Jump to content
Juoksufoorumi.fiseiloska

Jäsenet
 • Content Count

  183
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. seiloska

  Polar Grit X

  Eikö tuossa ole kaikki ominaisuudet mitä Vantage V:ssä? Lisäksi noita uusia juttuja. Tuleeko Sepolle tämä kello testiin? Tuli pari kolme vuotta liian myöhään Polarilta tämä kello. Kerkesin siirtyä Garminin leiriin. Tosin jos tämäkin takuun aikana tullut uusi kello on yhtä heikko tekoinen niin sitten tämän Polarin kellon voisi ostaakin.
 2. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Sain Garminilta uutta vastaavan kellon. Lähetin ohjeiden mukaisesti kelloni silikonirannekkeen kanssa Garminille ja metalliranneke jäi kotiin. Garmin lähetti minulle uuden kellon metallirannekkeella, mutta silikoniranneke puuttui. Kyselin sellaisen perään ja Garmin lähetti vielä perään silikonirannekkeen. Nyt minulla on 2 kpl metallirannekkeita (Keskisen kello myy 170-180€ hintaan pelkkää ranneketta) ja yksi silikoniranneke. Jos jollain haluja ostaa sopuhintaan käyttämätön metalliranneke niin voin myydä?! Garminilla ainakin huolto ja asiakaspalvelu pelaa!
 3. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Garmin pyysi palauttamaan kellon niin lähettävät minulle uuden. Kuulema kosketus häikkä näytössä, 1. kosteudesta 2. kolhusta tai 3. valmistusvika. Veikkaan nro 3. Takuu 2 v lähtee juoksemaan alusta uuden kellon kanssa. Loistavaa palvelua Garminilta. Ainakin seuraavat 2 v olen Garminin leirissä 👍
 4. seiloska

  Suunto 9 Baro

  Miten tuo ominaisuus ja varsinkin unen seuranta toimisi vuorotyöläisellä?
 5. seiloska

  Suunto 9 Baro

  Tuo on kyllä loistava päivitys. Suunto 9 on alkanut taas kiinnostamaan, koska Garminin laatu ei vakuuta. Saako Suunto 9 juoksuohjelmaa, esim puolimaralle? Garminissa on nyt kokeilussa ja on ollut hyvä. Kello ei vain taida kestää.
 6. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Eilen illalla uusi tuo näytön vika. Olin jo aiemmin yhteydessä huoltoon ja pyysivät tarkkailemaan tilannetta. Nyt otin kuvan näytöstä ja lähetin sen Garminille. Veikkaan, että vaihtoon menee tämä kello. Näin ainakin ensimmäisen huollon vastauksen perusteella.
 7. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Viime yönä Fenix 5x sekoili erikoisesti. Kellotaulun oikean puoleinen reuna oli pikselimössöä. Kello ei ole osunut mihinkään ja edellisestä harjoituksesta oli 13 h. Sen verran sain luettua näyttöä, että sain kellon sammutettua ja uudelleen käynnistyksen jälkeen näyttö on ollut taas normaali. Jotenkin ei vaan Garminin laatu ole vakuuttanut. Pitää yli 600€ kello kestää pidempään kuin 13 kk. Olin huoltoon jo yhteydessä. Veikkaan, että eivät tee mitään, koska nyt taas toimii. Onko muilla ollut vastaavaa?
 8. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Käytin kellon tietokoneessa ja latasi jotain päivityksiä. Ongelma varmaan olisi korjaantunut jos sillä, koska 45 min lenkillä akku kului vain 4%. Tein kuitenkin lenkin jälkeen hard resetin, että sain kaiken turhan töryn pois tuolta kellosta. Nyt tuntuu, että akku ei kulu ollenkaan 😂
 9. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Olen sammuttanut kellon. Tehnyt soft resetin ja nyt on piuhalla kiinni koneessa. Jotain päivitystä asentaa parhaillaan. Nopeasti hupeni akku kun 10%/tunti lähti vaikka oli vain kellona. Normaalisti on tarvinnut ladata noin viikon välein ja wifin kautta on tullut päivitykset. Pitääpä tarkkailla ratkeaako ongelma noilla tempuilla. Seuraavaksi teen hard resetin ja jos ei sittenkään korjaannu niin takuuseen.
 10. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Latasin akun täyteen ja noin 30 min aikana akku hupenee nopeasti. Enää 93% jäljellä. Eikä todella ole ollut GPS ym päällä. Akku tainnut mennä. Väkisin hiipii mieleen ajatus miksi en ostanut Suunto 9?!
 11. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Tekipä Garmin 5x erikoisen tempun yön aikana. Eilisen lenkin jälkeen latasin akun täyteen, mutta yön aikana oli kello sammunut. Pistin lataukseen niin lähti lataamaan, mutta akku oli tyhjentynyt vajaassa 12 tunnissa. Ennen latausta jo ihmettelin, että akun varaus hupeni nopeasti. Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa? Kello on ostettu muistaakseni 9/2018. Olin jo yhteydessä Keskisen kelloon mahdollista takuuhuoltoa ajatellen.
 12. Miten vantage huomioi pitkän lenkin? Garminissa tuntuu, että matala sykkeinen pitkä lenkki ei käyrää juurikaan nosta ja trainin effect jää matalaksi.
 13. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Ei connect ole ihan uusi. Ennen polarin kelloa minulla oli garminin kello.
 14. seiloska

  Garmin Fenix 5

  Connect on sekava. Flow oli selkeämpi. Garminissa iso plussa että treenit menee automaattisesti connectiin. Samoin ohjelmistopäivitykset menee automaattisesti. Polarilla ei jaksanut synkkailla ja siksikin kesti kauan datan siirtäminen. Enempi connectia tutkin kuin flowta tästä syystä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy