Jump to content
Juoksufoorumi.fi


eksumies

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Maraton
  2:56

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2013 oli +18 astetta ja 2014 +14 astetta. Â
 2. Riippuu vähän mistä tykkää. Jos haluaa rikkoa omia ennätyksiä, +23 astetta ei ehkä ole paras siihen. Jos menee fiilistelemään tapahtumaa ja hölkkäilemään niin siihen se on varmaan aivan loistava. Eli sää oli kyllä upea, ei vaan ihan paras maratonille.
 3. Sehän oli ihan hauska pikku lenkki. Tosiaan ekalla kerralla kun kääntyi takaisin kohti Forssaan tuuli ihan mukavasti vastaan ja aurinko porotti naamaan. Pitää muistaa, että oli myötätuuli toiseen suuntaan. Menohan tuntu silloin todella helpolta. Tokalla kiekalla rupesi jo vähän epätoivo iskeä. Oli suu sen verran kuiva siinä vaiheessa. Onneksi toisen kiekan takastulo matkalla aurinko meni pilveen, muuten DNF olisi ollut aika varma. Dexal oli ok ja vesi maistu vedeltä. Ei mullakaan valittamista tapahtumasta. Hyvin oli kannustusta kotimaan tapahtumaksi. Kymmenen minuuttia jäi tavoitteesta. Pallille mahtui silti. Kiitokset ja onnittelut kaikille kanssajuoksijoille. Oli mukava tapahtuma!  Â
 4. Tämä oli nyt toinen kerta täällä. Viime vuonna tuli DNF, joten oli pakko korjata tilanne. Onneksi sää oli hieman helpompi kuin viime vuonna, vaikka ei se nytkään helppoa ollut. Alku rullasi ihan mukavasti puoleen väliin. Sitten rupesi kone pahasti yskimään. Vauhti hidastui tasaisesti loppua kohden. Ei ole vielä tottunut lämpöihin. Eniten itseä häiritsi puolikkaiden tulo eteen sillä pitkällä suoralla. Siinä kun oli vielä se juottopiste niin pientä tukosta tuli. Ei se nyt mikää iso juttu ollut. Muuten hyvin järjestetty.
 5. Tänään tuli keskuspuistossa vastaan kettu. Se käveli rauhallisesti toisella puolella tietä vastakkaiseen suuntaan. Oli todella kesy, ei säikkynyt yhtään. Pari viikkoa sitten meni samaisessa puistossa meni tien yli valkohäntäperua ja kolme vasaa.
 6. eksumies

  Garmin Forerunner 620

  Mullakin meni kuume jostain syystä ohi. Huomasin että Forumista olisi voinut sellaisen hakea tänään. Ennen kun lähdin hakureissulle tajusin etten sitä tartte, mullahan 910xt. Jos olisi pari kuukautta sitten ollut kaupan hyllyllä olisin varmasti poistanut. Ehkä negatiiviset arviot kellosta vaikutti asiaan. Katsotaan uudestaa sit kun tulee FR 630.
 7. Sama. Mahtaa olla aikamoinen show tulossa.
 8. Kiitos! Joo tosiaan itelläkin alkoi HCM jälkeen. Vedin vielä tossa Tallinnan maran missä kipu meni sietämättömäksi. Kävin sitten viime viikolla Helsingin urheilulääkäriasemalla, mutta ei mitään fiksua löytynyt. Fyssarilla siis!!
 9. Mullakin ollu vähän samanlaisia ongelmia. Missä fyssarilla kävit? Lääkäri ei osannut auttaa.
 10. Tämä oli taas kerran loistavasti järjestetty. Viime vuonna juoksin täällä minun ensimmäisen maratonin ja homma toimi taas yhtä hyvin. Tunnelma oli kanssa loistava. Virolaiset on hyvin messissä tapahtumassa ja vaikuttaa olevan siitä ylpeitä! Suomalaiset kanssa kannusti hyvin toisiansa! Itellä meni polvi rikki toisella rundilla, mutta olihan se silti pakko maaliin löntystellä. Noh, huomenna lekuriin ottamaan tuomio vastaan.
 11. Toimi kyllä homma paremmin kun HCR. Itelle tuli PR netto aika 2:55:56. Oli kyllä muutama mäki enemmän kun osasi odottaa. Hyydytti kovasti. Sää oli kyllä otollinen, ei olisi helteessä mennyt. Onnittelut kaikille!
 12. Oli kyllä nasta pikku tapahtuma! Ainut mikä osu silmään oli ensiavun pihalla loisto. En itse tarvinnut mutta sivusta seuranneen ensiavun aika kului ohjekirjan selailussa kun olisi tarvittu tekoja. Lämpöä löyty ja suuta kuivasi. Huollossa ei mitään moitittavaa, pelasi loistavasti. Oma aika 03:03:50. Nyt juotavaa!!
 13. Ei se kyl sit mennyt, vatsaa rupes vääntää taas kerran. En lähtenyt sit pelleilee vaan jätin suosiolla puolikkaaksi. Syksyllä sitten taas uudestaan. Oli muuten kuuma!
 14. Tänään olisi tarkoitus alittaa kolmonen, mutta saas nähdä kun on -James-:lle noin vaikeaa. Sentään lensi mun ohi länärissä pari kuukautta sitten:) noh katsotaan miten käy.
 15. Joo tuli pikku lenkki vedettyä täällä Riikassa. Aika kuuma on. Saas nähdä. Ei ole varmaan ihan helpoin juoksu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy