Jump to content
Juoksufoorumi.fihuh huh

Jäsenet
 • Content Count

  1 065
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Projektin nimeksi sopisi Operaatio Broken Arrow. Jos tämän saisi vielä lentoon.
 2. Tarviiko näin talven keskellä kovin kummoisia lenkkejä tehdä välttämättä. Mutta kuten mainittiin, välillä voi koittaa pidentää lenkkejä, vaikkapa niitä pisimpiä lenkkejään. Kuntosalilla yhden jalan kyykyt/askelkyykyt on hyviä, mutta niitä pitäisi tehdä aika säännöllisesti jonkun aikaa. Sykemittarin orjaksi ei kai tarvitse ruveta.
 3. Niin kai se sitten on. Monissa kestävyysjuoksupiikkareissa taitaa olla löysä pohja, ja sellaisissa juoksu voi tuntua tehottomalta. Koska on tottunut lenkkareihin eikä paljasjalkajuoksuun.
 4. Oikein, kyllä noilla jalkapohja-nilkka-pohje systeemeillä on iso vaikutus juoksuun ja askeleeseen. Jos juoksijalla siellä on jonkinlaista kimmoisuutta, niin siitä on hyötyä. Varsinkin sitten, kun juostaan kovempaa. Mutta jos tuolla lumisilla teillä hölkkää kantapäävoittoisesti koukkupolvilla, niin siinä ei paljon elastista energiaa esiinny. Sitä samaa juttuahan haetaan noilla hiilikuitulevyillä varustetuilla kengillä. Askeleen aikana jalan systeemeihin varastoituu energiaa, ja se pyritään hyödyntämään askeleen ponnistusvaiheessa. Jostakin syystä viime viikkoina on tull
 5. Tässä tilastossa näkyy päivittäiset koronatartuntojen määrät maaliskuusta lähtien. Tilanne on pysynyt oikein hyvänä. Saa nähdä miten joulun ja uudenvuoden jälkeen. No, tuskinpa mitään dramaattista muutosta tulee, vaikka supertietokoneet tekee laskelmia ja mallinnuksia, joiden tuloksia tutkijat sitten säikähtää. THL:n ennusteen mukaan maaliskuussa tulee tartuntoja 5000 päivässä, eli tämä tekemäni tilastopohja ei riitä läheskään.
 6. Sinivalkoisen valheen katsomisen jälkeen voi todeta Italian menestyksestä kestävyyslajeissa, että non di credo piu, non sogno piu. Vaikkei käryjä tainnut tulla.
 7. Myös Joonas Rinteellä on ohjelmassa tätä. Kuluvalle harjoituskaudelle Rinne on ottanut askeleen niin sanotun tupla-vk:n suuntaan. Se tarkoittaa, että vauhtikestävyysharjoituksia on samana päivänä kaksi. – Viime kaudella kokeilin sitä jo pikkuisen. Tällä harjoituskaudella niitä on ollut vähän useampia, muttei se vielä ole minulle mikään harjoittelun kulmakivi, Rinne sanoo. – Jotkut tekevät sitä kahtena päivänä viikossa, mutta minulla on kovalla viikolla yhtenä päivänä kaksi vauhtikestävyysharjoitusta. Eemil Helander aikoo alkaa tehdä välillä aamulla hiihtämällä
 8. Joo, ei yrittänyt ainakaan salata tekemisiään. Vielä kun olisi maininnut ajat, mutta eihän ne niin tärkeitä kai ole noissa harjoituksissa, vaan rasitustaso on tärkeämpi.
 9. Sehän voikin olla terveellistä juosta vain vähän joka päivä. Talvikelien tultua aloin juosta työmatkoja 11-12 minuuttia suuntaansa. Se taitaa olla minulle juuri sopiva matka.
 10. Tässähän varmaan hierti se, kun hallitus kielsi tämä operaation olevan suunnitteilla, mutta kohta järjestettiinkin "pako terroristileiriltä" ja lentokone oli odottamassa. Ja nyt sitten salaisella sähköpostiviestillä koitetaan lieventää noita tekstejä.
 11. Raitanen haluaa olla kahdeksan joukossa Tokiossa. Akillesjänne oli kipeänä syksyllä. Valojäniksen salliminen yllätti Raitasen: ”Se pitää ottaa käyttöön, kun se on sallittu” – Ingebrigtsenien metodilla kohti olympiakisoja Saapa nähdä tuleeko Suomenkin kisoihin valojänissysteemit. Ja voisiko niitä käyttää joillakin kentillä myös harjoitteluun. Eihän noita varmaan monessa paikassa ole, paitsi Vierumäen hallissa jo ainakin 2005. Varmaan on joku muukin halli, oliskohan Peiponen joskus sanonut juosseensa valojäniksen tahtiin.
 12. Olipas turha juttu tuo, kun ei se Haavisto kuitenkaan olisi joutunut syytteeseen eikä luopumaa ministerin paikastaan. Mutta hyvä että tuo sähköposti vuodettiin, niin kansa saa tietää näistä kuvioista.
 13. Sanomalehdessä oli pohdittu rokotejakelun logistisia haasteita ja kuljetuskapasiteetin riittävyyttä. Kuljetuksissa pitää olla tietty lämpötila ja kylmäketju ei tietysti saisi katketa matkalla, kun niitä viedään joka kylään. Voi kestää pitkäänkin kunnes kaikille on saatu annettua rokote.
 14. Se olisi ollut kiinnostavaa, jos nuo tuoreet puolimaratonin tulokset olisi juostu vaikka Brooksin, Sauconyn tai Hoka One Onen kengillä. Voihan niillä olla yhtä hyvät kengät, mutta tarvittaisi erittäin hyviä juoksijoitakin.
 15. Jaaha. Ihan kun ei kisassa muutenkin olis riittävästi haastetta. Valtiovarainministeri Alexander Stubb testasi Aurajoen makua Turun triathlon-kisassa
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy