Kaipaisi kyllä päivitettyjä mallinnuksia ja laskelmia supertietokoneilta.
 23. Hyvässä kunnossa on Kuivisto näin talvella. Viikko sitten jäi 1500m Suomen ennätyksestä 0,03 sekuntia ja tänään 800m SE:stä 0,10. Toivottavasti saisi ainakin toisella matkalla rikottua ennätyksen. Varsinkin tuo 2.03 on hyvä 200m radalla juostuna. Lupaa hyvää myös ensi kesää ajatellen.
 24. No mutta seuraavissa kisoissa on hyvät mahdollisuudet saada se mitali. Ja 90-luvulta on 800 metrin olympiavoitto.
 25. Oliskohan niin, että esim. Yhdysvalloissa otetaan käyttöön joku tämmönen koronapassi jolla pääsee stadionille. Tai sitten normaalien turvatarkastusten ja metallinpaljastimien lisäksi kävellään myös pikaisen koronatestin läpi, ennen kuin pääsee sisälle. Ja maskipakko tietysti vuosiksi eteenpäin yleisötapahtumiin. Viime syksynä pesäpallofinaalit pelattiin täysille katsomoille ilman suurempia ongelmia. Se oli hieno juttu, mutta saapa nähdä miten tänä vuonna. Vähän väliä korona säikyttelee siellä täällä, mutta aina se on saatu taltutettua karanteeneilla ja muilla ja jonnekin se korona
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy