Jump to content
Juoksufoorumi.fihuh huh

Jäsenet
 • Content Count

  1 144
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. huh huh

  ASICS MetaRide

  Taitaa olla hyvät nuo Asicsin uudet kilpakengät. MetaSpeed. Triathlonisti kiiti ihme­kengillä täysin käsittämättömän 5 kilometrin ajan – tästä syystä maailman­ennätystä ei hyväksytä
 2. Oliskohan polvennostojuoksu hyvä vahvistamaan lonkankoukistajia. Vaikka 40-100m kerrallaan.
 3. Olishan se hyvä jos hölkkäinnostus leviäisi epidemian lailla.
 4. Aika hankalaa olisi muuten ollut etätyöskentely ja etäopiskelu vaikka 90-luvulla, jos olisi ollut joku tällainen virus liikkeellä. Olisiko hommat hoituneet faksilla, puhelimilla ja kirjeillä ja muun kirjallisen materiaalin avulla? Vai olisiko todettu, että ollaan vaan töissä ja koulussa, ellei olla sairaina. Eihän tämä yhteiskunta muuten pyöri.
 5. Ehkäpä tuohon aikaan eivät olisi pitäneet koronaa juuri sen kummempana kuin tavallista influenssa-aaltoa. Silloin ei lennelty tunneissa kaupunkien, maiden ja mannerten väliä. Viime viikolla Yle julkaisi jutun Afrikan koronasta. Kuin huomaamatta koronaa arvioidaan olleen satakertaisesti tai tuhatkertaisesti todennettuihin tartuntoihin nähden. Siellä on väestö aika nuorta, joten vaikuttaa asiaan.
 6. Ei tuo niin kovin kreisi idea ole. Tehdäänhän nykyään lumiseen metsään polkuja joilla voi ajaa maastopyörällä ja fatbikella. Kaikkea sitä keksitäänkin. Kunnanvaltuustossa voisi mennä läpi juoksuradan lämmittäminen jos sinne saa tulla myös pyöräilijät.
 7. Lomautussysteemin ja etätyömahdollisuuksien (ja etäopiskelun) ansiosta näin voitaisi toimia. Ja pitäähän muistaa, että terveys tulee ensin. Siihen kannattaisi panostaa. Esimerkiksi kuntien sote-työntekijöillä taitaa olla vuodessa keskimäärin parikymmentä sairaslomapäivää.
 8. Eikö muitakin viruksia voisi alkaa testata? Jäljitettäisi niitä, tiedotettaisi altistumispaikoista ja laitettaisi ihmisiä karanteeniin, jottei virus leviäisi. Hirmu moni voisi välttyä sairastumiselta, eikä sairauslomapäiviä tulisi läheskään niin paljon kuin ennen. Säästyisi rahaa.
 9. Kyllähän ne tosiaan vähemmästäkin kirjoittaa. Moukaria heitetään talvella lämmitettävästä ringistä (tai sen voi puhaltaa sulaksi) ja YouTube-dokumentissa Seppo Rädyllä taisi olla pressut keihäspaikalla, että pääsi talvella heittämään.
 10. Oho, tuo on kyllä hirmuinen luku. Kyllä nuo infarktit, syövät, veritulpat ja muut on pelottavampia kuin korona.
 11. Olis hieno näky. Sisärata sulana, ympärillä hanget ja kolattua lunta. Murskaradalla pitokaan ei varmaan olisi ongelma.
 12. Niin no ei sinne varmaan kirjoitella aktiivisesti esim blogia, vaan pari kertaa vuodessa joku päivitys.
 13. Aika hyvä tulos näin kylmän ja lumisen talven lopulla.
 14. Aika hitaasti korona leviää tällä hetkellä suuressa osassa maata. Kymmenen päivän uudet tartunnat: Lappi + Länsi-Pohja yht. 2 Kainuu (Kajaani) 2 Pohjois-Savo 6 Pohjois-Karjala (Joensuu) 6 Itä-Savo (Savonlinna) 1 Pohjois-Pohjanmaa 7 Etelä-Pohjanmaa 5 Vaasa 4 Satakunta 5 Ei ollenkaan pelottavia nuo luvut. Saisi tietysti olla nollassa, mutta tuolleen kun kyse on aika isoista alueista (sairaanhoitopiirit), niin eipä moni ole koronan uhrina asukasmäärään nähden. Rauhassa voi odotella rokotteita.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy