Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Maija

Jäsenet
 • Content Count

  443
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juuri näin tapaan itsekin sanoa, paljon kanssa pärjää. Lisäksi, Polarilla on varmaan otettu huomioon ettei kestävyyslajien harrastajilla ole välttis paksua hauista. 🤔
 2. Kiitos vastauksesta! Laitoin sykehärpäkkeen jo tilaukseen, meni sitten syteen tai saveen. Jos hihna osoittautuu liian pitkäksi, niin pitänee hankkia lihaa luiden ympärille.
 3. Onko tietoa, minkä mittainen tuo käsivarsihihna on? Polarin sivuilla sanotaan että M-XXL, mutta pituutta en löytänyt. Lähinnä kiinnostaa kuinka kapoiseen käsivarteen tuon saa kiinnitettyä. Haba kun ei ole mulla suuren suuri.
 4. Myyn Polarin RCX5-harjoitustietokoneen lisätarvikkeineen: - RCX5-mittari (suositushinta n. 190 e) - H2-sykevyö (sh 70 e) - GPS G5 -sensori (sh 125 e) - CS-nopeussensori polkupyörään (sh 50 e) - Datalink tiedonsiirtoon (sh 50 e) Mittari on n. 3 vuotta vanha, siistissä kunnossa ja täysin toimiva. Mittarin näytön päällä on Invisible Shield -suojakalvo, jonka saanee pois, jos haluaa. Sykevyöstä on katkeillut muutamia ohuita kuminauhoja, mikä ei vaikuta toimintaan. Yhteishinta 250 e (suositushinta koko paketille 485 e). Myisin mielelläni kertaheitolla koko paketin. Mittari sijaitsee Oulussa. Maksan postikulut jos lähtee yhtenä kokonaisuutena. Lisätietoja: paivi.mh.mattila@gmail.com
 5. Maija

  Patterisyöppö GPS

  Kuulostaa ihan samalta oireilulta kuin mun gepsissä. Uudet paristot tai täyteen ladatut akut kesti vain pari lenkkiä, vaikka virtaa niissä oli. Kannessa olevan jousen venyttäminen kynnellä auttoi ehkä vähän, mutta ei kauan. Kannattaa käyttää huollossa.
 6. Maija

  Patterisyöppö GPS

  Tai sitten kyseessä on kosketushäiriö gps-laitteessa, kuten omassa G3:ssa. Aina parin lenkin jälkeen sai olla vaihtamassa akkua, joka laturin mukaan oli lähes täynnä. Uusi akku jaksoi taas pari reissua, kunnes alkoi vilkuttaa punaista. PPT tosin ei ikinä sanonut että akku olisi lopussa. Lopulta lähetin mokkulan huoltoon, jossa olivat vaihtaneet paristokotelon kannessa olevan vieterin toiseen, ilmeisesti jämäkämpään, joka jaksaa painaa akun paikalleen. Huoltoraportissa oli tosiaan syynä kosketushäiriö tms. Ei maksanut mitään, vaikka takuuaika oli jo mennyt umpeen.
 7. Pakettiin kuuluu: Polar RS800CX Polar WearLink®+ lähetin W.I.N.D. G3 GPS -sensori W.I.N.D. Rannekkeen jatkopala Polar IrDA USB -adapteri Yllämainitun ajuri CD Polar ProTrainer 5 -ohjelma CD Pikaopas Kankainen säilytyspussi http://fi.polar.fi/fi/tuotteet/paranna_suorituskykyasi/juoksu_multisport/rs800cx http://fi.polar.fi/fi/tuotteet/lisatarvikkeet/polar_g3_gps_sensori_wind Laite ostettu marraskuussa 2009. Toimii moitteettomasti. Kellon näytössä pieniä hiusnaarmuja, jotka eivät haittaa käyttöä. Samoin GPS-lähettimessä pieniä kulumisen jälkiä. Hintapyyntö 250 e (suositushinta 500 e). Sijainti Oulussa. Postiennakkokulut maksaa ostaja. Yhteydenotot paivi.mh.mattila(at)gmail.com.
 8. Mullakin oli joissain harjoituksissa noita kolmioita, jotka katosivat, kun klikkasin sykekäyrän näytölle. Enpä ollut aiemmin asiaa ihmetellytkään. Selityskin löytyi ihan ohjelman ohjeista, hakusanoilla "keltainen kolmio": "Päiväruudun vasemmassa yläkulmassa oleva värillinen kolmio ilmaisee harjoituksen tilan: Vihreä kolmio &endash; Uusi harjoitus, joka siirretään Polar-mittarista mutta jota ei käsitellä vielä. Toisin sanoen harjoitusta ei ole hyväksytty painamalla OK-painiketta Harjoituspäiväkirja-ikkunassa. Anna muut harjoitustiedot ja sulje ikkuna sen jälkeen painamalla OK-painiketta. Keltainen kolmio &endash; Suunniteltu harjoitus, jota ei ole siirretty pyöräily-/juoksutietokoneeseen. Kun harjoitus on siirretty, kolmio häviää näytöstä."
 9. Näin lenkilläni jo kaukaa miten muutama pikkupoika, ja liekö joku tyttökin ollut porukassa, poimi jotain maasta ja ojenteli käsiään toisiaan kohden, mikä sai toisissa aikaan kovan kiljunnan ja naurun. Lähempänä huomasin, että pojat olivat pyydystäneet sammakoita ojasta "leikkikaverikseen". Koetin sujahtaa vaivihkaa ohi, mutta kohdalla yksi jannu kysyi multa silmät selällään, että eikö sua kiinnosta?! Piti sitten pysähtyä puhuttelemaan sammakko ja lapset ja kukkahattutätimäisesti kehotin päästämään sammakon menemään, kun taisi toisella olla sydän kurkussa. Hetkeä aiemmin olin vielä jarrutellut ja ihaillut vastaantulevan mummon sienisaalista, kun tämä niin ojenteli ämpäriään kohden ja kehui hyvällä sadolla. Harvinaisen sosiaalinen lenkki sillä kertaa :)
 10. En löytänyt sivuilta tietoa, että mihin aikaan on startti. Oletan että aikaisintaan klo 13, koska silloin päättyy ilmoittautuminen. Kuka tietää? Nimim. Puusilmä
 11. Olisiko se se Kalevan Kierros http://www.kalevankierros.fi/osalajit/juoksu/maraton10_kilpailukutsu.htm
 12. ^ Oikein hyviä, eloisia kuvia varsinkin noista lapsista :)
 13. Eihän tää toimi ainakaan Firefoxilla *prkl* tai sitten en vain osaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy